Na ir pasiskaitinėjau. Man labai įdomu ir labai dėkiju mergaitės, kad dalinatės! Jau rando bijau mažiausiai! Užfikavau, kad gali būt raumenys plyšę ir juis susiuva operuojant... tai čia jau vien dėl to didelis pliusas manyčiau! Greičiausiai dėl to tiek metu sporto neduoda pilvo raumenim rezultato???
Dar klausimukas kaip manote, gal kuri susidūrėte su šiuo klausimu: po gimdymo kada geriausiai planuotis op?
Labas rytas. Siandien antra para prasideda, tai jau noriu lekti, gulet atsibodo:) vakar pajudejau dar kelis kartus, tai tikrai geriau siandien. Dar nesikeliau, bet vien lovoj galiu pasimuistyt, nes vakar kaip prikalta jauciausi prie lovos:) paziuresiu kaip jausiuos kai drenus isims ir kateteri. Seip baisiai susirietus dar ne tiek skauda kiek bijau issitiest. Seip viskas ok, net neblioviau nei kart
QUOTE(emz @ 2016 06 08, 05:26)
Labas rytas. Siandien antra para prasideda, tai jau noriu lekti, gulet atsibodo:) vakar pajudejau dar kelis kartus, tai tikrai geriau siandien. Dar nesikeliau, bet vien lovoj galiu pasimuistyt, nes vakar kaip prikalta jauciausi prie lovos:) paziuresiu kaip jausiuos kai drenus isims ir kateteri. Seip baisiai susirietus dar ne tiek skauda kiek bijau issitiest. Seip viskas ok, net neblioviau nei kart
Labas rytelis saunuole ,pamatysi su kiekviena dienele jausies vis geriau ir pati nepajusi kaip lakstysi,issitiesti man ilgai buvo sunku,o ilgiau pavaiksciojus nugara kaip peiliu pjaudavo,bet greit laikas bega ir pasimirsta,lieka tik begalinis dziaugsmas
Labas rytas
Po pusryčių ...gerai, kad atgal neišlipo...pusryčiai
Na ir atrodai...labai labai Gera čia mums motyvacija
Viskas, orientuojuosi į tave,- tu galėjai, vadinasi ir aš galėsiu Šaunuolė
Supratau, vadinasi ir manęs jie laukia...neprisiminiau, kur emz darėsi op, dabar matau, kad ten pat Bet lyg gydytojas minėjo, kad fizioterapeutai po op mokina pratimus daryti, kurie padėtų išsitiesti. Ar taip yra?
Tikrai taip Dar geriau, kad gatvėje moterų pilvus apžiūrinėju...pagal vaizdą panašu, kad nemažam kiekiui vyresnių moteriškių bus raumenys prasiskyrę....taip ir gyvena (...be vaizdo )
Gulėk tik ramiai, manau kai pakilsi ilgesniam ėjimui, dar jėgų kaip reikalas trūks. Sveik, o mes lauksim žinių
Priminkit kam foto nusiųsti, kad galėtumėt albume pažiūrėti...nesiryžtu viešai demonstruotis
QUOTE(emz @ 2016 06 07, 20:18)
Pilva masazavo. Iskart po pusryciu.....
Po pusryčių ...gerai, kad atgal neišlipo...pusryčiai
QUOTE(p i n k @ 2016 06 07, 20:28)
Dar viena suknele
http://s018.radikal....af0c63b9638.jpg
Papildyta:
Man buvo triguba tai pirmas 2 dienas galvojau mirsiu, bet trecia klinikoj sedint duse jau pati pilnai issimaudziau, issiploviau galva (nors del krutines nelabai galejau pakelt rankas). ......
G.Ch. masazai kita ryta po op. .....
http://s018.radikal....af0c63b9638.jpg
Papildyta:
Man buvo triguba tai pirmas 2 dienas galvojau mirsiu, bet trecia klinikoj sedint duse jau pati pilnai issimaudziau, issiploviau galva (nors del krutines nelabai galejau pakelt rankas). ......
G.Ch. masazai kita ryta po op. .....
Na ir atrodai...labai labai Gera čia mums motyvacija
Viskas, orientuojuosi į tave,- tu galėjai, vadinasi ir aš galėsiu Šaunuolė
Supratau, vadinasi ir manęs jie laukia...neprisiminiau, kur emz darėsi op, dabar matau, kad ten pat Bet lyg gydytojas minėjo, kad fizioterapeutai po op mokina pratimus daryti, kurie padėtų išsitiesti. Ar taip yra?
QUOTE(Yoli @ 2016 06 07, 22:23)
Užfikavau, kad gali būt raumenys plyšę ir juis susiuva operuojant... tai čia jau vien dėl to didelis pliusas manyčiau! Greičiausiai dėl to tiek metu sporto neduoda pilvo raumenim rezultato???
Tikrai taip Dar geriau, kad gatvėje moterų pilvus apžiūrinėju...pagal vaizdą panašu, kad nemažam kiekiui vyresnių moteriškių bus raumenys prasiskyrę....taip ir gyvena (...be vaizdo )
QUOTE(emz @ 2016 06 08, 05:26)
...jau noriu lekti, gulet atsibodo...
Gulėk tik ramiai, manau kai pakilsi ilgesniam ėjimui, dar jėgų kaip reikalas trūks. Sveik, o mes lauksim žinių
Priminkit kam foto nusiųsti, kad galėtumėt albume pažiūrėti...nesiryžtu viešai demonstruotis
QUOTE(emz @ 2016 06 08, 08:11)
Iseme drenus, viskas puikiai, biski bendros sveikatos nera, bet jauciuosi tikrai gerai, o dar nusimato pizamu vakarelis namie, nes drauge nakvos, kad man padetu , tai bus smagu:))) seip tikrai po cp buvo baisiau ir sunkiau.
Labai labai džiaugiuosi, kad tau taip labai geriau. Vat man labai sunku buvo gal būt ir dėl nusiteikimo, nes buvau skaičius, kad atsigauna moterys lengviau nei po cezario. O aš po cezarių tą pačią dieną jau galėjau lengvai bėgti Ir man buvo naujiena , kai nepajėgiau pasikelti 6 dienas
QUOTE(Oraia @ 2016 06 08, 09:24)
Labai labai džiaugiuosi, kad tau taip labai geriau. Vat man labai sunku buvo gal būt ir dėl nusiteikimo, nes buvau skaičius, kad atsigauna moterys lengviau nei po cezario. O aš po cezarių tą pačią dieną jau galėjau lengvai bėgti Ir man buvo naujiena , kai nepajėgiau pasikelti 6 dienas
O man po cp labai sunku buvo ir dar papildomu komplikaciju turejau, tai cia vieni juokai atrodo. Ypatingai lyginant skausmo skale. Labiau skauda ranka kur kateteris buvo tik kad jegu nera, miego noriu.
QUOTE(emz @ 2016 06 08, 13:16)
As jau namie:) dabar jauciuosi netgi didesne nei pries operacijas, nes tikriausiai sutinusi svoris ir didesnis. Merginos, paskui viskas atslugs ir busiu kuda??
Sveikinu grizus namo.
TAIP
Papildyta:
QUOTE(Yoli @ 2016 06 07, 23:23)
Dar klausimukas kaip manote, gal kuri susidūrėte su šiuo klausimu: po gimdymo kada geriausiai planuotis op?
Turi praeiti lyg ir 6 menesiai
QUOTE(emz @ 2016 06 08, 15:11)
Tiesa, tai taip ir nesupratau, galima ant sono gulet ar ne?
O tu galetum??? Man tai baisu buvo. Ant sono po kokiu 3 savaiciu tik sukausi
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 08, 13:33)
O tu galetum??? Man tai baisu buvo. Ant sono po kokiu 3 savaiciu tik sukausi
Ryte atrode, kad galiu, dabar jau pavargau, tai biski sunku. Nuo skausmo man tik nimezilio skyre 2 kart dienoj ir traumelio... Ghm, kazkaip mazoka atrodo