Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(emz @ 2016 06 09, 15:47)
Uj panos, bijau, kad tuoj palušiu... Pavargau baisiai. Toks bendras silpnumas yra. Jėgų 0. Dar tik 3 paros o jau sia nakti liksiu viena, biski nervinuosi. Beje rekomenduokit kaip lengvesnes pirmas maudynes ryt pasidaryt????

Laikykis mergyt man taip pat buvo viskas atsibode, norejosi staygti. Jau lengviau muegu pasidejus maza pagalvele po sikniuku 😃 nes nutirpus visiskai.
Maudziausi atsisedus tik kilimuka ar ranksluosti reik pasitiest kad neslystu.

QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 09, 16:15)
Palauk kol prades normaliai niezet. Tada bus amen biggrin.gif  Nezinai kur lyst  biggrin.gif

lotuliukas.gif ot paguodei lotuliukas.gif sito bijau labiausiai, nes nosis jau niezti tai kazkoks kosmaras doh.gif

As jau judu atgal. Daktaras nueme itvara iseme siulus is nosies veidas pagaliau kvepuoja, nosyte taip pat thumbup.gif Padare nuotraukytes nosytes, parode darytas pries blink.gif prrofiliu tai vos neapsiverkiau, kazkas nerealaus wub.gif kaip as su tokia nosim gyvenau nzn biggrin.gif Dar patynus bet jau laiminga.
Su pilvuku gerai viskas toj vienoj vietoj kur sakiau kad persti ir paraudo tai blogiau gyja, bet dave purskaliuko ir sake vakare leist randui pakvepuot be korseto. Kitas musu susitikimas uz 2 savaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 09, 17:47)
lotuliukas.gif  ot paguodei  lotuliukas.gif  sito bijau labiausiai, nes nosis jau niezti tai kazkoks kosmaras  doh.gif

As jau judu atgal. Daktaras nueme itvara iseme siulus is nosies veidas pagaliau kvepuoja, nosyte taip pat  thumbup.gif Padare nuotraukytes nosytes, parode darytas pries  blink.gif prrofiliu tai vos neapsiverkiau, kazkas nerealaus  wub.gif kaip as su tokia nosim gyvenau nzn  biggrin.gif  Dar patynus bet jau laiminga.
Su pilvuku gerai viskas toj vienoj vietoj kur sakiau kad persti ir paraudo tai blogiau gyja, bet dave purskaliuko ir sake vakare leist randui pakvepuot be korseto. Kitas musu susitikimas uz 2 savaiciu smile.gif

O tai ka, reziu tiesiai sviesiai lotuliukas.gif

O kas nosiai buvo? Kuprele?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 09, 16:57)
O tai ka, reziu tiesiai sviesiai lotuliukas.gif

O kas nosiai buvo? Kuprele?

Ir pertvara ir kuprele ir siap tokia bulve buvo biggrin.gif tai viska patvarke
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 09, 18:02)
Ir pertvara ir kuprele ir siap tokia bulve buvo  biggrin.gif tai viska patvarke

thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas ...smile.gif
kadangi nesu turejusi operacijos ir narkozes idomu kaip tam reik ruolstis,na kiek nurodyta tik 6h pries operaciaj negerti ir nevalgyti, is vakaro lengva maista valgyti, kiek is susirasinejimu suprantu tas dvi paras po operacijos beveik nesikeli tai gal ir klizmute pasidarote is vakaro,kad nebutu siurprizu? Del slapinimosi isveda kateteri (ar kaip jis ten vadinasi)?kokius daiktus su savim pasiimate i palata? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, apziurejau siandien save. Vaizdas labai patinka, nepaisant visu "siulu, pjuviu ir t.t smile.gif nugaroj 4 skylutes turiu, pasirodo, pasistenge samsanavicius su siurbimais, neveltui viska skauda ir degina. Paryciais net kaimyne issikvieciau, nes viena namie, kad padetu pasitaisyt ir iki tuliko nueit, nes dege visi sonai. Ziauriai sunku siaip, bet istveriama, tikrai kasdien vis stipresne ir tai ka matau po korsetu man patinka, bent jau kolkas smile.gif jau per emailus darbus derinu:)))) pameginsiu foto ikelt
Atsakyti
QUOTE(ingajoro @ 2016 06 10, 09:29)
Labas rytas ...smile.gif
kadangi nesu turejusi operacijos ir narkozes idomu kaip tam reik ruolstis,na kiek nurodyta tik 6h pries operaciaj negerti ir nevalgyti, is vakaro lengva maista valgyti, kiek is susirasinejimu suprantu tas dvi paras po operacijos beveik nesikeli tai gal ir klizmute pasidarote is vakaro,kad nebutu siurprizu? Del slapinimosi isveda kateteri (ar kaip jis ten vadinasi)?kokius daiktus su savim pasiimate i palata? rolleyes.gif

As niekaip ipatingai narkozei nesiruosiau. Apie klizmute net nepagalvojau, bet manau nereikia. Kateteri i slapimo takus dejo per operacija (turbut), po op jau viskas buvo isimta. Daiktu daug nereikia. Visvien tas dienas guli su ligonines drabuziais. Uzteks higienos priemoniu ir rubu grizimui namo.
QUOTE(emz @ 2016 06 10, 13:57)
pameginsiu foto ikelt

Labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 09, 15:15)
Oraia kaip trauzus uzsidet nelabai suprantu? Mane isleisdami ikiso merliuka toki i klyna, tai kolkas su tais merliukais ir esu vis pasikeisdama. Norisi viska issiimt ir dar narkozes norisi, kad pailseciau biggrin.gif

Žinok, man tie merliukai iki drenų išėmimo buvo. Po drenų pasakiau, kad tie merliukai man diskomfortą kelia ir leido apatines kelnaites mautis. Tai ir buvau su jomis. Vien nuo to labiau žmogus pasijaučiau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(emz @ 2016 06 10, 11:57)
Sveikos, apziurejau siandien save. Vaizdas labai patinka, nepaisant visu "siulu, pjuviu ir t.t smile.gif nugaroj 4 skylutes turiu, pasirodo, pasistenge samsanavicius su siurbimais, neveltui viska skauda ir degina. Paryciais net kaimyne issikvieciau, nes viena namie, kad padetu pasitaisyt ir iki tuliko nueit, nes dege visi sonai. Ziauriai sunku siaip, bet istveriama, tikrai kasdien vis stipresne ir tai ka matau po korsetu man patinka, bent jau kolkas smile.gif jau per emailus darbus derinu:)))) pameginsiu foto ikelt

Svarbu, kad vaizdas patinka ir šitaip gali save guosti smile.gif
O kaip emocine būkle ir savijauta? Gal jau geriau? Jau darbukus derini, mintis kitur nukreipi, tai gal nėra kada apie savo nepatogią ir sunkia būklę galvoti?
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 10, 12:39)
As niekaip ipatingai narkozei nesiruosiau. Apie klizmute net nepagalvojau, bet manau nereikia. Kateteri i slapimo takus dejo per operacija (turbut), po op jau viskas buvo isimta. Daiktu daug nereikia. Visvien tas dienas guli su ligonines drabuziais. Uzteks higienos priemoniu ir rubu grizimui namo.

Labai laukiu bigsmile.gif

As irgi nesiruošiau. Tik kad is streso as jau nuo šeštadienio (operacija buvo pirmadieni) nieko nebevalgiau smile.gif
O kateterį is slapimtakio man išėmė tik sekančia diena, kai jau pajėgiau atsistoti
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 06 08, 08:18)
Tikrai taip  drinks_cheers.gif Dar geriau, kad gatvėje moterų pilvus apžiūrinėju...pagal vaizdą panašu, kad nemažam kiekiui vyresnių moteriškių bus raumenys prasiskyrę....taip ir gyvena  unsure.gif (...be vaizdo  biggrin.gif)

Priminkit kam foto nusiųsti, kad galėtumėt albume pažiūrėti...nesiryžtu viešai demonstruotis  blush2.gif

Aš tai nelabai skiriu... dėl savęs tik spėju, toptelėjo mintis tiesiog, kad tai gali būti priežastis dėl ko sportas nė kiek nepadeda sad.gif

O merginos mano foto patvirtinote? Siunčiau, kad būtų įdėta į albumą ax.gif 4u.gif aš siunčiau į šitą: grazuspilvukai@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 10 birželio 2016 - 13:43
Ar tepate savo randukus kokiais tepalais (na,kad randas butu kuo grazesnis)?
g.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Stai ir as, jau savaite ir viena diena kaip po operacijos smile.gif galiu pasakyti kad sekmingai pasiekiau namus, istveriau skrydi, parvairavau masina, aisku keikiausi kad oro uoste ja i pigiausia aikstele ir tolimiausia buvau pastacius, bet apie tai tik po operacijos pagalvojau biggrin.gif biggrin.gif
Kaip pastebejote su manimi tai cia greitai, parskridau antradieni velai vakare, treciadieni pora konsultaciju gyvai, tyrimukai ir ketvirtadieni jau 11 valanda turejau buti ligoninei. Pirma karta ejau i ligonine be jokios baimes, apsoliuciai net nezinau kaip koki auto pilota ijungus ten nuejau, iki siol niekas to nesuvokia, zinant kaip as bijau ligoniniu, krauju ir tt.... tris valandos laukimo iki operacijos ir neprailgo..nusprendziau kad pasimokyti reikia biggrin.gif net jokio jauduliuko nebuvo, nes zinojau, kad po visko busiu be pilvo smile.gif tai vat po antros valandos isveze, po penktos parveze, pabuvau ligoninei iki sekmadienio, nors galejo isleisti ir sestadieni, bet del to kad buvo labai karsta ir vyra norejau isleisti pavakaroti ir nevarginti pasilikau dar dienele biggrin.gif nes uosvyte vaikus galejo priziureti biggrin.gif
Siaip viskas gerai daktaras sake gyja, vakar nueme jau pleistra ir sake jo nebereik, sekancios savaites gale isiimti reiks siulus is bambos, ir sake po 4 savaiciu reiks mesti laukan itvara. Darbe pavyko pasidetinti grafika, tai i darba jau savaidgali sekanti keliausiu, tikiuosi darbe juokiu nuotykiu nebus smile.gif bet kaip minejau jauciuosi gerai, pirmadieni ir i filma su vyru buvau nuejus, i kavinuke, treciadieni vaiko tortadieni atsventeme, ketvirtadieni per klaipedos senamiesti prasiejau, kad pasijustu kad atostogos klp buvo smile.gif kokius tris kartus stojau kavos gerti smile.gif nes reikejo kur sikna prideti, ir is tikruju treniravausi jau penktadieniui, nes lauke kelione i vilniu, ir skrydis namo. Tiesa skrydzio metu jauciau siokiu tokiu nepatogumu, nes jutau spaudima dideli krutineje, sunku kvepuoti buvo, bet tai yra normalu, nes oro slegis keiciasi, ir plius sake kad mane kaip iliemenavo, susiuvo visus raumenys, sukele visa siafragma del to reikia laiko. Leido po keturiu savaiciu jau eiti lengvai pasportuoti, tik aisku viskas proto ribose. Uj tiek daug prirasiau, sory uz klaidas, bet pagaliau esu namie, keliones baiges, esu gerai pavargus, bet uz tai puikiai sirdyje jauciuosi, ir ta mintis kad nebeturesiu pilvo veja mano skausma salin smile.gif ACIU VISOMS UZ PALAIKYMA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktinukas @ 2016 06 10, 22:01)
Labukas smile.gif
Stai ir as, jau savaite ir viena diena kaip po operacijos smile.gif galiu pasakyti kad sekmingai pasiekiau namus, istveriau skrydi, parvairavau masina, aisku keikiausi kad oro uoste ja i pigiausia aikstele ir tolimiausia buvau pastacius, bet apie tai tik po operacijos pagalvojau biggrin.gif biggrin.gif
Kaip pastebejote su manimi tai cia greitai, parskridau antradieni velai vakare, treciadieni pora konsultaciju gyvai, tyrimukai ir ketvirtadieni jau 11 valanda turejau buti ligoninei. Pirma karta ejau i ligonine be jokios baimes, apsoliuciai net nezinau kaip koki auto pilota ijungus ten nuejau, iki siol niekas to nesuvokia, zinant kaip as bijau ligoniniu, krauju ir tt.... tris valandos laukimo iki operacijos ir neprailgo..nusprendziau kad pasimokyti reikia biggrin.gif net jokio jauduliuko nebuvo, nes zinojau, kad po visko busiu be pilvo smile.gif tai vat po antros valandos isveze, po penktos parveze, pabuvau ligoninei iki sekmadienio, nors galejo isleisti ir sestadieni, bet del to kad buvo labai karsta ir vyra norejau isleisti pavakaroti ir nevarginti pasilikau dar dienele biggrin.gif nes uosvyte vaikus galejo priziureti biggrin.gif
Siaip viskas gerai daktaras sake gyja, vakar nueme jau pleistra ir sake jo nebereik, sekancios savaites gale isiimti reiks siulus is bambos, ir sake po 4 savaiciu reiks mesti laukan itvara. Darbe pavyko pasidetinti grafika, tai i darba jau savaidgali sekanti keliausiu, tikiuosi darbe juokiu nuotykiu nebus smile.gif bet kaip minejau jauciuosi gerai, pirmadieni ir i filma su vyru buvau nuejus, i kavinuke, treciadieni vaiko tortadieni atsventeme, ketvirtadieni per klaipedos senamiesti prasiejau, kad pasijustu kad atostogos klp buvo smile.gif kokius tris kartus stojau kavos gerti smile.gif nes reikejo kur sikna prideti, ir is tikruju treniravausi jau penktadieniui, nes lauke kelione i vilniu, ir skrydis namo. Tiesa skrydzio metu jauciau siokiu tokiu nepatogumu, nes jutau spaudima dideli krutineje, sunku kvepuoti buvo, bet tai yra normalu, nes oro slegis keiciasi, ir plius sake kad mane kaip iliemenavo, susiuvo visus raumenys, sukele visa siafragma del to reikia laiko. Leido po keturiu savaiciu jau eiti lengvai pasportuoti, tik aisku viskas proto ribose. Uj tiek daug prirasiau, sory uz klaidas, bet pagaliau esu namie, keliones baiges, esu gerai pavargus, bet uz tai puikiai sirdyje jauciuosi, ir ta mintis kad nebeturesiu pilvo veja mano skausma salin smile.gif ACIU VISOMS UZ PALAIKYMA smile.gif

Super smagu skaityt!! O riebaliukus nusiurbinejo tau ar ne? As zinokit su kuo pakalbu imu ispudi susidaryt, kad lengviau toms kurioms nenusiurbinejo arba nusiurbinejo nedaug.

Man 5 para, nugaroj turiu 4 skylutes, pro kurias nusiurbinejo, tai neduok Die..... biggrin.gif jei ne xanaxas, neuzmigciau ir tai pabundu nakti. Labai rekomenduoju xanax, man po operacijos ligoninej dave, tai ir nAmie pavartoju nakciai biggrin.gif
Atsakyti