Hilary as pilnai maidziausi po 2 sav, o taip atsisedus i vonia su kempine sveisdavausi kad nesuslapint pleistru. Tas 2 sav kas 3 dienas ejau i perrisimus, kur dezinfekuodavo, perklijuodavo naujus pleistrus, istrauke drenus, istrauke siulus. O del skysciu tai man i tuos ,,maiselius" per para vos ne vos po 10 ml prikapsedavo. Po 3 dienu nuo op pasake kad cia mazai ir juos istrauke.
Labas rytas
Pas mane tas pats - greit pavargstu
Išrašo negavau, sakiau paprašysiu kai nuvažiuosiu siūlų išsiimti.
Nežinau kiek laiko jie turi būti, bet manau iki siūlų išėmimo. Kada tau juos turi išimti? Pas kurį gyd tu oper? V.K. tai mums tikrai viską aiškino, laukė klausimų....tik kad jie po laiko kyla
Na su registratorėmis ten truputį išties problema, sutinku. Bet gal lb didelės apkrovos ir jos tiesiog nesusitvarko, nežinau... Apsišarvuok, mergaite, kantrybe ir skambink, juk turi suklijuoti juos, jeigu jų dar reikia. Viskas bus gerai!
Prašyk, kai paskambini, kad su skyrium tave sujungtų, su seselėmis pasitarsi, tikrai rasit išeitį
O kada tau siūlus išėmė? Tu čia apie tuos viršutinius, sterilius, kalbi?
Kaip įdomiai - mums praustis kasdien, tada nusilupt pleistrus (baltus), pjūvio vietą su rudais pleistrais dezinfekuotis, išsivalyt naują bambą ir vėl užsiklijuoti švariais pleistrais.
Baltapūke kaip tu???
QUOTE(Alioo @ 2016 08 08, 21:13)
...tik energijos trukumas labai greit pavargstu.
...sakykit Kas datetes op gr.ch Ar gavote kokius israsus?
....tik tiek...pas mane buvo suklijuoti pleistrai aplink krutine maudydamasi as juos nusiplesiau.po laiko sugalvojau paklausti Ar galejau,nes Jei i dusa galima logiska Kad jie ir taip atsoks..gavau atsakyma Kad tuos pleistrus reikia nesioti 3sav...
...sako negaliu jums pasakyti nei taip nei ne,paklausiu tuoj daktaro ir jums atskambinsiu.zinot vis dar laukiu skambucio
...sakykit Kas datetes op gr.ch Ar gavote kokius israsus?
....tik tiek...pas mane buvo suklijuoti pleistrai aplink krutine maudydamasi as juos nusiplesiau.po laiko sugalvojau paklausti Ar galejau,nes Jei i dusa galima logiska Kad jie ir taip atsoks..gavau atsakyma Kad tuos pleistrus reikia nesioti 3sav...
...sako negaliu jums pasakyti nei taip nei ne,paklausiu tuoj daktaro ir jums atskambinsiu.zinot vis dar laukiu skambucio
Pas mane tas pats - greit pavargstu
Išrašo negavau, sakiau paprašysiu kai nuvažiuosiu siūlų išsiimti.
Nežinau kiek laiko jie turi būti, bet manau iki siūlų išėmimo. Kada tau juos turi išimti? Pas kurį gyd tu oper? V.K. tai mums tikrai viską aiškino, laukė klausimų....tik kad jie po laiko kyla
Na su registratorėmis ten truputį išties problema, sutinku. Bet gal lb didelės apkrovos ir jos tiesiog nesusitvarko, nežinau... Apsišarvuok, mergaite, kantrybe ir skambink, juk turi suklijuoti juos, jeigu jų dar reikia. Viskas bus gerai!
Prašyk, kai paskambini, kad su skyrium tave sujungtų, su seselėmis pasitarsi, tikrai rasit išeitį
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 08, )
Pleistrų nebeklijavau po maždaug 2 sav. po operacijos.
O kada tau siūlus išėmė? Tu čia apie tuos viršutinius, sterilius, kalbi?
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 08, 23:34)
Hilary as pilnai maidziausi po 2 sav, o taip atsisedus i vonia su kempine sveisdavausi kad nesuslapint pleistru. Tas 2 sav kas 3 dienas ejau i perrisimus, kur dezinfekuodavo, perklijuodavo naujus pleistrus, istrauke drenus, istrauke siulus.
Kaip įdomiai - mums praustis kasdien, tada nusilupt pleistrus (baltus), pjūvio vietą su rudais pleistrais dezinfekuotis, išsivalyt naują bambą ir vėl užsiklijuoti švariais pleistrais.
Baltapūke kaip tu???
Alioo kaip reikalai?
QUOTE(Hilari @ 2016 08 09, 10:01)
Alioo kaip reikalai?
Sveikos vakar kai parasiau cia posta gal uz kokia 15 min gavau laiska i el.pasta. Is gr.ch.ps. Niekada po pietu nesu gavusi laisku,visada darbo vandom rasydavo.bet nieko viskas labai gerai,parase Kad atvykciau i klinika jei negalesiu gydytojas sestadieni bus klaipedoje ir gales mane apziuret
Alioo labai džiaugiuosi! Viskas bus gerai
Sveikos, man pilnai maudytis leido jai 4d.po op. Tada išdesinfekavo pjūvius, užklijavo tuos rudus pleistrus ir išleido namo, sakė maudykis kasdien jei tik nori, nes šitie pleistrai tam ir skirti, kad galėtum šlapinti, o nuo jo tie pleistrai tik stipriau prilimpa.😊
O šeip vakar buvau pertvarstyti žaizdų, tai pleistro sakė nebereikia, tik aš pati dar paprašiau😊 man kažkaip saugiau su juo, bamba jau nebeklijavom viskas ten ok, bet va kai traukė skysčius man su švirkštu tai patikėkit manim, tik spėjau pasakyti kad man jau galva svaigsta tai ir spėjo mane paguldyti, kitaip būčiau tiesiog nualpusi : ) labai nemalonu.....bet sakė dar reikės juos patraukinėti, tiesiog taip mano organizmas reguoja, viskas čia normalu tai va taip ir gyvenu, skausmas nedidelis, jau ir niežulys prasideda po truputi, stengiuosi kuo daugiau vaikščioti išsitiesusi, aišku vakare pavargstu ir vėl susilenkiu, bet šeip viskas ok!
O šeip vakar buvau pertvarstyti žaizdų, tai pleistro sakė nebereikia, tik aš pati dar paprašiau😊 man kažkaip saugiau su juo, bamba jau nebeklijavom viskas ten ok, bet va kai traukė skysčius man su švirkštu tai patikėkit manim, tik spėjau pasakyti kad man jau galva svaigsta tai ir spėjo mane paguldyti, kitaip būčiau tiesiog nualpusi : ) labai nemalonu.....bet sakė dar reikės juos patraukinėti, tiesiog taip mano organizmas reguoja, viskas čia normalu tai va taip ir gyvenu, skausmas nedidelis, jau ir niežulys prasideda po truputi, stengiuosi kuo daugiau vaikščioti išsitiesusi, aišku vakare pavargstu ir vėl susilenkiu, bet šeip viskas ok!
QUOTE(Hilari @ 2016 08 09, 11:31)
Alioo labai džiaugiuosi! Viskas bus gerai
Sulaukiau skambucio is gydytojo,nuramino mane viskas dabar labai gerai as suprantu Kad Tom panelem dirbanciom ten sunku suspeti I visus klausimus atsakineti,kiekvienas su savom problemom ir visokiais kvailais klausimais..
Papildyta:
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 09, 11:33)
Sveikos, man pilnai maudytis leido jai 4d.po op. Tada išdesinfekavo pjūvius, užklijavo tuos rudus pleistrus ir išleido namo, sakė maudykis kasdien jei tik nori, nes šitie pleistrai tam ir skirti, kad galėtum šlapinti, o nuo jo tie pleistrai tik stipriau prilimpa.😊
sveika,kiek laiko esi po op?O šeip vakar buvau pertvarstyti žaizdų, tai pleistro sakė nebereikia, tik aš pati dar paprašiau😊 man kažkaip saugiau su juo, bamba jau nebeklijavom viskas ten ok, bet va kai traukė skysčius man su švirkštu tai patikėkit manim, tik spėjau pasakyti kad man jau galva svaigsta tai ir spėjo mane paguldyti, kitaip būčiau tiesiog nualpusi : ) labai nemalonu.....bet sakė dar reikės juos patraukinėti, tiesiog taip mano organizmas reguoja, viskas čia normalu tai va taip ir gyvenu, skausmas nedidelis, jau ir niežulys prasideda po truputi, stengiuosi kuo daugiau vaikščioti išsitiesusi, aišku vakare pavargstu ir vėl susilenkiu, bet šeip viskas ok!
QUOTE(Alioo @ 2016 08 09, 11:42)
Sulaukiau skambucio is gydytojo,nuramino mane viskas dabar labai gerai as suprantu Kad Tom panelem dirbanciom ten sunku suspeti I visus klausimus atsakineti,kiekvienas su savom problemom ir visokiais kvailais klausimais..
Papildyta:
sveika,kiek laiko esi po op?
Papildyta:
sveika,kiek laiko esi po op?
Šiansien skaičiuoju 13 dieną
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 09, 13:33)
O šeip vakar buvau pertvarstyti žaizdų, tai pleistro sakė nebereikia...
...jau ir niežulys prasideda po truputi...
...jau ir niežulys prasideda po truputi...
O tai kada siūlus išims?
Kažin kada kitoms niežtėti pradėjo???
QUOTE(Alioo @ 2016 08 09, 13:42)
... as suprantu Kad Tom panelem dirbanciom ten sunku suspeti I visus klausimus atsakineti,kiekvienas su savom problemom ir visokiais kvailais klausimais..
Na, bet tavo klausimai, man atrodo svarbūs...įvertinus tai, kad info negavai savalaikiai... Svarbu išsisprendė
Pasiryžau vakar savo naująjį pilvą nusifotografuoti Sutinęs nemažai, blizga kaip nuvaškuotas. Kaip jūsiškiai?
QUOTE(Hilari @ 2016 08 09, 11:13)
Matai, mano pjuvis suklijuotas, nesiutas. Siulai tik bamboj buvo. Is jos siulus iseme mazdaug po 2 savaiciu, tada sake nebeklijuoti tu didziuju pleistru, o tuos maziukus pats gyd nuplese kartu su didziuoju pleistru, kai vaziavau pasirodyt po 2 savaiciu. Kazkaip cia suveliau
QUOTE(Alioo @ 2016 08 09, 13:12)
Sveikos vakar kai parasiau cia posta gal uz kokia 15 min gavau laiska i el.pasta. Is gr.ch.ps. Niekada po pietu nesu gavusi laisku,visada darbo vandom rasydavo.bet nieko viskas labai gerai,parase Kad atvykciau i klinika jei negalesiu gydytojas sestadieni bus klaipedoje ir gales mane apziuret
Manau, kad paskaite apie tavo nepasitenkinima ir suskubo atsakyt
QUOTE(Hilari @ 2016 08 09, 18:41)
Pasiryžau vakar savo naująjį pilvą nusifotografuoti Sutinęs nemažai, blizga kaip nuvaškuotas. Kaip jūsiškiai?
Kada pradejo niezet jau nepamenu, bet pamenu ta zveriska niezuli
Pasirodyk!!!
As ryt lekiu i konsultacija, pasiskirsiu op data, apziures daktaras
As irgi kazkokio zverisko niezejimo nejauciau.. Nu buna paniezti tai ten tai ten ta pilva, bet buna, kad ir koja panizta ir ranka.. Tai nemanau, kad cia butent del op. Reikia nuomoniu man dabar zodziu drauges vestuves arteja, suknele turiu nuo tada kai net neplanavau operacijos, jos vestuves bus rugpjucio 20d man bus jau 32 diena po operacijos, kaip manot ar galiu dienele pabut be korseto? Nes jis tikrai ziauriai islenda is po sukneles. Vyras sako nuo vienos dienos, net ne paros, nieko neatsitiks. O as kazkaip nerimauju