Labas, grožiai.
Tenka pripažinti, kad nesu visiškai patenkinta daktaro darbu. Daugoka odos palikta ant viso pilvo. Kai stoviu dar dar, bet kai pasilenkiu ar atsisėdu išlenda gelbėjimosi ratas Vis dažniau pagalvoju, kad GAL Maslauskas būtų gražiau sutvarkęs.
Prašysiu, kad per korekciją ne tik vieną šoną, bet visą pivuką patemptų.
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 17, 11:12)
Labas, grožiai.
Tenka pripažinti, kad nesu visiškai patenkinta daktaro darbu. Daugoka odos palikta ant viso pilvo. Kai stoviu dar dar, bet kai pasilenkiu ar atsisėdu išlenda gelbėjimosi ratas Vis dažniau pagalvoju, kad GAL Maslauskas būtų gražiau sutvarkęs.
Labas,primink pas ka dareisi?
QUOTE(Alioo @ 2016 07 17, 14:14)
Labas,primink pas ka dareisi?
Pas Bagdoną Klp. Iš esmės esu labai patenkinta, bet ne iki galo
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 17, 12:20)
Pas Bagdoną Klp. Iš esmės esu labai patenkinta, bet ne iki galo
Padaryk foto kaip atrodo atsisedus ar pasilenkus?
QUOTE(emz @ 2016 07 17, 20:50)
Ghm nu jo, taip neturetu buti pagal mane ....
Pagal mane irgi...
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 17, 18:52)
Pagal mane irgi...
Sveikos, zinokit mano tinimas mazeja, net nuotaika geresne laukiu kada jau galesiu ir sportuoti, norisi visa kuna sutvirtinti:) Oraia kur dingusi? Pasirodyk kaip atrodai
P.s. Kada visos pradejote tepti randa dermatixu?
QUOTE(emz @ 2016 07 18, 19:18)
Sveikos, zinokit mano tinimas mazeja, net nuotaika geresne laukiu kada jau galesiu ir sportuoti, norisi visa kuna sutvirtinti:) Oraia kur dingusi? Pasirodyk kaip atrodai
Džiugu skaityt
Aš pradėjau tepti po trijų mėnesių. Bet gali tepti kai pilnai sugyja žaizda
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 18, 21:52)
Džiugu skaityt
Sveikos,
Tylu cia visai. O as atlekiu pasidziaugt! Mano pilvukas tiesiog tobulas darosi, labai labai labai laiminga esu. Bandysiu ikelti dar foto tynimas kasdien vis mazesnis, o pilvukas plokstesnis
QUOTE(emz @ 2016 07 24, 11:22)
Sveikos,
Tylu cia visai. O as atlekiu pasidziaugt! Mano pilvukas tiesiog tobulas darosi, labai labai labai laiminga esu. Bandysiu ikelti dar foto tynimas kasdien vis mazesnis, o pilvukas plokstesnis
Laukiam foto
Vasara, visos atostogauja MB grizes is reiso, tai ir as retokai prisijungiu.
Alioo, Hilari, jusu dienos arteja. Kokios nuotaikos?
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 25, 13:23)
Laukiam foto
Vajeeee zinokit Kaip jaudulys mane ima ..siandien lygiai savaite iki lemtingos dienos.ketvirtadieni vaziuosiu dar I papildoma konsultacija ir tuo paciu kraujo tyrimams.jei viskas bus ok pirmadieni po pietu atsikelsiu jau kitokia:)