Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(emz @ 2016 06 17, 21:01)
As jau po filmo.... Nedarykit tokiu klaidu, panos.... Sakiau is juoko pilvas plis, ziauriai gailejausi biggrin.gif ziurejom O, ne! O, taip! Ziauriai geras, bet tikrai neseniai susiutais pilvais ziuret

Na bet tu ir sumastei i komedija eiti biggrin.gif as po 4 dienu ejau tik i Vezliukus nindzes biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
man idomu pasidare kiek vizitu pas gydytoja dar priklauso po op, kiek supratau panasiai po savaites ir po 12 dienu siulu traukimas ir daugiau jau viskas? beja cia skaitau ir dar kl iskilo ar vienu metu istraukia is pjuvio ir is bambos siulus?kaip jums ta procedura?ar jau reik bijot? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos
QUOTE(emz @ 2016 06 17, 23:01)
As jau po filmo.... Nedarykit tokiu klaidu, panos.... Sakiau is juoko pilvas plis, ziauriai gailejausi biggrin.gif ziurejom O, ne! O, taip! Ziauriai geras, bet tikrai neseniai susiutais pilvais ziuret

As garsiau kalbeti negalejau (vaikams buvo rojus, nes mama negalejo rekt lotuliukas.gif ), o ji i komedijas vaiksto doh.gif lotuliukas.gif
Reiks ir man nulekt i sita filma.
QUOTE(ingajoro @ 2016 06 18, 10:01)
Labas visoms smile.gif
man idomu pasidare kiek vizitu pas gydytoja dar priklauso po op, kiek supratau panasiai po savaites ir po 12 dienu siulu traukimas ir daugiau jau viskas? beja cia skaitau ir dar kl iskilo ar vienu metu istraukia is pjuvio ir is bambos siulus?kaip jums ta procedura?ar jau reik bijot? biggrin.gif

Man reikejo po 2 savaiciu, paskui po menesio. Sekantis vizitas bus rudeni, tarsimes del korekcijos. G. Ch. dr. Maslauskas sake, kad reiktu pasirodyti po 2 savaiciu, po to po 2 menesiu, o veliau nepamenu.

Man trauke tik is bambos, nes pilvas nebuvo siutas.

Primink tu jau nusprendus kada ir pas ka operuosies?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 18, 08:57)
Labas rytas, merginos

As garsiau kalbeti negalejau (vaikams buvo rojus, nes mama negalejo rekt  lotuliukas.gif  ), o ji i komedijas vaiksto doh.gif  lotuliukas.gif
Reiks ir man nulekt i sita filma.

Man reikejo po 2 savaiciu, paskui po menesio. Sekantis vizitas bus rudeni, tarsimes del korekcijos. G. Ch. dr. Maslauskas sake, kad reiktu pasirodyti po 2 savaiciu, po to po 2 menesiu, o veliau nepamenu.

Man trauke tik is bambos, nes pilvas nebuvo siutas.

Primink tu jau nusprendus kada ir pas ka operuosies?

O tai kaip tau pilva sukabino????
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 18, 11:27)
O tai kaip tau pilva sukabino????

Jis buvo suklijuotas mirksiukas.gif Paziurek albume nuotrauka su drenais, turi matytis, kad nera siuliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 18 birželio 2016 - 09:41
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 18, 09:39)
Jis buvo suklijuotas mirksiukas.gif Paziurek albume nuotrauka su drenais, turi matytis, kad nera siuliu

Geras smile.gif ghm, idomu kokie skirtumai gali buti?

As zinokit visa dar sutinus baisiai, o jau dvi savaites poryt. Labai tempia vieta po krutinkauliu kur siuvo raumenis, stuburo neuzciuopiu ties nugaros apacia, nes sutine viskas. Siandien pati bandziau nuo nugaros nusiklikuot pleistrus, tai praktiskai nejauciu kur mano oda, o kur pleistras, keistas jausmas. O vakarais isvis kaip balionas. Veluoja net menesines, gal del narkozes ir pacios operacijos :/ bet nuotaika visumoje gera, noriu lekt!!!! Tik dar nemanau, kad galiu vairuot jau biggrin.gif ir greitai sutinimai nusodina mane. Einu palinkus i prieki.
Atsakyti
Labas merginos smile.gif Kaip laikotes? Kaip gyjat ?
Senokai rasiau cia..Pries 13 men man taip pat buvo atlikta pilna pilvo plastika..praktiskai iskart maciau, kad noresiu korekcijos..pagaliau prisiruosiau ir pries 4 dienas apturejau korekcija smile.gif Kokie rezultatai bus neisivaizduoju, nes apimtys kazkiek padidejusios( tikiuos tai tinimas ! smile.gif ). Nugara melyna, skauda, na pacios zinot smile.gif Tik man atmintis streikuoja , niekaip nepamenu kiek laiko patinus vaiksciojau po pirmosios operacijos..Labai nekantru ..Siand popiet i darba, tikiuos atlaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2016 06 20, 12:46)
Labas merginos smile.gif Kaip laikotes? Kaip gyjat ?
Senokai rasiau cia..Pries 13 men man taip pat buvo atlikta pilna pilvo plastika..praktiskai iskart  maciau, kad noresiu korekcijos..pagaliau prisiruosiau ir pries 4 dienas apturejau korekcija smile.gif Kokie rezultatai bus neisivaizduoju, nes apimtys kazkiek padidejusios( tikiuos tai tinimas ! smile.gif ). Nugara melyna, skauda, na pacios zinot smile.gif Tik man atmintis streikuoja , niekaip nepamenu kiek laiko patinus vaiksciojau po pirmosios operacijos..Labai nekantru ..Siand popiet i darba, tikiuos  atlaikysiu smile.gif

Sveikaaa bigsmile.gif Siurbeisi ta likuti ane? Ar ir pilvui kazka darei?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 20, 19:26)
Sveikaaa bigsmile.gif Siurbeisi ta likuti ane? Ar ir pilvui kazka darei?

Mhm...bet velnias kaip skauda biggrin.gif , o dar tie tinimai...
Viena akim skaiciau, kad ir tu korekcijos noresi ? Kame bedos biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2016 06 20, 23:53)

Paskaudes ir praeis irnesakyk.gif , svarbu rezultatas wub.gif Pasirodyk albume bigsmile.gif
Taip, as noresiu korekcijos. Vienam sone palikta daugiau skurytes, kuri mane erzina biggrin.gif Tai rugseji, gal spali tarsiuos, kad ispjautu ta gabaliuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 21, 06:24)
Paskaudes ir praeis irnesakyk.gif , svarbu rezultatas wub.gif Pasirodyk albume bigsmile.gif
Taip, as noresiu korekcijos. Vienam sone palikta daugiau skurytes, kuri mane erzina biggrin.gif Tai rugseji, gal spali tarsiuos, kad ispjautu ta gabaliuka rolleyes.gif

O man dabar įdomu pasidarė, o korekcija papildomai kainuoja ar čia susitarimo reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2016 06 20, 21:53)

Man jau 15 paru, o nuo siurbimo taip skauda, taip sutine tempia viska, kad.... smile.gif))))))
Atsakyti