QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 15, 10:00)
As zinokit penktadieni buvau mergvakaryje ir netgi sokau...
Nu tu duodi moteriške, o siūlės vietoj??? Aš tai tik į pensinykų šokius artimiausiu metu
QUOTE(fuchia @ 2016 08 15, 13:00)
Laba diena mergaites...
Sveika prisijungus
QUOTE(fuchia @ 2016 08 15, 21:44)
Grozio chirurgijoj pas V.K.
dabar tik su miegu problemos. ...Kazin gal jau galima bandyti ant sono miegoti?
dabar tik su miegu problemos. ...Kazin gal jau galima bandyti ant sono miegoti?
Aš ten pat
Aš jau antrą dieną po op ant šono miegojau. Pasikaišiok pagalvių, susirask miegojimo pozą kaip nejauti tempimo ir pirmyn. Tikrai galima
QUOTE(fuchia @ 2016 08 15, 23:13)
Ar jums dar kraujavo is pjuvio vietos arba is drenu skyluciu 3-4 para ir veliau?
Nekraujavo. Iš drenų skylučių man sakė normalų, kad dar porą parų kas pabėgs. O iš pjūvio vietos nieko neminėjo. Tau gausiai, ar tik šiaip truputį?
Aš tai jaučiuosi nekaip. Vakare prieš veidrodį apsižiūrėjau, kad pas mane taip įtempta, jog prie geriausių norų visiškai išsitiesti negaliu. Antraip tiesiog plėšia odą ties šonkauliais. Aišku to pasekmė - nugaros skausmas Vis dar laikosi tynimas ir mėlynės ant šlaunų... Pradėjau gerti geležį, tai energijos db užtenka visai dienai. Jei galėčiau išsitiesti, sakyčiau kad jaučiuosi ganėtinai gerai
Turbūt ant nugaros miegant nk nebereikės po kojomis pasikišti tik tuomet kai galėsiu išsitiesti? Juokingiausia, kad kartais jaučiu kaip per miegus įtempiu nuo tokių pozų pavargasius raumenis...kad tik neprisitampyčiau