Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(ingajoro @ 2016 06 12, 19:43)
labas ... smile.gif
kokius vaistus naudojate nuo skausmo? daktaras minejo, kad labiausiai nugara skauda, net ne pilva ar tikrai? smile.gif

Tikrai. As pilvo net nejauciau, neskaitant raumenu tempimo kaip Emz. Riebalu man siurbe minimaliai
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 12, 21:31)
Tikrai. As pilvo net nejauciau, neskaitant raumenu tempimo kaip Emz. Riebalu man siurbe minimaliai

Bet tempimas/tinimas ziaurus jausmas :/ negaliu judet pilnavertiskai, po namus tik. Kavos ir sumustini pasidarau, daugiau tikrai nieko. Net uzsiklot sunku, nes tokia DIDELE ir sunku kaldra..... Noriu jau i gyvenima greiciau. Nes galva jau sviesi, o va kunas neleidzia nieko daryt.
Atsakyti
Dėloju mergaitės už prisijungimus. Peržiūrėjau foto ir dabar kyla klausimas toks: o nuo ko priklauso rando forma? Pas vienas randelia tiesus pas kitas jis šonuose kaip ir paaukštintas toks.
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2016 06 13, 11:14)
Dėloju mergaitės už prisijungimus. Peržiūrėjau foto ir dabar kyla klausimas toks: o nuo ko priklauso rando forma? Pas vienas randelia tiesus pas kitas jis šonuose kaip ir paaukštintas toks.

Sveikos, mielosios, smagu, kad tema tokia aktyvi thumbup.gif sunkiai man sekasi prisijungti į jūsų pokalbius doh.gif darbų iki kaklo ir atostogos ant nosies, tai visos mintys tik ten, o ne čia... atsiprašau, kad neina man sužiūrėti albumo, bet tikiuos, kad Shagrifa mane pavaduos arba perduos vadeles kuriai nors kitai mirksiukas.gif
Rando forma priklauso pagrinde nuo dviejų/trijų dalykų - odos elastingumo, kaip "pasiseks" sugyti - ar randas nepakils ir nuo gydytojo braižo. Nes dauguma daro pjūvį tiesų ar šiek tiek lenktą kaip šypsenėlę, o kai kurie - inkaro formos.
Atsakyti
4u.gif sveikos. Apturėjau biški streso kai bėgo man iš rando, nusiunčiau foto gydytojui tai sakė kad tai serozinis skystis. Nera ko nerimauti, kuo jo išbegs daugiau tuo geriau.
emz gražus tavo randas ir pilvukas, man kol kas toks gražus neatrodo biggrin.gif ir patynę daugiau ir šiaip sunku man į randą ant savęs žiūrėt doh.gif bet jau bent tvarščius ramiai pati keičiu ir apžiurėt galiu ramiai. Kol kas džiugina tai kad neber skūros kabančios ir strijų neber nei vienos.
Klausykit ar gali būt kad bamba ne per centrą? blink.gif g.gif ar čia nuo patynimo taip atrodo?
Žodžiu su pilvu kol kas klausymų daugiau nei džiaugsmo, tikiuos tai laikina. Bet visumoj jau lengviau, jau atsikeliu be vyro pagalbos vaikštau greičiau ir ilgiau. Nuskaisminamųjų nebegeriu.
Atsakyti

Išsiunčiau į paštą nuotraukyčių. Ten matosi tą vietą kurj šlampa ir sunkiau gyja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 13 birželio 2016 - 13:19
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 13, 12:53)
4u.gif sveikos. Apturėjau biški streso kai bėgo man iš rando, nusiunčiau foto gydytojui tai sakė kad tai serozinis skystis. Nera ko nerimauti, kuo jo išbegs daugiau tuo geriau.
emz gražus tavo randas ir pilvukas, man kol kas toks gražus neatrodo  biggrin.gif ir patynę daugiau ir šiaip sunku man į randą ant savęs žiūrėt  doh.gif bet jau bent tvarščius ramiai pati keičiu ir apžiurėt galiu ramiai. Kol kas džiugina tai kad neber skūros kabančios ir strijų neber nei vienos.
Klausykit ar gali būt kad bamba ne per centrą?  blink.gif  g.gif ar čia nuo patynimo taip atrodo?
Žodžiu su pilvu kol kas klausymų daugiau nei džiaugsmo, tikiuos tai laikina. Bet visumoj jau lengviau, jau atsikeliu be vyro pagalbos vaikštau greičiau ir ilgiau. Nuskaisminamųjų nebegeriu.

Man siandien lygiai savaite. Buvau apziuroj, gyja labai graziai. Gydytojas dar pabajarevo, sako" koks grazus pilvas, kas cia toki padare?" biggrin.gif tikrai labai grazu bus, jau pati matau, nepaisant frankeknsteino "dantu" per visa pilva smile.gif) sugis ir bus ciki! Kita pirmadieni trauks siulus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 13, 13:24)
Man siandien lygiai savaite. Buvau apziuroj, gyja labai graziai. Gydytojas dar pabajarevo, sako" koks grazus pilvas, kas cia toki padare?" biggrin.gif tikrai labai grazu bus, jau pati matau, nepaisant frankeknsteino "dantu" per visa pilva smile.gif) sugis ir bus ciki! Kita pirmadieni trauks siulus smile.gif

EMZ, o tu patenkinta gydytojo darbu, nes aš kažkaip linkstu link D.S. bet albume nematau merginu daugiau, kurios darėsi pas jį... tai vat ir galvoju, nes jau taip norisi konsultacijai užsirašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 13, 14:24)

smagu girdėt labai labai džiaugiuosi dėl tavęs thumbup.gif Pameni kiek jaudinaisi? biggrin.gif
Skausmai greit praeis, aš jau beveik išsitiesus palyginus su pirma savaite thumbup.gif
Oi tikiuos ir man viskas bus gerai ir galiausiai gražiai viskas sugys blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 13 birželio 2016 - 13:31
QUOTE(Yoli @ 2016 06 13, 13:30)
EMZ, o tu patenkinta gydytojo darbu, nes aš kažkaip linkstu link D.S. bet albume nematau merginu daugiau, kurios darėsi pas jį... tai vat ir galvoju, nes jau taip norisi konsultacijai užsirašyti smile.gif

Yoli, as tai kolkas labai patenkinta. Aisku kol sutine viskas, dar sunku pasakyt koks galutinis rezultatas bus. Bet Kazkodel iskart pas ji norejau. Per facebook nueik "grozio chirurgija" ir ten paieskok merginos foto su tatuiruote ant sono , ten Samsanaviciaus darbas, nu man paliko dideli ispudi, tai as niekur kitur nesiregistravau net. Be to pries kelis metus esu buvusi pas Viksraiti konsultacijoj, tai be galo dziaugiuosi, kad dabar nuejau dar kitur pasikonsultuot. Nes viksraitis viska buti kitaip dares ir tik dabar suprantu, kad nebutu tikes man tas variantas. Viksraitis butu dares mini abdominoplastika, butu tik patempes oda zemyn, nebutu siuves nei raumenu, nei bambos perkeles, butu ziurejus mano bamba zemyn, buciau turejusi kruva striju.... Gerai, kad tada dar abejojau ir nesirizau. Nes pjuvis jau ar taip ar taip, tai geriau daryt pilna abdominoplastika. P.s matei, ikeliau savo foto dabartines su palyginimais pries/po. Randas grazus, tiesus, bambyte tvarkingai atrodo.
Papildyta:
Panos, o kai siulus traukia, labai nemalonu??? :/
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 13, 14:10)
Yoli, as tai kolkas labai patenkinta. Aisku kol sutine viskas, dar sunku pasakyt koks galutinis rezultatas bus. Bet Kazkodel iskart pas ji norejau. Per facebook nueik "grozio chirurgija" ir ten paieskok merginos foto su tatuiruote  ant sono , ten Samsanaviciaus darbas, nu man paliko dideli ispudi, tai as niekur kitur nesiregistravau net. Be to pries kelis metus esu buvusi pas Viksraiti konsultacijoj, tai be galo dziaugiuosi, kad dabar nuejau dar kitur pasikonsultuot. Nes viksraitis viska buti kitaip dares ir tik dabar suprantu, kad nebutu tikes man tas variantas. Viksraitis butu dares mini abdominoplastika, butu tik patempes oda zemyn, nebutu siuves nei raumenu, nei bambos perkeles, butu ziurejus mano bamba zemyn, buciau turejusi kruva striju.... Gerai, kad tada dar abejojau ir nesirizau. Nes pjuvis jau ar taip ar taip, tai geriau daryt pilna abdominoplastika. P.s matei, ikeliau savo foto dabartines su palyginimais pries/po. Randas grazus, tiesus, bambyte tvarkingai atrodo.
Papildyta:
Panos, o kai siulus traukia, labai nemalonu??? :/

Aha, mačiau tavo nauja foto. Man patiko, o ta su tatoo panelė idealiai atrodo, tikiuos ten PS nėra smile.gif tai linksta man širdis link jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 06 13, 14:25)
tikiuos, kad Shagrifa mane pavaduos arba perduos vadeles kuriai nors kitai  mirksiukas.gif

Pavaduosiu, zinoma. Kazkaip anksciau bijojau kist nagus, nes atrode, kad sunku biggrin.gif
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 13, 15:18)
Išsiunčiau į paštą nuotraukyčių. Ten matosi tą vietą kurj šlampa ir sunkiau gyja  unsure.gif

Ikeliau tavo nuotraukas i albuma. Siunciu slapuka mirksiukas.gif
Atsakyti