Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Alioo @ 2016 07 25, 16:35)
Vajeeee biggrin.gif zinokit Kaip jaudulys mane ima ..siandien lygiai savaite iki lemtingos dienos.ketvirtadieni vaziuosiu dar I papildoma konsultacija ir tuo paciu kraujo tyrimams.jei viskas bus ok pirmadieni po pietu atsikelsiu jau kitokia:)

Viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif Jaudulys normalu. Jau grizai i LT?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 25, 13:43)
Viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif Jaudulys normalu. Jau grizai i LT?

Lagaminai jau sukrauti,sianakt busiu lietuvoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 07 25, 16:44)
Lagaminai jau sukrauti,sianakt busiu lietuvoj wink.gif

clap.gif
Ar zino kas nors apie op?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 25, 13:48)
clap.gif
Ar zino kas nors apie op?

Lietuvoj tik dvi seses turiu jos ir zino . smile.gif o siaip del to nepergyvenu ir neslepiu,siais laikais man jau toks dalykas naturalus,tik pikti liezuviai is pavydo gali plakti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 07 25, 16:56)
Lietuvoj tik dvi seses turiu jos ir zino . smile.gif o siaip del to nepergyvenu ir neslepiu,siais laikais man jau toks dalykas naturalus,tik pikti liezuviai is pavydo gali plakti.. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Alioo, issitrynei foto is albumo???
Atsakyti
Laba diena! Senokai domiuosi sia tema, nes turiu ta pacia proplema. Po dvieju vaiku: kabantis su riebaliuku pilvukas.... Kiekvienais metais vis pramastau apie si sprendima OPERUOTIS...ir atvirai pasakysiu: kas kart pamacius foto su randu ant pilvo ir tai kaip visos parasot:KOKS GRAZUS PILVUKAS!!!!...as bunu shoke ir nevilty...juk tai baisu!!!!Po ilgu pasikalbejimu su savim:))))as paskiau sau: Brangioji, randa matys tik vyrai, o as grozesiuos graziai krentanciais drabuziais ant savo tobulaus pilvuko! Randa matysiu tik labai jau noredama ir pasistengus, o stai kaip dailiai atrodysiu su suknele, aptempta maikute...mmm... grazumelis!!!! Tad 90%jau pasiryzau. Teliko pasirinkti kur. (planuoju Kaune...sako pigiau)..na ir idomu kiek kainavo smile.gif? Kiek suprantu man darys ir nusiurbima riebalu ir pilvuka su bamba tvarkys wink.gif Gal galite pasidalinti sia informacija?
Atsakyti
Sveikos mamos ! Uzsiregistravau cia vien del sios temos. Liepos 19 man buvo atlikta pilvo plastika. Vakar istrauke jau siulus, pirmadieni sake, kad galiu jau viska nusiklijuoti ir eit po dusu normaliai ir slapint pjuvius smile.gif tokiom karstom dienom tik apie tai ir svajoju biggrin.gif gal yra mamyciu kuriom irgi neseniai buvo atlikta operacija? smile.gif
Atsakyti
Sveikos gražuolės smile.gif jungiuosi ir aš prie jūsų, ilgą laiką skaitinėjau šią temą, bet nedrįsdavau prisijungti. Šiandien jau trečia diena kaip po OP thumbup.gif jaučiuosi labai gerai, jau kita diena po op vaikščiojau, labai norėjau judėti biggrin.gif aišku dar sunku pilnai išsitiesti, bet viskas su laiku. Labiausiai erzina drenai doh.gif man vis dar pribėga ten visko, todėl ir namo neišleidžia verysad.gif mačiau jau savo pilvuką kai perrišinėjo mane, jau dabar esu patenkinra esamu vaizdu thumbup.gif aišku tai dar negalutinis rezulltatas, bet svarbiausia - nebėra mano didžiojo pilvo thumbup.gif negaliu patikėti! Dabar gailiuosi tik dėl vieno, kad nesidariau opperacijos ansčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 07 30, 09:21)
Sveikos gražuolės smile.gif jungiuosi ir aš prie jūsų, ilgą laiką skaitinėjau šią temą, bet nedrįsdavau prisijungti. Šiandien jau trečia diena kaip po OP thumbup.gif jaučiuosi labai gerai, jau kita diena po op vaikščiojau, labai norėjau judėti biggrin.gif aišku dar sunku pilnai išsitiesti, bet viskas su laiku. Labiausiai erzina drenai doh.gif man vis dar pribėga ten visko, todėl ir namo neišleidžia verysad.gif mačiau jau savo pilvuką kai perrišinėjo mane, jau dabar esu patenkinra esamu vaizdu thumbup.gif aišku tai dar negalutinis rezulltatas, bet svarbiausia - nebėra mano didžiojo pilvo thumbup.gif negaliu patikėti! Dabar gailiuosi tik dėl vieno, kad nesidariau opperacijos ansčiau biggrin.gif

O kur ir pas ka daretes? Kiek mokejot? Man va jau 11 dienu o atsitiesti pilnumoj dar nesigauna, liko keli cm, dar biski pasikuprinusi vaikstau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikiukas55: 30 liepos 2016 - 08:43
QUOTE(Mikiukas55 @ 2016 07 30, 07:42)
O kur ir pas ka daretes? Kiek mokejot? Man va jau 11 dienu o atsitiesti pilnumoj dar nesigauna, liko keli cm, dar biski pasikuprinusi vaikstau biggrin.gif

Mane operavo Vitkus Santariškėse, operacija nieko nekainavo, man viską TLK dengia. Priežiūra puiki, rezultatas kiek aš suprantu tikrai geras thumbup.gif man siuvo raumenis, prasiskyrimas buvo net 7 cm doh.gif šalino odos perteklių nemažą ir bambos išvaržą tvatkė. Gydytojas man leido tik pirmą dieną vaikščioti susilenkus, o kitą sakė jau tiestis biggrin.gif tai ir stengiuosiu kuo daugiau tiesintis, bet aišku dar toli gražu iki visiško atsitiesimo biggrin.gif man tik va bėda su viduriais, pučia juos, raižo sunku pasituštinti doh.gif nu bet grįšiu namo, manau viskas susitvarkis smile.gif
O tau ilgai laikę drenus?
Atsakyti
QUOTE(Baltapūkė @ 2016 07 30, 10:05)
Mane operavo Vitkus Santariškėse, operacija nieko nekainavo, man viską TLK dengia. Priežiūra puiki, rezultatas kiek aš suprantu tikrai geras thumbup.gif  man siuvo raumenis, prasiskyrimas buvo net 7 cm doh.gif šalino odos perteklių nemažą ir bambos išvaržą tvatkė. Gydytojas man leido tik pirmą dieną vaikščioti susilenkus, o kitą sakė jau tiestis biggrin.gif tai ir stengiuosiu kuo daugiau tiesintis, bet aišku dar toli gražu iki visiško atsitiesimo biggrin.gif  man tik va bėda su viduriais, pučia juos, raižo sunku pasituštinti doh.gif nu bet grįšiu namo, manau viskas susitvarkis smile.gif
O tau ilgai laikę drenus?

Treciadieni mane paleido, o penktadieni nuvaziavau, kad isimtu drenus, kad skystis ir kaupesi, bet normos ribose ir iseme. Nelabai maloni procedura, bet neskaudejo smile.gif labiausiai tai skausmo bijojau. As is is gydymo istaigos isvis susilenkus taip isejau, kad visi kaip i nenormalia ziurejo, o dabar vos pora cm liko. Laukiu kada jau galesiu viska nusiklijuot thumbup.gif
Atsakyti