Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija

QUOTE(Bishojo @ 2016 07 22, 10:32)
Rio Chillar tai tikrai apsistojus netoli Nerjos siūlyčiau nueiti. Lengvesnis maršrutas, kuri įveikia darželinukai,  yra iki pirmo krioklio ir atgal. Dar galima po pirmo krioklio kilti aukštyn iki upės ištakų. Mes nebekilome, ten lyg ir sunkiau, ir atitinkamos sportinės formos reikia pagal tripadvisorio atsiliepimus.
ir, jei eisit, jokiu būdu ne su basutemis ar flip flopais. Mes ėjom su kedais, mačiau ir su hiking batais einančių.

sveiki 4u.gif
na, kaip ir sakiau mano vyrai "jama' Jūsų pasiūlymą doh.gif lotuliukas.gif eisim ko gero Rio Chillar, juolab kad tokio žygio dar neturėję, tai bus pramoga tikrai.
tad dabar esu įpareigota paklaust, iš kur pradėjot Jūs eiti: ar nuo tos cemento gamyklos, ar iš Nerjos ( vyras užskaitė kad lyg galima ). Mes kažkaip linkstam nuo tos cemento gamyklos. Ar mašinai radot vietos ten?yra lyg aikštelė. O kaip tas žygis vyksta, gal galit apšviest blush2.gif nuėjot upe, o grįžot tuo pačiu keliu- upe, ar yra kitas būdas ? O jūs ėjot iki to pirmo krioklio, ar yra kitas kelias - ne kilti kaip minėjot iki upės ištaku, o eiti toliau? g.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Aš čia jaučiu trukdau su savo auto, bet va sudomino mane tas insurance4car draudimas, nes tikrai praverstų dar metų eigoje. Bet va paskaičius "whats not covered" rašo, kad - Policyholders who are not residents of the UK, The Netherlands, France, Spain, Italy or Germany. Tai čia kaip suprantu jis galioja tik šių šalių gyventojams? Paaiškinkit, nes jaučiu kad aš čia vėl ne taip suprantu, nes matau, kad žmonės naudojasi šia paslauga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2016 07 25, 13:17)
Aš čia jaučiu trukdau su savo auto, bet va sudomino mane tas insurance4car draudimas, nes tikrai praverstų dar metų eigoje. Bet va paskaičius "whats not covered" rašo, kad - Policyholders who are not residents of the UK, The Netherlands, France, Spain, Italy or Germany. Tai čia kaip suprantu jis galioja tik šių šalių gyventojams? Paaiškinkit, nes jaučiu kad aš čia vėl ne taip suprantu, nes matau, kad žmonės naudojasi šia paslauga 4u.gif

4u.gif
Automobilio nuoma užsienyje, Rekomendacijos

Čia skaitinėjot??? ten mačiau labai daug info šia tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2016 07 25, 13:21)
4u.gif
Automobilio nuoma užsienyje, Rekomendacijos

Čia skaitinėjot??? ten mačiau  labai daug info šia tema mirksiukas.gif

Galvojau čia pradėjau tai čia ir pabaigsiu biggrin.gif bet kraustausi,ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2016 07 25, 09:20)
sveiki  4u.gif
na, kaip ir sakiau mano vyrai "jama' Jūsų pasiūlymą doh.gif  lotuliukas.gif  eisim ko gero Rio Chillar, juolab kad tokio  žygio dar neturėję, tai bus pramoga tikrai.
tad dabar  esu įpareigota paklaust, iš kur pradėjot Jūs eiti: ar nuo tos cemento gamyklos, ar iš Nerjos ( vyras užskaitė kad lyg galima ). Mes kažkaip linkstam nuo tos cemento gamyklos. Ar mašinai radot vietos ten?yra lyg aikštelė. O kaip tas žygis vyksta, gal galit apšviest  blush2.gif  nuėjot  upe, o grįžot tuo pačiu keliu- upe, ar yra kitas būdas ? O jūs ėjot iki to pirmo krioklio, ar yra kitas kelias - ne kilti kaip minėjot iki  upės ištaku, o eiti toliau? g.gif  blush2.gif  ax.gif

biggrin.gif tai gerai, kad ima thumbup.gif
Dėl parkingo - mes parkavomės Calle Mirto, ten yra viešas nemokamas parkingas. Bet paskui pasigailėjau, nes ir buvau prisiskaicius, kad sunku su parkingu, o beeinant prie cemento gamyklos pilna pristatyta mašinų... Siūlyčiau ten ir ieškoti vietos, nes nepamirškit, kad ten kalnai, tai einant nuo Nerjos irgi į kalną lipti reiks.

O žygis taip ir vyksta - nueini ir grįžti tuo pačiu keliu, bet neprailgsta, kai kuriose vietose grįžtant net svarsčiau ar tikrai tuo keliu ėjom biggrin.gif dėl kitų kelių nežinau, gal už pirmo krioklio ir galima kur nusukti, nes iki jo kelias pagrinde tarp uolų.
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2016 07 25, 22:44)
biggrin.gif  tai gerai, kad ima  thumbup.gif
Dėl parkingo -  mes parkavomės Calle Mirto,  ten yra viešas nemokamas parkingas.  Bet paskui pasigailėjau,  nes ir buvau prisiskaicius,  kad sunku su parkingu,  o beeinant prie cemento gamyklos pilna pristatyta mašinų...  Siūlyčiau ten ir ieškoti vietos, nes nepamirškit, kad ten kalnai,  tai einant nuo Nerjos irgi į kalną lipti reiks.

O žygis taip ir vyksta -  nueini ir grįžti tuo pačiu keliu, bet neprailgsta,  kai kuriose vietose grįžtant net svarsčiau ar tikrai tuo keliu ėjom  biggrin.gif dėl kitų kelių nežinau, gal už pirmo krioklio ir galima kur nusukti,  nes iki jo kelias pagrinde tarp uolų.

oi, ačiūūūū be galo už naudingą info thumbup.gif
dabar lauksim įspūdžių iš Caminito rolleyes.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2016 07 26, 11:28)
oi, ačiūūūū be galo už  naudingą info thumbup.gif
dabar lauksim įspūdžių iš Caminito rolleyes.gif  ax.gif  blush2.gif

Nu va, mes jau ir po Caminito. smile.gif vaizdai nuostabūs, tik labai trumpas tas Caminito pasirodė ir pritrūko man baisumo blush-anim-cl.gif jau įsivaizdavau, kad bus labai baisu, o net blakstienos nevirptelejo, kaip nebaisu buvo... smile.gif nors ir nesu aukščio fanatikė, bet labai saugiai jaučiausi viso kelio metu.

O dabar praktinė info - žygis vyksta viena kryptimi t.y. iš Caminito del Rey Norte į Caminito del Rey Sur.
Caminito Norte yra Ardales miestelyje, Caminito Sur - El Chorro. Galima važiuoti į el chorro, palikti mašiną ten, tada su kursuojančiu pastoviai autobusu atvažiuoti į pradžią.
Bet mes važiavome su masina į pradžią, ten yra mokamas parkingas (2 eurai) arba galima statyti masina šalikelėje pavažiavus truputi aukščiau to mokamo parkingo. Nuo mokamo parkingo yra apie 1,5 km iki Caminito pradžios, iš pradžių reikia pereiti ilgoką žema tunelį ir tada jau visur yra nuorodos. Ateinat iki punkto, išduoda šalmus, higienines kepurėles po šalmu, trumpas instruktažas ir pirmyn smile.gif užtrukome apie 2 val.
Jei statysit masina pradžioje, tai nuėjus iki galo, palauksite autobuso, kuris parveš iki pradžios. Jei autike sėdėsite dešinėje, dar kartą galėsite pažiūrėti į uolas smile.gif autobusas stoja du kartus, pirmas sustojimas yra tiems, kurie masina pasistatė mokamame parkinge, antras - tiems, kurie pasistatė aukščiau. Autobuso bilieto kaina 1,55 euro, galima pirkti ir pas vairuotoją, ir kartu su bilietu.
Jei važiuosite į pradžią, pasiimkite maudimkes, ten yra ežeras su paplūdimiais. Labai faina po kelionės išsimaudyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bishojo: 29 liepos 2016 - 12:26
QUOTE(Bishojo @ 2016 07 29, 13:22)
Nu va,  mes jau ir po Caminito.  smile.gif  vaizdai nuostabūs,  tik labai trumpas tas Caminito pasirodė ir pritrūko man baisumo  blush-anim-cl.gif jau įsivaizdavau,  kad bus labai baisu,  o net blakstienos nevirptelejo,  kaip nebaisu buvo...  smile.gif nors ir nesu aukščio fanatikė,  bet labai saugiai jaučiausi viso kelio metu.

O dabar praktinė info -  žygis vyksta viena kryptimi t.y. iš Caminito del Rey Norte į Caminito del Rey Sur. 
Caminito Norte yra Ardales miestelyje,  Caminito Sur - El Chorro. Galima važiuoti į el chorro,  palikti mašiną ten,  tada su kursuojančiu pastoviai autobusu atvažiuoti į pradžią.
Bet mes važiavome su masina į pradžią, ten yra mokamas parkingas (2 eurai) arba galima statyti masina šalikelėje pavažiavus truputi aukščiau to mokamo parkingo. Nuo mokamo parkingo yra apie 1,5 km iki Caminito pradžios,  iš pradžių reikia pereiti ilgoką žema tunelį ir tada jau visur yra nuorodos. Ateinat iki punkto,  išduoda šalmus,  higienines kepurėles po šalmu,  trumpas instruktažas ir pirmyn smile.gif užtrukome apie 2 val.
Jei statysit masina pradžioje,  tai nuėjus iki galo,  palauksite autobuso,  kuris parveš iki pradžios. Jei autike sėdėsite  dešinėje,  dar kartą galėsite pažiūrėti į uolas smile.gif  autobusas stoja du kartus,  pirmas sustojimas yra tiems,  kurie masina pasistatė mokamame parkinge,  antras - tiems,  kurie pasistatė aukščiau. Autobuso bilieto kaina 1,55 euro,  galima pirkti ir pas vairuotoją,  ir kartu su bilietu.
Jei važiuosite į pradžią,  pasiimkite maudimkes,  ten yra ežeras su paplūdimiais.  Labai faina po kelionės išsimaudyti  smile.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif 4u.gif siunčiu balionėli už drąsą!!!!!!
jau nuo pat ryto laukiau Jūsų įspūdžių su nerimu, nu jau galvoju....nugąsdinsit mane iki ...negalėjimo. fuuuuuu..... bet taip gera pasaidarė, nors kuo arčiau mūsų kelionė tuo labiau baimė apima fear.gif fear.gif fear.gif
Na, bet dabar- tikrai ramiau!!! ačiū ir už info kuri labai padės mums assa.gif
praėjusiais metais LABAI padėjo renrena su mašinų nuoma, o šiemet mūsų kelionės planavimo vedlys - Bishojo!!!!! nu, labai, labai labai ačiū , kad dalinatės be galo naudinga info sunglasses2.gif assa.gif
sėkmės!!!!!! bye1.gif aciuks.gif
Atsakyti
Dar tuo pačiu siūlau nepraleisti El Torcal nacionalinio parko ax.gif aš buvau planavus ji sujungti su Caminito del Rey, bet tądien jaunimas už protestavo, tai teko atvykti vakar. Yra dvi trasos, žalia ir geltona, kuriomis galima eiti be gido priežiūros. Žalia trumpa, gal kilometro, geltona - trijų km ilgio. Ėjom tuos tris kilometrus 2 valandas smile.gif nes ėjimas pakankamai varginantis, aukštyn žemyn akmenimis. smile.gif bet tikrai verta thumbup.gif
Labai gražūs vaizdai thumbup.gif aš esu buvus Ardšpaduose, tai pagal foto įsivaizdavau kažką panašaus ir čia, bet iš tiesų, tai čia įspūdingiau bent man buvo smile.gif o jei laiko yra, galima sujungti su šalimais esančiu Antequera miestu, kurio senamiestis turėtų būti gražus, mes tik pravaziavom, gaila. Dar Antequeroj yra priešistoriniai išlikę dolmenai, apėjom per keliolika minučių, įėjimas nemokamas, dirba tik iki 15:30.
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2016 07 31, 11:48)
Dar tuo pačiu siūlau nepraleisti El Torcal nacionalinio parko  ax.gif  aš buvau planavus ji sujungti su Caminito del Rey,  bet tądien jaunimas už protestavo,  tai teko atvykti vakar. Yra dvi trasos,  žalia ir geltona,  kuriomis galima eiti be gido priežiūros.  Žalia trumpa,  gal kilometro,  geltona -  trijų km ilgio.  Ėjom tuos tris kilometrus 2 valandas  smile.gif nes ėjimas pakankamai varginantis,  aukštyn žemyn akmenimis.  smile.gif bet tikrai verta  thumbup.gif
Labai gražūs vaizdai  thumbup.gif aš esu buvus Ardšpaduose,  tai pagal foto įsivaizdavau kažką panašaus ir čia,  bet iš tiesų,  tai čia įspūdingiau bent man buvo  smile.gif  o jei laiko yra,  galima sujungti su šalimais esančiu Antequera miestu,  kurio senamiestis turėtų būti gražus,  mes tik pravaziavom, gaila.  Dar Antequeroj yra priešistoriniai išlikę dolmenai, apėjom per keliolika  minučių,  įėjimas nemokamas,  dirba tik iki 15:30.

Torcal de Antequera - jėga thumbup.gif , jei malsitės Ispanijos "apačioje", rekomenduoju ir Castillo de Castellar de la Frontera bei dar turistų nenutūptą Alhama de Granada mirksiukas.gif . Čia truputį info mano aprašytame fotoreportaže http://www.supermama...?...02632&st=12
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2016 07 31, 10:48)
Dar tuo pačiu siūlau nepraleisti El Torcal nacionalinio parko  ax.gif  aš buvau planavus ji sujungti su Caminito del Rey,  bet tądien jaunimas už protestavo,  tai teko atvykti vakar. Yra dvi trasos,  žalia ir geltona,  kuriomis galima eiti be gido priežiūros.  Žalia trumpa,  gal kilometro,  geltona -  trijų km ilgio.  Ėjom tuos tris kilometrus 2 valandas  smile.gif nes ėjimas pakankamai varginantis,  aukštyn žemyn akmenimis.  smile.gif bet tikrai verta  thumbup.gif
Labai gražūs vaizdai  thumbup.gif aš esu buvus Ardšpaduose,  tai pagal foto įsivaizdavau kažką panašaus ir čia,  bet iš tiesų,  tai čia įspūdingiau bent man buvo  smile.gif  o jei laiko yra,  galima sujungti su šalimais esančiu Antequera miestu,  kurio senamiestis turėtų būti gražus,  mes tik pravaziavom, gaila.  Dar Antequeroj yra priešistoriniai išlikę dolmenai, apėjom per keliolika  minučių,  įėjimas nemokamas,  dirba tik iki 15:30.

Taaaip, El Torcal man taip pat viena labiausiai patikusių vietų. Vaizdo prasme dar Ronda nuostabi, tik iki jos sunkiau nusigauti, kelias netrumpasir labai vingiuotas, autobusu važiuoti jokio malonumo. Bet verta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit parašyti kokios maisto kainos parduotuvėse.Dėkui
Atsakyti