Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Sveikos smile.gif esu visiška naujokė čia, bet šią temą paskaitau. Aš ir turiu begalę kl susijusių su pilvo plastika, nes du nėštumai gerokai pagražino ir mane smile.gif Ar yra dariusių šią operaciją vasaros metu? papasakokite įspūdžius ar tikrai taip nepatogu vasarą?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Labai senai jau esu rasiusi, nusprendziau pasidalinti savo naujienomis. Gal kas pamenanate man atliko pilo plastika pernai vasara taciau igyjau nestukes pilva. taigi esu jau 3 savaiteles po antros operacijos ir si karta be galo patenkinta. Tik baisoka kiek visko reikejo iskesti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2016 05 24, 14:51)
Sveikos merginos,

Labai senai jau esu rasiusi, nusprendziau pasidalinti savo naujienomis. Gal kas pamenanate man atliko pilo plastika pernai vasara taciau igyjau nestukes pilva. taigi esu jau 3 savaiteles po antros operacijos ir si karta be galo patenkinta. Tik baisoka kiek visko reikejo iskesti.  doh.gif

2 kartus pilvo plastika dareisi??? Gal foto ikeltum?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2016 05 24, 14:51)
Tik baisoka kiek visko reikejo iskesti.  doh.gif

Oho unsure.gif Pas ka pirma karta darei? Kas dabar operavo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2016 05 24, 16:51)
Sveikos merginos,

Labai senai jau esu rasiusi, nusprendziau pasidalinti savo naujienomis. Gal kas pamenanate man atliko pilo plastika pernai vasara taciau igyjau nestukes pilva. taigi esu jau 3 savaiteles po antros operacijos ir si karta be galo patenkinta. Tik baisoka kiek visko reikejo iskesti.  doh.gif

Eik tu sau, prisimenu, kad kazkas tau buvo netaip. Papasakok placiau unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
ar kuriai is jusu nuejus i konsultacija pasake,kad jusu bamba yra aukstai? Ar tokiu atveju jums pakankamai zemai vis gi padare pjuvi (ar randas pilnai pasislepia po maudymosi kostiumeliu ir kelnaitemis aisku nepaaukstintu liemeniu)? Ir beje kaip issisprendzia kai yra pasigarbanojusi (pasiraukslejusi) oda ir virs bambos ar ja irgi istempia ar taip jau lieka ji? ax.gif
Atsakyti
Labuka....rytoj mano dienele, ale kaip jaudinuos...ir laukiu ir bijau...kai nzn kas laukia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 24, 15:11)
Eik tu sau, prisimenu, kad kazkas tau buvo netaip. Papasakok placiau unsure.gif

Pirma karta dare pilvo plastika K.V po operacijos liko kabeti man toks pilvukas atrode kad laukiuosi labai negrazus. Labai pergyvenau nes atrode blogiau nei pries op. Po konsultaciju su gydytoju pasiule dar karta operuoti. Operacija atliko tas pats gydytojas. Dabar atliko antrine plastika ir braziliska bamba.
Dar patine bet vaizdas matosi geras.
Atsakyti
QUOTE(Masiuke @ 2016 05 24, 21:26)
Labuka....rytoj mano dienele, ale kaip jaudinuos...ir laukiu ir bijau...kai nzn kas laukia... g.gif

Oj lauksim ziniu!! Dideles sekmes! Po 2 sav. Ir as gulsiuos smile.gif))))
Papildyta:
QUOTE(jolituks @ 2016 05 24, 21:46)
Pirma karta dare pilvo plastika K.V po operacijos liko kabeti man toks pilvukas atrode kad laukiuosi labai negrazus. Labai pergyvenau nes atrode blogiau nei pries op. Po konsultaciju su gydytoju pasiule dar karta operuoti. Operacija atliko tas pats gydytojas. Dabar atliko antrine plastika ir braziliska bamba.
Dar patine  bet vaizdas matosi geras.

O per pirma op siuvo raumenis tau ar ne?
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Masiuke @ 2016 05 24, 23:26)

Tavo jausmai tokie pazistami wub.gif Mielai viska pakartociau bigsmile.gif Viskas bus ok, pamatysi. Sekmes ir lauksim sugriztant su pasakojimu mirksiukas.gif
QUOTE(jolituks @ 2016 05 24, 23:46)
Dar patine  bet vaizdas matosi geras.

Cia Kaikaris???
Atsakyti
[quote=Shagrifa,2016 05 25, 05:42]Labas rytas

Tavo jausmai tokie pazistami wub.gif Mielai viska pakartociau bigsmile.gif Viskas bus ok, pamatysi. Sekmes ir lauksim sugriztant su pasakojimu mirksiukas.gif

Cia Kaikaris???
[/qu

vitkus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituks: 25 gegužės 2016 - 13:18
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 25, 06:42)
Cia Kaikaris???

KESTUTIS VITKUS. Su juo ne pirmas atvejis toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 25 gegužės 2016 - 13:38