Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(naktinukas @ 2016 08 03, 00:39)
sveikinu su pivuku smile.gif kas operavo???

As tai esu trecia savaite biuleteni....nezinau kas man cia susidejo, ar po operacijos kokios komplikacijos ar dar kas, bet tiesiog kraujas rodu uzdegima, per daug kokiu tai kraujo kuneliu ,nelabai beatsimenu, nukrito labai gelezis maziau minimumo, labai sukasi galva, jauciuosi pavargus ir tt. zodziu, galvoju gal savo daktarui parasyti kuris operavo, gal ka pasiulys, apart gelezies tableciu, nes No man tik siulo namie ilsetis gerti vandens daug ir sveikt biggrin.gif na ir po menesio kraujo rezultatus is naujo darys.

Aciu smile.gif operavo K.M siandien trecia diena po op.jsuciuos silpnai galva sukasi lyg ir pykint noretu.vaikstau dar labai sunkiai siandien namo israsys,neisivaizduoju kaip susitvarkysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 08 03, 08:51)
Aciu smile.gif operavo K.M siandien trecia diena po op.jsuciuos silpnai galva sukasi  lyg ir pykint noretu.vaikstau dar labai sunkiai siandien namo israsys,neisivaizduoju kaip susitvarkysiu doh.gif

Nepaguosiu. Tokia pirma savaitė ir bus. Baisi... Aš iš lovos negalėjau išlipti be pagalbos. O tas miegojimas ant nugaros, tai kažkas baisaus. Skaudėjo ne supjaustytą pilvą, o nugarą. Bet nieko, visos šitos kančios 100% vertos rezultato mirksiukas.gif

Ar jau matei naują save?
Atsakyti
Alioo, jau keliauji namo? Berods minejai, kad desies 300 su kazkiek cc. Daba skaitau, kad virs 400 cc bigsmile.gif Kaip cia taip sumastei?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 03, 12:21)
Alioo, jau keliauji namo? Berods minejai, kad desies 300 su kazkiek cc. Daba skaitau, kad virs 400 cc  bigsmile.gif Kaip cia taip sumastei?

lotuliukas.gif persigalvojau per paskutine konsultacija ir nesigailiu smile.gif po rubais nesimato Kad ir patinus. Dejau 430cc extra aukstos projekcijos.as jau namuciuose:)
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 05, 19:17)
Aciu. Ir man grazu, tik tie sonai doh.gif

Na pataisys tau tuos soniukus.Viskas bus gerai.

QUOTE(emz @ 2016 07 14, 14:58)
Sveikos, ikeliu parodyt, kad toli grazu iki plokscio. tikiuosi patinimai praeis greitai!

cia mano pilvas iki op.
user posted image

cia dabar :
user posted image

user posted image

aisku vaizdas vistiek daug geresnis ir labai dziaugiuosi smile.gif tik biski sonai dar kreivi, bet gydytojas sake, kad patinimas ne vienodai nueidinet gali.

Kudute.Sakaliukas tu.Pjuvis graziai gyja.

QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 17, 17:17)

O ka sako gyd?Kada keliausi pasirodyt?

QUOTE(Alioo @ 2016 08 03, 14:36)
lotuliukas.gif  persigalvojau per paskutine konsultacija ir nesigailiu smile.gif po rubais nesimato Kad ir patinus. Dejau 430cc extra aukstos projekcijos.as jau namuciuose:)

Saunuole.Dziugu uz tave. O tau gyd koki dydi siule pradzioje?Papasakok daugiau.Buvo a.Kas bus dabar pagal plana?Vyras ir tu busit abu laimingi.Apvalius ar laso formos? Jei nebijai musu ikelk foto i musu pilvu albuma.Taip smalsu ir pilva ,ir krutine pamatyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 03 rugpjūčio 2016 - 16:37
QUOTE(Ciunia @ 2016 08 03, 15:28)
Kudute.Sakaliukas tu.Pjuvis graziai gyja.
Saunuole.Dziugu uz tave. O tau gyd koki dydi siule pradzioje?Papasakok daugiau.Buvo a.Kas bus dabar pagal plana?Vyras ir tu busit abu laimingi.Apvalius ar laso formos? Jei nebijai musu ikelk foto i musu pilvu albuma.Taip smalsu ir pilva ,ir krutine pamatyt.

Is pradziu siule 360-400ml sake 400 maksimumas,cia buvo rudeni kai konsultavausi.bet kai ketvirtadieni nuvaziavau pakartotinai konsultacijai dar karta ismatavo sako galim det 430 ir cia jau maksimumas. Dejau apvalius implantus extra aukstos projekcijos.atrodo graziai ir nera burbulai nors viskas dar istine.foto ikelsiu veliau kai daugiau drasos turesiu save apziurinet:) dabar visa supakuota.pirma diena namuose nerimauju Kaip istversiu nakti be stipriu vaistu ir raminamu.israse nemisilio o jo nelabai galiu gert turiu su skrandziu problemu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 08 03, 16:36)
lotuliukas.gif  persigalvojau per paskutine konsultacija ir nesigailiu smile.gif po rubais nesimato Kad ir patinus. Dejau 430cc extra aukstos projekcijos.as jau namuciuose:)

Šaunuolė, tu mirksiukas.gif
QUOTE(Ciunia @ 2016 08 03, 18:28)

Pasirodyt keliausiu rudenį. Turi sueit 6 mėnesiai. Šiandien rašiau į kliniką, klausiau kokia bus korekcijos kaina, prašo foto atsiųst
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 08 03, 09:26)
Nepaguosiu. Tokia pirma savaitė ir bus. Baisi... Aš iš lovos negalėjau išlipti be pagalbos. O tas miegojimas ant nugaros, tai kažkas baisaus. Skaudėjo ne supjaustytą pilvą, o nugarą. Bet nieko, visos šitos kančios 100% vertos rezultato mirksiukas.gif

Ar jau matei naują save?

O man leido ant sono guleti po pilvo OP . Tai kaldavau xanaxo, tarp koju pasidedavau nuo nestumo likusia zappy pagalve ir lusdavau akimirksniu smile.gif o baisios savaites man pirmos 3 buvo. Tragiskai baisios biggrin.gif bet istveriam viskas, dabar labai dziaugiuosi!!!!!
Atsakyti
Sveikutes,siandien ketvirta diena Po op. thumbup.gif vakar ryte kaip dave klinikoj nuskausminamuju taip iki siol dar negeriau ju thumbup.gif tikiuosiu viskas taip puikiai eisis toliau smile.gif
Atsakyti
Gali buti, kad nebereiks nuskausminamųjų. Aš namuose nebegėriau, nereikėjo man
Atsakyti
Na va. Korekcija man kainuos iki 500 euru. Ilgins pjuvi kaip as ir norejau ir sake zemins randa. Op planuoju darytis spalio viduryje
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Atsiprašau, kad dingau. Po op jaučiausi kaip niekada blogai. Nors ėjau į ją pilna entuziazmo ir džiaugsmo. Skaičiau Alioo, kad jaudinasi, o aš laukiau-nesulaukiau KADA GI JAU... nebijojau nė trupučio. Bet poop panaši situacija į Oraios...jei nemaišau. Vistik gerėja jau po truputuką doh.gif Kaip ir galvojau - buvo prasiskyrę visi raumenys (nuo viršaus iki apačios), esu devintame danguje, kad juos susiuvo!!! Vėl galėsiu normaliai jaustis. Tiesa valgio neturiu į ką dėt, kai viskas suspaustą, gražinta į vietą, nėr apetito. Gavau pastabų, bandau taisytis. Tiek žinių, parašysiu dar 4u.gif

Shagrifa, džiaugiuosi dėl tavęs - bus visai tobula 4u.gif

Alioo, kaip tu?

Emz???

Kitos mergaitės?????
Atsakyti