Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija

QUOTE(Kava&arbata @ 2016 05 19, 14:24)
Kadangi atsrisime 24, tai manau visi jau po audringos nakties ilsesis.

Teisybe biggrin.gif susimaisiau apie sventadienius kalbedama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2016 05 17, 09:10)
kai ieskojau info apie savo  korteles bedas, radau, kad daug kas rase, kad su MasterCard ten nuolat problemos, gal turit visa kortele, pabandykit..

Na bet košmaras, mes kitos neturime, o ir visi giminės tik Mastercardus turi. Jie populiariausi. Jau baigiau klaviatūrą numaigyt, bandydama užsakyti į bilietus į Alhambrą. Net nesinori tikėti, kad taip ir nenusipirksim dėl tų kvailų neatitikimų. Gal ten vietoje galima nusipirkti? Nors kaži, jei dingsta likus mėnesiui internetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2016 05 22, 23:34)
Na bet košmaras, mes kitos neturime, o ir visi giminės tik Mastercardus turi. Jie populiariausi. Jau baigiau klaviatūrą numaigyt, bandydama užsakyti į bilietus į Alhambrą. Net nesinori tikėti, kad taip ir nenusipirksim dėl tų kvailų neatitikimų. Gal ten vietoje galima nusipirkti? Nors kaži, jei dingsta likus mėnesiui internetu  doh.gif

galima, bet parduoda tik tai paciai dienai, ir ner garantijos, kad gausit i tuos rumus. Skaiciau, kad reikia but anksti prie kasu- ne veliau 7 ryte, nes kitaip eiles nusidriekia, ir bilietu tikrai nebeliks.
speju, kad kazkoks bilietu kiekis paliekamas, ne viskas isparduodama internetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 23 gegužės 2016 - 07:00
aš buvau beveik pusę šešių ryto, kasos atsidaro 8, bilietų į Nazaries negavau.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2016 05 24, 07:05)
aš buvau beveik pusę šešių ryto, kasos atsidaro 8, bilietų į Nazaries negavau.

Sveikos mes ir planuojama i Alhambra. Noriu uzsisakyt bilietus, bet galvoju mazdaug kiek laiko trunka ten apziuret na mazdaug? Nes nezinau kaip pasiplanuot visa diena.
Atsakyti
daug. galit drąsiai beveik visą dieną skirti. as į Nazaries nepatekau, tai nuo aštuonių ryto iki kažkur trečios slankiojau.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2016 05 24, 20:35)
daug. galit drąsiai beveik visą dieną skirti. as į Nazaries nepatekau, tai nuo aštuonių ryto iki kažkur trečios slankiojau.

Bet man vistiek ta ju sistema neaiski 😳 Ok as nusipirkau bilietus rytinem valandom iki 14 kur yra. I Nazaries nebebuvo pasirinkimo tai buvo tik 13.30. Tai suprantu prie to turiu but tiksliai tada kai uzrasyta, bet kitur vaiksciot butinai tik iki 14 valandos galiu but? 🤔 Ar jau iejau ir kad ir visa diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smiles11 @ 2016 05 24, 23:09)
Bet man vistiek ta ju sistema neaiski 😳 Ok as nusipirkau bilietus rytinem valandom iki 14 kur yra. I Nazaries nebebuvo pasirinkimo tai buvo tik 13.30. Tai suprantu prie to turiu but tiksliai tada kai uzrasyta, bet kitur vaiksciot butinai tik iki 14 valandos galiu but? 🤔  Ar jau iejau ir kad ir visa diena biggrin.gif

I nazaries ieisite tik ta valanda kuriai esate nusipirke.visur kitur galite vaikscioti kada norite,bet kokia valanda.ta tiksli valanda paskitiama tik nazarie.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2016 05 25, 00:29)
I nazaries ieisite tik ta valanda kuriai esate nusipirke.visur kitur galite vaikscioti kada norite,bet kokia valanda.ta tiksli valanda paskitiama tik nazarie.

T.y. jei pirkau rytinį bilietą, tai issinesdint turiu iki 14.00 iš teritorijos? ( kalbu ne apie rūmus)
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2016 05 25, 06:00)
T.y. jei pirkau rytinį bilietą, tai issinesdint turiu iki 14.00  iš teritorijos?  ( kalbu ne apie rūmus)

Nu ne.vaiksciokit kiek tik norit.kol uzsidarys.tik i rumus turite ieiti 13.30.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2016 05 25, 10:26)

aisku tada, dekui.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2016 05 25, 09:26)

Aciu uz atsakyma wink.gif
O ten kaip suprantu su tuo rezervacijos kodu reikes eit prie kasu ir gaut ta tikraji bilieta ? Seip man lengvai pavyko nusipirkt su mastercard kortele.
Atsakyti