Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(emz @ 2016 05 13, 15:11)
O kiek tavo pilvo apimtis sumazejo?

Mano visiškai nepakito, šįryt matavausi. Pas mane nebuvo kam sumažėti, tiesiog odą patempė ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 13, 13:58)
Mano visiškai nepakito, šįryt matavausi. Pas mane nebuvo kam sumažėti, tiesiog odą patempė ir viskas.

man tai nesinori patiket, kad nepakito, galu gale vistiek ir ta issiputus oda buvo, tai nusipjove. O raumenis siuvo tau ar ne?
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 14, 14:51)
man tai nesinori patiket, kad nepakito, galu gale vistiek ir ta issiputus oda buvo, tai nusipjove. O raumenis siuvo tau ar ne?

Tikrai niekas nepasikeite. Skaiciukai tie patys, kaip ir pries op g.gif Va, matavau sias vietas
user posted image
Matyt busiu per daug atleidus vadzias del valgymo. Kito varianto neisivaizduoju. Realiai tikrai bent po nedaug cm turejo sumazet. Taip, raumenis man siuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 14 gegužės 2016 - 17:18
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 14, 17:16)
Tikrai niekas nepasikeite. Skaiciukai tie patys, kaip ir pries op g.gif Va, matavau sias vietas
user posted image
Matyt busiu per daug atleidus vadzias del valgymo. Kito varianto neisivaizduoju. Realiai tikrai bent po nedaug cm turejo sumazet. Taip, raumenis man siuvo

Gal turi foto is sono?
Atsakyti
Nu tikrai turejo sumazet per ta kalniuka (pries), bet butent per ten nepasimatavau doh.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 14, 18:55)
Nu tikrai turejo sumazet per ta kalniuka (pries), bet butent per ten nepasimatavau doh.gif user posted imageuser posted image

O tau riebaliuku siurbe nuo kur nors ar nereikejo?
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 15, 09:45)

P.s. Tu tikriausiai jau kaip ant sparnu lakstai?smile.gif ar dar jauciasi tempimai ar skausmeliai? Primink kelinta diena po op? Beje, kaip tie korsetai atrodo? Jie visai aptempti? Labai po maikute matosi?
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 15, 11:45)

Truputi siurbe nuo sonu
QUOTE(emz @ 2016 05 15, 12:21)
P.s. Tu tikriausiai jau kaip ant sparnu lakstai?smile.gif ar dar jauciasi tempimai ar skausmeliai? Primink kelinta diena po op? Beje, kaip tie korsetai atrodo? Jie visai aptempti? Labai po maikute matosi?

Tempimas dar sioks toks tikrai jauciasi, ypac kai lovoje keiciu padeti, bet skausmeliu jokiu. Man jau beveik 7 savaites po op.

Korseto nesimato po maikute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p i n k @ 2016 05 10, 00:35)
Ojej mergyt kaip tau sunkiai unsure.gif Bet gali isivaizduot kaip nes po trigubu jautemes kai visos ispjaustytos buvom wacko.gif As asmeniskai galvojau mirstu doh.gif
Tavo pilvukas labai graziai wub.gif Ir pjuvis neilgas palyginus. Dar matosi tynimas bet zinok viskas praeis, oda igaus elastinguma ir lakstysi issitiesus kaip anksciau mirksiukas.gif Randukas graziai uzgys ir bus thumbup.gif Pries tai nuotraukoje matosi kad prisiziurinti, raumenu yra, kunas grazus. Zodziu neprisigalvok nes rezultate atrodo wau!
As siandien eilini karta matavau maudoma tai ta proga imetu foto. Visumoj esu patenkinta tik noriu pasportuot ir kol kas neiseina. Maudym virsu per maza paemiau tai nekrepkit demesio...
http://s61.radikal.r...0bfbb98491a.jpg

thumbup.gif nuostabiai atrodo pilvukas ir bambytė be galo graži good.gif

QUOTE(emz @ 2016 05 12, 09:37)
Uj merginos, man ir arteja ta diena - birzelio 6 d.. Visai bijau.... Isvis savijauta nekokia paichologine, nes su vyru skiriames, biski bijau paskui i depresija neipult, jei dar ir labai blogai jausiuos.... Bet ir noriu ziauriai!!!!!

Mano birzelio 2, ir kuo toliau tuo labiau bijau unsure.gif

QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 15, 17:36)
Truputi siurbe nuo sonu

Tempimas dar sioks toks tikrai jauciasi, ypac kai lovoje keiciu padeti, bet skausmeliu jokiu. Man jau beveik 7 savaites po op.

Korseto nesimato po maikute 4u.gif

Oi kaip smagu kad viskas jau pasimiršta thumbup.gif Man pastarąją savaitę kažkokios vis abėjonės, dar gegužes 11 išoperavo vyrui bambos išvaržą, tai slaugiau kaip išprotėjusi biggrin.gif reik kad turėtu jėgų po to mane slaugyt biggrin.gif šiandien va sunu mokinom žolę pjaut lotuliukas.gif nes sakom kol kas tik tetis neįgalus o greit bus ir mama tokia ax.gif Norisi ***** svorio dar numest bet PMS atakuoja doh.gif verysad.gif pastoviai norisi valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2016 05 15, 23:55)
thumbup.gif nuostabiai atrodo pilvukas ir bambytė be galo graži  good.gif
Mano birzelio 2, ir kuo toliau tuo labiau bijau unsure.gif
Oi kaip smagu  kad viskas jau pasimiršta thumbup.gif Man pastarąją savaitę kažkokios vis abėjonės, dar gegužes 11 išoperavo vyrui bambos išvaržą, tai slaugiau kaip išprotėjusi  biggrin.gif reik kad turėtu jėgų po to mane slaugyt  biggrin.gif šiandien va sunu mokinom žolę pjaut  lotuliukas.gif nes sakom kol kas tik tetis neįgalus o greit bus ir mama tokia  ax.gif Norisi ***** svorio dar numest bet PMS atakuoja  doh.gif  verysad.gif pastoviai norisi valgyt  doh.gif

O kas operuos tave?
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi ir as prie jusu, keliata metu galvoju apie operacija, ir jau beveik nusprendziau smile.gif siuo metu kontaktuoju per elektronini pasta su daktarais, tai pora daktaru man pasiule daytis trumpai tariant, pjauti pilva siurbti riebala ir perdeti bamba, o kitas daktaras stai ka parase "is foto atrodo, kad is karto daryti pilvo plastika nera gerai, nes didelis riebalu sluoksnis duos prasta gyjima. Tuo labiau, kad po atsiurbimo aparatu Euromi Lipomatic yra labai geras odos susitraukimas ir galbut jo Jusu laukiamam rezultatui ir pakaks ..." tai dabar sudvejojau kuo labiau tiketi, ar tie kas nori nupjauti ar tuo kas nori pameginti lazeri, lazeriu net pigiau ant 600 euru kaina. Padekit apsispresti ka daryti, nes operacija vyks birzelio 2arba 3 diena.
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 16, 20:57)
O kas operuos tave?

Ir as pamirsau, skleroze doh.gif biggrin.gif V. K. arba T. A.
Atsakyti