Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Alioo @ 2016 08 06, 17:30)
...bet tas deginimas veliau...

drinks_cheers.gif
Ačiū, kažkaip lengviau ne vienai ax.gif
Laikomės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 06, 08:06)
O antibiotikus dar gėrėt, ar tik tiek kiek klinikoje sudavė?

Nebegeriau, uzteko kiek ligoninej suleido
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 06, 11:40)
Labas rytas 4u.gif
O šeip didžiausia bėda tai korsetas doh.gif nežinau kaip jums mergaitės, bet aš jį dabar noriu šveisti lauk... jis kaip ir geras, ir pagal dydį, bet taip spaudžia trina kirkšnis, kad siaubas doh.gif

Gal bandyk kelnaites-sortukus nesiot. Arba visai atsisek. Jei korsetas nelipa i virus nesiok atsegta 4u.gif
QUOTE(Alioo @ 2016 08 06, 15:11)
Siandien man 6 diena po op.pilvo oda vis dar nejautri.jauciu tik sonus ir ties skrandzio vieta.ar kam taip yra?

Ta vieta tarp bambos ir pjuvio gali ir likti nejautri. Taip Maslauskas sake. As ir dabar jos nejauciu.
QUOTE(Hilari @ 2016 08 06, 18:25)
O aš neišvengiau čiaudulio  unsure.gif ...eina sau - lyg ant pilvo krūvą karštų lygintuvų kas būtų užmetęs... tikiuosi nieks neplyšo  verysad.gif

As labai kosejau po op. Matyt nuo vamzdelio, tai zinau sita jausma doh.gif
Atsakyti
Na man nejautrus praktiskai visas pilvas.jauciu tik pagal sonkauliu lanka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 08 06, 20:37)
Na man nejautrus praktiskai visas pilvas.jauciu tik pagal sonkauliu lanka  g.gif

As nejauciu kazkur nuo naujos bambos ir zemiau. Anksciau nejauciau ir virs bambos kur buvo siuti raumenys prasiskyre, o dabar jau po bskuti atleisineja. Man chirurgas sake kad nejautra kazkur 2-3 men laikysis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pravaikščiojau iki paryčių - neradau lovoj vietos cool.gif Reikėjo, matyt, iš vakaro nuskausminamųjų išgerti, bet aš, Marytė Melnikaitė, nusprendžiau kad galiu ir be jų. Tai kadangi tik paryčiui išgėriau, o dar kosulys kankino (matyt nuo paltos kondišino), miegojau vos kelias valandas. Reik maudytis, bet nesusitariu su savim, ar dar dienai atidėt, ar jau ryžtis lotuliukas.gif
Į skrandį telpa 125 gramai. Apetito absoliučiai nulis, jėgų, matyt dėl to, irgi nerasta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilari: 07 rugpjūčio 2016 - 10:49
QUOTE(Hilari @ 2016 08 07, 11:46)
Sveikos  4u.png
Pravaikščiojau iki paryčių - neradau lovoj vietos  cool30x30.png Reikėjo, matyt, iš vakaro nuskausminamųjų išgerti, bet aš, Marytė Melnikaitė, nusprendžiau kad galiu ir be jų. Tai kadangi tik paryčiui išgėriau, o dar kosulys kankino (matyt nuo paltos kondišino), miegojau vos kelias valandas. Reik maudytis, bet nesusitariu su savim, ar dar dienai atidėt, ar jau ryžtis  lotuliukas30x30.png
Į skrandį telpa 125 gramai. Apetito absoliučiai nulis, jėgų, matyt dėl to, irgi nerasta  verysad.png

Kiek dienu po op jau praejo? Jau leido pilnai maudytis ir slapint pjuvius?
Atsakyti
Sveikos, merginos, vis dažniau pasvarstau apie pilvo plastiką, baisiai negražus tas mano pilvas sad.png
Strijuotas visas ir pakaręs vos, na kibo tokia skura.

Eisiu pasifotkinsiu įmesiu foto, gal patarsite ką daryt, verta ryžtis ar ne sad.png
Papildyta:
Va pilvuzas sad.png
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2016 08 07, 16:31)
Sveikos, merginos, vis dažniau pasvarstau apie pilvo plastiką, baisiai negražus tas mano pilvas sad.png
Strijuotas visas ir pakaręs vos, na kibo tokia skura.

Eisiu pasifotkinsiu įmesiu foto, gal patarsite ką daryt, verta ryžtis ar ne sad.png
Papildyta:
Va pilvuzas sad.png
user posted image
Papildyta:
user posted image

Tikrai verta,, darykis! Pas tave odos perteklius, o šeip pilvukas normalus, esi kudutė, pašalinus perteklių pilvukas bus tobulas! Net nesvarstyk, aš pati be reikalo 5 metus vaikščiojau su savo pilvūzu, nervinausi ir kompleksavau...Aš už operaciją!
Papildyta:
Merginos noriu paklausti, ar kam nors kaupėsi skysčiai pilve po oda po operacijos?... Man atrodo kad pas mane prisikaupėsad.png paspaudžiu vienoj vietoj, toks vaizdas kad nuliuliuoja į kitą vietą, na nežinau kaip paaiškinti...ar kuriai taip buvo? Rytoj keliauju persirišti žaizdų, tai ačiū dievui, parodysiu gydytojui, bet vistiek neramu...sad.png
Atsakyti
Ačiū, baltapūke wink.png

Gal kas galit pasakyti orientacinę kainą šito reikalo? Ir pas ką tu Baltapūke operavaisi?
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2016 08 07, 17:48)
Ačiū, baltapūke wink.png
Gal kas galit pasakyti orientacinę kainą šito reikalo? Ir pas ką tu Baltapūke operavaisi?

Aš opravausi nemokamai Santariškėse, pagal TLK 42.9 kodą. Operavo Vitkus su tokiu jaunu chirurgu Budriu.
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 07, 13:24)
Kiek dienu po op jau praejo? Jau leido pilnai maudytis ir slapint pjuvius?

Jau po 3 parų leidžia. Po to reik nusipurkšti dezinfektantu ir užsiklijuoti. O tu dar nesiprausei?

QUOTE(Diaina @ 2016 08 07, 18:31)

Pirmyn į konsultaciją!

QUOTE(Baltapūkė @ 2016 08 07, 19:12)
Merginos noriu paklausti, ar kam nors kaupėsi skysčiai pilve po oda po operacijos?...

Man minėjo gydytojas kad taip kartais būna. Ryt tada tau viską sutvarkys. O po op labai daug pribėgo į drenų buteliukus?

Shagrifa kaip gydeisi nuo to kosulio? Man gal antibų reik...reiks skambintis ryte į kliniką.
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 07, 19:26)
Man minėjo gydytojas kad taip kartais būna. Ryt tada tau viską sutvarkys. O po op labai daug pribėgo į drenų buteliukus?

Jo man daug pribėgo į tuos buteliukus, 3 dienas jie pilni pas mane buvo. Na bus matyti rytoj ką pasakis...
Atsakyti