Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Labas,
norėjau paklausti kiek laiko po op merginai po op kur įdėjo paskutines foto? Labai gražus randelis, ar kuo nors tepei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingajoro @ 2016 07 14, 15:48)
Labas,
norėjau paklausti kiek laiko po op merginai po op kur įdėjo paskutines foto? Labai gražus randelis, ar kuo nors tepei? rolleyes.gif

Man 5 sav kelios dienos. Dar netepiau, liepe leisti gerai sugyti. Bet jau reikes pradeti tepti.
Atsakyti
Tikrai labai gražiai viskas pas tave. Ar iškart taip viskas gražu ir buvo, nebuvo kur susiūta pasiraukšlėjimu odos? Beje primink kas tave operavo?
Atsakyti
QUOTE(ingajoro @ 2016 07 14, 16:44)
Tikrai labai gražiai viskas pas tave. Ar iškart taip viskas gražu ir buvo, nebuvo kur susiūta pasiraukšlėjimu odos? Beje primink kas tave operavo?

Pasiraukslejimai buvo, paskui suaugo. Mane operavo Donatas Samsanavicius
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif ilgai nieko neprasiau bet vis uzeidavau paskaitinedavau smile.gif emz tavo pilvukas nuostabus 😍 pagaliau pagaliau arteja ir Mano isvajota diena kuo ji arciau tuo labiau klausimu ir abejoniu kyla smile.gif priminisiu Mano op rugpjucio 1d dviguba pas K.M
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 07 14, 18:51)
Sveikos merginos smile.gif ilgai nieko neprasiau bet vis uzeidavau paskaitinedavau smile.gif emz tavo pilvukas nuostabus 😍 pagaliau pagaliau arteja ir Mano isvajota diena kuo ji arciau tuo labiau klausimu ir abejoniu kyla smile.gif priminisiu Mano op rugpjucio 1d dviguba pas K.M

Sveika 4u.gif Visas abejones gink salin. As net neabejoju, kad rezultatas bus puikus wub.gif

Emz, tikrai kokia tu sutinus blink.gif
Atsakyti
O dėl ko abejoji ir kokie kl kyla?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 14, 19:31)
Sveika  4u.gif Visas abejones gink salin. As net neabejoju, kad rezultatas bus puikus wub.gif

Emz, tikrai kokia tu sutinus blink.gif

As jum sakiau, nieks netikejot . Blin tikiuosi praeis:/ nes i senus dzinsus sunkiai telpu. Vaizdas seip grazesnis, bet tikrai sutine nemazai.
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 07 15, 00:12)
As jum sakiau, nieks netikejot . Blin tikiuosi praeis:/ nes i senus dzinsus sunkiai telpu. Vaizdas seip grazesnis, bet tikrai sutine nemazai.

Praeitos foto matyt kitokiu kampu padarytos buvo, tai tikrai nesimate. Tinimas, berods, gali laikytis iki 4 menesiu g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

QUOTE(Alioo @ 2016 07 14, 17:51)
... Mano op rugpjucio 1d dviguba pas K.M

Mes beveik kartu, tai davai nedink iš ryšio - abi galėsim skųstis ir dejuoti biggrin.gif

QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 15, 07:32)
Praeitos foto matyt kitokiu kampu padarytos buvo, tai tikrai nesimate. Tinimas, berods, gali laikytis iki 4 menesiu g.gif

drinks_cheers.gif iš tiesų kitose foto to nesimatė. Bet vistiek vaizdas gražus mirksiukas.gif

emz o tau ir odos dar daug, ar ji įsitempus nuo patinimo?
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 07 16, 07:03)
Sveikos merginos  4u.gif
Mes beveik kartu, tai davai nedink iš ryšio - abi galėsim skųstis ir dejuoti biggrin.gif
drinks_cheers.gif iš tiesų kitose foto to nesimatė. Bet vistiek vaizdas gražus  mirksiukas.gif

Oda tai jau maximaliai sutraukta. Cia patinimas, pilvas visas kietas, tikiuosi praeis:/
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 07 16, 06:03)
Sveikos merginos  4u.gif
drinks_cheers.gif iš tiesų kitose foto to nesimatė. Bet vistiek vaizdas gražus  mirksiukas.gif

Jau nedingsiu niekur biggrin.gif kada tavo op? Dviguba?smile.gif
Atsakyti