Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 09, 21:21)
As irgi kazkokio zverisko niezejimo nejauciau.. Nu buna paniezti tai ten tai ten ta pilva, bet buna, kad ir koja panizta ir ranka.. Tai nemanau, kad cia butent del op. Reikia nuomoniu man dabar biggrin30x30.png zodziu drauges vestuves arteja, suknele turiu nuo tada kai net neplanavau operacijos, jos vestuves bus rugpjucio 20d man bus jau 32 diena po operacijos, kaip manot ar galiu dienele pabut be korseto? Nes jis tikrai ziauriai islenda is po sukneles. Vyras sako nuo vienos dienos, net ne paros, nieko neatsitiks. O as kazkaip nerimauju sad.png

Man leido kartais nesioti kompresinius apatinius vietoj korseto. Turejau tokius iki pat krutines, po nestumo buvau nusipirkusi.
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 09, 23:21)
Reikia nuomoniu

QUOTE(emz @ 2016 08 09, 23:23)
Man leido kartais nesioti kompresinius apatinius vietoj korseto. Turejau tokius iki pat krutines, po nestumo buvau nusipirkusi.

Geras pasiūlymas
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 08 09, 22:23)

Eina sau, visai nepagalvojau! Aciu uz pasiulyma ir nesimatys po suknele. Liux! Aciu ! smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 09, 23:39)
Eina sau, visai nepagalvojau! Aciu uz pasiulyma ir nesimatys po suknele. Liux! Aciu ! smile30x30.png

Tik labai daug nešok, kad netrūktų kokia siūlė smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 09, 12:33)
Bet va kai traukė skysčius man su švirkštu tai patikėkit manim, tik spėjau pasakyti kad man jau galva svaigsta tai ir spėjo mane paguldyti, kitaip būčiau tiesiog nualpusi

O kas ten baisaus? Taigi nejauti nieko nes pilvas dar nejautrus. Man du ar tris kartus trauke bet stovejau, laikiau ta inda i kuri istraukinejo ir dar ziurejau 😀
Atsakyti
Labas rytas 4u.png

QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 09, 20:33)
Siulai tik bamboj buvo. Is jos siulus iseme mazdaug po 2 savaiciu....

Kada pradejo niezet jau nepamenu, bet pamenu ta zveriska niezuli

Pasirodyk!!!

As ryt lekiu i konsultacija, pasiskirsiu op data, apziures daktaras

Ačiū, tai jau pusė laiko praėjo smile30x30.png

Dėl niežtėjimo...man jau nižena, pradėjo nuo pilvo viršaus, bet lb anksti....tikiuosi, kad dėl to, jog visas susiūtas unsure30x30.png

Parašyk kaip foto įkelti tiesiai čia, nes kažkada klausiau kam siųsti, bet atsakymo neužmačiau ax.png

Parašyk būtinai ką su gyd. nuspręsit. Sėkmės 4u.png

QUOTE(emz @ 2016 08 09, 21:54)
... ir korsetas stebuklingai patogus, net nejausdavau kad jis yra, dar dabar uzsidedu nakciai arba kai karstesne diena smile30x30.png

Ar ne tu jį padegt ruošeisi? biggrin30x30.png Neaaaa, jau aš kai galėsiu jo nenešioti, tikrai nenešiosiu lotuliukas30x30.png

QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 09, 22:21)
... Vyras sako nuo vienos dienos, net ne paros, nieko neatsitiks.

Man todos, kad mėnuo yra minimalus terminas ir tikrai vieną dieną gali pabūt be jo. Bet gyd. klustelėk. Kitą vertus gali pabūt be nieko kol fotografuos...po to dėl saugumo/ramumo apsivilkti. Juk ir db leidžia 2 val per dieną būti be korseto 4u.png

QUOTE(emz @ 2016 08 09, 22:23)
Turejau tokius iki pat krutines, po nestumo buvau nusipirkusi.

Gali įmesti apie ką kalbi? Kiek laiko reikėjo tau korsetą nešioti?

QUOTE(p i n k @ 2016 08 10, 01:54)
....stovejau, laikiau ta inda i kuri istraukinejo ir dar ziurejau 😀

Nemirtinga motera! Aš į kitus drąsiai, o vat save.... Man dar kitų reakcija turi reikšmės. Vyrą išveju į kitą aukštą, kai einu maudytis, nes man silpna darosi pažiūrėjus į jo reakciją, pamačius mano pilvą biggrin30x30.png biggrin30x30.png biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilari: 10 rugpjūčio 2016 - 09:10
QUOTE(p i n k @ 2016 08 10, 02:54)
O kas ten baisaus? Taigi nejauti nieko nes pilvas dar nejautrus. Man du ar tris kartus trauke bet stovejau, laikiau ta inda i kuri istraukinejo ir dar ziurejau 😀

agree.png As tokia pat. Kai drenus trauke, tai ziurejau akis isputus biggrin30x30.png
QUOTE(Hilari @ 2016 08 10, 11:06)
Labas rytas 4u.png
Parašyk kaip foto įkelti tiesiai čia, nes kažkada klausiau kam siųsti, bet atsakymo neužmačiau  ax.png

Parašyk būtinai ką su gyd. nuspręsit. Sėkmės  4u.png

Eik i Part.lt Ikelk nuotrauka, nukopink apacioj nuoroda "sumazintas paveikslelis forumui" (lyg taip rasosi) ir ta nuoroda imesk i zinutes. Arba siusk foto i grazuspilvukai@gmail.com ir as ikelsiu i albuma, duosiu slapuka smile30x30.png

Aha, prasinesiu veliau. Aciu mirksiukas.png

Kokie veidukai nefaini unsure30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 10 rugpjūčio 2016 - 09:47
Nemoku...mažinau, o vis tiek įkelia per visą ekraną rolleyes.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilari: 10 rugpjūčio 2016 - 15:11
QUOTE(Hilari @ 2016 08 10, 17:10)
Nemoku...mažinau, o vis tiek įkelia per visą ekraną  rolleyes.png

Tai siusk i pasta. As ikelsiu

Kopink sesta nuoroda ir pavyks. Pacios foto nemazink.

Tai va. Spalio 13 diena turesiu operacija. Sake nemigdys, drenu nebedes, isleis ta pacia diena namo. Daktaras nemate tokios dideles problemos kaip as matau smile30x30.png Siek tiek prailgins pjuvi, sito as nebijau. Vistiek mastau apie tattoo smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 10 rugpjūčio 2016 - 17:11
Hilari pilvukas

http://www.part.lt/p...e47b510d709.jpg

Graziai atrodo, dar patinimas yra, bet vaizdas thumbup2.png mirksiukas.png

Idejau tavo foto i albuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 10 rugpjūčio 2016 - 19:54
Hilari kada foto daryta, tiksliau kiek laiko praėję nuo op? Ir praleidau kas darė op Maslauskas?
P.S. mano vieną nuotrauką photobucket'as pašalino kaip neatitinkančią taisyklių smile30x30.png taip suprantu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 10 rugpjūčio 2016 - 20:45
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 10, 18:49)
Hilari pilvukas

http://www.part.lt/p...e47b510d709.jpg

Graziai atrodo, dar patinimas yra, bet vaizdas thumbup2.png  mirksiukas.png

Idejau tavo foto i albuma.

Labai grazus pilvukas smile30x30.png matau randas zemai atstumas nuo bambos iki rando didelis,Mano per puse mazesnis nuo bambos iki rando rolleyes.png
Atsakyti