Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Sveikos 4u.png

QUOTE(Blueta @ 2016 08 18, 12:08)
Tavo pilvukas sutvarkytas tobulai 👍

Pritariu agree.png puikus darbelis

QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 18, 22:16)
As po dvieju sav dar biski susilankscius buvau ir nugara skaudejo, tai judejau tik butinais atvejais...
As taip laukiu kada vel galesiu miegot ant pilvo....

Man tai ne nugara pagrindinė problema. Kažkaip energijos, ar tai oro trūkumas. Atrodė jau lyg geriau buvo ir vėl regresas... Važiuosiu kraujo tyrimus pasidaryti.
Kaip suprantu ant pilvo tik po 6 savaičių galima. Bet vargiai iš pradžių patiks...kaip supratau reikės presą išsimankštinti biggrin30x30.png

QUOTE(Medeinute @ 2016 08 19, 07:55)
Na kokios jus visos saunuoles, kad ryzotes... prisiziurekit, mergaites

Ačiū 4u.png ...nieko kito ir nelieka, ar tiksliau nelabai kas išeina bigsmile.png ...vakar namus ploviau, tai negalvojau kad taip sunku gali būti toks paprastas darbas lotuliukas30x30.png

QUOTE(emsi @ 2016 08 20, 19:53)
..Pilna pilvo plastika+krūtų implantai su krūtų pakėlimu. Tai dar ir riebalą kokį didesnį padiurbs

Tai tik dviguba tada. Viskas bus gerai 4u.png Dėl tų pasiurbimų, sakė, vienoms skauda, kitoms visai nieko... tai vadinasi gali ir nesijaust smile30x30.png

QUOTE(fuchia @ 2016 08 22, 13:00)
Mergaites, turiu klausima ...  kas jums labiausiai trukde pilnai issitiesti? Man toks jausmas kad susiuti pilvo raumenys "per trumpi" ir neleidzia pilnai atsitiesti
.. kiek kg galima kelti 2sav po operacijos?

Man tai grynai odos trūkumas buvo, tai viena, dabar akivaizdžiai raumenis jaučiu, bet nemanau, kad todėl jog jie susiūti, o dėl to, kad jie nejudrūs, sustingę. Kodėl taip spėju?- nes kol judu viskas ok, kai tik pasėdžiu, paguliu ir varau sulinkus bigsmile.png
Gydytojas sakė, jog kelti 6 savaites galima tik iki 3 kg 4u.png

QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 22, 14:10)
...ir is sonu prie sonkauliu kazkaip tempe.

Man tas pats. Bet neesu tikra ar tai kažkaip su diafragma nesusiję...visgi kai susiuvo, visus organus suspaudė, o iki tol palaida bala pilve buvo bigsmile.png
Ar mūsų tarpe medikų nėra???? ...gal būtų komentarų šiuo klausimu... rolleyes.png blush-anim-cl.png

QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 23, 15:05)
... gyju gerai, skysčiau lyg ir nustojo kauptis bet dar esu patinusi ...vakar gydytojas sakė, kad pilnai vaizdą galėsiu vertinti po pusmečio kada visi audiniai susigulės smile30x30.png bet man ir dabar gerai....

Smagu skaityti. Šaunuolė 4u.png

Turiu klausimą o tepti kremuku nuo randų reikia vos išėmus siūlus, ar laukti, kol šašai visi nukris? Kaip darėt?
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 24, 15:15)
Turiu klausimą o tepti kremuku nuo randų reikia vos išėmus siūlus, ar laukti, kol šašai visi nukris? Kaip darėt?

Tik kai nukris visi šašiukai.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 08 24, 15:18)
Tik kai nukris visi šašiukai.

Ačiū 4u.png , taip ir maniau...bet suabejojau, nes laikas eina, o vaizdas nesikeičia blush-anim-cl.png
Atsakyti
Merginos, kas tie sasiukai? Nes pas mane kai nusiemiau tuos pleistrus, nieko nebuvo, tiesiog randas. Ir iskart pradejau tepliot, tik, kad labai jau brangus tas kremas. Man kokiem 6 kartam 6 g uzteko, tai cia vos ne 6 dienos, tarkim savaite, tai i savaite po 22€ beveik, tai per tuos 6 men man labai nemenka suma gausis, vos ne antra operacija biggrin30x30.png man tiek laiko sake tept - 6 men. O kaip jum?
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 24, 22:53)
Merginos, kas tie sasiukai? Nes pas mane kai nusiemiau tuos pleistrus, nieko nebuvo, tiesiog randas. Ir iskart pradejau tepliot, tik, kad labai jau brangus tas kremas. Man kokiem 6 kartam 6 g uzteko, tai cia vos ne 6 dienos, tarkim savaite, tai i savaite po 22€ beveik, tai per tuos 6 men man labai nemenka suma gausis, vos ne antra operacija :D man tiek laiko sake tept - 6 men. O kaip jum?

Mikiuk, kiekvienai individualiai. Man pleistriukai nukrito, o šašiukai kur ne kur dar laikėsi, pilnai tik po beveik mėnesio neliko nei vieno šašiuko. O tie kremukai ar pleistrai nuo randų tikrai brangūs, bet jie mano galva nieko per daug neduoda, nes gijimas vis tiek nuo organizmo priklauso. Vienoms randai visada gražiai sugyja, o kitų - linkę į randėjimą, tamsėjimą ir pan. Aš buvau bandžius pleistrą nuo randų, tai jokio efekto nebuvo. Kremus nuo randų irgi esu bandžius - ir contraktubex (nepamenu kaip rašosi) ir dar kažkokį - irgi jokio poveikio. Šiek tiek padėjo ajurvedinis tepalas iš rusiškos kosmetikos krautuvėlės. O kitoms temoje bendravusioms merginoms padėjo ir contraktubex, ir pleistrai.... Ir daktarai tikrai nesakė, kiek laiko tepti. matyt, kiek ir kuo pačios sprendžiam 4u.gif
Atsakyti
Kirisama, tiesiog visos apie tuos sasiukus raso, tai galvojau gal blogai kad ju nera :D siaip labai teisingai pasakyta, kad kiekvienai skirtingai gyja. Man per nestuma jokie aliejai niekas nepadejo nuo striju, o kitam bio-oil kai pasiklausai tai tikras stebuklas. Ech, patepliosiu as tuo tepalu, bet pasikliausiu tik savo organizmu :)))))
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 24, 22:02)
Ačiū  4u.gif , taip ir maniau...bet suabejojau, nes laikas eina, o vaizdas nesikeičia  :geda2:

Po 3 savaiciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 24, 22:53)
Merginos, kas tie sasiukai? Nes pas mane kai nusiemiau tuos pleistrus, nieko nebuvo, tiesiog randas. Ir iskart pradejau tepliot, tik, kad labai jau brangus tas kremas. Man kokiem 6 kartam 6 g uzteko, tai cia vos ne 6 dienos, tarkim savaite, tai i savaite po 22€ beveik, tai per tuos 6 men man labai nemenka suma gausis, vos ne antra operacija :D man tiek laiko sake tept - 6 men. O kaip jum?

Kremuko nuo randu reikia labai labai mazo kiekio ax.gif man seseles ir pasakojo kad moterys per daug jo tepa, tad uztenka tik kelioms dienoms tos mazos tubeles, bet taip buti neturetu. Sake tepti kuo maziau, tik vos vos. As viena sunaudosiu ir daugiau nepirksiu. Taip pat netikiu stebuklingais kremais ir tepalais blush2.gif

Na o as jauciuosi labai puikiai! Dar vos pries kelias dienas klausiau kada jus issitieset, o stai jau ir pati issitiesusi vaikstau nuo 12 paros bigsmile.gif Zinot kad man padejo issitiesti? O gi masazas thumbup.gif ar jus buvot masazuose? Patikekit manim, efektas tikrai tikrai yra thumbup.gif
Vakar jau ir siulus man iseme. Ryt skrendu namo pas seima wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 25 rugpjūčio 2016 - 11:58
Fuchia gero skrydzio! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 24, 23:53)
Ir iskart pradejau tepliot, tik, kad labai jau brangus tas kremas. Man kokiem 6 kartam 6 g uzteko, tai cia vos ne 6 dienos, tarkim savaite, tai i savaite po 22€ beveik, tai per tuos 6 men man labai nemenka suma gausis, vos ne antra operacija :D man tiek laiko sake tept - 6 men. O kaip jum?

6 kartam??? blink.gif Taigi jo laaabai mazai reikia. As menesi tepliojau ir dar liko. Irgi turiu 6g tubele. Bet dabar nebetepu, nes laukiu korekcijos. Bio oil tepliojuos
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 25, 21:14)
6 kartam???  blink.gif Taigi jo laaabai mazai reikia. As menesi tepliojau ir dar liko. Irgi turiu 6g tubele. Bet dabar nebetepu, nes laukiu korekcijos. Bio oil tepliojuos

As tai pirkau dideli, pigiau gaunasi man regis. tepu saziningai 2 kart dienoj ir tepsiu kiek reikes, o gal tikrai daug geriau sugis randas :))))
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 25, 22:14)
6 kartam???  blink.gif Taigi jo laaabai mazai reikia. As menesi tepliojau ir dar liko. Irgi turiu 6g tubele. Bet dabar nebetepu, nes laukiu korekcijos. Bio oil tepliojuos

Nu jo :D as bandau saziningai kiekviena pasiraukima, kiekviena nelyguma istept. Gal tikrai persistengiu :D beje nusiunciau foto i duota pasta, gal kas gali imest foto mano? :) nezinau kas tai administruoja..
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 26, 10:08)
Nu jo :D as bandau saziningai kiekviena pasiraukima, kiekviena nelyguma istept. Gal tikrai persistengiu :D beje nusiunciau foto i duota pasta, gal kas gali imest foto mano? :) nezinau kas tai administruoja..

As. Tuoj imesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Mikiukas55 pilvukas. Pirma foto - pries. 2 ir 3 foto - 2 sav po op, 4 ir 5 foto - menuo po op

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 26 rugpjūčio 2016 - 09:37