Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Sveikos 4u.png

QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 15, 10:00)
As zinokit penktadieni buvau mergvakaryje ir netgi sokau...

Nu tu duodi moteriške, o siūlės vietoj??? Aš tai tik į pensinykų šokius artimiausiu metu sad.png

QUOTE(fuchia @ 2016 08 15, 13:00)
Laba diena mergaites...

Sveika prisijungus 4u.png

QUOTE(fuchia @ 2016 08 15, 21:44)
Grozio chirurgijoj pas V.K.
dabar tik su miegu problemos. ...Kazin gal jau galima bandyti ant sono miegoti?

Aš ten pat 4u.png
Aš jau antrą dieną po op ant šono miegojau. Pasikaišiok pagalvių, susirask miegojimo pozą kaip nejauti tempimo ir pirmyn. Tikrai galima 4u.png

QUOTE(fuchia @ 2016 08 15, 23:13)
Ar jums dar kraujavo is pjuvio vietos arba is drenu skyluciu 3-4 para ir veliau?

Nekraujavo. Iš drenų skylučių man sakė normalų, kad dar porą parų kas pabėgs. O iš pjūvio vietos nieko neminėjo. Tau gausiai, ar tik šiaip truputį?

Aš tai jaučiuosi nekaip. Vakare prieš veidrodį apsižiūrėjau, kad pas mane taip įtempta, jog prie geriausių norų visiškai išsitiesti negaliu. Antraip tiesiog plėšia odą ties šonkauliais. Aišku to pasekmė - nugaros skausmas sad.png Vis dar laikosi tynimas ir mėlynės ant šlaunų... Pradėjau gerti geležį, tai energijos db užtenka visai dienai. Jei galėčiau išsitiesti, sakyčiau kad jaučiuosi ganėtinai gerai smile30x30.png
Turbūt ant nugaros miegant nk nebereikės po kojomis pasikišti tik tuomet kai galėsiu išsitiesti? unsure30x30.png Juokingiausia, kad kartais jaučiu kaip per miegus įtempiu nuo tokių pozų pavargasius raumenis...kad tik neprisitampyčiau biggrin30x30.png
Atsakyti
Man visai ne gausiai kraujuoja, tai manau nieko tokio smile30x30.png gelezi ir man reikes gerti, nes ir iki operacijos geriau ir dabar jauciu kad silpnumas grizta, galva net sedint lovoj svaigsta. Siandien jau galesiu praustis. Labai nekantrauju bigsmile.png
Atsakyti
Sveikos!
Man labai gerai viskas, išskyrus skysčių kaupimąsi, ryt vėl važiuoju nutraukinėti rolleyes.png man vieną dieną puikiai išsitiesia viskas, kitą nelabai, nežinau nuo ko priklauso smile30x30.png
O tie per miegus ar tik pabudus tampymaisi tai mane gasdina, vieną rytą nevalingai ražydamasi taip timptelėjau po krūtine blink30x30.png tikiuosiu neprisižaisiu smile30x30.png
O jum niekam nesilupa pilvo oda? blink30x30.png man ten kur labiausiai blizgėjo pilvas dabar lupasi šerpetoja oda...nežinau pradėjau kremais tepti...
Žodžiu, nėra tas pooperacinis laikotarpis toks baisus kaip buvau prisiskaičius mirksiukas.png su kiekviena diena vis lengviau, man ryt jau 3 savaitėlės bigsmile.png
Atsakyti
Šiandie pati nulupau rudą pleistrą...ir visgi pamačiau, kad randas išlenda iš po kelnaičių verysad.png aišku matavausi su žememomis, su aukštesnėm viskas kaip ir gerai, bet...jis pas mane ne tiesus, tokia šypsenėlė, bet labai jau kraštai tos šypsenėlės užkelti verysad.png nu bet žiūrėsim, pas mane vistiek randai pabala tai gal labai nesimatys mirksiukas.png reiks pabandyti foto įkelti jūsų teismui
Atsakyti
http://www.part.lt/p...d58b5021655.jpg
http://www.part.lt/p...a8419ab2462.jpg
http://www.part.lt/p...7eb2b8b3161.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltapūkė: 16 rugpjūčio 2016 - 22:05
Sveikos 4u.png

QUOTE(fuchia @ 2016 08 16, 14:03)
.... Labai nekantrauju

Kaip sekėsi?

QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 16, 21:33)
...reiks pabandyti foto įkelti jūsų teismui

Taip, iš pirmo žvilgsnio - aukštokai ir braižas visai kitoks... Bet čia tai gal nėr blogai. Man tik koks klausimas - o daugiau odos pašalinti negalėjo? Shagrifa, ką manai - pas tave gal panaši situacija buvo iki op?

Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 17, 13:19)
Sveikos  4u.png
Kaip sekėsi?
Taip, iš pirmo žvilgsnio - aukštokai ir braižas visai kitoks... Bet čia tai gal nėr blogai.  Man tik koks klausimas - o daugiau odos pašalinti negalėjo? Shagrifa, ką manai - pas tave gal panaši situacija buvo iki op?

Pasidare silpna pamacius pjuvi, bet turejau pagalbininke, tai viskas baigesi gerai smile30x30.png vienoj vietoj oda pasirode nelygiai susiuta, na tokia pasiglamzius, jei suprantat, ka turiu omenyj. Kazin ar issilygins ten viskas? Siaip ar taip penktadieni man pas gydytoja, tai paklausiu del tos odos unsure30x30.png ten labai mazas tarpelis toks, tai gal cia visai nieko baisaus ax.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 17 rugpjūčio 2016 - 13:34
rodausi smile30x30.png 2 menesiai ir 11 dienu mano pilvukui smile30x30.png

user posted image
Papildyta:
QUOTE(emz @ 2016 08 17, 13:38)

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 08 17, 12:40)

user posted image
Papildyta:
user posted image

Wow! thumbup2.png! 4u.png visgi plastnė chirurgija daro stebuklus bigsmile.png
Ir randas kaip žemai...fantastika!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltapūkė: 17 rugpjūčio 2016 - 13:43
o buvo taip

user posted image
Atsakyti
Emz, koki grazu pilvuka tu dabar turi wub30x30.png wub30x30.png wub30x30.png labai labai labai!
Atsakyti
Labas
QUOTE(Hilari @ 2016 08 17, 14:19)
Shagrifa, ką manai - pas tave gal panaši situacija buvo iki op?

Paziurek albume kaip atrodziau pries.

Emz!!!!!!!!!! Kazkas tobulo wub30x30.png wub30x30.png wub30x30.png
Atsakyti