Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija

QUOTE(aviav @ 2017 04 11, 10:38)
Gražus tas Mirador Monte Toix  smile.gif Jei bus laiko, verta užsukti, tik gaila, kad mums ne pusiaukelėj.
Mes ketinam išvykti birželio 17 d. Važiuosim mašina pro Šveicariją, Italiją, Prancūziją, Ispaniją į Portugaliją. O koks jūsų maršrutas? Į Ispaniją skrendat ar važiuojat?
Iš Alicantes (tiksliau, iš El Campello, nes ten nužiūrėjau kempingą) važiuosim į Torremolinos. Čia ketinam užsukt į krokodilų fermą, kad vaikams daugiau įspūdžių būtų. O tada per Rondą ir Sevilją link Portimao. Atgal važiuosim iš Porto per Salamancą į San Sebastian. Ir per Prancūziją link namų  biggrin.gif
Žodžiu, visur po truputį, kad liktų ką žiūrėt per kitas keliones  biggrin.gif

Mūsų maršrutas panašus, važiuojam mašina, startuojam savaite vėliau už Jus, taip pat lankysim ir Portugaliją, grįšim šiaurine Ispanijos pakrante. Šveicariją aplenksim, užsuksim į Andorą, Ispanijos pietuose iš miestų lankysim Granadą ir Jerez de la Frontera, o iš Porto trauksim pro Santiago de Compostela, A Coruna, Santander.
Laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2017 04 11, 19:41)
Mūsų maršrutas panašus, važiuojam mašina, startuojam savaite vėliau už Jus, taip pat lankysim ir Portugaliją, grįšim šiaurine Ispanijos pakrante. Šveicariją aplenksim, užsuksim į Andorą, Ispanijos pietuose iš miestų lankysim Granadą ir Jerez de la Frontera, o iš Porto trauksim pro Santiago de Compostela, A Coruna, Santander.
Laukiu nesulaukiu biggrin.gif

Smagu, kad yra bendraminčių smile.gif Kiek dienų ketinat keliauti? Su vaikais ar be? Mes susidėliojom 21 dienos maršrutą. Ilgiausiai su vaikais esam keliavę 15 dienų. Bet vaikams augant keliones ilginam smile.gif
Jūsų maršrutas iš Porto per Ispaniją atrodo įdomesnis. Rinkausi važiuoti per žemyninę dalį, nes maniau, kad pakrante gaunas daug toliau, bet pažiūrėjau, kad kelias pailgėja tik apie 200 km, tad galbūt pasirinksim jūsų variantą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviav @ 2017 04 11, 23:02)
Smagu, kad yra bendraminčių  smile.gif  Kiek dienų ketinat keliauti? Su vaikais ar be? Mes susidėliojom 21 dienos maršrutą. Ilgiausiai su vaikais esam keliavę 15 dienų. Bet vaikams augant keliones ilginam  smile.gif
Jūsų maršrutas iš Porto per Ispaniją atrodo įdomesnis. Rinkausi važiuoti per žemyninę dalį, nes maniau, kad pakrante gaunas daug toliau, bet pažiūrėjau, kad kelias pailgėja tik apie 200 km, tad galbūt pasirinksim jūsų variantą.  smile.gif

Jūs mano kelionės dvynė biggrin.gif
Keliausim 24 dienas (šiek tiek pasyvaus poilsio bus Portugalijoj, kai nekeliausim, tik mėgausimės vandeniu ir saule), visada keliaujam su vaikais (mergaitėms dabar 12 ir 7 metai). Čia bus kol kas ilgiausia mūsų kelionė, nes iki šiol ilgiausia yra buvusi 19 dienų.
Pažiūrėkit šiaurinėj pakrantėje Faro de Cabo Ortegal, Playa de los Catedrales ir Cabarceno Natural Park.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2017 04 12, 06:57)
Jūs mano kelionės dvynė biggrin.gif
Keliausim 24 dienas (šiek tiek pasyvaus poilsio bus Portugalijoj, kai nekeliausim, tik mėgausimės vandeniu ir saule), visada keliaujam su vaikais (mergaitėms dabar 12 ir 7 metai). Čia bus kol kas ilgiausia mūsų kelionė, nes iki šiol ilgiausia yra buvusi 19 dienų.
Pažiūrėkit šiaurinėj pakrantėje Faro de Cabo Ortegal,  Playa de los Catedrales ir Cabarceno Natural Park.

Smagu atrasti kelionės dvynę smile.gif Ir vaikai panašaus amžiaus - 13 ir 9, tik berniukai.
Ačiū už nuorodas. Playa de los Catedrales jau buvau nužiūrėjus - panašų paplūdimį su vyru matėm Naujojoj Zelandijoj, ir vadinasi taip pat, ir irgi tik per atoslūgį galima patekti. Įspūdinga wub.gif
Atsakyti
Už poros dienų vyksim į šiaurinę dalį, apsistosime Callela kurorte. Gal galite patarti per kur žiūrite orų ir vandens prognozes? Nes gismeteo kažkaip man neatrodo tikslu (pernai tikrai jis suklaidino, kai vykom į Kosą). Ačiū, jei kas patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 05 24, 15:32)
Už poros dienų vyksim į šiaurinę dalį, apsistosime Callela kurorte. Gal galite patarti per kur žiūrite orų ir vandens prognozes? Nes gismeteo kažkaip man neatrodo tikslu (pernai tikrai jis suklaidino, kai vykom į Kosą). Ačiū, jei kas patars  4u.gif

aš visada keliaudama naudojuosi www.accuweather.com prognozėm. man jis patikimiausias. o va dėl vandens temperatūrų prognozės mane irgi domina, būtų gerai, jei kas parašytų, kokiomis naudojasi
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 05 24, 16:32)
Už poros dienų vyksim į šiaurinę dalį, apsistosime Callela kurorte. Gal galite patarti per kur žiūrite orų ir vandens prognozes? Nes gismeteo kažkaip man neatrodo tikslu (pernai tikrai jis suklaidino, kai vykom į Kosą). Ačiū, jei kas patars  4u.gif

QUOTE(Muskari @ 2017 05 24, 20:18)
aš visada keliaudama naudojuosi www.accuweather.com prognozėm. man jis patikimiausias. o va dėl vandens temperatūrų prognozės mane irgi domina, būtų gerai, jei kas parašytų, kokiomis naudojasi

Man taip pat

www.accuweather.com

arba

https://www.worldweatheronline.com/

http://www.holiday-weather.com/

Vandens

https://www.seatempe...in/alicante.htm
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2017 05 24, 20:23)

Aciu merginos uz nuorodas 4u.gif tikrai gismeteo nesamones rodo, per dvi Jusu duotas nuorodas vienodai- 17 laipsniu ryta, o gismeteo kazkodel tik 15.... Na va, dabar jau ramiai galesiu stebet realias prognozes. Gaila vanduo dar saltokas, tik 18.9 unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, aš su klausimu dėl traukinių bilietų. Žiūriu renfe traukinių bilietus ir tam pačim maršrutui yra kelios bilietų opcijos. Pigiausia aišku, kai nesirenki vietų, negražinamas bilietas etc. Tik man įdomu ar skiriasi kainos, perkant internetu ir gyvai traukinių stoties kasoje prieš išvykstant traukiniui? Lyg ir pigiausio neturėtų būti, nes gražinti jau nėra ką.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 11 liepos 2017 - 14:38

Sveiki,

ruošiamės į Malgrat de Mar, netoli Barselonos. Gal kas buvote? Ką pamatyti?

Ačiū:)

Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal kas buvote Almerijoje? kokie įspūdžiai? ax.gif
Atsakyti