Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Hilari @ 2016 08 05, 13:42)
Shagrifa, džiaugiuosi dėl tavęs - bus visai tobula 4u.gif

Ooo, sveika. Nieko, praeis tas namalonus etapas. Sveikinu pasigrazinus wub.gif Apetito po op ir as neturejau, bet viskas susitvarke kai grizau namo. Tu dar klinikoj?

Aciu. Labai laukiu korekcijos. Tikiuosi tada galesiu dziaugtis 100%
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 05, 10:42)
Sveikos mergaitės  4u.gif

Atsiprašau, kad dingau. Po op jaučiausi kaip niekada blogai.  Nors ėjau į ją pilna entuziazmo ir džiaugsmo. Skaičiau Alioo, kad jaudinasi, o aš laukiau-nesulaukiau KADA GI JAU... nebijojau nė trupučio. Bet poop panaši situacija į Oraios...jei nemaišau. Vistik gerėja jau po truputuką  doh.gif  Kaip ir galvojau - buvo prasiskyrę visi raumenys (nuo viršaus iki apačios), esu devintame danguje, kad juos susiuvo!!! Vėl galėsiu normaliai jaustis. Tiesa valgio neturiu į ką dėt, kai viskas suspaustą, gražinta į vietą, nėr apetito. Gavau pastabų, bandau taisytis. Tiek žinių, parašysiu dar  4u.gif

Shagrifa, džiaugiuosi dėl tavęs - bus visai tobula 4u.gif

Alioo, kaip tu?

Emz???

Kitos mergaitės?????

Sveika,as po truputi Kaip ir viskas gerai,ziurejau save veidrodyje siandien bet man taip aukstai randas atrodo doh.gif islenda is kelnaiciu.gal dar viskas keisis gal del tempimo jis auksciau
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 08 05, 14:26)
Sveika,as po truputi Kaip ir viskas gerai,ziurejau save veidrodyje siandien bet man taip aukstai randas atrodo  doh.gif islenda is kelnaiciu.gal dar viskas keisis gal del tempimo jis auksciau

Tau gal mini plastika dare? Ar pilna?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 05, 11:29)
Tau gal mini plastika dare? Ar pilna?

Pilna dare .
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 05, 13:19)
Ooo, sveika. Nieko, praeis tas namalonus etapas. Sveikinu pasigrazinus wub.gif Apetito po op ir as neturejau, bet viskas susitvarke kai grizau namo. Tu dar klinikoj?

Ačiū 4u.gif Taip, dar klinikoje, ryt žada paleisti ax.gif O tau gydytojas sakė, kad normalu pas tave, kad taip? Gal labai daug odos buvo, todėl sunku iškart norimą rezultatą gauti? Reikia tikėtis, kad po korekcijos viskas daug paprasčiau unsure.gif

QUOTE(Alioo @ 2016 08 05, 13:26)
Sveika,as po truputi Kaip ir viskas gerai,ziurejau save veidrodyje siandien bet man taip aukstai randas atrodo  doh.gif islenda is kelnaiciu.gal dar viskas keisis gal del tempimo jis auksciau

Hm, net nežinau g.gif Čia iš aukštų, ar žemų išlenda? Kiek pati gali judėti, daryti kažką? Neskauda?
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 05, 13:13)
Ačiū  4u.gif Taip, dar klinikoje, ryt žada paleisti  ax.gif O tau gydytojas sakė, kad normalu pas tave, kad taip? Gal labai daug odos buvo, todėl sunku iškart norimą rezultatą gauti? Reikia tikėtis, kad po korekcijos viskas daug paprasčiau  unsure.gif
Hm, net nežinau  g.gif  Čia iš aukštų, ar žemų išlenda? Kiek pati gali judėti, daryti kažką? Neskauda?

Tikrai ne zemiausios,vaikstau palyginus labai gerai,neskauda nieko,na buna pamaudzia bet nieko kentet galima.kuo daugiau lovoj guliu tuo blogiau yra geriau yra judeti,kol klinikoje buvau beveik is lovos nelipau,namie vaikstau daug ir daug geriau jauciuosi.is po nakties sunkiau raumenys sustinge buna truputeli pamasazuosu ir tik tada lipu is lovos.
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 08 05, 16:13)
O tau gydytojas sakė, kad normalu pas tave, kad taip? Gal labai daug odos buvo, todėl sunku iškart norimą rezultatą gauti? Reikia tikėtis, kad po korekcijos viskas daug paprasčiau   unsure.gif

Pas mane labai daug striju, gyd sake, kad oda neelastinga. Per daug nupjauti irgi negalima. As manau, kad tikrai gyjimas bus paprastesnis, nes nebelies raumenu.

Beje, ikeliau i albuma kelias foto kiek issitempia mano oda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 05 rugpjūčio 2016 - 14:30
Sveikos merginos, na pagaliau ir as pabuvau savo pirmoj konsultacijoj, kovo menesi galvoju grazintis Grozio chirurgijoj smile.gif jau taip nekantrauju, nezinau kaip islauksiu.
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2016 08 05, 17:28)
Sveikos merginos, na pagaliau ir as pabuvau savo pirmoj konsultacijoj, kovo menesi galvoju grazintis Grozio chirurgijoj smile.gif jau taip nekantrauju, nezinau kaip islauksiu.

Sveika,ploja.gif tokios eiles ar tik taip isena?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 05, 15:39)
Sveika,ploja.gif  tokios eiles ar tik taip isena?

eiles ne tokios dideles, sake 2 menesiu. Bet as dar savo mazaja maitinu, dar finansus planuojam (mat su drauge vienu metu darysimes op) tai galvojam kad per tiek laiko susitaupysim smile.gif nors kai vyras pasake kad gali bet kada duot pinigu tai prisipazinsiu nekantrumas tik padidejo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, matau dalinates ispudziais. As jau skaiciuoju 17 diena po operacijos smile.gif jau kaip ir visai normali jauciuosi, bet yra bet.. Man atrodo, kad man vel strijos atsiranda, nes kurios buvo po gimdymo tai visas ,,nupjove" o dabar lyg vel pradejo rodytis... Taip nenoriu g.gif verysad.gif gal sakau cia kam idomu kaip atrodziau pries operacija ir po? Galeciau cia nuotraukas ikelt. O beje as irgi kol ligoninej gulejau, tai labai sunku buvo net iki tualeto nueit, o kai grizau namo pasilikau su dukrom tai teko pasivaiksciot ir tikrai geriau buvo nei gulet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 05, 15:35)
Sveikos, matau dalinates ispudziais. As jau skaiciuoju 17 diena po operacijos smile.gif jau kaip ir visai normali jauciuosi, bet yra bet.. Man atrodo, kad man vel strijos atsiranda, nes kurios buvo po gimdymo tai visas ,,nupjove" o dabar lyg vel pradejo rodytis... Taip nenoriu  g.gif  verysad.gif gal sakau cia kam idomu kaip atrodziau pries operacija ir po? Galeciau cia nuotraukas ikelt. O beje as irgi kol ligoninej gulejau, tai labai sunku buvo net iki tualeto nueit, o kai grizau namo pasilikau su dukrom tai teko pasivaiksciot ir tikrai geriau buvo nei gulet smile.gif

Sveikute, o jau esi issitiesusi?kada mazdaug galima tiestis?
Atsakyti