sveikos
emz džiugu girdiet kad greitai atsigauni
Įsipatogint, tai namie sudetinga aš kas kart atsigulus vis ieškau kaip čia patogiau atsigulus
Pink tesiog WAU!!!!!
Nu ka, o man ryt jau savatę sunku net patikėti. Na jau gyvesne, nueinu ir virtuvei pavodovauti ir atsikeliu jau pati ir iš 1 į 2 aukštą pirmyn atgal nueit jau lengviau. Bet susirietus dar visa, pavargstu greit, paejus reik kas kart į ką nors atsirėmt ir pailsėt.
Šiandien pirmą kartą pažiūrėjau į pilvuzą
čia kaip pažiūrėt baimei į akis. Na galvojau bus baisiau tiesa sakant. Šonai ir nugara aišku dar melyni ir dideli kaip bačkos, tikiuosi patinimas atslugs ir jie sumažės
kas del pilvo ilgai nežiūrinėjau, bet pjuvis lygus ir gana gražus, tik gąsdina patinimas virš jo ir vienoj vietoj paraudonavo ir peršti (bet ryt pas gyd važiuoju tai tikiuos viską pasakys) bambytė mažytė tokia net keista, tik kol kas atrodo kad ne centre
ar čia man taip susisuko ar čia po to praeis? žodžiu nžn, nu o kas tikrai pradžiūgino ir maloniai nustebino, tai kad ant pilvo nėra nei vienos strijos
Nei vienos
Viską nupjovė
Na aišku dar sau atrodau platoka
ir tas patinimas virš rando nelabai gražus, bet noriu tikėt kad visą tai praeis
Ryt važiuoju pas daktarą, tikiuosi nuo nosies nuims jau gipsą, svajoju veidą nusiprausti ir toniku bei kremuku palepint, na aišku ir naują nosytė išvyst. Kvepuoju jau taip pat geriau, rytais tik norisi normaliai išsipūst ir išsivalyt, bet su hummeriu jau susidraugavau praplaunu, po to pagaliuku apsivalau tai gyvent galima. Dabar kita bėda, niežėt pradėjo baisiai, tai kankinuosi.
Ai šiandien nuspręndžiau laidą pažiūrėt juokinga (daugiau taip nedarysiu
) Maža mirtis mane ištiko, galvojau siūlės plyš
juokiuosi sustot negaliu o iš akių ašaros bėga... žodžiu ryšau aš kol kas su tokiom laidom