QUOTE(Nada... @ 2016 05 18, 19:40)
Gyvenant Ispanijoje? Baltai pavydžių
o kokiam regione? Pietuose?
Gyvenu. 8 metus jau
40 km nuo Alicantes.
Pati sau kartais pavydziu
uzlipi ant terasos, pamatai jura ir
sako zmogus gyvendamas pripranta prie aplinkos ir jau tiek nesizavi, bet nezinau ar tai tiesa, gal nera tokiu ryskiu ispudziu kaip pirma karta, bet vistiek zavi ir uzburia, kazka tokio turi
. MB ispanas visa gyvenima cia gyvena, ir taip pat sako, kad mums pasiseke, kad galim gyventi tokioj vietoj.
QUOTE(Gegytė @ 2016 05 19, 05:37)
Man irgi Ispanija labai graži ir tikrai turi ką pasiūlyti, tiek architektūros, tiek gamtos mylėtojams. Ypač pietūs pasakiški
Nors man atrodo pietus tiesiog daugiau isreklamuoti. Na ir aisku jura
. Yra tokiu vietu centre ir siaureje
Is labiausiai suzavejusiu Merida, ziuri nuotraukas atrodo Romoje vaikstai, Salamanca, Toledo labai patiko ( cia istoriniam lankymui) ir visai mazu bet zaviu viecykiu kaip Alcala de Jucar, ar Lagunas de Ruidera, ar Ciudad Encantada prie Cuenca. Zodziu visiems skoniams, priklausomai ko ieskai
QUOTE(Gegytė @ 2016 05 19, 08:30)
Nes man nepatinka miestas, kuriame dabar gyvenu. Jei norėčiau čia likti ilgiau, tai tik pietų kryptimi judėčiau - Malaga/Cadiz ar panašiai...
aišku ir arčiau jūros norėtųsi, jei tik galimybė būtų.
Didziausia problema matau, kad Cadiz ir toj puseje su darbais sudetinga. Nors jei kalbai gerai ispaniskai ir angliskai bet kuriam didesniam mieste kur yra turizmas manau darbo rasit
Жизнь надо устраивать до тех пор, пока она начнёт устраивать вас...;)