Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 18, 20:39)
Tu sitaip vakare atrodai? blink.gif

Taip. Ir turiu visiskai itraukus buti ir nekvepuot jei plokstesnio noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 18, 22:42)
Taip. Ir turiu visiskai itraukus buti ir nekvepuot jei plokstesnio noriu biggrin.gif

Nu joo, raumenys visai nelaiko. Po op bus kitaip. As kai ir prisivalgau, atrodo sprogstu, lekiu paziuret ar neissipute pilvas, bet jis buna lygus lygus wub.gif

Pas mane taip keistai kelias dienas. Arba as sutinus, arba tauko uzsidejau fear.gif Vsio, griztu prie dietos!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 18, 20:47)
Nu joo, raumenys visai nelaiko. Po op bus kitaip. As kai ir prisivalgau, atrodo sprogstu, lekiu paziuret ar neissipute pilvas, bet jis buna lygus lygus wub.gif

Pas mane taip keistai kelias dienas. Arba as sutinus, arba tauko uzsidejau fear.gif Vsio, griztu prie dietos!!!!!!!!

Kaip svajoju apie lygu lygu pilva smile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 18, 22:52)

Jau greitai mirksiukas.gif Tik nusiteik, kad viskas bus puiku, skausmai ir nepatogumai praeis ir liks plokscias pilvukas wub.gif
Atsakyti
parasiau R.B. meginsiu ir su juo pasidaryti konsulracija, nes sunku is dvieju isirinkti, nes neautralus daktaras is sono yra yz J.V gal po konsultacijos jis ir matys kad man reikia operacijos, gaila kad jis atostogauja jau, bet zodziu laukiu ka R.B beatrasys smile.gif vel klausimyna didziausa jam isiunciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.Buvau dingus.

Emz, esi kudute.Po operacijos busi ledine moteris.

Naktinukas, tavo pilvukas turi riebaliuku.As tavo vietoje koki pusmeti ar metus rimtai pasportuociau.O tada daryciau pilna plastika.Jokie lazeriukai tavo pilvuko nesumazins..Cia naivu.

Shagrifa, grazeji ir grazeji..Ka vyras tau dabar sako? Kaip jam tavo pokyciai? Ka sako drauges?
Papildyta:
QUOTE(emz @ 2016 05 18, 20:52)

Kada tau operacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 18 gegužės 2016 - 23:37
QUOTE(Ciunia @ 2016 05 18, 23:36)
Sveikutes.Buvau dingus.

Naktinukas, tavo pilvukas turi riebaliuku.As tavo vietoje koki pusmeti ar metus rimtai pasportuociau.O tada daryciau pilna plastika.Jokie lazeriukai tavo pilvuko nesumazins..Cia naivu.
Shagrifa, grazeji ir grazeji..Ka vyras tau dabar sako? Kaip jam tavo pokyciai? Ka sako drauges?
Papildyta:
Kada tau operacija?

tai kad sportuoju, jau 12 kg esu numetus, o pilvas nei is vietos...
Atsakyti
QUOTE(naktinukas @ 2016 05 19, 01:18)
tai kad sportuoju, jau 12 kg esu numetus, o pilvas nei is vietos...

Kiek laiko sportuoji? Kiek laiko prisiziutu savo maista? Kiek sveri ir koks ugis?
Atsakyti
[quote=Ciunia,2016 05 18, 23:36]
Sveikutes.Buvau dingus.

Papildyta:
Kada tau operacija?
[/quote

Birzelio 6 d:)))))
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Ciunia @ 2016 05 19, 01:36)

Aciu, Ciunia, 4u.gif Matai mano vyras furistas. Jis isvaziavo i reisa, kai mano pilvukui buvo beveik menuo. Tai dar ir korseta nesiojau, ir raumenukai buvo tokie itempti. Bet budavo tokiu vakaru, kai viska nusimesdavau, na suprantat biggrin.gif. Jis iprates, kad as beveik visada su maikute, gedinuosi, slepiuosi, o dabar tik op ir visiskai nuoga, ir be jokiu kompleksu. Jam tai laaabai patiko tongue.gif
O is draugiu mazai kas zino. Sesuo labai dziaugiasi. Geriausia drauge tokia bailiuke, ji niekaip nesuvoke, kaip as galiu savo noru laukti operacijos biggrin.gif Bet irgi dziaugiasi, giria uz ryzta.
Buvau i darba kazkada uzejus, tai 2 koleges paklause ar jau pasidariau (kazkada buvau minejus, kad darysiuos op) matyt pastebejo plokscia pilvuka, pasirodziau joms, tai duodu 100%, kad apkalbineja, bet man nuo to tik linksmiau rolleyes.gif
O mociute, apie kuria anksciau pasakojau, kuri buvo pries, sake, kad man nereikia, niekas manes nemato ir panasiai, dabar sako, kad graziai atrodau biggrin.gif Tai va, tokios nuotaikos pas mane.

Merginos, pas R. B. dabar akcija (.Y.) tik 2499 e.
Atsakyti
Merginos, kaip manote 7 d. po operacijos aš jau normaliai judėsiu? daug svarbių darbinių susitikimų turiu ir nebežinau kaip sustumdyti viską.
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 19, 11:57)
Merginos, kaip manote 7 d. po operacijos aš jau normaliai judėsiu? daug svarbių darbinių susitikimų turiu ir nebežinau kaip sustumdyti viską.

Nea, nejudesi normaliai. Busi susilenkus ir suletinta kaip bobute smile.gif
Atsakyti