Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(emz @ 2016 06 08, 15:57)
Ryte atrode, kad galiu, dabar jau pavargau, tai biski sunku. Nuo skausmo man tik nimezilio skyre 2 kart dienoj ir traumelio... Ghm, kazkaip mazoka atrodo biggrin.gif

Rekomenduokit kaip isipatogint!! Ligonines lova patogesne buvo! O dabar viska tempia, kai ant lygios atsigulu. Beje jusu korsetai buvo/yra su klyniukais ar be? Maniskis su klyniuku ir man atrodo kad ji atsisegus gyvenimas zymiai pageretu:/ idomu ar galima.
Atsakyti
Hilari aciu tau 4u.gif blush2.gif
Radau dar viena motyvacija thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(p i n k @ 2016 06 08, 17:47)
user posted image

Ledine!!!!!
Atsakyti
QUOTE(p i n k @ 2016 06 08, 17:47)
user posted image

Vau!!!!! Nereali transformacija!!!! Kaip visai kita moteris!!! Be galo graži naujame kūne!!
Atsakyti
4u.gif sveikos emz džiugu girdiet kad greitai atsigauni thumbup.gif
Įsipatogint, tai namie sudetinga aš kas kart atsigulus vis ieškau kaip čia patogiau atsigulus biggrin.gif

Pink wub.gif wub.gif wub.gif tesiog WAU!!!!!

Nu ka, o man ryt jau savatę sunku net patikėti. Na jau gyvesne, nueinu ir virtuvei pavodovauti ir atsikeliu jau pati ir iš 1 į 2 aukštą pirmyn atgal nueit jau lengviau. Bet susirietus dar visa, pavargstu greit, paejus reik kas kart į ką nors atsirėmt ir pailsėt.
Šiandien pirmą kartą pažiūrėjau į pilvuzą blink.gif doh.gif čia kaip pažiūrėt baimei į akis. Na galvojau bus baisiau tiesa sakant. Šonai ir nugara aišku dar melyni ir dideli kaip bačkos, tikiuosi patinimas atslugs ir jie sumažės g.gif kas del pilvo ilgai nežiūrinėjau, bet pjuvis lygus ir gana gražus, tik gąsdina patinimas virš jo ir vienoj vietoj paraudonavo ir peršti (bet ryt pas gyd važiuoju tai tikiuos viską pasakys) bambytė mažytė tokia net keista, tik kol kas atrodo kad ne centre blink.gif biggrin.gif ar čia man taip susisuko ar čia po to praeis? žodžiu nžn, nu o kas tikrai pradžiūgino ir maloniai nustebino, tai kad ant pilvo nėra nei vienos strijos thumbup.gif Nei vienos biggrin.gif Viską nupjovė thumbup.gif
Na aišku dar sau atrodau platoka unsure.gif ir tas patinimas virš rando nelabai gražus, bet noriu tikėt kad visą tai praeis g.gif
Ryt važiuoju pas daktarą, tikiuosi nuo nosies nuims jau gipsą, svajoju veidą nusiprausti ir toniku bei kremuku palepint, na aišku ir naują nosytė išvyst. Kvepuoju jau taip pat geriau, rytais tik norisi normaliai išsipūst ir išsivalyt, bet su hummeriu jau susidraugavau praplaunu, po to pagaliuku apsivalau tai gyvent galima. Dabar kita bėda, niežėt pradėjo baisiai, tai kankinuosi.

Ai šiandien nuspręndžiau laidą pažiūrėt juokinga (daugiau taip nedarysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) Maža mirtis mane ištiko, galvojau siūlės plyš doh.gif juokiuosi sustot negaliu o iš akių ašaros bėga... žodžiu ryšau aš kol kas su tokiom laidom biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Uch pirma naktis namuose isgyventa. Pries miega tai xanaxo isgeriau, nes ir ligoninej dave, tai puse bedos. Kelis kartus atsikelus buvau, pasitaisiau ir vel luzau. Va tik su "isejimu" i tuoleta man beda, labai bijau:/ ir baisiai pucia pilva, jausmas kad nescia, nes tam pilve kazkas vingiriuoja, spardosi ir t.t. Bet jau siandien 3 para sueis, tai nedingsiu niekur, teks pamedituot wc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 08, 18:18)
Rekomenduokit kaip isipatogint!! Ligonines lova patogesne buvo! O dabar viska tempia, kai ant lygios atsigulu. Beje jusu korsetai buvo/yra su klyniukais ar be? Maniskis su klyniuku ir man atrodo kad ji atsisegus gyvenimas zymiai pageretu:/ idomu ar galima.

Aš prisidėdavau pagalvių po nugara ir pasikišdavau vieną pagalvę po kojom, na ties keliais, kad būtų sulenktos. Taip ir ligoninėj gulėjau, kad netemptų pilvo.
Mano korsetas buvo be klyno ir man kaip tik atrodo, kad su juo būtų buvę patogiau, nes maniškis kažkiek lipo į viršų ir vis reikėdavo jį taisyt.
QUOTE(emz @ 2016 06 09, 08:39)
Labas rytas. Uch pirma naktis namuose isgyventa. Pries miega tai xanaxo isgeriau, nes ir ligoninej dave, tai puse bedos. Kelis kartus atsikelus buvau, pasitaisiau ir vel luzau. Va tik su "isejimu" i tuoleta man beda, labai bijau:/ ir baisiai pucia pilva, jausmas kad nescia, nes tam pilve kazkas vingiriuoja, spardosi ir t.t.  Bet jau siandien 3 para sueis, tai nedingsiu niekur, teks pamedituot wc biggrin.gif

Siūlyčiau pavalgyti ko nors, kas palaisvina vidurius. Man padėjo avižinė košė. Tuatele pastangų nereikėjo biggrin.gif

Wwwtania, iš tavęs toks pozityvas sklinda thumbup.gif
Man užeidavo kosulio priepuoliai, turbūt nuo vamzdelio, va tada būdavo žiauru, apsipildavau ašarom, susiimdavau pilvą, vyras ant greičio paduodavo Halls ledinuką ir visaip stengdavaus išvengti kosėti. Pradžioj visvien sukosėdavau, ir man atrodė, kad plyš pilvas
fear.gif
Atsakyti
Uj panos, bijau, kad tuoj palušiu... Pavargau baisiai. Toks bendras silpnumas yra. Jėgų 0. Dar tik 3 paros o jau sia nakti liksiu viena, biski nervinuosi. Beje rekomenduokit kaip lengvesnes pirmas maudynes ryt pasidaryt????
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 09, 16:47)
Uj panos, bijau, kad tuoj palušiu... Pavargau baisiai. Toks bendras silpnumas yra. Jėgų 0. Dar tik 3 paros o jau sia nakti liksiu viena, biski nervinuosi. Beje rekomenduokit kaip lengvesnes pirmas maudynes ryt pasidaryt????

Ei, laikykis !!! Nepalusi, uzeik cia ir kalbekimes rolleyes.gif Tikrai isgyvensi si sunku perioda 4u.gif
As i vonia isidedavau maza kedute ir su duso galvute prausdavausi. Tik buk atsargi nusiiminedama korseta, daryk tai palengva. As viena karta staigiai nusiemiau ir beveik nualpau, gerai, kad salia vyras buvo, atgaivino
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 09, 15:06)
Ei, laikykis !!! Nepalusi, uzeik cia ir kalbekimes rolleyes.gif Tikrai isgyvensi si sunku perioda  4u.gif
As i vonia isidedavau maza kedute ir su duso galvute prausdavausi. Tik buk atsargi nusiiminedama korseta, daryk tai palengva. As viena karta staigiai nusiemiau ir beveik nualpau, gerai, kad salia vyras buvo, atgaivino

Labai sunku, net oro truksta. Tas silpnumas taip vargina. As net sedmenis fastum geliu issitepiau, nes viska maudzia....
Papildyta:
QUOTE(emz @ 2016 06 09, 15:11)
Labai sunku, net oro truksta. Tas silpnumas taip vargina. As  net sedmenis fastum geliu issitepiau, nes viska maudzia....

Ir jauciu kaip kartais sukutena po korsetu... Negi jau gyjimo procesai reiskiasi? Galvoju kad skausmas geriau nei tas kutenimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 09, 17:13)
Ir jauciu kaip kartais sukutena po korsetu... Negi jau gyjimo procesai reiskiasi? Galvoju kad skausmas geriau nei tas kutenimas biggrin.gif

Palauk kol prades normaliai niezet. Tada bus amen biggrin.gif Nezinai kur lyst biggrin.gif
Atsakyti
Oraia kaip trauzus uzsidet nelabai suprantu? Mane isleisdami ikiso merliuka toki i klyna, tai kolkas su tais merliukais ir esu vis pasikeisdama. Norisi viska issiimt ir dar narkozes norisi, kad pailseciau biggrin.gif
Atsakyti