Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Sveikos,
jungiuos i tema, nes vakar praejus virs 2 metu nuo antro gimdymo man kylo mintis, kad matyt turiu ir as prasiskyrusius pilvo raumenis! biggrin.gif O istorija mano tokia, kad turejau 2 cezarius. po 1 cezario viskas kaip ir buvo ok su tuo pilvu, o po 2 cezario as 2 metus kankinuos su pilvu. ryte lyg plokscias, aisku pasilenkus/atsisedus atsiranda lyg lasiako ar tai odos perteklius bet stovint viskas ok. o jau popiet/vakare as atrodau kaip 3-4 men nescia smile.gif maniau kad tai nuo mitybos, nuemiau visai balta duona, bulves. Na lyg padejo, bet va prasidejo vasara, savaitgaliais uzvalgai kaime visko ir i vakara balionu balionas. Siaip esu plona, 170 ugio ir 54 svoris, bet tas pilvas nu naciort!
tai vat vakar drauge sako, pasiskaityk gal problema visai kitur. Akurat! sutampa man kazkaip viskas su prasiskirusiu raumenu pozymiais. Kadangi turiu rimtas nugaros problemas tai man sportuot intensyviai uzdrausta,,, keliu dienu begyje padarysiu nuotrauku koliaza smile.gif atsiusiu pirmiausia jusu nuomonei. Aciu!
Atsakyti
Sveikos, man 9ta para siandien. As dar labai labai sutinus, vien del to sutinimo diskomfortas ir issitiest bei judet sunku. Seip energijos daug, nuotaika gera. Kaip kitom buvo su tuo tinimu? Nelendu i savo rubus visai:/
Atsakyti
Tai jei tokie tinimai ir t.t. po op isvaziavimui apsirengti palankiausia kokia laisva suknele kiek suprantu, nes i kelnias sunku butu isibraskinti? o ten palatoj tik su ju duotais naktiniais apsieinate ar dedates tapkes,chalatus ir panasius dalykelius? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingajoro @ 2016 06 15, 17:44)
Tai jei tokie tinimai ir t.t. po op isvaziavimui apsirengti palankiausia kokia laisva suknele kiek suprantu, nes i kelnias sunku butu isibraskinti? o ten palatoj tik su ju duotais naktiniais apsieinate ar dedates tapkes,chalatus ir panasius dalykelius? smile.gif g.gif

As nuvaziavau su didokais dzinsais, galvojau bus pats tas, bet vistiek su prasegtu klynu parvaziavau, net dabar netelpu i tuos dzinsus. Grozio chirurgijoj viska duoda. Reikia tik dantu sepetelio nebent ir kitu higienos priemoniu. Jokiu chalatu ar slepeciu nereikia.
Atsakyti
As i savo rubus ir sunkiai dar lendu, ir ant svarstykliu stovejau toks jausmas kad nieko nenupjove, nes svoris toks pat g.gif ryt man jau trauks siulus is bambos, tai kazkaip bujau... unsure.gif bus ryt jau 14 dienu nuo operacijos praeja.
isigyjau siandiena toki asazuokli, tai idomu ar galima pilva masazuoti su juo, ar dar geriau palaukti? g.gif
Atsakyti
Aš kai grįžau namo po operacijos puikiai tilpau į džinsus ir net užsegiau. Iš to sprendžiu, kad tinimas buvo minimalus.

Naktinukas, nebijok traukti siūlų. Ten juk aptirpę. Aš net nejutau smile.gif
O dėl masažuoklio siūlyčiau geriau palaukti. Pasiklausk gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 16, 08:08)
Aš kai grįžau namo po operacijos puikiai tilpau į džinsus ir net užsegiau. Iš to sprendžiu, kad tinimas buvo minimalus.

Naktinukas, nebijok traukti siūlų. Ten juk aptirpę. Aš net nejutau smile.gif
O dėl masažuoklio siūlyčiau geriau palaukti. Pasiklausk gydytojo.

o tau be pjuvio ir bambos pleistru dar buvo kur nors riebalu siurbimo pjuviukai? nes as net 4 nugaroj turiu. gal del to, taip sutine???
Atsakyti
Sveikos smile.gif mane kazkaip labiau neramina drenai,o ne siulu traukimas smile.gif papasakokite apie juos, kaip ten juos traukia ar skauda? tai kai juos istraukia ir lieka tos skylutes nuo vamzdeliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingajoro @ 2016 06 16, 09:04)
Sveikos smile.gif mane kazkaip labiau neramina drenai,o ne siulu traukimas smile.gif papasakokite apie juos, kaip ten juos traukia ar skauda? tai kai juos istraukia ir lieka tos skylutes nuo vamzdeliu? smile.gif

skaudet tikrai neskauda. nemalonu greiciau, bet tas trunka puse sekundes. As tai net nezinojau is pradziu kur tos skylutes denu , nes neziurejau nei vieno karto i savo pilva per perrisimus, tik namie po 5 dienu pamaciau, jos labai greit uzgijo.

man baisiausia kai trauks siulus is bambos, nes net kai ja pavalo, mane pykint ima, fuiii kaip slykstu, atrodo kazkas man zarnas glosto biggrin.gif niekad mano pilvas nebuvo taip arti pilvo organu, visada kabejo, o dabar viskas jautru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 16, 10:43)
o tau be pjuvio ir bambos pleistru dar buvo kur nors riebalu siurbimo pjuviukai? nes as net 4 nugaroj turiu. gal del to, taip sutine???

Nera. Pries op gyd sake, kad pasiurbs per pilvo pjuvi g.gif Bet ir tai sake, kad nereiketu nieko siurbti. Taciau as norejau. Buvo pasizymejes, tai manau, kad pasiurbe, nes sonai buvo melyni. Ir ciuopiant lyg maziau riebalo.
QUOTE(ingajoro @ 2016 06 16, 11:04)

As kaip visada savo stiliui, spoksojau akis isputus kaip nupjauna siulelius ir istraukia drenus biggrin.gif Neskauda, bet ne pats maloniausias jausmas. Kaip Emz sake, tai trunka vos puse sekundes mirksiukas.gif O skylutes greit uzgyja
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 14, 23:25)
Padaryk pilvuko nuotrauka bigsmile.gif

Kokybe biski nekokia, bet gal matysis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiuke: 16 birželio 2016 - 12:45
Sveikos.Nepamirstu Jusu.Kiekviena diena apie Jus pagalvoju.Kaip ir apie savo pilvuza.Tikiuos, kad kita vasara jo nebus.Dziugu, kad grazejat visos.Atsigaunat.Bandau ir as galvot kaip susitvarkysiu su visa seimyna namie.Darbu daug.Vaiku taip pat.

Laukiu kol leisit i Jus paziureti.Nusiunciau foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 16 birželio 2016 - 13:26