QUOTE(Yoli @ 2016 06 13, 13:30)
EMZ, o tu patenkinta gydytojo darbu, nes aš kažkaip linkstu link D.S. bet albume nematau merginu daugiau, kurios darėsi pas jį... tai vat ir galvoju, nes jau taip norisi konsultacijai užsirašyti
Yoli, as tai kolkas labai patenkinta. Aisku kol sutine viskas, dar sunku pasakyt koks galutinis rezultatas bus. Bet Kazkodel iskart pas ji norejau. Per facebook nueik "grozio chirurgija" ir ten paieskok merginos foto su tatuiruote ant sono , ten Samsanaviciaus darbas, nu man paliko dideli ispudi, tai as niekur kitur nesiregistravau net. Be to pries kelis metus esu buvusi pas Viksraiti konsultacijoj, tai be galo dziaugiuosi, kad dabar nuejau dar kitur pasikonsultuot. Nes viksraitis viska buti kitaip dares ir tik dabar suprantu, kad nebutu tikes man tas variantas. Viksraitis butu dares mini abdominoplastika, butu tik patempes oda zemyn, nebutu siuves nei raumenu, nei bambos perkeles, butu ziurejus mano bamba zemyn, buciau turejusi kruva striju.... Gerai, kad tada dar abejojau ir nesirizau. Nes pjuvis jau ar taip ar taip, tai geriau daryt pilna abdominoplastika. P.s matei, ikeliau savo foto dabartines su palyginimais pries/po. Randas grazus, tiesus, bambyte tvarkingai atrodo.
Papildyta:
Panos, o kai siulus traukia, labai nemalonu??? :/