Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Labas rytas
QUOTE(emz @ 2016 06 06, 23:29)
As jau po op:) gydytojas sake kad gera sixpacka turiu po oda smile.gif)) sake net nustebo kai atkele smile.gif))) nepatogu viskas, slangeles nervuoja, bet gyvent galima tikrai:)

Sveikinu, dabar tik sveik 4u.gif
QUOTE(Masiuke @ 2016 06 07, 00:09)
Kiek laiko laikosi patinimas pjuvio vietoje?
Nusiimiau snd pleistriuka nuo bambos ir susinervinau...kazkaip kreivai atrodo o ne per viduri..na gal dar kad cia viskas sutine uz tai taip ir atrodo... beto bambyte truputy paraudus ir slapiuoja... verysad.gif

Tinimas laikosi labai individualiai. Kiekvienai skirtingai.
Gal neskubek dar vertinti to kreivumo. O, kad slapuoja ir paraudus, tai buna. Pasitark su gyd ka daryt
QUOTE(emz @ 2016 06 07, 09:54)
Panos kaip jus atsistojot? Mane vien po masazo gaivint reikejo, o kaip stotis reikes nezinau....

As kai pirma karta stojausi i tualeta, tai busena buvo arti nualpimo, bet is antro karto pavyko puikiai. Beje, masazu nesidariau. Kiek zinau G. Ch. tik daro po op.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 07, 10:05)
Labas rytas

Sveikinu, dabar tik sveik 4u.gif

Tinimas laikosi labai individualiai. Kiekvienai skirtingai.
Gal neskubek dar vertinti to kreivumo. O, kad slapuoja ir paraudus, tai buna. Pasitark su gyd ka daryt

As kai pirma karta stojausi i tualeta, tai busena buvo arti nualpimo, bet is antro karto pavyko puikiai. Beje, masazu nesidariau. Kiek zinau G. Ch. tik daro po op.

Jo antras ir trecias kartas buvo lengvesni. Seip neskauda nieko, tik labai tempia ir sveikatos nera. Labai pilva pucia, skrandis gurgia. Keisciausia, kad labai saldumynu noriu, tik bijau valgyt daug, kad paskui nereiketu eit i wc ant rimto, nes siandien saves vienos vaikstancios neisivaizduoju dar kolkas biggrin.gif gydytojas sake, kad labai grazus pilvukas, as pati ziuret bijojau. Tik paskui kai uzklijavo pjuvius, uzmeciau aki, bet nieko nesupratau biggrin.gif isgyvensiu. Tikiuosi busiu labai laiminga kai sugis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 07, 13:22)
Labai pilva pucia

Pilva turi pust, zarnynas atsistato po narkozes
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 02, 18:24)
Wwwtania, kaip tu? bigsmile.gif

Emz, as visko nedepiliavau. Visa menesi planavau nueit i salona, bet pabijojau skausmo biggrin.gif Tai pati su epiliatorium praejau sonus ir truputi virsu, kur pjuvi daro  fear.gif AD, kad nejau i salona  lotuliukas.gif

Apsimelavau iki ausu lotuliukas.gif Dabar ziurejau nuotraukas, tai pasirodo viska buvau nuskutus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 07, 11:35)
Pilva turi pust, zarnynas atsistato po narkozes

Kaip sunkiai jauciuosi. Pati net pasimuistyt lovoj negaliu. Nzn kaip ryt namo keliausiu. Jauciuosi kaip akmuo prilipes prie lovos. O nugara kaip skauda kur siurbe....
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 07, 15:23)
Kaip sunkiai jauciuosi. Pati net pasimuistyt lovoj negaliu. Nzn kaip ryt namo keliausiu. Jauciuosi kaip akmuo prilipes prie lovos. O nugara kaip skauda kur siurbe....

Laikykis, mergaite. Viskas praeis, liks prisiminimai, bet koks rezultatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2016 06 05, 07:22)

Jis mano sūnų konsultavo po avarijos ir mamą operavo, labai malonus žmogus pasirodė.

o taip, malonus ir simpatiškas gydytojas mirksiukas.gif

QUOTE(Hilari @ 2016 06 05, 07:55)

Žiauriai smagu skaityti! Su siaubu skaičiau ką išgyvenai  verysad.gif Nesuprantu tik vieno, nejau narkozės pasekmė??? Nerandu kito paaiškinimo...
Dėl to tynimo būtinai pasuk į klinką, bus aišku kas kaip 4u.gif
Dėkoju už palinkėjimą sėkmės - mums jos dar prireiks! Pasiskaičiavau, kad darban grįšiu po 3 savaičių, truputį neramu ar nebūsiu sulinkus dar  biggrin.gif

Jo, išgyvenimai ne kokie buvo... bet dabar jau nelabai pamenu, kas mane taip kankino, tad džiaugiuosi, kad rašiau einamuoju metu, nes dabar jau nebeparašyčiau. Bet džiaugiuosi, kad parašiau, nes po manęs pasiryžę gultis ant operacinio merginos galėjo žinoti ne patį blogiausią, bet tokį ne itin gerą savijautą.
Po trijų savaičių jau bus gerai. Bent jau man buvo. Tiesa, mano darbas sėdimas, bet vis vien.

QUOTE(wwwtania @ 2016 06 05, 10:52)
A6 tai prieš OP vengiau skaityt tavo išgyvenimus, o va dabar eisiu įdėmiai paskaityt palygint  Man kol kas kryžius, pavargau del skaudančios nugaros  kosmosas kažkoks atrodo niekada neišsitiesiu.
Korseta tai jo, tik 2 diena, bet jau nervina, verzia apačioj, nepatogu, noris pasitaisyt jį bet baisu nes viskas dar skauda. Kaip del perrišimu? T.y. pleistų keitimo? Kada keitei, aš tai bijau net ten lyst, tiesa sakant. Gydytojas sake keist kai tokie prisirpe bus, kai patys pasiduos nuimami, bet man kaip ir sausi jie visai
bę atsiranda iškęst. Kartais didžiuojuosi savim kad ryžausi, žodžiu emocijų spektras  biggrin.gif

Na, prisijuokiau ir aš iš tavo savijautos, išvaizdos ir gebėjimo judėti smile.gif))
Kas dėl skaudančios nugaros, tai jo, ji baisiai išvargino ir mane. O kas dėl korseto, tikiu, kad nepatikėsi, bet į pabaigą jis jau draugas bus ir taip labai deginti nebesinorės lotuliukas.gif Nes jau visai patogus jis, ir apsirengti išmoksi taip, kad jis nesimatytų.
aš pleistrus kaisdavau kas dieną, po dušo. Tiesa, pati net nežiūrėdavau, o vyras keisdavo. Man nuo vaizdo skaudėti pradėdavo lotuliukas.gif

QUOTE(Hilari @ 2016 06 05, 10:56)
Va ką radau Oraia:

Ką reikia žinoti apie pilvo plastines operacijas?

Ir dar ką pamiršau parašyti,- kai man darė pilvo echoskopija, rado visus organus žemai nusileidusius....ateitis dėl to, pasak gydytojo, nekokia,- jei nieko nedarysiu... Ką daryti?, ogi skubiai susiųti pilvą ir sportuoti. Jei dar abejojau, kaip nemažai čia rašiusių mergaičių (...kažin ar tikra reikia, gal tušti išmislai...ir pan. smile.gif ), tai dabar aiškiai žinau, kad kito pasirinkimo tiesiog neturiu 

ačiū už išsamią informaciją mirksiukas.gif

O kas dėl reikalingumo, tai pačios atveju ji labai reikalinga. Ir jei kiekvienai jos reikia net neturint tokių bėdų, jos reikia, nes jaustis gerai yra be galo svarbu.

QUOTE(emz @ 2016 06 05, 11:35)
Oraia pasirodyk smile.gif ir koks tavo ugis/svoris? Kiek sumazejo pilvo/liemens apimtis ?
Papildyta:
Prisizvengiau smile.gif))) uj as idomu su kokiom emocijom busiu rytoj kai atsibusiu biggrin.gif

Mano ūgis 161 cm, svoris iki operacijos buvo 54 kg, po operacijos ir tos mano pramiegotos baisiosios savaitės liko 51 kg, dabar vienas ataugo, tad sveriu 52 kg.
Foto pasidariau, bandysiu įkelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2016 06 06, 12:42)
Labai geri limfodrenaziniai masazai,man syksciai kaupesi,pilve tai labai,jau galvojo ,kad reiks traukti,bet limfodrenazinis masazas labai padejo,isvare visus skyscius,as namie turiu aparata tai sau dariausi,nes priimu klientes,darau limfodrenazinis ,vakuumini-anticeliulitini masazus,tai ir sau limfodrenazini dariausi smile.gif

user posted image

Pirmiausia pagirti noriu- labai gražiai atrodai!! O dar raudona suknelė!! Bet taip atrodant ir reikia rodyti grožį ryškiai rengiantis ir atkreipiant dėmesį į save 4u.gif Super wub.gif

O kaip su tais masažais?? nors man jau šešios savaitės vakar suėjo, bet net galvoti negaliu, kad kas liestų man pilvą. Net pati jo neliečiu, nes toks keistas jausmas- lyg ir nejautrus, bet smarkiau palietus skausmingas g.gif

QUOTE(Hilari @ 2016 06 06, 20:46)

Ko paklausti norėjau - kad nugarą skauda po op, jau supratau, o iki op kuri nors turėjusi jos skausmų? Ar jie tokie patys?

Po operacijos nugarą skaudėjo nesveikia smarkiai, bet iki jos neturėjau jokių bėdų su nugara ir tas skausmas man naujiena buvo. nemaloni naujiena.

QUOTE(emz @ 2016 06 06, 21:29)
As jau po op:) gydytojas sake kad gera sixpacka turiu po oda smile.gif)) sake net nustebo kai atkele smile.gif))) nepatogu viskas, slangeles nervuoja, bet gyvent galima tikrai:)

Kaip faina!!! Kai sugysi ir praeis tynimas, turėsi puikų pilvą su sixpaku!! lauksim foto mirksiukas.gif

QUOTE(Masiuke @ 2016 06 06, 22:09)
Kiek laiko laikosi patinimas pjuvio vietoje?
Nusiimiau snd pleistriuka nuo bambos ir susinervinau...kazkaip kreivai atrodo o ne per viduri..na gal dar kad cia viskas sutine uz tai taip ir atrodo... beto bambyte truputy paraudus ir slapiuoja... verysad.gif

Bent jau man tynimas beveik 5 savaites laikėsi.

QUOTE(emz @ 2016 06 07, 07:54)
Panos kaip jus atsistojot? Mane vien po masazo gaivint reikejo, o kaip stotis reikes nezinau....

Oj... tas atsistojimas tai baisus... Nualpdavau pirmus kartus stodama, ir kai operacijos praėjo beveik 36 valandos jau pajėgiau atsistoti. baisu pradžioje... bet su kiekvienu atsistojimu tampa lengviau. vos vos, bet tikrai lengviau..

QUOTE(emz @ 2016 06 07, 11:22)
Jo antras ir trecias kartas buvo lengvesni. Seip neskauda nieko, tik labai tempia ir sveikatos nera. Labai pilva pucia, skrandis gurgia. Keisciausia, kad labai saldumynu noriu, tik bijau valgyt daug, kad paskui nereiketu eit i wc ant rimto, nes siandien saves vienos vaikstancios neisivaizduoju dar kolkas biggrin.gif  gydytojas sake, kad labai grazus pilvukas, as pati ziuret bijojau. Tik paskui kai uzklijavo pjuvius, uzmeciau aki, bet nieko nesupratau biggrin.gif isgyvensiu. Tikiuosi busiu labai laiminga kai sugis smile.gif

jo, aš irgi bijojau žiūrėti, o gydytojas gyrė, kad gražu. Mano vyras nufotografavo tą baisų pilvą antrąją dieną, tai dar dabar negaliu žiūrėti.
Kad laiminga būsi, kai sugys, garantuoju mirksiukas.gif

QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 07, 13:51)
Laikykis, mergaite. Viskas praeis, liks prisiminimai, bet koks rezultatas wub.gif

Pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
emz ką tau masažavo, kad tokia reakcija? blink.gif Oraia supratau...man ir dabar nugara paskauda, o dar įtemps neįprastai daug, bus man šakutės unsure.gif Kaip kitų mergaičių savijautos po op?
Atsakyti
Man dabar mazdaug para po operacijos, tai jau lengviau stojau pries 15 min. Ar gali buti, kad skauda labiau toms, kurioms nusiurbinejo daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Hilari @ 2016 06 07, 17:23)
emz ką tau masažavo, kad tokia reakcija?  blink.gif            Oraia supratau...man ir dabar nugara paskauda, o dar įtemps neįprastai daug, bus man šakutės  unsure.gif  Kaip kitų mergaičių savijautos po op?

Pilva masazavo. Iskart po pusryciu.....
Atsakyti
Sveikinimai naujoms grazuolems 4u.gif
Dar viena suknele blush2.gif
http://s018.radikal....af0c63b9638.jpg
Papildyta:
QUOTE(Hilari @ 2016 06 07, 17:23)
Kaip kitų mergaičių savijautos po op?

Man buvo triguba tai pirmas 2 dienas galvojau mirsiu, bet trecia klinikoj sedint duse jau pati pilnai issimaudziau, issiploviau galva (nors del krutines nelabai galejau pakelt rankas). Sesute vis tikrino ar nenualpau biggrin.gif I dusa eidavau kas antra diena ir pati keisdavau pleistrus. Vyras padedavo nugaroje siurbimu vietas, nes nepasiekdavau. Grizusi namo susitvarkiau su 2 vaikais pati viena (nors buvo sunku). I darba (ofisini) isejau po 3 sav 4u.gif
G.Ch. masazai kita ryta po op. Daro palatoje, lovoje. Ten daugiau glostymas tsi ne skauda o malonu, pravarineja limfa, tampa lengviau. Pirmi du priklauso. Daugiau issiperki. I kelis dar pavazinejau Vilnius-Kaunas kai vaziavau i konsultacijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 07 birželio 2016 - 19:31