Labukas
Stai ir as, jau savaite ir viena diena kaip po operacijos
galiu pasakyti kad sekmingai pasiekiau namus, istveriau skrydi, parvairavau masina, aisku keikiausi kad oro uoste ja i pigiausia aikstele ir tolimiausia buvau pastacius, bet apie tai tik po operacijos pagalvojau
Kaip pastebejote su manimi tai cia greitai, parskridau antradieni velai vakare, treciadieni pora konsultaciju gyvai, tyrimukai ir ketvirtadieni jau 11 valanda turejau buti ligoninei. Pirma karta ejau i ligonine be jokios baimes, apsoliuciai net nezinau kaip koki auto pilota ijungus ten nuejau, iki siol niekas to nesuvokia, zinant kaip as bijau ligoniniu, krauju ir tt.... tris valandos laukimo iki operacijos ir neprailgo..nusprendziau kad pasimokyti reikia
net jokio jauduliuko nebuvo, nes zinojau, kad po visko busiu be pilvo
tai vat po antros valandos isveze, po penktos parveze, pabuvau ligoninei iki sekmadienio, nors galejo isleisti ir sestadieni, bet del to kad buvo labai karsta ir vyra norejau isleisti pavakaroti ir nevarginti pasilikau dar dienele
nes uosvyte vaikus galejo priziureti
Siaip viskas gerai daktaras sake gyja, vakar nueme jau pleistra ir sake jo nebereik, sekancios savaites gale isiimti reiks siulus is bambos, ir sake po 4 savaiciu reiks mesti laukan itvara. Darbe pavyko pasidetinti grafika, tai i darba jau savaidgali sekanti keliausiu, tikiuosi darbe juokiu nuotykiu nebus
bet kaip minejau jauciuosi gerai, pirmadieni ir i filma su vyru buvau nuejus, i kavinuke, treciadieni vaiko tortadieni atsventeme, ketvirtadieni per klaipedos senamiesti prasiejau, kad pasijustu kad atostogos klp buvo
kokius tris kartus stojau kavos gerti
nes reikejo kur sikna prideti, ir is tikruju treniravausi jau penktadieniui, nes lauke kelione i vilniu, ir skrydis namo. Tiesa skrydzio metu jauciau siokiu tokiu nepatogumu, nes jutau spaudima dideli krutineje, sunku kvepuoti buvo, bet tai yra normalu, nes oro slegis keiciasi, ir plius sake kad mane kaip iliemenavo, susiuvo visus raumenys, sukele visa siafragma del to reikia laiko. Leido po keturiu savaiciu jau eiti lengvai pasportuoti, tik aisku viskas proto ribose. Uj tiek daug prirasiau, sory uz klaidas, bet pagaliau esu namie, keliones baiges, esu gerai pavargus, bet uz tai puikiai sirdyje jauciuosi, ir ta mintis kad nebeturesiu pilvo veja mano skausma salin
ACIU VISOMS UZ PALAIKYMA