Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(kilja @ 2016 08 13, 11:31)
Del striju snekejau su K.M., jis pasake,kad dar nesugalvojo,toki aparata, nors GH dabar lazeriu slifuoja, bet norimo rezultato,vistiek negausi.

Pirma menesi limfodrenazinius masazus dariau,man labai padejo,nugara neskaudejo visai.

Jei rezultatas ne kažką, tai matyt neverta. Gal sugalvos ką ateityje. Svarbu jos nesidaugintų - turi odą nepamiršt drėkinti 4u.png
Limfodrenažiniai gėris thumbup2.png, tik man į kitą miestą pačiai vairuot dar nlb, o vyras tiek laiko neturi, kad vežiot sad.png Bet tai tu viską padarei, ką buvo įmanoma!

QUOTE(Alioo @ 2016 08 13, 11:55)
Labutis smile30x30.png su daktaru susitinku siandien,siulus trauks antradieni  smile30x30.png

Vakar vakare keičiantis viršutinius pleistrus, rudi pradėjo atšokinėt o_O ... aš turbūt vargiai iki treč su jais ištrauksiu biggrin30x30.png
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 13, 12:53)
Parasyk paskui ka del pilvuko sake ok?

Dėl visko parašyk ir dėl tų pleistrų, ir kokių patarimų davė 4u.png

Baltapūke kaip pas tave reikalai? - matau skaitinėji ax.png
Atsakyti
[quote=Hilari,2016 08 13, 15:03]

Limfodrenažiniai gėris thumbup2.png, tik man į kitą miestą pačiai vairuot dar nlb, o vyras tiek laiko neturi, kad vežiot sad.png

As irgi ne Kaune gyvenu,, dariau GH, ten Darius dirba, tai jis atvaziuoja i Vilniu kiekviena savaite,as pas ji Vilniuje masazus dariau.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 13, 10:53)
Parasyk paskui ka del pilvuko sake ok?

Del pilvo Kaip ir nieko,sake Kad stengiasi daryti randa zemiau.. ax.png ziuresiu koks vaizdas bus Kai sugis.siandien jau istrauke siulus is krutines,antradieni trauks is pilvo.kolkas esu patenkinta vaizdu,gaila tik del rando,bet Kai sugis gal neatrodys labai pastebimai.kazi kaip jie pazemina tuos randus Kai korekcija daro?is kur dar tempia ta oda?
Atsakyti
Kzakas klause apie pleistrus ir tepalus randamas. Su pleistrais nesusidraugavau, sukele alergine reakcija. Gerai kad ismeginau maza gabaliuka. Tepalo po tokiu nuotykiu nepirkau, nebenorejau rizikuoti. Ir be ju sugijo normaliai.

QUOTE(Hilari @ 2016 08 13, 07:28)

kilja, solnyszko, o kaip jums pilvo jautrumas - atsistatė? Gal ką darėt? Ir ar tepėt randus kuom?

Ne visiskai. Liko po bamba zemyn iki pjuvio nejautri bambos plocio juostele. Visiskai tas netrukdo. Specialiai ptyrinejau kad gaeciau atswkyti i jusu klausima.

Atsakyti
[quote=kilja,2016 08 13, 14:58]
[quote=Hilari,2016 08 13, 15:03]

Limfodrenažiniai gėris thumbup2.png, tik man į kitą miestą pačiai vairuot dar nlb, o vyras tiek laiko neturi, kad vežiot sad.png

As irgi ne Kaune gyvenu,, dariau GH, ten Darius dirba, tai jis atvaziuoja i Vilniu kiekviena savaite,as pas ji Vilniuje masazus dariau.
[/quote]

Mane irgi Darius masazuoja. Superinis.
Atsakyti
Sveikos. Kaip visu savijautos? As zinokit penktadieni buvau mergvakaryje ir netgi sokau lotuliukas30x30.png nepykit, nemoku ikelt nuotrauku per part.lt, matyt as nesutverta tokiom aukstosiom technologijom biggrin30x30.png
Atsakyti
Laba diena mergaites mirksiukas.png penktadieni ir as pasigrazinau pilveli, jau maciau kaip jis atrodo ir esu labai labai laiminga!! Visoms, kurios dvejoja, siulau nebijoti ir pasiryzti wub30x30.png dabar tik laukiu kada galesiu grizti i normalu gyvenima 4u.png
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 08 15, 14:00)
Laba diena mergaites mirksiukas.png penktadieni ir as pasigrazinau pilveli, jau maciau kaip jis atrodo ir esu labai labai laiminga!! Visoms, kurios dvejoja, siulau nebijoti ir pasiryzti wub30x30.png  dabar tik laukiu kada galesiu grizti i normalu gyvenima 4u.png

Sveika. Valiooo, dar viena grazuole i gretas wub30x30.png Kaip viskas praejo? Kokios nuotaikos? Primink pas ka dareisi?
Papildyta:
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 15, 11:00)
Sveikos. Kaip visu savijautos? As zinokit penktadieni buvau mergvakaryje ir netgi sokau  lotuliukas30x30.png nepykit, nemoku ikelt nuotrauku per part.lt, matyt as nesutverta tokiom aukstosiom technologijom biggrin30x30.png

Ikelk i pasta, as ikelsiu cia mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 15, 20:15)
Sveika. Valiooo, dar viena grazuole i gretas wub30x30.png Kaip viskas praejo? Kokios nuotaikos? Primink pas ka dareisi?
Papildyta:

Ikelk i pasta, as ikelsiu cia  mirksiukas.png

Grozio chirurgijoj pas V.K. Viskas praejo puikiai, operacijos diena buvo sunkiausia, nes labai pykino, bet jau kita diena vaiksciojau ir taip su kiekviena diena vis lengviau ir lengviau smile30x30.png dabar tik su miegu problemos. Stubura, spranda skauda, neisipatoginu niekaip. Kazin gal jau galima bandyti ant sono miegoti? unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 08 15, 22:44)
Grozio chirurgijoj pas V.K. Viskas praejo puikiai, operacijos diena buvo sunkiausia, nes labai pykino, bet jau kita diena vaiksciojau ir taip su kiekviena diena vis lengviau ir lengviau smile30x30.png  dabar tik su miegu problemos. Stubura, spranda skauda, neisipatoginu niekaip. Kazin gal jau galima bandyti ant sono miegoti? unsure30x30.png

Šaunu, kad viskas puikiai klostosi mirksiukas.png Man atrodo, kad daktarai leidžia miegot ant šono, jei tik tau patogu
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 15, 22:39)
Šaunu, kad viskas puikiai klostosi mirksiukas.png Man atrodo, kad daktarai leidžia miegot ant šono, jei tik tau patogu

Ar jums dar kraujavo is pjuvio vietos arba is drenu skyluciu 3-4 para ir veliau? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 08 16, 00:13)
Ar jums dar kraujavo is pjuvio vietos arba is drenu skyluciu 3-4 para ir veliau? smile30x30.png

Man tai ne. Bet buvo viena mergaite, kuriai nemazai kraujavo
Atsakyti