QUOTE(emz @ 2016 05 27, 06:49)
O kaip siaip jautiesi? Kaip randas gyja? Pilvukas plokscias?
))
Žinok, jaučiuosi tikrai puikiai, gerai ir gražiai. Jei pamenat, labai gailėjausi, kad pasidariau operaciją, ir tik praėjus keturioms savaitėms, lakstant mieste su reikalais, ir pamačius save kazkokiame veidrodyje, aplankė pirma mintis, kad gal ir gerai, kad ryžausi
nes ant kelnių liemens nebeužkrenta niekas ir pavalgius nebe iššoka tas guzas pilve.
Randas tikrai gražus jau, plonas. Dar šiek tiek tynimo likę, bet jau matau, kad gražėja
ir taip, pilvas plokščias
Turiu vieną nerimą, tad labai norėčiau pasižiūrėti, kaip po operacijos atrodo pilvai tų, kurioms buvo bamba perkelta. Gal kas galit pasidalinti?
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 27, 08:20)
Atradau TLC kanala, tai kiek ten parodo nepasisekusiu (.Y.) operaciju
Moterys lieka be krutu, be aureoliu ar speneliu. Bet SM papuliu temutej tai nedidelis procentas mergaiciu susiduria su vienokiom ar kitokiom komlikacijom. Mastau ir as apie padidinima, nes nieko nelike.
Ir as netikiu, kad po 2 savaiciu busi issitiesus. Na, bet gal... Buna stebuklu
Sekmadieni mano pilvukui jau 2 menesiai
Pasidarysiu nuotraukele ir pasidalinsiu su jumis
Esu labai laiminga
* pas mane irgi nieko nelikę, abu vaikeliai pasiėmė po pusę dydžio is manęs, tad liko grynas nulis. Bet po šios op, kai taip sunkiai atsigavau, tą mintį apie papulių didinimą, numečiau toli toli
** jo, gal jei mažiau odos nupjaus, gal ir greiciau išsities
*** labai laukiu foto
Papildyta:
QUOTE(ingajoro @ 2016 05 27, 08:53)
Labas rytas
merginos pasidalinkit savo patirtimi ir pasakykite kada jus po operacijos pilnai atsitiesete ir pradejot gyventi yprasta gyvenima? zinau, kad kiekvienam individualiai, bet bent keliu moteru asmenine patirti butu smagu isgirsti, nes kiek skaiciau raso poros savaiciu begyje esi jau darbingas ir t.t. nejaugi tai tiesa?
As realiai i darbą išėjau po dviejų savaičių, bet dar su kedukais ir laisvais rūbais. Ir tik po trijų su puse savaitės jau buvau pakankamai tiesi, tad jau ir kostiumėlį apsivilkau ir aukštakulnius apsiaviau
tai man čia ir ženklas, kad prasidėjo įprastas gyvenimas. Tiesa, i sporto salę dar negrįžau, dar bijau (man pirmadieni jau bus 5-iOS savaites)
Papildyta:
QUOTE(Masiuke @ 2016 05 27, 10:22)
Pusetinai..skausmas toks neblogas.Judu kaip vezlyte.Sunkoka keltis is lovos, ir miegot dar nelabai ,sunku isipatoginti.Bet nieko istversiu kaip nors
Is ligoninines paleido vakar.tai 1 para po op.tik laike...
Tik pilveli triputy pucia..dujos zarnyne vaiksto bet neiseina...tai jausmas toks nelabai..
Man kaip tik, savaite po op atsipalaidavę viskas buvo ir eidavau į WC kokius 6 kartus per diena ( ne slapintis)...
Bet po kokios savaites prireikė Espumizano, tikrai palengvino gyvenimą
O paleido tikrai anksti
o gal pameni, kiek ten is tų drenų pribėgę buvo, nes aš pamenu, kad po op sekančią dieną pas mane buvo 110 ir 130 ml, tai neėmė jų ir dar parai paliko