Labas rytas
Emz, tobulas rezultatas Beje to sutinimo as nematau
QUOTE(emz @ 2016 07 02, 11:12)
ir as dar labai sutinus. tai kai atslugs, vaizdas turetu buti superinis.
Emz, tobulas rezultatas Beje to sutinimo as nematau
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 02, 09:31)
Zinok sutinimas dar didelis, ypatingai sonai ir nugara, nes per nugara nusiurbe riebaliukus nuo soniuku, tai naciort. Savo stuburo dar neuzciuopiu. Ir pilvas kietas labai dar. Net kinezeterapeutas vakar sake kad dar didelis sutinimas. Bet limfodrenaziniai masazai gerina situacija. Man tiesa sakant aplink bamba labai sutine ir labai dideli tempima jauciu pilvo odoje kai bandau issitiest.
Labas. Pasirodau triju menesiu proga. Tik nervas ima. Kaip mane tie sonai erzina Atrodo siurbe ten ir riebalu nedaug. Greiciausia laisvos odos daugoka ir kai apsimaunu aptemptesnes kelnes ar apatinius tie sonai issprogsta Kazi galima dar pataisyt? As visaip mastau. Jei per korekcija prailgintu pjuvi ta oda galetu patempt ir butu ok. Reiks kalbet su daktaru.
Mano vardas, kiek mokejai uz korekcija???
Mano vardas, kiek mokejai uz korekcija???
o tas pjuvis paskui pabala ir nesimato jo? ar visad matysis kad turejai pjuvi?
QUOTE(-Anna- @ 2016 07 04, 15:44)
o tas pjuvis paskui pabala ir nesimato jo? ar visad matysis kad turejai pjuvi?
Cia priklauso nuo organizmo. Vienoms labiau isbala, kitoms maziau.
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 02, 09:31)
Tikrai superinis vaizdelis:) Nerealiai grazi esi
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 04, 11:15)
Labas. Pasirodau triju menesiu proga. Tik nervas ima. Kaip mane tie sonai erzina
Tikiu, kad viska galima patobulinti. Ir viskas bus nuostabu. Man ir dabar labai grazu.
QUOTE(Ciunia @ 2016 07 04, 23:45)
Tikiu, kad viska galima patobulinti. Ir viskas bus nuostabu. Man ir dabar labai grazu.
Aciu. Ir man grazu, tik tie sonai
QUOTE(emz @ 2016 07 02, 10:12)
ir as dar labai sutinus. tai kai atslugs, vaizdas turetu buti superinis.
Oho Šauniai! O pjūvis išlenda?
Sveikos merginos
Shagrifa iš šono viskas tobula! Bet jei tave erzina...na nežinau. O sporto pagalba neišeitų? Ar būtinai reik op?
emz ar tu jau dirbi? Neramina mane, kad tu ir Masiuke taip ilgai patinusios. Gydytojui sakėt? Jergau ir kur tuos limfodrenažinius reiks darytis? Čia bet kur galima, ar tik spec po op turi mokėti?
Artėja mano laikas, bet neturiu kada apie tai galvoti
QUOTE(Hilari @ 2016 07 06, 16:17)
Sveikos merginos
Shagrifa iš šono viskas tobula! Bet jei tave erzina...na nežinau. O sporto pagalba neišeitų? Ar būtinai reik op?
emz ar tu jau dirbi? Neramina mane, kad tu ir Masiuke taip ilgai patinusios. Gydytojui sakėt? Jergau ir kur tuos limfodrenažinius reiks darytis? Čia bet kur galima, ar tik spec po op turi mokėti?
Sveikos merginos
Labuka Su gydytoju kalbejau sake normalu, galutinis rezultatas pasirodys tik po 4men, kai jai praeina visi tinimai...tai lauksiu to galutinio rezultato.
Tai as dar diena nesioju korseta susigalvojau kad reikia vakar myniau dviratuka isisodinus vaika tai lb gerai su korsetu.
Noris kazkaip pajudet jau...sakau gal pabegiot .... bet sportui turbut dar anksti nes skaiciau kad tik po 2.5 men tik galima.
QUOTE(Hilari @ 2016 07 06, 17:17)
Bandysiu
Pala, tavo op rugpjuty?
QUOTE(Masiuke @ 2016 07 06, 19:33)
Noris kazkaip pajudet jau...sakau gal pabegiot .... bet sportui turbut dar anksti nes skaiciau kad tik po 2.5 men tik galima.
Tau dar anksti sportuot. As dabar jauciu, kad jau galiu mankstintis. Nebejauciu jokio skausmo ar tempimo. Man 3 men po op
QUOTE(Hilari @ 2016 07 06, 15:17)
Nea pjuvis neislenda:) siaip labai patenkinta esu, tikrai tobula, tik aisku tinimas dar yra bet jau pilnai dirbu. Zinoma jauciu labai tempima, bet didysis tinimas atslugo, tai iskart lengviau judet. Geriu traumeli, ir mastau kada jau nuo randu dermatix pradet tepti? Man vakar lygiai menuo buvo. Imesiu veliau foto atsistojus ir kad randelis matytusi. Del tynimo, tai ir man sake, kad dar reikes palaukt galutinio rezultato kelis menesius.
Sveikos merginos
Nea pjuvis neislenda:) siaip labai patenkinta esu, tikrai tobula, tik aisku tinimas dar yra bet jau pilnai dirbu. Zinoma jauciu labai tempima, bet didysis tinimas atslugo, tai iskart lengviau judet. Geriu traumeli, ir mastau kada jau nuo randu dermatix pradet tepti? Man vakar lygiai menuo buvo. Imesiu veliau foto atsistojus ir kad randelis matytusi. Del tynimo, tai ir man sake, kad dar reikes palaukt galutinio rezultato kelis menesius.
Sveikos merginos