QUOTE(Blueta @ 2016 08 18, 12:08)
Tavo pilvukas sutvarkytas tobulai 👍
Pritariu puikus darbelis
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 18, 22:16)
As po dvieju sav dar biski susilankscius buvau ir nugara skaudejo, tai judejau tik butinais atvejais...
As taip laukiu kada vel galesiu miegot ant pilvo....
As taip laukiu kada vel galesiu miegot ant pilvo....
Man tai ne nugara pagrindinė problema. Kažkaip energijos, ar tai oro trūkumas. Atrodė jau lyg geriau buvo ir vėl regresas... Važiuosiu kraujo tyrimus pasidaryti.
Kaip suprantu ant pilvo tik po 6 savaičių galima. Bet vargiai iš pradžių patiks...kaip supratau reikės presą išsimankštinti
QUOTE(Medeinute @ 2016 08 19, 07:55)
Na kokios jus visos saunuoles, kad ryzotes... prisiziurekit, mergaites
Ačiū ...nieko kito ir nelieka, ar tiksliau nelabai kas išeina ...vakar namus ploviau, tai negalvojau kad taip sunku gali būti toks paprastas darbas
QUOTE(emsi @ 2016 08 20, 19:53)
..Pilna pilvo plastika+krūtų implantai su krūtų pakėlimu. Tai dar ir riebalą kokį didesnį padiurbs
Tai tik dviguba tada. Viskas bus gerai Dėl tų pasiurbimų, sakė, vienoms skauda, kitoms visai nieko... tai vadinasi gali ir nesijaust
QUOTE(fuchia @ 2016 08 22, 13:00)
Mergaites, turiu klausima ... kas jums labiausiai trukde pilnai issitiesti? Man toks jausmas kad susiuti pilvo raumenys "per trumpi" ir neleidzia pilnai atsitiesti
.. kiek kg galima kelti 2sav po operacijos?
.. kiek kg galima kelti 2sav po operacijos?
Man tai grynai odos trūkumas buvo, tai viena, dabar akivaizdžiai raumenis jaučiu, bet nemanau, kad todėl jog jie susiūti, o dėl to, kad jie nejudrūs, sustingę. Kodėl taip spėju?- nes kol judu viskas ok, kai tik pasėdžiu, paguliu ir varau sulinkus
Gydytojas sakė, jog kelti 6 savaites galima tik iki 3 kg
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 22, 14:10)
...ir is sonu prie sonkauliu kazkaip tempe.
Man tas pats. Bet neesu tikra ar tai kažkaip su diafragma nesusiję...visgi kai susiuvo, visus organus suspaudė, o iki tol palaida bala pilve buvo
Ar mūsų tarpe medikų nėra???? ...gal būtų komentarų šiuo klausimu...
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 23, 15:05)
... gyju gerai, skysčiau lyg ir nustojo kauptis bet dar esu patinusi ...vakar gydytojas sakė, kad pilnai vaizdą galėsiu vertinti po pusmečio kada visi audiniai susigulės bet man ir dabar gerai....
Smagu skaityti. Šaunuolė
Turiu klausimą o tepti kremuku nuo randų reikia vos išėmus siūlus, ar laukti, kol šašai visi nukris? Kaip darėt?