Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

[quote=Shagrifa,2016 05 25, 07:42]
Labas rytas

Tavo jausmai tokie pazistami wub.gif Mielai viska pakartociau bigsmile.gif Viskas bus ok, pamatysi. Sekmes ir lauksim sugriztant su pasakojimu mirksiukas.gif

Labukas, as jau po operacijos!!! ax.gif Viskas praejo sklandziai, na taip ir turejo buti, nes nusiteikiau tam:) Viskas truko 3valandas, jau esu atsigavusi po narkozes, bet keltis dar neleido.tai sikniuka jau skauda nuo gulejimo ant nugaros.Ir drenai dar palikti abijuose sonuose.
kaip smalsu kaip viskas ten atrodo , nes per korseta nesimato.
va tik man nepatinka korsetas, jauciu per dideli dave nes man sikniuko vos ne puse dengia...tai taip nepatogu...Ar cia taip turi buti? g.gif

Atsakyti
[quote=Masiuke,2016 05 25, 17:45]
Labas rytas

Tavo jausmai tokie pazistami wub.gif Mielai viska pakartociau bigsmile.gif Viskas bus ok, pamatysi. Sekmes ir lauksim sugriztant su pasakojimu mirksiukas.gif

Labukas, as jau po operacijos!!! ax.gif Viskas praejo sklandziai, na taip ir turejo buti, nes nusiteikiau tam:) Viskas truko 3valandas, jau esu atsigavusi po narkozes, bet keltis dar neleido.tai sikniuka jau skauda nuo gulejimo ant nugaros.Ir drenai dar palikti abijuose sonuose.
va tik man nepatinka korsetas, jauciu per dideli dave nes man sikniuko vos ne puse dengia...tai taip nepatogu...Ar cia taip turi buti? g.gif
[/quote]
sveikinimai kuo didziausi,dziugu girdeti,kad gerai jautiesi smile.gif nesu turejusi operacijos tai idomu kokia savijauta po narkozes?kiek dienu po operacijos laikys?kada isima drenus?
Atsakyti
Labas merginos! Masiuke, linkiu grazaus rezultato ir sklandaus gijimo 4u.gif
O as su nekantrumu laukiu savosios operacijos, kuri dar labai negreitai, deja rolleyes.gif Vasaros pabaigoje unsure.gif
Atsakyti
[quote=Masiuke,2016 05 25, 17:45]
Labas rytas

[/quote]

Pasakok visus pojucius smile.gif)) uch kaip as laukiu savosios operacijos smile.gif kas tave operavo?smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes
jolituks pamenu tave ,isivaizduoju kiek iskentejai,tiek laukei rezultato,laukei operacijos ir se tau antros prisireike,vel stresas,pergyvenimai.... svarbu dabar viskas gerai stiprybes tau 4u.gif
Masiuke dideliausi sveikinimai,smagu ,kad viskas gerai praejo,lauksim nuotraukyciu,gero gyjimo,man korsetas uzdengdavo sikniuka,apspausdavo pilvuka, sonus. 4u.gif
fuchia laikas greitai bega,tik paskutines laukimo dieneles atrodo sustoja,greit ir tu galesi dziaugtis pokyciais 4u.gif
emz jau greitai sulauksi,tik tas laukimas mane erzino,net nervinga buvau tapus,taip norejosi greiciau,o laikas lyg stovi vietoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2016 05 26, 09:21)
Sveikos mergytes
jolituks pamenu tave ,isivaizduoju kiek iskentejai,tiek laukei rezultato,laukei operacijos ir se tau antros prisireike,vel stresas,pergyvenimai.... svarbu dabar viskas gerai stiprybes tau  4u.gif
Masiuke dideliausi sveikinimai,smagu ,kad viskas gerai praejo,lauksim nuotraukyciu,gero gyjimo,man korsetas uzdengdavo sikniuka,apspausdavo pilvuka, sonus. 4u.gif
fuchia laikas greitai bega,tik paskutines laukimo dieneles atrodo sustoja,greit ir tu galesi dziaugtis pokyciais  4u.gif
emz  jau greitai sulauksi,tik tas laukimas mane erzino,net nervinga buvau tapus,taip norejosi greiciau,o laikas lyg stovi vietoje  4u.gif

O man tai greitai gan laikas eina, as bijau truputi tai taip lyg ir noriu bet lyg ir bijau biggrin.gif as nelabai kam is savu sakau, net darbe realiai niekam nesakau, tik pasakiau, kad kokia savaite galiu nebut, velnias operacija 6d. O 15 susitikimas svarbus, idomu sugebesiu eiti taip, kad niekas nesuprastu nieko? biggrin.gif
Atsakyti
Masiuke, kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 26, 20:11)
O man tai greitai gan laikas eina, as bijau truputi tai taip lyg ir noriu bet lyg ir bijau biggrin.gif as nelabai kam is savu sakau, net darbe realiai niekam nesakau, tik pasakiau, kad kokia savaite galiu nebut, velnias operacija 6d. O 15 susitikimas svarbus, idomu sugebesiu eiti taip, kad niekas nesuprastu nieko? biggrin.gif

As tai sios operacijos kazkaip visiskai nebijau ir uztikrintai laukiu. Kartu norejau ir krutine pasididinti implantais, bet del krutines persigalvojau, isgasdino mane didele komplikaciju tikimybe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 26, 19:11)

Oi nežinau, nežinau... Aš į darbą atėjau lygiai po dviejų savaičių ir tikrai dar buvau sulinkusi. Ir tik prieš porą dienų kolegė prasitarė, kad kaip jai baisiai atrodžiau ir kaip jai gaila manęs buvo. Nors pati sau jau pusėtinai sulinkusi ir gana padoriai atrodžiau smile.gif bet tai gal individualu. Kažkuri iš čia esančių merginų po dviejų dienų i kavinę ėjo- pagarba jai! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oraia: 27 gegužės 2016 - 04:42
QUOTE(Oraia @ 2016 05 27, 04:41)
Oi nežinau, nežinau... Aš į darbą atėjau lygiai po dviejų savaičių ir tikrai dar buvau sulinkusi. Ir tik prieš porą dienų kolegė prasitarė, kad kaip jai baisiai atrodžiau ir kaip jai gaila manęs buvo. Nors pati sau jau pusėtinai sulinkusi ir gana padoriai atrodžiau smile.gif bet tai gal individualu. Kažkuri iš čia esančių merginų po dviejų dienų i kavinę ėjo- pagarba jai! smile.gif

O kaip siaip jautiesi? Kaip randas gyja? Pilvukas plokscias?smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 26, 21:11)
O man tai greitai gan laikas eina

Ir man greit laikas bego iki op. Pati labai stebejausi. Siaip kai ko nors laukiu, tai laikas sustoja, o tada tie 2 menesiai tiesiog praleke thumbup.gif
QUOTE(fuchia @ 2016 05 26, 23:54)
As tai sios operacijos kazkaip visiskai nebijau ir uztikrintai laukiu. Kartu norejau ir krutine pasididinti implantais, bet del krutines persigalvojau, isgasdino mane didele komplikaciju tikimybe blush2.gif

Atradau TLC kanala, tai kiek ten parodo nepasisekusiu (.Y.) operaciju doh.gif Moterys lieka be krutu, be aureoliu ar speneliu. Bet SM papuliu temutej tai nedidelis procentas mergaiciu susiduria su vienokiom ar kitokiom komlikacijom. Mastau ir as apie padidinima, nes nieko nelike.
QUOTE(Oraia @ 2016 05 27, 06:41)
Oi nežinau, nežinau... Aš į darbą atėjau lygiai po dviejų savaičių ir tikrai dar buvau sulinkusi.

Ir as netikiu, kad po 2 savaiciu busi issitiesus. Na, bet gal... Buna stebuklu biggrin.gif

Sekmadieni mano pilvukui jau 2 menesiai wub.gif Pasidarysiu nuotraukele ir pasidalinsiu su jumis mirksiukas.gif Esu labai laiminga yahoo.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
merginos pasidalinkit savo patirtimi ir pasakykite kada jus po operacijos pilnai atsitiesete ir pradejot gyventi yprasta gyvenima? zinau, kad kiekvienam individualiai, bet bent keliu moteru asmenine patirti butu smagu isgirsti, nes kiek skaiciau raso poros savaiciu begyje esi jau darbingas ir t.t. nejaugi tai tiesa? rolleyes.gif
Atsakyti