Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Kirisama @ 2016 05 17, 14:50)

biggrin.gif T. A. operuos.

Taip, operuos T.A.

QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 18, 21:39)
Tu sitaip vakare atrodai? blink.gif

QUOTE(emz @ 2016 05 18, 21:42)
Taip. Ir turiu visiskai itraukus buti ir nekvepuot jei plokstesnio noriu biggrin.gif

O taip, va čia pas mane toks pat, jei pavalgau daugiau galiu vaidint nestuke. pastoviai pilva itraukus vaikstau. Tu kai kudute visai tai tavo rezultatas bus vau wub.gif Lemuo pas tave grazus, man reiks soniukus tvarkyt.
Bandysiu dar karta ikelt foto, kazkodel praeita karta nesigavo g.gif
Pirma foto tai visai nevalgius, antroje nuotraukoje pavalgius, user posted image
user posted image

Papildyta:
I pirma koliaza nekreipkit demesio, cia dariau kad vaizdziai parodyt kad kai apsirengus itraukus pilva ir nevalgius viskas ok, as savim kaip ir patenkinta, bet va nusirengt baisiau nei baisu. reiks dar priekiu nusifotkinti, vaizdelis baisesnis, dar ir striju kruva verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 19 gegužės 2016 - 11:16
QUOTE(wwwtania @ 2016 05 19, 13:15)
reiks dar priekiu nusifotkinti, vaizdelis baisesnis, dar ir striju kruva verysad.gif  doh.gif

Aha, nusifotkink, kad butu bendras vaizdas
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2016 05 19, 05:52)
Kiek laiko sportuoji? Kiek laiko prisiziutu savo maista? Kiek sveri ir koks ugis?

mano ugis 164 sveriu dabar 69kg,sportuoju tris kartus per savaite, plius daug laiko praleidziu vandenyje, esu vegetare, ir tikrai ziuriu ka kisu i burna, nesu ta kuri megsta viska kimsti, bet esu ta kuri pamirsta pavalgyti.. Manau cia didesne problema jau is anksciau, nes kaip turejau kojos operaciaja man priaugo 10 kg nes puse metu negalejau vaikscioti, paskui nusimeciau ir tiek. Zodziu sveriau apie 10 metu 62-65 kg. tik po dvieju niestumu nelabai nukrenta. Daug metu pralankiau plaukima, tai kiek save pamenu, turejau ta pilva kazkur nuo 16 metu, tai tikrai zinau kas yra sportas smile.gif
Atsakyti
Labas merginos. Pasakykit prasau, ar visoms siulus po operacijos isima po 12d ar buna kad ir veliau? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 22 gegužės 2016 - 11:40
QUOTE(fuchia @ 2016 05 22, 11:36)
Labas merginos. Pasakykit prasau, ar visoms siulus po operacijos isima po 12d ar buna kad ir veliau?  4u.gif

Man taip, lygiai 12-tą dieną išėmė smile.gif
Atsakyti
Man turbut 13 diena iseme
Atsakyti
Oraia kaip laikaisi? Kaip pilvukas?smile.gif gal foto dar imestum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emz: 22 gegužės 2016 - 18:02
QUOTE(fuchia @ 2016 05 22, 12:36)
Labas merginos. Pasakykit prasau, ar visoms siulus po operacijos isima po 12d ar buna kad ir veliau?  4u.gif

Buna, kad nieko neima, nes siuva tirpstanciais siulais ir klijuoja tokiais spec.pleistriukais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 22, 18:01)
Oraia kaip laikaisi? Kaip pilvukas?smile.gif gal foto dar imestum

Kas dieną vis geriau ir geriau, ačiū mirksiukas.gif
Tik laikui suėjus, kai tik galėsiu nusiimti korsetą, padegsiu jį - taip labai jis man atsibodo...
O šiaip, jau ir čiaudau visu pajėgumu, atsikosėti po dviejų savaičių jau galėjau, išsipūsti nosį po savaitės. Miegu visomis patogiomis pozomis, kartais verčiantis jaučiasi tempimas, kur raumenys sukabinti. Bet šiaip, tynimas dar nepraėjęs, nors jau mažesnis nei buvo. Tai vis dar laukiu. Tiesa, šiandien jau keturios savaitės. Kitą pirmadienį bus penkios ir šventė darželyje, sakau, gal nieko nebus, jei korsetą nusiimsiu porai valandų, kad pabūčiau graži blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 05 23, 12:07)
Tik laikui suėjus, kai tik galėsiu nusiimti korsetą, padegsiu jį - taip labai jis man atsibodo...

Kitą pirmadienį bus penkios ir šventė darželyje, sakau, gal nieko nebus, jei korsetą nusiimsiu porai valandų, kad pabūčiau graži  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as taip pat norejau ji padegt thumbup.gif

Manau tikrai nieko tokio. As po 5 savaiciu visai jo nebenesiojau. Man gyd sake nesiot 4-5 savaites
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 23, 10:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as taip pat norejau ji padegt thumbup.gif

Manau tikrai nieko tokio. As po 5 savaiciu visai jo nebenesiojau. Man gyd sake nesiot 4-5 savaites

thumbup.gif

O kai nustojai nešioti, ar jau tynimas buvo praėjęs? Nes as taip įsivaizduoju, kad kol tynimas yra, jis reikalingas. Bet jei tynimas praeis ir dar nebus suėję tos laukiamos 6-ios savaites, galima jį mesti. Nes tokiomis dienomis kaip ši, su korsetu labai šilta...
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 05 23, 13:38)
thumbup.gif
O kai nustojai nešioti, ar jau tynimas buvo praėjęs? Nes as taip įsivaizduoju, kad kol tynimas yra, jis reikalingas. Bet jei tynimas praeis ir dar nebus suėję tos laukiamos 6-ios savaites, galima jį mesti. Nes tokiomis dienomis kaip ši, su korsetu labai šilta...

Aha, tinimas visiskai buvo praejes, bet as buvau labai mazai sutinus.
Atsakyti