Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 25, 20:15)
Alioo, issitrynei foto is albumo???

Labas smile.gif taip isemiau savo nuotraukas ,tokia savotiska panika uzemus mane doh.gif isemiau laikinai iki op .po operacijos tikrai ikelsiu atgal pries ir po..rytoj jau Mano diena.ketvirtadieni dar turejau papildoma konsultacija ir kraujo tyrimus.atsakymo dar nezinau bet turbut Kad geri butu pranese Jei Kas negerai..nezinau Kaip sianakt reiks uzmigt doh.gif ryt 6 ryto jau isvaziuot is namu 9:30 reikia buti.
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 07 31, 15:10)
Labas smile.gif taip isemiau savo nuotraukas ,tokia savotiska panika uzemus mane doh.gif  isemiau laikinai iki op .po operacijos tikrai ikelsiu atgal pries ir po..rytoj jau Mano diena.ketvirtadieni dar turejau papildoma konsultacija ir kraujo tyrimus.atsakymo dar nezinau bet turbut Kad geri butu pranese Jei Kas negerai..nezinau Kaip sianakt reiks uzmigt doh.gif ryt 6 ryto jau isvaziuot is namu 9:30 reikia buti.

Ta panika, zinok, normalus reiskinys. Labai gerai tave suprantu mirksiukas.gif Tavo fogura ir dabar grazi, o po op isvis bus ledas wub.gif

Isvaziuoji is Klp?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 31, 18:07)
Ta panika, zinok, normalus reiskinys. Labai gerai tave suprantu mirksiukas.gif Tavo fogura ir dabar grazi, o po op isvis bus ledas wub.gif

Isvaziuoji is Klp?

Taip is klp. 8:30 reikia but.op 9:30
Atsakyti
Sekmes tau dideliausios. Kuo maziau jaudulio. Ir lauksim ispudziu po op wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 31, 18:46)
Sekmes tau dideliausios. Kuo maziau jaudulio. Ir lauksim ispudziu po op  wub.gif

Aciuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 07 31, 18:47)

Jau po visko..noriu valgyyyyyti lotuliukas.gif pirmieji pojuciai tokie kad plesia tarpa tarp krutines ir iki galo sunku ikvept del spaudimo krutines lastoje.:)siaip viskas ok .pilvo nejauciau guliu ledais apdeta,laukiu kol valgyt atnes.sake pilvo raumenys buvo prasiskyre 4,5cm.
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 08 01, 14:59)
Jau po visko..noriu valgyyyyyti  lotuliukas.gif pirmieji pojuciai tokie kad plesia tarpa tarp krutines ir iki galo sunku ikvept del spaudimo krutines lastoje.:)siaip viskas ok .pilvo nejauciau guliu ledais apdeta,laukiu kol valgyt atnes.sake pilvo raumenys buvo prasiskyre 4,5cm.

Sveikinu pasigrazinus smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 08 01, 13:06)
Sveikinu pasigrazinus  smile.gif  thumbup.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 08 01, 15:59)
Jau po visko..noriu valgyyyyyti  lotuliukas.gif pirmieji pojuciai tokie kad plesia tarpa tarp krutines ir iki galo sunku ikvept del spaudimo krutines lastoje.:)siaip viskas ok .pilvo nejauciau guliu ledais apdeta,laukiu kol valgyt atnes.sake pilvo raumenys buvo prasiskyre 4,5cm.

Sveikinu, dabar belieka pasveikt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote Kas daro klaipedoje limfodrazinius masazus po operaciju?
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 08 02, 19:20)

Sveika. Nzn, nesidomejau situo reikalu.

Kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 08 02, 17:20)

sveikinu su pivuku smile.gif kas operavo???

As tai esu trecia savaite biuleteni....nezinau kas man cia susidejo, ar po operacijos kokios komplikacijos ar dar kas, bet tiesiog kraujas rodu uzdegima, per daug kokiu tai kraujo kuneliu ,nelabai beatsimenu, nukrito labai gelezis maziau minimumo, labai sukasi galva, jauciuosi pavargus ir tt. zodziu, galvoju gal savo daktarui parasyti kuris operavo, gal ka pasiulys, apart gelezies tableciu, nes No man tik siulo namie ilsetis gerti vandens daug ir sveikt biggrin.gif na ir po menesio kraujo rezultatus is naujo darys.
Atsakyti