Įkraunama...
Įkraunama...

Klinika Biorevital

Sveikos 4u.gif Mane labai domina atsiliepimai apie sia klinika. Gal kas nors gydete ten savo vaikus? o butent adenoidus. ar padejo?? buciau labai dekinga uz bet kokia informacija! 4u.gif
Atsakyti
Mes bandom gydytis adenoidus. Pažįstama vaikui išgydė per pusė metų. Kol kas jaučiu tik ligos paūmėjimą, dar tik 5 diena.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2012 12 05, 23:45)
Mes bandom gydytis adenoidus. Pažįstama vaikui išgydė per pusė metų. Kol kas jaučiu tik ligos paūmėjimą, dar tik 5 diena.

Kaip vyksta gydymas? Galite šiek tiek papasakoti? Užsirašėm konsultacijai sek.savaitei, tai 150 lt sakė kainuos unsure.gif Tai idomu kiek gi tada gydymas kainuos... g.gif
Atsakyti
Jei gerai supratau, mums konsultacija kainavo mažei 150Lt, vyrui - 100Lt. Ir viskas. Tačiau vaistams daug išėjo. Kiek iš vyro supratau, apžiūrėjo jos nosį, gerlkę ir pasakė apie tą adenoidą. Vaistai - žirniukai homeopatiniai, Citrocidal (bet pažiūrėkite, ar iš IHerb negalima pigiau atsisiųsti, nei pas juos), dar papildai imunitetui stiprinti, tepalas ir lašai į nosį, gaminami vaistinėje. Po savaitės dar kartą pasirodyti. Tada koreguos gydymą.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2012 12 07, 19:48)
Jei gerai supratau, mums konsultacija kainavo mažei 150Lt, vyrui - 100Lt. Ir viskas. Tačiau vaistams daug išėjo. Kiek iš vyro supratau, apžiūrėjo jos nosį, gerlkę ir pasakė apie tą adenoidą. Vaistai - žirniukai homeopatiniai, Citrocidal (bet pažiūrėkite, ar iš IHerb negalima pigiau atsisiųsti, nei pas juos), dar papildai imunitetui stiprinti, tepalas ir lašai į nosį, gaminami vaistinėje. Po savaitės dar kartą pasirodyti. Tada koreguos gydymą.

O vietoj netepe kazkokiu tirpalu tu adenoidu? Skaiciau, kad patepa juos kazkokiu tirpalu ir reikia kelis kartus pas ji vaziuoti patepimui.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2012 12 08, 12:42)
O vietoj netepe kazkokiu tirpalu tu adenoidu? Skaiciau, kad patepa juos kazkokiu tirpalu ir reikia kelis kartus pas ji vaziuoti patepimui.. g.gif

Vyras neminėjo. Trečiadienį pati nuvažiuosiu, pasiklausiu.
Tik sakė, kad reikės karts nuo karto pasirodyti, jis ten kažkaip tą adenoidą po truputį nukrapštys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2012 12 08, 15:41)
Vyras neminėjo. Trečiadienį pati nuvažiuosiu, pasiklausiu.
Tik sakė, kad reikės karts nuo karto pasirodyti, jis ten kažkaip tą adenoidą po truputį nukrapštys smile.gif

blink.gif gal tas patepimas ir nukrapstymas ir yra tas pats...
Na jau antradieni eisim ir mes, tikiuosi, laaaabai tikiuosi, kad pades mums tas daktarelis! Zuvele, parasyk po kiek laiko kaip jums sekasi 4u.gif Sekmes!!!
Atsakyti
Šiaip įdomiai čia mums sekasi smile.gif
Buvom pirmą kartą penktadienį, žirniukus pradėjom gerti šeštadienį. Sekmadienį apie pietus pakilo temperatūra. Pirmadienį skambinau, liepė sumažinti žirniukus. Daugiau temperatūra nepakilo. Bet antradienį prasidėjo sloga, kosulys žiaurus, vėl skambinau trečiadienį - liepė dar lašiukus tokius į vandenį gerti - nepatikėsit, trečiadienį pradėjom gerti, po pusė dienos - kosulys beveik visai dingo, sloga - iš karto dingo.
Vat sako ir netikėk homeopatija...
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2012 12 08, 22:29)
Šiaip įdomiai čia mums sekasi smile.gif
Buvom pirmą kartą penktadienį, žirniukus pradėjom gerti šeštadienį. Sekmadienį apie pietus pakilo temperatūra. Pirmadienį skambinau, liepė sumažinti žirniukus. Daugiau temperatūra nepakilo. Bet antradienį prasidėjo sloga, kosulys žiaurus, vėl skambinau trečiadienį - liepė dar lašiukus tokius į vandenį gerti - nepatikėsit, trečiadienį pradėjom gerti, po pusė dienos - kosulys beveik visai dingo, sloga - iš karto dingo.
Vat sako ir netikėk homeopatija...

Neitiketina... kazkokie stebuklai bigsmile.gif O tuos zirniukus, lasiukus kur pirkot? Yra kazkokia spec. vaistine kur homeopat. vaistus galima isigyti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

esu cia naujoke, bet susidomejau sia tema, tai ir prisiregistravau.
Man jau 4 metai letinis tonzilitas, nuolatine temperatura 37,2. Visad esu pavargusi. Galbut del esancio streptokoko tonzilese ir yra bedu del pastojimo.
Isbandziau begales vaistu, antibiotiku ir net netradicinius gydymo budus kaip akupunktura, hirudoterapija, taciau niekaip neissikapstau.
Man paskyre operacija tonziliu salinimui, bet radau sia klinika.
Pries savaite jauciausi labai prastai, man israse citricidal, wobemzyma, tai per kelias dienas nukrito temperatura, pradejo mazeti gerkles skausmai. Jis man sake, jeigu per dvi savaites pagares, tuomet grizt, jeigu ne-tuomet operuotis. tai man dabar dilema, nes operacija po savaiteles, jauciausi tikrai neblogai, bet siandien vel pradejo skaudet gerkle, tai nebezinau kaip elgtis.
skaiciau apie jo gydymo metoda tonzilitui laseriu anglu psl. http://abcnews.go.co...d=118139&page=1 , tai jis tirkai padeda sumazinti tonziles, bet sunku suprasti del infekciju, ar sumazeja rizika sirgti infekcijomis.

jis man irgi pasirode keistokas, kaip jus minejote, taciau ko galima tiketis is homeopato ir zolininko, juk nepaskirs jis antibiotiku.

galbut yra tokiu, kuriems jis tikrai pagelbejo, labai noretusi pabendrauti.
Atsakyti
Mergytės, mano mamai ir MB išoperuotos tonzilės. Ir nieko gero... MB pastoviai peršalimai, slogos, kurios iš karto keliaja į bronchus. Mamai - sinusitai. Abiem gydytojai išaiškino - nėra tonzilių, kurios atlieka apsauginę funkciją. Todėl aš už tai, kad primiausia visais būdais gydytis jų nešalinant...
Atsakyti
Sveiki,

man irgi yra paumejimai, bet juk galima atideti operacija porai menesiu, manau, nera ko prarasti. manau, kad apsisprendus viskas pasidaro aiskiau. as kol kas noriu isbandyti ta metoda su radio lazeriu, nes manau, kad jis turetu padaryti kazkokius pokycius. jeigu ne, tuomet beliks operuotis.
kad skiria viesiems panasius vaistus, is dalies suprantama, nes nuo panasiu ligu ir vaistai panasus, plius, kai paprasti gydytojai skiria antibiotikus nuo tonzilito, irgi kiekviena karta tuos pacius (aisku, nebent problema skirtingose bakterijose, kuriems vaistai gali buti neatsparus).
tiesa, o kai buvai pastojusi su dukryte sirgai tonzilitu? ar buvo kazkokiu su tuo susijusiu problemu? ar teko nestumo metu gerti antibiotikus?
mane uzrase operuoti gyd. Paulauskiene, as taip pat ja pasitikiu, taciau ji man pati pasake, kad ne visada tonziliu salinimas issprendzia problemas, kartais nutinka taip kaip rase Zuvele, o kartais viskas susitvarko ir jeigu imunine sistema stipri, tu bronchitu gali ir nebuti.
bet kokiu atveju, labai domintu kaip tau sekasi. kaip praejo pooperacinis laikotarpis. kiek girdejau, jis tikrai nera malonus.

Atsakyti