QUOTE(perla69 @ 2016 06 05, 07:22)
Jis mano sūnų konsultavo po avarijos ir mamą operavo, labai malonus žmogus pasirodė.
o taip, malonus ir simpatiškas gydytojas
QUOTE(Hilari @ 2016 06 05, 07:55)
Žiauriai smagu skaityti! Su siaubu skaičiau ką išgyvenai
Nesuprantu tik vieno, nejau narkozės pasekmė??? Nerandu kito paaiškinimo...
Dėl to tynimo būtinai pasuk į klinką, bus aišku kas kaip
Dėkoju už palinkėjimą sėkmės - mums jos dar prireiks! Pasiskaičiavau, kad darban grįšiu po 3 savaičių, truputį neramu ar nebūsiu sulinkus dar
Jo, išgyvenimai ne kokie buvo... bet dabar jau nelabai pamenu, kas mane taip kankino, tad džiaugiuosi, kad rašiau einamuoju metu, nes dabar jau nebeparašyčiau. Bet džiaugiuosi, kad parašiau, nes po manęs pasiryžę gultis ant operacinio merginos galėjo žinoti ne patį blogiausią, bet tokį ne itin gerą savijautą.
Po trijų savaičių jau bus gerai. Bent jau man buvo. Tiesa, mano darbas sėdimas, bet vis vien.
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 05, 10:52)
A6 tai prieš OP vengiau skaityt tavo išgyvenimus, o va dabar eisiu įdėmiai paskaityt palygint Man kol kas kryžius, pavargau del skaudančios nugaros kosmosas kažkoks atrodo niekada neišsitiesiu.
Korseta tai jo, tik 2 diena, bet jau nervina, verzia apačioj, nepatogu, noris pasitaisyt jį bet baisu nes viskas dar skauda. Kaip del perrišimu? T.y. pleistų keitimo? Kada keitei, aš tai bijau net ten lyst, tiesa sakant. Gydytojas sake keist kai tokie prisirpe bus, kai patys pasiduos nuimami, bet man kaip ir sausi jie visai
bę atsiranda iškęst. Kartais didžiuojuosi savim kad ryžausi, žodžiu emocijų spektras
Na, prisijuokiau ir aš iš tavo savijautos, išvaizdos ir gebėjimo judėti
))
Kas dėl skaudančios nugaros, tai jo, ji baisiai išvargino ir mane. O kas dėl korseto, tikiu, kad nepatikėsi, bet į pabaigą jis jau draugas bus ir taip labai deginti nebesinorės
Nes jau visai patogus jis, ir apsirengti išmoksi taip, kad jis nesimatytų.
aš pleistrus kaisdavau kas dieną, po dušo. Tiesa, pati net nežiūrėdavau, o vyras keisdavo. Man nuo vaizdo skaudėti pradėdavo
QUOTE(Hilari @ 2016 06 05, 10:56)
Va ką radau
Oraia:
Ką reikia žinoti apie pilvo plastines operacijas?
Ir dar ką pamiršau parašyti,- kai man darė pilvo echoskopija, rado visus organus žemai nusileidusius....ateitis dėl to, pasak gydytojo, nekokia,- jei nieko nedarysiu... Ką daryti?, ogi skubiai susiųti pilvą ir sportuoti. Jei dar abejojau, kaip nemažai čia rašiusių mergaičių (...kažin ar tikra reikia, gal tušti išmislai...ir pan.
), tai dabar aiškiai žinau, kad kito pasirinkimo tiesiog neturiu
ačiū už išsamią informaciją
O kas dėl reikalingumo, tai pačios atveju ji labai reikalinga. Ir jei kiekvienai jos reikia net neturint tokių bėdų, jos reikia, nes jaustis gerai yra be galo svarbu.
QUOTE(emz @ 2016 06 05, 11:35)
Oraia pasirodyk
ir koks tavo ugis/svoris? Kiek sumazejo pilvo/liemens apimtis ?
Papildyta:
Prisizvengiau
))) uj as idomu su kokiom emocijom busiu rytoj kai atsibusiu
Mano ūgis 161 cm, svoris iki operacijos buvo 54 kg, po operacijos ir tos mano pramiegotos baisiosios savaitės liko 51 kg, dabar vienas ataugo, tad sveriu 52 kg.
Foto pasidariau, bandysiu įkelti