Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

[quote=kilja,2016 08 11, 18:02]
[quote=Ciunia,2016 08 11, 17:21]
Kas jau po operacijos, idomumo delei,
gal galite pamatuoti kiek pas Jus yra cm nuo bambos iki pjuvio vietos (iki randuko)?
4u.png
Ačiū.
[
Pas mane 12cm nuo bambos iki pjuvio. Bet mano randas kreivas☺
[/quote]
Merginos, nesiparinkit, pas mane vos 7 cm, kelnaites reikia deveti tikrai auksciau negu as iprastai nesiojau, ir jis ties bamba pas mane siek tiek kyla i virsu, nes senoj bamboj buvo auskaras skyle issitampius ir teko apipjaut taip sakant ;( bet auksciau siek tiek uzsirempiu ir tikrai geriau negu tas pilvas kuris buvo pries tai smile30x30.png)))))
Atsakyti
Labas rytas 4u.png

QUOTE(Ciunia @ 2016 08 11, 17:21)
Idomu nuo ko priklauso kur ta pjuvi daro? Auksciau, zemiau?
Pasidalinkite savo pamastymais, savo gydytoju pasisakymais

...gal galite pamatuoti kiek pas Jus  yra cm nuo bambos  iki pjuvio vietos (iki randuko)?

thumbup2.png gerai atrodo. smile30x30.png

Jau rašiau, man aiškino taip, kad daromas jis 6 cm nuo lyt lūpų. O kitoms ne taip aiškino? Todėl aš galvoju, kad matuoti reikėjo ne tik atstumą nuo bambos iki pjūvio, bet ir atstumą nuo lyt lūpų iki bambos...nes ji pas visas skirtingame aukštyje cool30x30.png

Aš vėliau pasimatuosiu ir parašysiu 4u.png

Ačiū Ciunia! 4u.png

QUOTE(kilja @ 2016 08 11, 18:02)
Pas mane 12cm nuo bambos iki pjuvio. Bet mano randas kreivas

Sveika, junkis į pokalbius 4u.png Ką reiškia kreivas???, papasakok arba parodyk. Kiek laiko nuo op? Kiek suprantu gydamas jis pas visas kreivėja, pas vienas daugiau, pas kitas mažiau...tam kartais prireikia korekcijų randukui. Mano irgi ne visai tiesus 4u.png

QUOTE(solnyszko @ 2016 08 11, 20:43)
13,5 cm.  Nesimato is po kelnaiciu

Ir tau labas, prašom daugiau parašyti - kiek laiko po op, kaip savijauta ir t. t. 4u.png

QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 11, 23:16)
....ir tikrai geriau negu tas pilvas kuris buvo pries tai...

Faktas! Šaunuolė!!! Laukiam foto ;-)
....po metų kitų, jo daugumai nebesimatys. Antra vertus - jeigu jo spalva vistiek kažkiek skirtųsi, tai kaip galima pasidaryti tatuiruotę, ar negalima į jį įvesti kūno spalvos pigmento??? mastau.png

Vakar buvau nuvažiavus į kliniką limfodrenažiniams masažams, tai gydytojas prie progos pilvelį apžiūrėjo. Gyja, sakė, gerai. Skysčių nėra, tik patynimas. Bet man ta kelionė visai numušė ūpą...pasirodo jėgų tam turiu 0 verysad.png Einu belekaip, ieškau visur suoliukų, kur pritūpti... Senutė babutė verysad.png Kaip jūs jaučiatės? Kokia jūsų dienotvarkė, ar veikiat daugmaž viską kaip įprastai? Aš tai tikrai jaučiu, kad gijimui organizmas išnaudoja didžiają dalį energijos... Dar iš po nakties jaučiu jėgų antplūdį, matau kad visi gijimo procesai intensyviausiai vyksta miegant (nors tas miegas...atrodo džiaugiesi, kad rytas atėjo bigsmile.png), o po pietų.... Ir presą skaudėti nuo vakar pradėjo. Man rodos ir Oraia apie tai rašė. Kurioms siųti pilvo raumenys - ar po savaitės nuo op neatsirado preso skausmo? Nuo jo pradėjau ne tiestis, o lenktis verysad.png
Tai kadangi mane vakar ir ir perrišo klinikoje, tai tik šiandien perrsirišiu, tada pasimatuosiu ir surašysiu savo matus smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilari: 12 rugpjūčio 2016 - 07:46
[quote=Hilari,2016 08 12, 08:44]
Labas rytas 4u.png
Jau rašiau, man aiškino taip, kad daromas jis 6 cm nuo lyt lūpų. O kitoms ne taip aiškino? Todėl aš galvoju, kad matuoti reikėjo ne tik atstumą nuo bambos iki pjūvio, bet ir atstumą nuo lyt lūpų iki bambos...nes ji pas visas skirtingame aukštyje cool30x30.png

Aš vėliau pasimatuosiu ir parašysiu 4u.png

Ačiū Ciunia! 4u.png
Sveika, junkis į pokalbius 4u.png Ką reiškia kreivas???, papasakok arba parodyk. Kiek laiko nuo op? Kiek suprantu gydamas jis pas visas kreivėja, pas vienas daugiau, pas kitas mažiau...tam kartais prireikia korekcijų randukui. Mano irgi ne visai tiesus 4u.png
Ir tau labas, prašom daugiau parašyti - kiek laiko po op, kaip savijauta ir t. t. 4u.png
Faktas! Šaunuolė!!! Laukiam foto ;-)

Sveika,nuo operacijos praejo jau pusantru metu. Labai patenkinta, nors liko daug striju ir ju daugeja iki siol. Korekcijos man nereikia,as ir taip patenkinta, randa nieks nemato,isskirus mane ir mb. Randas keivas ir vienoj vietoj baltas ir tu ji nematai, o kitur tamsus liko. Ir pas mane daugiau kaip sypsenele.Man svarbu,kad ne kabo pilvas ir galiu su maudymuku drasiai vaiksciuoti☺ jei pavyks ikelsiu nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 12, 07:44)
Labas rytas  4u.png
Jau rašiau, man aiškino taip, kad daromas jis 6 cm nuo lyt lūpų. O kitoms ne taip aiškino? Todėl aš galvoju, kad matuoti  ne tik atstumą nuo bambos iki pjūvio, bet ir atstumą nuo lyt lūpų iki bambos...nes ji pas visas skirtingame aukštyje  cool30x30.png

Tai kadangi mane vakar ir ir perrišo klinikoje, tai tik šiandien perrsirišiu, tada pasimatuosiu ir surašysiu savo matus smile30x30.png

Nu idomu.Dabar matuosimes dar karta.Tai nuo kur tiksliai reikia matuoti nuo lytiniu lupu tos sanduros? cool30x30.png

Pabandziau pamatuoti nuo tos sanduros x iki cp rando.8 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 12 rugpjūčio 2016 - 08:35
QUOTE(kilja @ 2016 08 12, 10:25)
Sveika,nuo operacijos praejo jau pusantru metu. Labai patenkinta, nors liko daug striju ir ju daugeja iki siol. Korekcijos man nereikia,as ir taip patenkinta, randa nieks nemato,isskirus mane ir mb. Randas keivas ir vienoj vietoj baltas ir tu ji nematai, o kitur tamsus liko. Ir pas mane daugiau kaip sypsenele.Man svarbu,kad ne kabo pilvas ir galiu su maudymuku drasiai vaiksciuoti☺ jei pavyks ikelsiu nuotrauka.

Pas ka operavaisi?
QUOTE(Ciunia @ 2016 08 12, 10:25)
Nu idomu.Dabar matuosimes dar karta.Tai nuo kur tiksliai reikia matuoti nuo lytiniu lupu tos sanduros? cool30x30.png

Man matavo nuo ten, kur prasideda plysys cool30x30.png
Atsakyti
[quote=Shagrifa,2016 08 12, 09:53]
Pas ka operavaisi?

Pas K.M.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 12, 08:53)
Pas ka operavaisi?

Man matavo nuo ten, kur prasideda plysys  cool30x30.png

Supratau.Ir pas tave 6 cm ?Jei neklystu, turejai cp.O jo randukas buvo auksciau? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kilja @ 2016 08 12, 09:25)
Sveika,nuo operacijos praejo jau pusantru metu. .....Ir pas mane daugiau kaip sypsenele.Man svarbu,kad ne kabo pilvas ir galiu su maudymuku drasiai vaiksciuoti jei pavyks ikelsiu nuotrauka.

Oho, tai jau viskas susiformavę. Šypsenėlė, tai taip ir turi būti, ar ne? mastau.png, - nu lauksim foto 4u.png

QUOTE(Ciunia @ 2016 08 12, )

Aga, pas mane 7 cm mastau.png. Bet mačiau kaip prieš op numatavo 6 cm. Nuo bambos iki pjūvio 10 cm, kelnaitės dengia. O foto atrodė kad didelis atstumas biggrin30x30.png

emz pasimatuok kiek pas tave nuo x iki pjūvio cm cool30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2016 08 12, 11:05)
Supratau.Ir pas tave 6 cm ?Jei neklystu, turejai cp.O jo randukas buvo auksciau? smile30x30.png

Pas mane 9 cm. Kai matavo nzn kiek buvo. Buna, kad randas siek tiek pakyla. Bet viskas tvarkoj, jis slepiasi.
Mane su kazkuo maisai, as neturejau cp
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 12, 09:34)
Pas mane 9 cm. Kai matavo nzn kiek buvo. Buna, kad randas siek tiek pakyla. Bet viskas tvarkoj, jis slepiasi.
Mane su kazkuo maisai, as neturejau cp

Tai vat negali buti pas visas 6 cm.Butu thumbup2.png, jei taip butu.
Gal su kita mamyte sumaisiau.Atsiprasau. 4u.png

O tau randukas dengias po kelnaitem?Gal imeskit nauju foto.Kaip viskas keicias.
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2016 08 12, 11:39)
O tau randukas dengias po kelnaitem?Gal imeskit nauju foto.Kaip viskas keicias.

Dengiasi pilnai. Rando zemumu as patenkinta. Pas mane nera jokiu pasikeitimu.

Jezau, panos, kaip laukiu korekcijos. Dar pries op daktarui pasakysiu ko tikiuosi ir prisiekiu nebesikabinesiu prie saves biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 11, 08:38)

Daryta kai rašiau, maždaug 4 paros po operacijos. Operavo V. K., G.Ch.  4u.png Kodėl klausi?

Klausiu nes gražiai atrodo smile30x30.png

Merginos dėl cm nuo pjūvio iki babos ar nemanote, kad labai didelę įtaką turi ir ųgis? smile30x30.png Tikriausiai tikslingiau būtų dar ir ųgį prirašyti ir jo matuoti nuo gaktikaulio iki pjūvio ko gero irgi vertingesnis matmuo smile30x30.png
Atsakyti