Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Uj merginos, man ir arteja ta diena - birzelio 6 d.. Visai bijau.... Isvis savijauta nekokia paichologine, nes su vyru skiriames, biski bijau paskui i depresija neipult, jei dar ir labai blogai jausiuos.... Bet ir noriu ziauriai!!!!!
Atsakyti
Sveikutes merginos
Oraia man ir siuvo ir po krutinkauliu ir pilvo raumenukus,negalima taip persitempti,as ilgiau pavaiksciodavau ir man skaudedavo,tempdavo raumenukus po krutinkauliu,tuoj metukai po op,ir tai kai labiau persitempiu lyg tempia po krutinkauliu,saugok save.

emz suprantu as ir buvau labai jautri pries op. man patare galvoti tik kai atsibusi nebebus pilvuko,busi grazuole,laiminga,galvok tik apie save,kad pagaliau ateina ta dienele kai galesi stoveti prie veidrodzio ziureti i save su dziaugsmu,kai nueisi i parduotuve galesi matuotis aptemptas sukneles,tai nepakartojamas jausmas,man persirengimo kabinoje is dziaugsmo net asarele nuriedejo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2016 05 12, 08:05)
Koks velnias liepia nepraejus ne menesiui po operacijos imtis fiziniu kruviu? Vaika kilnoti neisvengiama, o dviratis palauks. Nesugije raumnys todel ir dursto. Ir dar abiau skauddes jei tampysit raumenis ir neleisit ramiai gyti  4u.gif

Žinok, tas mynimas labai lengvas, lygiais takeliais ir greitis toks, kiek mano sūnelis su dviratuku mina smile.gif as pratus būti aktyvi ir tureti daug veikos, tad man tokios, kad ir menkos veiklos reikia dėl stabilios psichinės sveikatos smile.gif bet as tikrai save saugau, ačiū uz rūpestį ir patarimus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2016 05 12, 08:32)
Sveika,

man yra taip buvę po pirmos pilvo operacijos. Ir taip buvo nieko fizinio nedarant. Bjaurus jausmas, viena ką galiu pasakyt - tai laikina ir praeis. Pasaugok save, tiesiog dabar vyksta randėjimas, gijimas, tai judant ir jauti tą siūlę.

Labai ačiū uz informaciją
Man tas durimas prasidėjo dar kai mažylio nekeldavau, ir net minties apie dviratį neturėjau. Man gydytojas minėjo, kad, nuskausminamųjų operacijos metu i pilvo raumenis suleidžia, sakau, gal jų veikimas praėjo, bes pirmas dvi savaites tikrai tos vietos nejaučiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 12, 08:37)
Uj merginos, man ir arteja ta diena - birzelio 6 d.. Visai bijau.... Isvis savijauta nekokia paichologine, nes su vyru skiriames, biski bijau paskui i depresija neipult, jei dar ir labai blogai jausiuos.... Bet ir noriu ziauriai!!!!!

Ir gerai, kad taip lauki ir taip labai nori!! Viskas bus gerai, džiaugsies rezultatais ir savo sprendimu.
Man buvo sunku, nes as iki pat tos dienos nebuvai tikra, ar as to noriu ir ar tikrai man to reikia, gal todėl, kai dar ir sunkiai ir blogai jaučiausi fiziskai, psichologiškai buvo itin sunku, seniai buvau tiek verkusi, kaip pirmąja savaite po op. Bet kai tu taip lauki ir nekantrauji, tikiu, kad viskas tau bus labai gerai!!
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 05 12, 15:17)
Ir gerai, kad taip lauki ir taip labai nori!! Viskas bus gerai, džiaugsies rezultatais ir  savo sprendimu.
Man buvo sunku, nes as iki pat tos dienos nebuvai tikra, ar as to noriu ir ar tikrai man to reikia, gal todėl, kai dar ir sunkiai ir blogai jaučiausi fiziskai, psichologiškai buvo itin sunku, seniai buvau tiek verkusi, kaip pirmąja savaite po op. Bet kai tu taip lauki ir nekantrauji, tikiu, kad viskas tau bus labai gerai!!

O ar jauciasi kad mazesne pilvo apimtis? Ar dar sutine ir nesijaucia? Seip nezinau ar as entuziastingai laukiu, as tokia stora jauciuosi, kad neisivaizduoju, jog kitaip gali buti, nors kai apziuriu save, tai mano tik pilvas storas ir tik del jo as blogai jauciuosi! Kojos kudos
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 12, 17:34)
O ar jauciasi kad mazesne pilvo apimtis? Ar dar sutine ir nesijaucia? Seip nezinau ar as entuziastingai laukiu, as tokia stora jauciuosi, kad neisivaizduoju, jog kitaip gali buti, nors kai apziuriu save, tai mano tik pilvas storas ir tik del jo as blogai jauciuosi! Kojos kudos

Na, kas dėl pilvo apimties sumažėjimo tai na kazkas... Dar kaip reikiant sutinus... Viršus, virš bambos, jau kiek mažiau sutines, bet va vieta po bamba tai kaip reikiant dar sutinus. Gal dar anksti tynimui praeiti? Gal kad pakomentuos is savo patirties smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 05 12, 20:52)
Na, kas dėl pilvo apimties sumažėjimo tai na kazkas... Dar kaip reikiant sutinus... Viršus, virš bambos, jau kiek mažiau sutines, bet va vieta po bamba tai kaip reikiant dar sutinus. Gal dar anksti tynimui praeiti? Gal kad pakomentuos is savo patirties smile.gif

O tu gal turi foto is priekio pries op? , nes jei atvirai, tose foto kur dejai, tu man kudesne pries operacija atrodei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 12, 21:38)
O tu gal turi foto is priekio pries op? , nes jei atvirai, tose foto kur dejai, tu man kudesne pries operacija atrodei biggrin.gif

Pabandysiu paieškoti. Bet kad pilvo apimtis dabar didesne, nei buvo, tai faktas. Bet as kol kas dar rami, juk dar tik 19 dienų po op, tad dar atslūgs tyrimas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Mergaites, tinimas gali laikytis kelis menesius. Velgi, kiekvienai individualiai. As buvau minimaliai sutinus tik apie tris savaites. Manau, kad sugijau greitai ir lengvai tik emocine busena buvo prastesne. Bet siuo metu esu laiminga, patenkinta darbu. Susigyvenau su ta mintim, kad si vasara dar nebus tokia smagi, nes reikes slepti bamba. Bet nieko, po korekcijos pilvas atrodys puikiai ir jau kita vasara bus thumbup.gif thumbup.gif

Emz, as manau, kad labai svarbus nusiteikimas, jog viskas bus gerai. Kartojau sau kiekviena diena, kad operacija praeis puikiai, kad gysiu sklandziai ir be jokiu komplikaciju, tai taip ir buvo rolleyes.gif
Uzjauciu del santuokos console.gif
Atsakyti
Paziurejau nuotraukas ... Super👍🏻 patiko visi pilvukai 😍😍😍 Ir as jau greitei busiu grazi ☺
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 05 13, 11:00)
Paziurejau  nuotraukas ... Super👍🏻 patiko visi  pilvukai 😍😍😍 Ir as jau greitei busiu grazi ☺

Primink pas ka ir kada operuosies? Nemazai nauju mergaiciu, tai susimaisiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 13, 07:52)
Labas rytas.

Mergaites, tinimas gali laikytis kelis menesius. Velgi, kiekvienai individualiai. As buvau minimaliai sutinus tik apie tris savaites. Manau, kad sugijau greitai ir lengvai tik emocine busena buvo prastesne. Bet siuo metu esu laiminga, patenkinta darbu. Susigyvenau su ta mintim, kad si vasara dar nebus tokia smagi, nes reikes slepti bamba. Bet nieko, po korekcijos pilvas atrodys puikiai ir jau kita vasara bus  thumbup.gif  thumbup.gif

Emz, as manau, kad labai svarbus nusiteikimas, jog viskas bus gerai. Kartojau sau kiekviena diena, kad operacija praeis puikiai, kad gysiu sklandziai ir be jokiu komplikaciju, tai taip ir buvo rolleyes.gif
Uzjauciu del santuokos console.gif

O kiek tavo pilvo apimtis sumazejo?
Atsakyti