Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(ingajoro @ 2016 05 27, 10:53)
Labas rytas smile.gif
merginos pasidalinkit savo patirtimi ir pasakykite kada jus po operacijos pilnai atsitiesete ir pradejot gyventi yprasta gyvenima? zinau, kad kiekvienam individualiai, bet bent keliu moteru asmenine patirti butu smagu isgirsti, nes kiek skaiciau raso poros savaiciu begyje esi jau darbingas ir t.t. nejaugi tai tiesa? rolleyes.gif

Darbas darbui nelygus. Jei darbas sedimas, prie kompo po dvieju savaiciu gal imanoma grizti darbuotis, bet jei darbas toks, kaip pvz mano, parduotuvej, reikia ir prekes nesioti, ir kasoj sedeti, zodziu fizinis, tai tikrai 2 savaiciu neuzteks. Griztu i darba po 2 menesiu po op, tai pats tas, nors raumenukus dar jauciu, bet jau niekur nebeskauda.
O pilnai atsigauti man prireike kokiu 5 savaiciu
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 26, 22:33)
Masiuke, kaip tu?

Pusetinai..skausmas toks neblogas.Judu kaip vezlyte.Sunkoka keltis is lovos, ir miegot dar nelabai ,sunku isipatoginti.Bet nieko istversiu kaip nors smile.gif
Is ligoninines paleido vakar.tai 1 para po op.tik laike...
Tik pilveli triputy pucia..dujos zarnyne vaiksto bet neiseina...tai jausmas toks nelabai..
Atsakyti
QUOTE(Masiuke @ 2016 05 27, 12:22)
Pusetinai..skausmas toks neblogas.Judu kaip vezlyte.Sunkoka keltis is lovos, ir miegot dar nelabai ,sunku isipatoginti.Bet nieko istversiu kaip nors smile.gif
Tik pilveli triputy pucia..dujos zarnyne vaiksto bet neiseina...tai jausmas toks nelabai..

Tikrai istversi 4u.gif Verta mirksiukas.gif O, kad dujos neiseina, tai gal kokio Espumisano pagerk, man tai viskas lengvai iseidavo. Net galvojau, ko as cia tiek "snabzdu i kelnaites" lotuliukas.gif Bet daktaras viska paaiskino, kad taip turi buti biggrin.gif
Kaip greit paleido. Ar drenus iseme?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 27, 11:27)
Tikrai istversi 4u.gif Verta mirksiukas.gif O, kad dujos neiseina, tai gal kokio Espumisano pagerk, man tai viskas lengvai iseidavo. Net galvojau, ko as cia tiek "snabzdu i kelnaites"  lotuliukas.gif Bet daktaras viska paaiskino, kad taip turi buti biggrin.gif
Kaip greit paleido. Ar drenus iseme?

Reiks pamegint gal bus geriau. O kad greit paleido tai net pati nustebau, ryte atejo apziurejo drenus, savo viskas cia gerai, nedaug pribege, keliausit namo...Ziuriu tokia nustebus, galvoju vau...
tai perriso, isseme drenus, ir viskas.paleido.
Bet namo dar nevaziavau pasilikau pas uosvius, taip rupinasi, priziuri.smile.gif
Vyras kuo puikiausiai su vaikais susitvarko, tai dar sakau paatostogausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 27, 06:49)
O kaip siaip jautiesi? Kaip randas gyja? Pilvukas plokscias?smile.gif))

Žinok, jaučiuosi tikrai puikiai, gerai ir gražiai. Jei pamenat, labai gailėjausi, kad pasidariau operaciją, ir tik praėjus keturioms savaitėms, lakstant mieste su reikalais, ir pamačius save kazkokiame veidrodyje, aplankė pirma mintis, kad gal ir gerai, kad ryžausi smile.gif nes ant kelnių liemens nebeužkrenta niekas ir pavalgius nebe iššoka tas guzas pilve.
Randas tikrai gražus jau, plonas. Dar šiek tiek tynimo likę, bet jau matau, kad gražėja smile.gif ir taip, pilvas plokščias wink.gif
Turiu vieną nerimą, tad labai norėčiau pasižiūrėti, kaip po operacijos atrodo pilvai tų, kurioms buvo bamba perkelta. Gal kas galit pasidalinti?
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 27, 08:20)

Atradau TLC kanala, tai kiek ten parodo nepasisekusiu (.Y.) operaciju  doh.gif Moterys lieka be krutu, be aureoliu ar speneliu. Bet SM papuliu temutej tai nedidelis procentas mergaiciu susiduria su vienokiom ar kitokiom komlikacijom. Mastau ir as apie padidinima, nes nieko nelike.

Ir as netikiu, kad po 2 savaiciu busi issitiesus. Na, bet gal... Buna stebuklu  biggrin.gif

Sekmadieni mano pilvukui jau 2 menesiai wub.gif Pasidarysiu nuotraukele ir pasidalinsiu su jumis mirksiukas.gif Esu labai laiminga yahoo.gif

* pas mane irgi nieko nelikę, abu vaikeliai pasiėmė po pusę dydžio is manęs, tad liko grynas nulis. Bet po šios op, kai taip sunkiai atsigavau, tą mintį apie papulių didinimą, numečiau toli toli smile.gif
** jo, gal jei mažiau odos nupjaus, gal ir greiciau išsities smile.gif
*** labai laukiu foto wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ingajoro @ 2016 05 27, 08:53)
Labas rytas smile.gif
merginos pasidalinkit savo patirtimi ir pasakykite kada jus po operacijos pilnai atsitiesete ir pradejot gyventi yprasta gyvenima? zinau, kad kiekvienam individualiai, bet bent keliu moteru asmenine patirti butu smagu isgirsti, nes kiek skaiciau raso poros savaiciu begyje esi jau darbingas ir t.t. nejaugi tai tiesa? rolleyes.gif

As realiai i darbą išėjau po dviejų savaičių, bet dar su kedukais ir laisvais rūbais. Ir tik po trijų su puse savaitės jau buvau pakankamai tiesi, tad jau ir kostiumėlį apsivilkau ir aukštakulnius apsiaviau wink.gif tai man čia ir ženklas, kad prasidėjo įprastas gyvenimas. Tiesa, i sporto salę dar negrįžau, dar bijau (man pirmadieni jau bus 5-iOS savaites)
Papildyta:
QUOTE(Masiuke @ 2016 05 27, 10:22)

Man kaip tik, savaite po op atsipalaidavę viskas buvo ir eidavau į WC kokius 6 kartus per diena ( ne slapintis)...
Bet po kokios savaites prireikė Espumizano, tikrai palengvino gyvenimą wink.gif
O paleido tikrai anksti smile.gif o gal pameni, kiek ten is tų drenų pribėgę buvo, nes aš pamenu, kad po op sekančią dieną pas mane buvo 110 ir 130 ml, tai neėmė jų ir dar parai paliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiuke @ 2016 05 27, 15:13)
Reiks pamegint gal bus geriau. O kad greit paleido tai net pati nustebau, ryte atejo apziurejo drenus, savo viskas cia gerai, nedaug pribege, keliausit namo...Ziuriu tokia nustebus, galvoju vau...
tai perriso, isseme drenus, ir viskas.paleido.
Bet namo dar nevaziavau pasilikau pas uosvius, taip rupinasi, priziuri.smile.gif
Vyras kuo puikiausiai su vaikais susitvarko, tai dar sakau paatostogausiu  biggrin.gif

Ir kaip pirmas ispudis pamacius pilvuka? bigsmile.gif
QUOTE(Oraia @ 2016 05 27, 15:37)
Turiu vieną nerimą, tad labai norėčiau pasižiūrėti, kaip po operacijos atrodo pilvai tų, kurioms buvo bamba perkelta. Gal kas galit pasidalinti?

aš pamenu, kad po op sekančią dieną pas mane buvo 110 ir 130 ml, tai neėmė jų ir dar parai paliko smile.gif

Kodel nerimauji? unsure.gif

Tai nemazai tau bego, pas mane vos ant dugno skyscio buvo
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 27, 08:20)
Atradau TLC kanala, tai kiek ten parodo nepasisekusiu (.Y.) operaciju  doh.gif

Oj as ji jau kiek metu ziuriu smile.gif Visokiu idomiu laidu parodo nuo kulinariniu konkursu, namu dizaino iki plastiniu op ar pan. Kas liecia butent ta laida tai ten tik nepavykusias op rodo. Manau cia tik tas procentas kurios nevykusi (gal pigu) dr pasirinko ar del organizmo savybiu patyre komplikacijas. Juk niekas nerodo kiek daug laimingu moteru vaiksto su graziom krutinem smile.gif Kaip pati ir krutine dariusi sakau VERTA! Jei ir butu kompikacijos jos dazniausiai buna nedideles ir yra sutvarkomos.
Papildyta:
QUOTE(Oraia @ 2016 05 27, 13:37)

O ka reiskia perkelta? Kiek zinau visoms ja is naujo isiuna smile.gif Gal tik mini plastikos metu ji lieka vietoje.
Papildyta:
Pora foto vasaros proga 4u.gif (liemenele matavau del to nuoga biggrin.gif )
http://s017.radikal....ac078b30a48.jpg
http://s020.radikal....9804247a78e.jpg
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 27, 09:41)
Darbas darbui nelygus. Jei darbas sedimas, prie kompo po dvieju savaiciu gal imanoma grizti darbuotis, bet jei darbas toks, kaip pvz mano, parduotuvej, reikia ir prekes nesioti, ir kasoj sedeti, zodziu fizinis, tai tikrai 2 savaiciu neuzteks. Griztu i darba po 2 menesiu po op, tai pats tas, nors raumenukus dar jauciu, bet jau niekur nebeskauda.
O pilnai atsigauti man prireike kokiu 5 savaiciu

Na, o namuose panasiai kiek laiko reikejo pagalbos? Pas mane yra du ganetinai mazi vaikai, kurie reikalauja daug demesio ir kas atrodo siai dienai yprasta ir paprasta speju po operacijos tampa sunku, tai planuojantis operacija kaip manote kiek laiko padejimo reiketu is salies, nes siuo metu gyvenu viena tai labai aktualus dalykas? smile.gif Beje baltai pavydziu,kad jau po visu proceduru esi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingajoro @ 2016 05 27, 15:19)
Na, o namuose panasiai kiek laiko reikejo pagalbos? Pas mane yra du ganetinai mazi vaikai, kurie reikalauja daug demesio ir kas atrodo siai dienai yprasta ir paprasta speju po operacijos tampa sunku, tai planuojantis operacija kaip manote kiek laiko padejimo reiketu is salies, nes siuo metu gyvenu viena tai labai aktualus dalykas? smile.gif Beje baltai pavydziu,kad jau po visu proceduru esi smile.gif 4u.gif

Mano vienas metinukas, tai pirmas pusantros savaites as jam net dubcės neploviau, nes nepakeldavau. Tai dvi savaites tureti ką nors šalia yra idealu smile.gif o bent savaitę, sakyčiau, būtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oraia: 27 gegužės 2016 - 15:40
QUOTE(Oraia @ 2016 05 27, 15:39)
Tai dvi savaites tureti ką nors šalia yra idealu smile.gif o bent savaitę, sakyčiau, būtina.

Taip, pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(p i n k @ 2016 05 27, 16:23)
Kas liecia butent ta laida tai ten tik nepavykusias op rodo. Manau cia tik tas procentas kurios nevykusi (gal pigu) dr pasirinko ar del organizmo savybiu patyre komplikacijas.

Pora foto vasaros proga 4u.gif (liemenele matavau del to nuoga biggrin.gif  )

Ir kazkodel labai akcentuoja europos daktarus g.gif Ir man isvis kosmosas kokius didelius randus, butent krutines, padaro. blink.gif

wub.gif
QUOTE(ingajoro @ 2016 05 27, 17:19)
Na, o namuose panasiai kiek laiko reikejo pagalbos?

Beje baltai pavydziu,kad jau po visu proceduru esi smile.gif 4u.gif

Matai, mano vyras buvo pasiemes menesi atostogu butent del sio reikalo. Ir visa menesi mane slauge. O kada jau buciau galejusi apsieiti be jo, tai nezinau, nesukau del to galvos smile.gif Dar ir dabar neleidzia nei vaiko kelt, nei pirkiniu nes, bet visa tai jau darau, juk tonos nekeliu biggrin.gif

Aciu, bet dar laukia viena procedura, vieno sono korekcija rudeni
QUOTE(Oraia @ 2016 05 27, 17:39)
Tai dvi savaites tureti ką nors šalia yra idealu smile.gif o bent savaitę, sakyčiau, būtina.

Va, labai teisingi zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 27 gegužės 2016 - 16:29
Jausmas palietus - pilvas kietas...tiesus....o ne pirstai sulenda,kaip anksciau budavo, aisku dar nelabai matosi tas rezultatas nes esu apklijuota pleistriukais dar.liepe persirist kas tris dienas, kokius 3 kart.o paskui nebeklijuoti jau...o korseta nesioti 4 sav.tik..
Kokiais jum siuliukais siuvo pjuvi?

Atsakyti