Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 13, 19:41)
Pavaduosiu, zinoma. Kazkaip anksciau bijojau kist nagus, nes atrode, kad sunku  biggrin.gif

Ikeliau tavo nuotraukas i albuma. Siunciu slapuka  mirksiukas.gif

gal galetumet ir mano fot sukelti smile.gif buvo jas i interneta idejusi wink.gif ar gal parasysit kokiu adrresu siusti smile.gif
As jauciuosi vis geriau smile.gif penktadieni reiks jau eiti uzsirasyti kad siulus trauktu. Siandiena negeriau vaistu nuo skausmo, bet geriu b grupes vitaminus, nes turiu problemu su koja, operacijos metu sake nugulejo koja, tai visa blauzda skauda, tai praeina tai vel tas pats. O nugara ir man skauda tarpais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 13, 12:53)
Klausykit ar gali būt kad bamba ne per centrą?  blink.gif  g.gif ar čia nuo patynimo taip atrodo?

Man tai neatrodo, kad bamba būtų ne per centrą smile.gif o pjūvis (kuris man visai gražus atrodo) tau pasislepia po kelnaitėmis gerai? nes atrodo vizualiai gana aukštai ax.gif
Ir pas kokį gyd op darei? smile.gif jei nepaslaptis
Aš šiandien užsiregistravau konsultacijai ir iš to didelio noro į konsultaciją prisiregistravau kaip tik tuo laiku kai būsiu išvykus atostogų doh.gif ryt skambinsiu keisti laiką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 13 birželio 2016 - 20:21
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 13, 19:41)
Pavaduosiu, zinoma. Kazkaip anksciau bijojau kist nagus, nes atrode, kad sunku  biggrin.gif

Ikeliau tavo nuotraukas i albuma. Siunciu slapuka  mirksiukas.gif

Butu liuks, jei chirurgu pavardes prie nicku prirasytum smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(emz @ 2016 06 13, 20:33)
Butu liuks, jei chirurgu pavardes prie nicku prirasytum smile.gif))

Nors kiekviena prisijungusi pati gali pataisyti prie savo nicko. As prirasiau pavarde chirurgo. Is tiesu labai idomu ir informatyvu kai zinai kas operavo.
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2016 06 13, 21:19)
Man tai neatrodo, kad bamba būtų ne per centrą smile.gif o pjūvis (kuris man visai gražus atrodo) tau pasislepia po kelnaitėmis gerai? nes atrodo vizualiai gana aukštai  ax.gif
Aš šiandien užsiregistravau konsultacijai ir iš to didelio noro į konsultaciją prisiregistravau kaip tik tuo laiku kai būsiu išvykus atostogų  doh.gif  ryt skambinsiu keisti laiką  biggrin.gif

Ane? nu man tai siek tiek ji i šoną pavažiavusi, nuotraukoj taip nesimato, ar čia mano akys kreivai rodo biggrin.gif šiaip ir pačiai nuotraukoj ne viskas taip baisiai atrodo, matyt gyvai visai kitaip. Pjuvis tai taip ganetinai aukštas, bet man visi sakė kad labai žemai ir nelabai pavyks jį padaryt, Bagdonas išvis nesiimė, sakė darytu vertikalu pjuvį, bamba būvo labai aukštai ir lėmuo gan ilgas, o odos nebūvo tiek daug, kad ją datempt. Na ir man šiak tiek aukštokas po žemom kelnaitėm nelabai pasislėps, bet man tai ne taip baisu kaip kabančios skūros ir pavalgius neštukės pilvas. Pats pjuvis tai taip gana gražus man ir lygus ir iš šonu gražiai gyja, bet va per vydurį tai truputi negeras, ir paraudęs ir bėga serozinis skystis iš jo, ir atrodo praščiau, tikiuosi praeis ir sugys gražiai viskas. Operavo T. Aštrauskas.

P.s. mergaitės numeskit nuoroda kuri nors kur albumas, nes prisijungimą gavau o kur albumas nežinau lotuliukas.gif
Papildyta:
fotki com?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 13 birželio 2016 - 20:50
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 13, 20:46)
Ane? nu man tai siek tiek ji i šoną pavažiavusi, nuotraukoj taip nesimato, ar čia mano akys kreivai rodo biggrin.gif šiaip ir pačiai nuotraukoj ne viskas taip baisiai atrodo, matyt gyvai visai kitaip. Pjuvis tai taip ganetinai aukštas, bet man visi sakė kad labai žemai ir nelabai pavyks jį padaryt, Bagdonas išvis nesiimė, sakė darytu vertikalu pjuvį, bamba būvo labai aukštai ir lėmuo gan ilgas, o odos nebūvo tiek daug, kad ją datempt. Na ir man šiak tiek aukštokas po žemom kelnaitėm nelabai pasislėps, bet man tai ne taip baisu kaip kabančios skūros ir pavalgius neštukės pilvas. Pats pjuvis tai taip gana gražus man ir lygus ir iš šonu gražiai gyja, bet va per vydurį tai truputi negeras, ir paraudęs ir bėga serozinis skystis iš jo, ir atrodo praščiau, tikiuosi praeis ir sugys gražiai viskas. Operavo T. Aštrauskas.

P.s. mergaitės numeskit nuoroda kuri nors kur albumas, nes prisijungimą gavau o kur albumas nežinau  lotuliukas.gif
Papildyta:
fotki com?

Man irgi pjūvis grażus smile.gif
Www.photobucket.com smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2016 06 13, 22:07)
Man irgi pjūvis grażus smile.gif
Www.photobucket.com smile.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos, zinokit arba as dar nepriprantu prie savo kuno arba kazkas yra man. Siandien po maudyniu vos nenualpau, gaivino slapiais rankskuosciais kaimyne. Nieko neskaudejo, bet staiga eme pykinti, akyse juoduoti:/ gal tas vaizdas pilvo mane sokiruoja, nesuprantu:/
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 14, 13:07)
Sveikos, zinokit arba as dar nepriprantu prie savo kuno arba kazkas yra man. Siandien po maudyniu vos nenualpau, gaivino slapiais rankskuosciais kaimyne. Nieko neskaudejo, bet staiga eme pykinti, akyse juoduoti:/ gal tas vaizdas pilvo mane sokiruoja, nesuprantu:/

eii, laikykis, uztes jau alpineti ir kaimynes gazdinti wink.gif gal tu per stipriai dirza uspaudi ir kaip ji nusiemi eini maudyis viskas atsipalaiduoja ir alpsti ? g.gif nes man ir taip buvo kaip per stipriai dirza usiverziau, ale kad tvirciau butu biggrin.gif atsilaisvinau tai taip viskas susisuko, bet po to pasedejau ir viskas buvo geriau.
Kiek jau laiko praejo po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(naktinukas @ 2016 06 14, 14:04)
eii, laikykis, uztes jau alpineti ir kaimynes gazdinti wink.gif gal tu per stipriai dirza uspaudi ir kaip ji nusiemi eini maudyis viskas atsipalaiduoja ir alpsti ?  g.gif nes man ir taip buvo kaip  per stipriai dirza usiverziau, ale kad tvirciau butu biggrin.gif atsilaisvinau tai taip viskas susisuko, bet po to pasedejau ir viskas buvo geriau.
Kiek jau laiko praejo po operacijos?

Pas mane ne dirzas, o vientisas korsetas- toks kaip bodis. Jo nei padidint nei pamazint negali:/ s dydis maciau, gal per maza uzdejo, nes net sonas vienas melynas kur yra uzsegimas. 8 paros siandien bus :/ skausmas tikrai nera kazkoks didelis, bet tas maudimas, tempimas ir sunkumas ziaurus.
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 14, 15:07)
Siandien po maudyniu vos nenualpau, gaivino slapiais rankskuosciais kaimyne.

QUOTE(naktinukas @ 2016 06 14, 16:04)
gal tu per stipriai dirza uspaudi ir kaip ji nusiemi eini maudyis viskas atsipalaiduoja ir alpsti ?

Man buvo identiska situacija. Korseta nusiiminek palengva ir sededama. Neskubek keltis...
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2016 06 13, 21:19)
Man tai neatrodo, kad bamba būtų ne per centrą smile.gif o pjūvis (kuris man visai gražus atrodo) tau pasislepia po kelnaitėmis gerai? nes atrodo vizualiai gana aukštai  ax.gif
Aš šiandien užsiregistravau konsultacijai ir iš to didelio noro į konsultaciją prisiregistravau kaip tik tuo laiku kai būsiu išvykus atostogų  doh.gif  ryt skambinsiu keisti laiką  biggrin.gif

Laba, prisest galiu kai vaikai lovose miega, nes per diena tiek nukankina...dabar visi namie tai tik spek paskui juos smile.gif
snd man 20 diena po op. Vaikstau jau issitiesus, pjuvis sugijo graziai, tik va bambyte ir man kreivoka atrodo...
Ziuriu kreiva, nors tu ka. O vyras ramina- sako na nemanau kad kreivai isiuvo.
tiesiog reikia laukt kol praeis tinimas ir atsistatys i savo vieteles viskas.tad vis dar laukiu galutinio rezultato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiuke @ 2016 06 15, 00:20)
Laba, prisest galiu kai vaikai lovose miega, nes per diena tiek nukankina...dabar visi namie tai tik spek paskui juos smile.gif
snd man 20 diena po op. Vaikstau jau issitiesus, pjuvis sugijo graziai, tik va bambyte ir man kreivoka atrodo...
Ziuriu kreiva, nors tu ka. O vyras ramina- sako na nemanau kad kreivai isiuvo.
tiesiog reikia laukt kol praeis tinimas ir atsistatys i savo vieteles viskas.tad vis dar laukiu galutinio rezultato  ax.gif

Padaryk pilvuko nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti