Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Mikiukas55, tu sakei, kad bamba nepatinka?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(fuchia @ 2016 08 25, 12:57)
Po 3 savaiciu ax.gif

Na o as jauciuosi labai puikiai! ....  ar jus buvot masazuose?

Ryt skrendu namo pas seima

Man 3 savaičių dar buvo šašiukų, bet jau lyg nebėra, reiks vakare apsižiūrinėti ax.gif

Šaunu, kad taip greit atsistatei thumbup.gif Joo, masažas gėris, tik mūsų meste tokių nedaro, pati važinėti nepajėgiau, o vežioti nebuvo kam...buvau vos porą kartų :(

Kaip atlaikei kelionę? 4u.gif

QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 25, 22:14)
... Bet dabar nebetepu, nes laukiu korekcijos. Bio oil tepliojuos

Tai kažin kiek laiko reikia tepliotis? unsure.gif Aš tepliosiuos, kažkaip esu įsitikinus, kad poveikis yra ax.gif

QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 26, 10:34)
Mikiukas55 pilvukas. Pirma foto - pries. 2 ir 3 foto - 2 sav po op, 4 ir 5 foto - menuo po op

Mikiukas55 labai gražu wub.gif Ir nepatinus visai, aš tada daug dar sutinus verysad.gif Jau trijų savaičių proga lyg buvo sumažėję, bet lyg ir vėl padidėjo patynimas. Nemanau, kad po mėnesio taip gerai atrodys mano pilvelis. Tiksliai, kuom tu ten buvai nepatenkinta??? Gali nesiskųsti, nesuprasim lotuliukas.gif Man tai laba gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 28, 17:07)
... aš tada daug dar sutinus  verysad.gif  Jau trijų savaičių proga lyg buvo sumažėję, bet lyg ir vėl padidėjo patynimas. Nemanau, kad po mėnesio taip gerai atrodys mano pilvelis. Tiksliai, kuom tu ten buvai nepatenkinta??? Gali nesiskųsti, nesuprasim  lotuliukas.gif Man tai laba gražu  wub.gif

Tu žinok man tas pats, 4savaičių proga kažkaip vėl lyg ir daugiau sutinusi aš verysad.gif toks lyg ir papūstas pilvas... toks jausmas kai išėjau iš ligoninės buvau lieknesnė blink.gif
Atsakyti
Labuka mamukai :)
as ir dar uzsuku pas jumis :)
man idomiausiai jus snekejote apie pilvuko randus, tai keisciausia tokio rando kol kas dar nemaciau pas jumis kaip pas mane. Pas mane tai sypsenele tik i apacia nusileidusi,bet is po trusiku neislenda, kaip ir viskas gerai, na nebent su didele islirpte kojose, kaip stringai su plonom juostelem sonuose tada matosi. Va mano koks randas kaip sios sypseneles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 28, 19:22)
... toks lyg ir papūstas pilvas... toks jausmas kai išėjau iš ligoninės buvau lieknesnė blink.gif

Va va, man ir taip atrodo blink.gif

QUOTE(naktinukas @ 2016 08 28, 20:49)
Va mano koks randas kaip sios sypseneles  verysad.gif

O tau iškart taip buvo pjauta, ar begyjant nusileido?

O kai tepėtės tepaliuku nuo randų, randeliai jautrūs/skausmingi buvo?
Ir dar, nu kažkaip keistai,- kai nusiimu vakare korsetą, tai mano pilvas pradeda atskirą gyvenimą gyvent, - banguoja, lyg juda, ar ten kokie burbulai vaikšto, nieko nesuprantu blink.gif Ar kam taip buvo??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 28, 12:12)
Mikiukas55, tu sakei, kad bamba nepatinka?

Aha, keista ji man kazkaip. Ne tai, kad kaip skylute, o toks vertikalus pjuvis. Bet galvoju, kad dar palauksiu kol visiskai man nuslugs patinimas ir tada vertinsiu. Siaip chirurgas sake, kad galima po pusmecio vietinej nejautroj korekcija padaryt.

Aciu merginos uz grazius zodzius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 29, 11:08)
Aha, keista ji man kazkaip.

Aha, keistoka rolleyes.gif Jei nepasikeis vaizdas as tikrai daryciausi korekcija
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 29, 11:30)
Aha, keistoka rolleyes.gif Jei nepasikeis vaizdas as tikrai daryciausi korekcija

Pasirodo ne man vienai keista, taip, kad dar palauksiu. Vistiek sake tik po pusmecio korekcija galima daryt, tai turiu laiko :)
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 29, 12:43)
Pasirodo ne man vienai keista, taip, kad dar palauksiu. Vistiek sake tik po pusmecio korekcija galima daryt, tai turiu laiko :)

Svarbu nesinervini mirksiukas.gif

Mano pilvukui siandien 5 menesiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 29, 12:29)
Svarbu nesinervini mirksiukas.gif

Mano pilvukui siandien 5 menesiai  blink.gif

Tai, kad svarbu pilvas plokscias o bamba tik smulkmena.. Man rytoj 6 savaites :)
Atsakyti
Pasirodau 5 menesiu proga. Faktas, kad vaizdas grazesnis wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 29, 12:39)
Tai, kad svarbu pilvas plokscias o bamba tik smulkmena.. Man rytoj 6 savaites :)

Ot bėga laikas... Man tuoj 4 thumbup.gif
Įdomiai su ta bamba, nepasakytum, į akis nekrenta cool.gif Net nežinau, ar daryčiau korekciją g.gif

QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 29, 13:02)
Pasirodau 5 menesiu proga.

Oho kaip gražu wub.gif Norėčiau tokio biggrin.gif Na lauksim ir mes pusmetinio vaizdo...su tokia laiko sparta ilgai laukti neteks... tongue.gif

Pradingo Alioo visai unsure.gif
Atsakyti