Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 06, 20:40)
Pala, tavo op rugpjuty?

Taaaaaip biggrin.gif Jau menesio neliko ax.gif
O tau jau 3 po doh.gif ...atrodo tik ką....

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 07 08, 20:06)
Taaaaaip  biggrin.gif  Jau menesio neliko  ax.gif
O tau jau 3 po  doh.gif ...atrodo tik ką....
Sveikos  4u.gif

Sveika. Jo, man jau trys blink.gif Greit praejo. Greit ir rugpjutis ateis mirksiukas.gif Dabar laukiu rugsejo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mamukai smile.gif as ir apsireiksiu smile.gif
Labai grazus jusu pilvukai, as galvoju kad man per mazai riebalo nusiurbe, nes dar arba patines arba per didelis... kazkaip jusu taip graziai ilinde, o pas mane pupso dar toks isokes, daktaras paziurejas foto sake dar reik laukti kol viskas atslugs.
VAKAR 37 diena JAU VISAI ATSISVEIKINAU SU KORSETU smile.gif Aisku pagalvoju su juo saugiau buvo smile.gif
del sporto tai as galiu pasakyti geras dalykas yra baseinas, as 31 diena po operacijos ejau prasiplaukioti i baseina, praplaukiau 500 metru, is tikruju mazai, bet kaip po tokios operacijos tai tikras gyvenimo man isukis buvo tiek nuplaukti smile.gif pasinaudojau dziakuzi:) tai po poros minuciu lekiau laukan is jos, per daug atrode kad pilva drebina biggrin.gif bet vakar kaip tik vel pakartojau ta pati, plaukimas plius dziakuzi, tikrai atgaiva kunui smile.gif
Daktaras ijunge man zalia sviesa smile.gif sako jei gerai jautiesi tai po truputeli galesiu didinti savo kruvi smile.gif is dalies gal ir nebuciau pati drysusi, bet darbe testavimas mano buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktinukas @ 2016 07 09, 21:48)
Labas mamukai smile.gif as ir apsireiksiu smile.gif
Labai grazus jusu pilvukai, as galvoju kad man per mazai riebalo nusiurbe, nes dar arba patines arba per didelis... kazkaip jusu taip graziai ilinde, o pas mane pupso dar toks isokes, daktaras paziurejas foto sake dar reik laukti kol viskas atslugs.
VAKAR  37 diena JAU VISAI ATSISVEIKINAU SU KORSETU smile.gif  Aisku pagalvoju su juo saugiau buvo smile.gif
del sporto tai as galiu pasakyti geras dalykas yra baseinas, as 31 diena po operacijos ejau prasiplaukioti i baseina, praplaukiau 500 metru, is tikruju mazai, bet kaip po tokios operacijos tai tikras gyvenimo man isukis buvo tiek nuplaukti smile.gif pasinaudojau dziakuzi:) tai po poros minuciu lekiau laukan is jos, per daug atrode kad pilva drebina biggrin.gif bet vakar kaip tik vel pakartojau ta pati, plaukimas plius dziakuzi, tikrai atgaiva kunui smile.gif
Daktaras ijunge man zalia sviesa smile.gif sako jei gerai jautiesi tai po truputeli galesiu didinti savo kruvi smile.gif is dalies gal ir nebuciau pati drysusi, bet darbe testavimas mano buvo smile.gif

Zinok pas mane irgi ne plokscias- issiputes netgi. Liepos 6 buvo lygiai menesis. Tikiuosi jis dar taps plokscias, nes iki operacijos buvo plokstesnis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Mano pilvas po menesio buvo tik minimaliai sutines. Bet kiekviena skirtingai gyja.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 07 09, 23:58)
... nes iki operacijos buvo plokstesnis biggrin.gif

Eik tu, šnekute, savo foto prieš/po pasižiūrėk biggrin.gif Rezultatas tobulas wub.gif

Shagrifa wub.gif ...tikrai jokio tynimo schmoll.gif

Sveikos merginos 4u.gif

Bet toks ilgas patinimo laikymasis neramina mane unsure.gif ...aš platesnių ŕūbų nlb turiu...jų tiesiog nemėgstu ...jedryštvai rogės - kuom reiks darban rengtis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilari: 10 liepos 2016 - 10:59
QUOTE(Hilari @ 2016 07 10, 12:58)
*Eik tu, šnekute, savo foto prieš/po pasižiūrėk  biggrin.gif  Rezultatas tobulas  wub.gif

**Shagrifa  wub.gif ...tikrai jokio tynimo  schmoll.gif

Sveikos merginos  4u.gif

Bet toks ilgas patinimo laikymasis neramina mane  unsure.gif  ...aš platesnių ŕūbų nlb turiu...jų tiesiog nemėgstu ...jedryštvai rogės - kuom reiks darban rengtis ax.gif

* drinks_cheers.gif

**O jei dar striju nebutu... rolleyes.gif

Nusipirk pora laisvesniu maikuciu ir uzteks. Busi su korsetu, tai to tinimo nesimatys
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 07 09, 22:58)
Zinok pas mane irgi ne plokscias- issiputes netgi. Liepos 6 buvo lygiai menesis. Tikiuosi jis dar taps plokscias, nes iki operacijos buvo plokstesnis biggrin.gif

nu plokstesnio ir buti negali biggrin.gif biggrin.gif o siaip tai dabar man labai grazus tavo pilvukas 4u.gif

siandiena truputi ant elipsinio treniravausi 10 minuciu, na visai geras jausmas kaip pajudeti jau gali, meginau pilvo presa treniruot tai be sansu dar...
Atsakyti
QUOTE(naktinukas @ 2016 07 10, 20:05)
siandiena truputi ant elipsinio treniravausi 10 minuciu, na visai geras jausmas kaip pajudeti jau gali, meginau pilvo presa treniruot tai be sansu dar...

As nuo vakar pradejau pagal viena programele sportuot, tai visa kuna jauciu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 10, 20:02)
As nuo vakar pradejau pagal viena programele sportuot, tai visa kuna jauciu  doh.gif  lotuliukas.gif

pasidalink kas per programele? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktinukas @ 2016 07 12, 21:45)
pasidalink kas per programele? smile.gif

Vadinasi "Seven", parsisiunčiau iš Google Play smile.gif Šiandien jau lengviau ėjosi, sportuojam kartu su dukra bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, ikeliu parodyt, kad toli grazu iki plokscio. tikiuosi patinimai praeis greitai!

cia mano pilvas iki op.
user posted image

cia dabar :
user posted image

user posted image

aisku vaizdas vistiek daug geresnis ir labai dziaugiuosi smile.gif tik biski sonai dar kreivi, bet gydytojas sake, kad patinimas ne vienodai nueidinet gali.
Atsakyti