QUOTE(Yoli @ 2016 06 13, 21:19)
Man tai neatrodo, kad bamba būtų ne per centrą
o pjūvis (kuris man visai gražus atrodo) tau pasislepia po kelnaitėmis gerai? nes atrodo vizualiai gana aukštai
Ir pas kokį gyd op darei?
jei nepaslaptis
Aš šiandien užsiregistravau konsultacijai ir iš to didelio noro į konsultaciją prisiregistravau kaip tik tuo laiku kai būsiu išvykus atostogų
ryt skambinsiu keisti laiką
Ane? nu man tai siek tiek ji i šoną pavažiavusi, nuotraukoj taip nesimato, ar čia mano akys kreivai rodo
šiaip ir pačiai nuotraukoj ne viskas taip baisiai atrodo, matyt gyvai visai kitaip. Pjuvis tai taip ganetinai aukštas, bet man visi sakė kad labai žemai ir nelabai pavyks jį padaryt, Bagdonas išvis nesiimė, sakė darytu vertikalu pjuvį, bamba būvo labai aukštai ir lėmuo gan ilgas, o odos nebūvo tiek daug, kad ją datempt. Na ir man šiak tiek aukštokas po žemom kelnaitėm nelabai pasislėps, bet man tai ne taip baisu kaip kabančios skūros ir pavalgius neštukės pilvas. Pats pjuvis tai taip gana gražus man ir lygus ir iš šonu gražiai gyja, bet va per vydurį tai truputi negeras, ir paraudęs ir bėga serozinis skystis iš jo, ir atrodo praščiau, tikiuosi praeis ir sugys gražiai viskas. Operavo T. Aštrauskas.
P.s. mergaitės numeskit nuoroda kuri nors kur albumas, nes prisijungimą gavau o kur albumas nežinau
Papildyta:
fotki com?