Emz belekaip tikrai grazus pilvas ir bamba labai grazi, man mano bamba nepatinka jau..
Jei galit kas pasta pakartokit imesiu fotkes, nes dabar nelabai randu
Man irgi pastebejau, kad pradejo oda serpetot butent toj vietoj kur blizgejo, tai irgi kremais teplioju
Per mergvakari niekas tikrai neplyso dar vestuves si sestadieni tai idomu kaip TAI atlaikysiu man sian 29 diena
grazuspilvukai@gmail.com
QUOTE(emz @ 2016 08 17, 13:40)
rodausi 2 menesiai ir 11 dienu mano pilvukui
Nuostabiai! 😍 Pas mane labai panasiai ir randukas grynai taip zemai. Esu labai patenkinta.
QUOTE(p i n k @ 2016 08 18, 08:47)
Nuostabiai! 😍 Pas mane labai panasiai ir randukas grynai taip zemai. Esu labai patenkinta.
Tavo pilvukas sutvarkytas tobulai 👍
Sveikos
Kasdien bus vis lengviau
Pas mane ir vienoj vietoj pasiraukšlėję, bet kažkaip esu tikra, kad per laiką išsilygins
Ir man po truputį pradeda šerpetoti...matyt nuo persitempimo...
Na ką, buvau šnd šopintis, visai neblogai atlsikiau,- vertinant tai kad dar tik dvi sav po op ...tai teikia vilties
QUOTE(fuchia @ 2016 08 17, 14:32)
Pasidare silpna pamacius pjuvi, bet turejau pagalbininke, tai viskas baigesi gerai vienoj vietoj oda pasirode nelygiai susiuta, na tokia pasiglamzius, jei suprantat, ka turiu omenyj.
Kasdien bus vis lengviau
Pas mane ir vienoj vietoj pasiraukšlėję, bet kažkaip esu tikra, kad per laiką išsilygins
QUOTE(emz @ 2016 08 17, 14:40)
rodausi 2 menesiai ir 11 dienu mano pilvukui
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 17, 23:12)
Man irgi pastebejau, kad pradejo oda serpetot butent toj vietoj kur blizgejo, tai irgi kremais teplioju
Ir man po truputį pradeda šerpetoti...matyt nuo persitempimo...
Na ką, buvau šnd šopintis, visai neblogai atlsikiau,- vertinant tai kad dar tik dvi sav po op ...tai teikia vilties
[/quote]
Saunuole!! As po dvieju sav dar biski susilankscius buvau ir nugara skaudejo, tai judejau tik butinais atvejais
As taip laukiu kada vel galesiu miegot ant pilvo, nes cia mano megstamiausia poza ir joje greiciausiai uzmiegu, kolkas tai dar bijau rizikuot, bet labai pasiilgau kokia savaite pasiramscius pagalvem tik ant nugaros miegojau kai isvis nepailsedavau, galejau prabust ir valanda maltis ir dusaut kaip man sunku, o dabar sakau jau ir ant sonu nebetinka. Ach tos moterys
Labukas Seku šią temą gan seniai. Grožiuosi jūsų naujais pilvukais ir save taip įsivaizduoju Jau 12 metų gyvenu su baisuoklišku pilvu. Ir pagaliau pribrendau op , nos tiesa dar vis ją atidėlioju, nes niekaip nesusitariu su svarstyklėmis
Naktinukai kadangi tu is no skridai operuotis, gal galėtum suteikti info kiek, kaip ir su kuo kontaktavai prieš op. Ar skridai į konsultaciją ar derinai internetu? Ir kiek dienų po op parskrdai? Kaip supratau, siūlus traukeisi no,pas fastlege.
Man reikalinga triguba op ir nusprendžiau operuotis pas V.K.
Kažkaip grėsmingai skamba 3-guba Bet viskas bus gerai Pasitikiu gyd. o ir jūsų visų pairtys ir patarimai, manau duos patį geriausią rezultatą
Kantrybės sveikstančioms
Naktinukai kadangi tu is no skridai operuotis, gal galėtum suteikti info kiek, kaip ir su kuo kontaktavai prieš op. Ar skridai į konsultaciją ar derinai internetu? Ir kiek dienų po op parskrdai? Kaip supratau, siūlus traukeisi no,pas fastlege.
Man reikalinga triguba op ir nusprendžiau operuotis pas V.K.
Kažkaip grėsmingai skamba 3-guba Bet viskas bus gerai Pasitikiu gyd. o ir jūsų visų pairtys ir patarimai, manau duos patį geriausią rezultatą
Kantrybės sveikstančioms
Emsi, as irgi is no, tad galiu parasyti savo patirti kol kas konsultacijai as parskridau, pakalbejom su gydytoju, viska aptarem ir iskart pasiemiau data operacijai. Gydytojas man rekomendavo 2sav pabuti Lietuvoje, kad istrauktu siulus ir galetu ramiai isleisti mane namo, ir kad pati buciau jau sustiprejusi rytoj man bus savaite po op, tad tikrai dziaugiuosi, kad dar neteks atlaikyti keliones, nes butu sunkoka. O turint omenyj, kad tau bus triguba op....
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 12, 09:58)
Dengiasi pilnai. Rando zemumu as patenkinta. Pas mane nera jokiu pasikeitimu.
Jezau, panos, kaip laukiu korekcijos. Dar pries op daktarui pasakysiu ko tikiuosi ir prisiekiu nebesikabinesiu prie saves
Jezau, panos, kaip laukiu korekcijos. Dar pries op daktarui pasakysiu ko tikiuosi ir prisiekiu nebesikabinesiu prie saves
Tuoj busi pagrazinta.
QUOTE(fuchia @ 2016 08 15, 12:00)
Laba diena mergaites penktadieni ir as pasigrazinau pilveli, jau maciau kaip jis atrodo ir esu labai labai laiminga!! Visoms, kurios dvejoja, siulau nebijoti ir pasiryzti dabar tik laukiu kada galesiu grizti i normalu gyvenima
Sveikinu.Kiek pati operacija mszdsug trunka 1 val? 1.5 val?
QUOTE(emsi @ 2016 08 18, 21:37)
Kažkaip grėsmingai skamba 3-guba Bet viskas bus gerai
Sveika.Pasidalink ka ten dar dailinsi?
QUOTE(Blueta @ 2016 08 18, 11:08)
Tavo pilvukas sutvarkytas tobulai 👍
Labas Blueta 😘🌸🌸🌸
Papildyta:
QUOTE(Ciunia @ 2016 08 19, 22:37)
Sveikinu.Kiek pati operacija mszdsug trunka 1 val? 1.5 val?
Pilvo op trunka 2-3 val priklausomai nuo situacijos.