Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Yoli @ 2016 06 21, 13:51)
O man dabar įdomu pasidarė, o korekcija papildomai kainuoja ar čia susitarimo reikalas?

Zinau, kad G. Ch. iki metu korekcija nekainuoja, tik reikia susimoketi uz narkoze. Pataisykit jei klystu. O ar as mokesiu ezinau, nepaklausiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, man 16 paru, jei gerai susiskaiciuoju. Ziauriai padeda limfodrenaziniai masazai!! Nesitikejau tokio efekto. Siandien pirma diena, kada jau zymiai lengviau ir tinimas slugsta. Bet va nugara tai skauda labai. Jau pati vairuoju. Kolkas i senus rubus nelendu, bet fainas jausmas kai pilvukas lygus, laukiu dar galutinio rezultato:) patenkinta esu atliktu darbu, bambyte labai grazi, ikelsiu greitu metu foto smile.gif
Atsakyti
Sveikos vasarotojos:) tyli visos, vasara megaujasi, o as sutinus vis dar kaip bobute vaikstau!!! Rytoj jau 3 savaites. Nu kam man tuos riebalus siurbti reikejo, jau geriau pasportavus buciau po visko biggrin.gif ziauriai skausmingas reikalas, visa nugara dar sutinus, nejautri. Skaudet neskauda, bet labai labai maudzia, vargina. Bet nesigailiu, kazkaip islauksiu. Tik jau amzinybe atrodo.
Atsakyti
merginos, atsiuskite kuri nors prisijungimus. noriu ikelt savo "dziaugsma"
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2016 06 29, 18:26)
merginos, atsiuskite kuri nors prisijungimus. noriu ikelt savo "dziaugsma"

Sveika. Pirma atsiųsk savo nuotraukas į mūsų paštą. Sudėsim foto ir atsiųsim slapuką
Atsakyti
issiunciau wink.gif
zodziu visom kalbom prisiskaiciau info apie tai kaip patikrint ar turiu prasisk. raumenis tai man sutampa... siustam koliaze, 4 nuotraukoj matosi toks guzas pailgas, jis atsiranda kai atsilenkiu atgal, na ir lyg gulint sugrudu kelis pirstus. radau kineziterapeutes kontaktus, kuri raso ta tema ir straipsnius, tai neuzilgo bandysiu apsilankyt konsultacijai. tegu patikrina, pasiulo kazka.
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2016 06 30, 22:52)
issiunciau wink.gif
zodziu visom kalbom prisiskaiciau info apie tai kaip patikrint ar turiu prasisk. raumenis tai man sutampa... siustam koliaze, 4 nuotraukoj matosi toks guzas pailgas, jis atsiranda kai atsilenkiu atgal, na ir lyg gulint sugrudu kelis pirstus. radau kineziterapeutes kontaktus, kuri raso ta tema ir straipsnius, tai neuzilgo bandysiu apsilankyt konsultacijai. tegu patikrina, pasiulo kazka.

Jei raumenys suplyse, niekas nepades, tik operacija.
Atsakyti
Sveikos, grazuoles 4u.gif

Mano pilvukui jau 3 menesiai. Eina sau kaip laikas praskriejo.

-Anna-, ikeliau tavo nuotraukele ir issiunciau slapuka mirksiukas.gif

Bandomasis, sveikinu su leliuku. Kaip judviem sekasi? wub.gif

Emz, wwwtania, kaip jus laikotes?
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2016 07 01, 13:16)
Jei raumenys suplyse, niekas nepades, tik operacija.

nezinau kuo skyriasi praplyse ar prasiskyre, bet man du cp tai tie raumenys ir siaip matyt prakirpti prasiuti bylekaip sad.gif vienoj vietoj net matosi, kad padarytas papildomas kazkoks iskilimas per ta cp siulo uzverzima :/ na ziuresim, reik specu konsultaciju...
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 07 01, 13:41)
Sveikos, grazuoles  4u.gif

Mano pilvukui jau 3 menesiai. Eina sau kaip laikas praskriejo.

-Anna-, ikeliau tavo nuotraukele ir issiunciau slapuka mirksiukas.gif

Bandomasis, sveikinu su leliuku. Kaip judviem sekasi? wub.gif

Emz, wwwtania, kaip jus laikotes?

As vis dar sutinus, sunku issitiest, nors jau 4 sav. Pirmadieni. Bet esu patenkinta, matau, kad rezultatas bus puikus, kai tinimai nueis. Jau ir dabar puikus, bet sutinus labai, tai issiputus jauciuosi.
Atsakyti
Labuka 4u.gif ak kaip laikas bega greitai snd 37paros po op. As jau be korseto, bet visai gerai su juo buvo smile.gif randas sugijo l.gerai. tik dar patine taip normaliai toks kauburiukas kur pjauta.. tai nlb man patinka, noriu kad butu tiesus pilvas o ne kalnelis g.gif
kiek jums mamytes laikes patinimas?
Atsakyti
QUOTE(Masiuke @ 2016 07 01, 18:46)
Labuka 4u.gif  ak kaip laikas bega greitai snd 37paros po op. As jau be korseto, bet visai gerai su juo buvo smile.gif randas sugijo l.gerai. tik dar patine taip normaliai toks kauburiukas kur pjauta.. tai nlb man patinka, noriu kad butu tiesus pilvas o ne kalnelis g.gif
kiek jums mamytes laikes patinimas?

Imesk foto.
Atsakyti