Labas rytas
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 10, 18:01)
Daktaras nemate tokios dideles problemos kaip as matau ...Siek tiek prailgins pjuvi, sito as nebijau.
Tai va būtent... pats sau žmogus visada kelia didesnius reikalavimus! Dėl pjūvio ilgio sutinku, va ir emz rinkosi, ir neapsiriko - rezultatas
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 10)
Ačiū už pagalbą
Shagrifa, nes man kažko tais nesisekė. Čia mano duoklė kitoms mergaitėms, kurios dar galbūt neapsisprendžia. Buvau dėkinga toms, kurios įkeldavo savo rezultato foto čia, viešai, nes tai mane kaip reikiant motyvavo
Ačiū joms dar kartą!
QUOTE(Yoli @ 2016 08 10, 21:41)
Hilari kada foto daryta, tiksliau kiek laiko praėję nuo op? Ir praleidau kas darė op Maslauskas?
Daryta kai rašiau, maždaug 4 paros po operacijos. Operavo V. K., G.Ch.
Kodėl klausi?
QUOTE(Alioo @ 2016 08 10, 21:45)
Labai grazus pilvukas.... matau randas zemai atstumas nuo bambos iki rando didelis,Mano per puse mazesnis nuo bambos iki rando
Ačiū! Žinai, anądien svarsčiau, o bamba ne toj pat vietoj liko? Mano gi lb aukštai buvo. Taviškės vieta pakito? Gal čia tiesiog toks įspūdis, juk pjūvio vieta, bent taip aš supratau iš gyd, yra standartinė.
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 10, 23:43)
....ir bamba mano man jau nebepatinka kazkodel.. Zodziu po jusu nuotraukos man depresija...
Ėėėėėėė, netinka taip!!! Kelk foto, mes nuspręsim
Aišku, rezultatai negali būti vienodi, nes mūsų visų sudėjimai skirtingi, reik visą visumą žiūrėti!
QUOTE(p i n k @ 2016 08 11, 02:13)
...bet po op kaip sakai savotiskai sureagavo kai pamate kaip esu per puse perpjauta.....
Nu ir dar i papus aisku issiziojes spoksojo kol apsiprato....
Puikiai! Kai sugys bus
Tai tada tu supranti apie ką aš..., kitądien išvijau ir spakaina. Nervuoja, neduoda džiaugtis man kad pagaliau viskas praeityje
Joooo, šitie hipnotizuojančiai veikia
Ačiū
Pink!, aš ir lb rezultatu patenkinta
...tiek tuo, kad pagaliau pašalintos problemos, tiek estetiniu vaizdu!
Tai ką, pradedu antrą savaitėlę op op, kuriai prabėgus liksiu be siūlų ir pleistrų. Man rodos naktį per miegus buvau įtempus visus raumenis, tame tarpe ir pilvo preso. Žinot, kai įtempi/atleidi, kad raumuo pailsėtų. Tai va, arba tą sapnavau
, arba man preso neskaudėjo... bandyti bijau