Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Ciunia, mano pilvo op truko kiek maziau nei 2val smile30x30.png
Atsakyti
Čia aš triguba skaičiuoju😂😂Pilna pilvo plastika+krūtų implantai su krūtų pakėlimu. Tai dar ir riebalą kokį didesnį padiurbs😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(emsi @ 2016 08 20, 19:53)
Čia aš triguba skaičiuoju😂😂Pilna pilvo plastika+krūtų implantai su krūtų pakėlimu. Tai dar ir riebalą kokį didesnį padiurbs😂😂😂

Na tuomet 4val kaip minimum smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(p i n k @ 2016 08 20, 14:44)
Pilvo op trunka 2-3 val priklausomai nuo situacijos.

Maniske truko tik apie valanda unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 21, 10:16)

Maniškė truko virš 3 val. smile30x30.png buvo ką ten tvarkyti bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 08 20, 19:09)
Na tuomet 4val kaip minimum smile30x30.png

Taip.
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 21, 11:16)

Oho kaip tau greit 😮
Atsakyti
QUOTE(p i n k @ 2016 08 21, 13:35)
Oho kaip tau greit 😮

Uztai korekcijos reikia rolleyes.png
Atsakyti
As net neisivaizduoju kiek mano op truko biggrin30x30.png nes uzmigde siek tiek po 9 val, o atsikeliau tik 15 val po narkozes jau palatoj.
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 21, 23:42)
As net neisivaizduoju kiek mano op truko biggrin30x30.png nes uzmigde siek tiek po 9 val, o atsikeliau tik 15 val po narkozes jau palatoj.

Ir as labai panasiai, nes po narkozes labai miegas eme bigsmile.png isvis visa para beveik pramiegojau biggrin30x30.png

Mergaites, turiu klausima 4u.png kas jums labiausiai trukde pilnai issitiesti? Man toks jausmas kad susiuti pilvo raumenys "per trumpi" ir neleidzia pilnai atsitiesti ax.png ir dar klausimelis (aisku as pasiklausiu gydytojo), bet kiek kg galima kelti 2sav po operacijos? Kokius 3kg gal galima jau? blush-anim-cl.png kada jus pilnai issitiese pradejot vaikscioti?
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 08 22, 13:00)
Ir as labai panasiai, nes po narkozes labai miegas eme bigsmile.png  isvis visa para beveik pramiegojau biggrin30x30.png

Mergaites, turiu klausima 4u.png  kas jums labiausiai trukde pilnai issitiesti? Man toks jausmas kad susiuti pilvo raumenys "per trumpi" ir neleidzia pilnai atsitiesti ax.png  ir dar klausimelis (aisku as pasiklausiu gydytojo), bet kiek kg galima kelti 2sav po operacijos? Kokius 3kg gal galima jau? blush-anim-cl.png  kada jus pilnai issitiese pradejot vaikscioti?

As po geru 3 savaiciu jau visai pilnai atsitiesiau, iki tol tempimas buvo per viduri virs bambos kur siuti buvo plyse raumenys ir is sonu prie sonkauliu kazkaip tempe. O dabar jau nieko lyg ir nebetempe. O kelti as jau kita diena po op pradejau vaikus i lovyte is lovytes. Kadangi nebuvo kam padet, bet stengiausi kuo maziau aisku kilnot, tik butinumo atveju. Manau gali drasiai smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 08 22, 14:00)
Ir as labai panasiai, nes po narkozes labai miegas eme bigsmile.png  isvis visa para beveik pramiegojau biggrin30x30.png

Mergaites, turiu klausima 4u.png  kas jums labiausiai trukde pilnai issitiesti? Man toks jausmas kad susiuti pilvo raumenys "per trumpi" ir neleidzia pilnai atsitiesti ax.png  ir dar klausimelis (aisku as pasiklausiu gydytojo), bet kiek kg galima kelti 2sav po operacijos? Kokius 3kg gal galima jau? blush-anim-cl.png  kada jus pilnai issitiese pradejot vaikscioti?

O man neeme miegas. Visa diena nemiegojau ir nakti blogai miegojau.

Pilnai issitiesti trukdo susiuti raumenys. As issitiesiau 3 ar 4 savaite po op. Kiekvienai individualu.

Del kilnojimo buk atsargi. As nekilnojau nieko, bet salia buvo vyras
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 08 22, 11:00)

Aš pilnai išsitiesiau 3-4savaitę, kad jokio raumenų tempimo nebejausti smile30x30.png bet dabar užtai atsikėlus iš lovos jaučiu tokį tempimą rando srityje, bet neilgai kol išsivaikštau... gyju gerai, skysčiau lyg ir nustojo kauptis bet dar esu patinusi tongue30x30.png vakar gydytojas sakė, kad pilnai vaizdą galėsiu vertinti po pusmečio kada visi audiniai susigulės smile30x30.png bet man ir dabar gerai mirksiukas.png
O kilnoti kaip man sakė išrašant iš ligoninės, max iki 5 kg, bet aišku geriau pasisaugoti mirksiukas.png
Atsakyti