[quote=Hilari,2016 08 12, 10:29]
Oho, tai jau viskas susiformavę. Šypsenėlė, tai taip ir turi būti, ar ne? , - nu lauksim foto
dabar yra:
http://www.part.lt/p...e1116bee329.jpg
buvo:
http://www.part.lt/p...0aed5b9f389.png
men. po operacijos:
http://www.part.lt/p...d6b88720556.png
QUOTE(Yoli @ 2016 08 12, 17:19)
Merginos dėl cm nuo pjūvio iki babos ar nemanote, kad labai didelę įtaką turi ir ųgis?
Sutinku. Rando aukstis priklauso ir nuo liemens aukstumo - zemumo
QUOTE(kilja @ 2016 08 12, 20:39)
Nebuvo kazkas labai baisaus Bet aisku vaizdas grazesnis, randas nelygus, bet pasislepia po kelnaitem
QUOTE(Hilari @ 2016 08 12, 08:44)
Jau rašiau, man aiškino taip, kad daromas jis 6 cm nuo lyt lūpų. O kitoms ne taip aiškino? Todėl aš galvoju, kad matuoti reikėjo ne tik atstumą nuo bambos iki pjūvio, bet ir atstumą nuo lyt lūpų iki bambos...nes ji pas visas skirtingame aukštyje
Kiekvienas chirurgas pjuvi daro savaip. Be to ir nuo moters sudejimo priklauso. Pas mane pjuvis tikrai auksciau negu 6 cm, padarytas taip kad po drabuziais, tiksliau po kelnaitemis, is viso nesimato kad kad nors pjaustyta. Pjuvis sutampa su anatomine pilvo rauksle.
Kazkas klause kiek laiko po op ir kaip savijauta. Laiko jau nemazai, rugseji bus metai. Savijauta labai gera, nieko nesijaucia kad buvo pjauta
Labas rytas
Pamatysim....greit jau
Dar anksti spręsti apie jo grožį, dar gali keistis. Bet nurėžta tikrai gražiai, tikiuosi ir gis be didelių nukrypimų
...tai va, aš tą patį pagalvojau, kad vargiai ką iš tų skaičių nuspręsim
Skirtumas akivaizdus. Mėn po op, tai atrodo viskas padaryta labai gerai. Strijos kažkiek gal gadina vaizdą, nes randas tai ne visiems matomas. Bet ir randas neišsikreivojęs, kaip gali nutikti gyjant.... Svarbu pilvas plokščias. O nebandei su kuo pasikonsultuoti, ar neįmanoma tų strijų išvengti?
Logiška, tai dėl to gali ir skirtis jo dislokacijos vieta
Aš klausiau Smagu skaityti, kad viskas gerai ir praeityje. Mūsų dar laukia netrumpas gijimo procesas.
kilja, solnyszko, o kaip jums pilvo jautrumas - atsistatė? Gal ką darėt? Ir ar tepėt randus kuom?
Alioo kur dingai, kaip pas tave reikalai? Kada tau siūlus ištrauks?
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 12, 10:58)
.... ir prisiekiu nebesikabinesiu prie saves...
Pamatysim....greit jau
QUOTE(Yoli @ 2016 08 12, 16:19)
Klausiu nes gražiai atrodo
Merginos dėl cm nuo pjūvio iki babos ar nemanote, kad labai didelę įtaką turi ir ųgis?
Dar anksti spręsti apie jo grožį, dar gali keistis. Bet nurėžta tikrai gražiai, tikiuosi ir gis be didelių nukrypimų
...tai va, aš tą patį pagalvojau, kad vargiai ką iš tų skaičių nuspręsim
QUOTE(kilja @ 2016 08 )
Skirtumas akivaizdus. Mėn po op, tai atrodo viskas padaryta labai gerai. Strijos kažkiek gal gadina vaizdą, nes randas tai ne visiems matomas. Bet ir randas neišsikreivojęs, kaip gali nutikti gyjant.... Svarbu pilvas plokščias. O nebandei su kuo pasikonsultuoti, ar neįmanoma tų strijų išvengti?
QUOTE(solnyszko @ 2016 08 13, 01:24)
Pjuvis sutampa su anatomine pilvo rauksle.
Kazkas klause kiek laiko po op ir kaip savijauta.
Kazkas klause kiek laiko po op ir kaip savijauta.
Logiška, tai dėl to gali ir skirtis jo dislokacijos vieta
Aš klausiau Smagu skaityti, kad viskas gerai ir praeityje. Mūsų dar laukia netrumpas gijimo procesas.
kilja, solnyszko, o kaip jums pilvo jautrumas - atsistatė? Gal ką darėt? Ir ar tepėt randus kuom?
Alioo kur dingai, kaip pas tave reikalai? Kada tau siūlus ištrauks?
Labryt
Priminkit man mano žodžius jei aš vėl pradėsiu zysti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 13, 08:28)
Pamatysim....greit jau :bigsmile
Priminkit man mano žodžius jei aš vėl pradėsiu zysti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 13, 10:07)
Laisvai!
[quote=Hilari,2016 08 13,
Skirtumas akivaizdus. Mėn po op, tai atrodo viskas padaryta labai gerai. Strijos kažkiek gal gadina vaizdą, nes randas tai ne visiems matomas. Bet ir randas neišsikreivojęs, kaip gali nutikti gyjant.... Svarbu pilvas plokščias. O nebandei su kuo pasikonsultuoti, ar neįmanoma tų strijų
Del striju snekejau su K.M., jis pasake,kad dar nesugalvojo,toki aparata, nors GH dabar lazeriu slifuoja, bet norimo rezultato,vistiek negausi. Del jautrumo, iki siol nejauciu tarp bambos iki pjuvio ties baltaja linija. Pirma menesi pleistra klijavsu, po to apie du menesius dermatix tepiau. Pirma menesi limfodrenazinius masazus dariau,man labai padejo,nugara neskaudejo visai.
Skirtumas akivaizdus. Mėn po op, tai atrodo viskas padaryta labai gerai. Strijos kažkiek gal gadina vaizdą, nes randas tai ne visiems matomas. Bet ir randas neišsikreivojęs, kaip gali nutikti gyjant.... Svarbu pilvas plokščias. O nebandei su kuo pasikonsultuoti, ar neįmanoma tų strijų
Del striju snekejau su K.M., jis pasake,kad dar nesugalvojo,toki aparata, nors GH dabar lazeriu slifuoja, bet norimo rezultato,vistiek negausi. Del jautrumo, iki siol nejauciu tarp bambos iki pjuvio ties baltaja linija. Pirma menesi pleistra klijavsu, po to apie du menesius dermatix tepiau. Pirma menesi limfodrenazinius masazus dariau,man labai padejo,nugara neskaudejo visai.
As kazkaip nesuku galvos del nejautrumo. Jei neatsistatys, tai tiek jau to.
Alioo, kada susitinki su daktaru? Ar jau buvot susitike?
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 13, 09:46)
As kazkaip nesuku galvos del nejautrumo. Jei neatsistatys, tai tiek jau to.
Labutis su daktaru susitinku siandien,siulus trauks antradieni
QUOTE(Alioo @ 2016 08 13, 12:55)
Labutis su daktaru susitinku siandien,siulus trauks antradieni
Parasyk paskui ka del pilvuko sake ok?