Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

Sveikos, merginos 4u.gif
QUOTE(ingajoro @ 2016 06 04, 19:54)
Sveikos :-)
Manes laukia kkonsultacija,taip bijau,kad pamirsiu ko norejau paklausti ar ka esminio pamirsiu paklausti,gal galit pasidalinti klausimynu?ko jus klausdavote konsultaciju metu? :-)

Sveika, man kaip ir fuchiai, viska isaiskino taip, kad nebeturejau ko paklaust smile.gif Pas ka konsultuosies?
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 05, 12:52)
*Man kol kas kryžius, pavargau del skaudančios nugaros  doh.gif

**Kaip del perrišimu? T.y. pleistų keitimo?

*Cia buvo pats baisiausias mano skausmas doh.gif

**As pleistrus keisdavau kas 3 dienas. Man jie nesirpo biggrin.gif , visada buvo sausi. Tiesioj nuejus i dusa, pleistrai suslapdavo ir lengvai juos nulupdavau. Paskui nusisausini, dezinfekuoji pjuvi, bamba ir vel klijuoji pleistra 4u.gif
As tai nebijau, buciau norejus matyt is sono kaip mane operuoja biggrin.gif
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 05, 14:08)
*Tikriausiai viską išgyvenusioms atrodžiau mažu mažiausia keista  doh.gif

** emz nusiteik kad viskas bus gerai, galvok pozityviai, nera nieko ko neištvertum

*Tikrai ne, visos mes perejom ta nezinomybe ir pateikdavau daugybe klausimu jau issioperavusioms merginoms mirksiukas.gif

** drinks_cheers.gif
QUOTE(Masiuke @ 2016 06 05, 17:40)
Atrodo kad pacios baisiausios dienos jau praeiti, nes su kiekviena dienele vis geriau...

Tikrai taip mirksiukas.gif

Emz, dideliausios sekmes tau. Lauksim su naujienom 4u.gif

I pasta gavau zinute nuo Naktinukas. Vis delto dare jai plastika 06.02. Pasirinko gyd Jankuna:

Labuka, padare ir man pilvo plastika, treciadieni konsultacija turejau gyvai, o vakar ispjove. Socialiniai tinklai blokuoti tai negaliu parasyt tik per pasta smile.gif

Laba, jauciuosi sunkiai, vakar norejo Paleist bet su daktaru sutarem kad siandiena paleis, nes vakar silta labai buvo. Net neutuokiu kaip ir kada isitiesiu,ar tau ilgai Truko tas periodas? Pasirinkau v.jankuna, nes ji labiau man rekomendavo ir nuostabus zmogus, pamates gyvai pilva viska tiesiai sviesiai isdejo kas ir kaip, nuo ko man jis toks buvo atsirades, po operacijos tuk patvirtino kad didzioji pilvo problema buvo apendicitas blogai susiutas, nes isiuvo i pilvo raumenys, todel nuo mazens kuo daugiau sportuodavau tuo jis labiau pesdavo raumenis nuo sieneles ar kazkas tokio.. Zodziu dziaugiuos zinodama priezasti. Buvau taip pat susitikusi ir su R.Bagdonu jo nepasirinkau, nepatiko kaip zmogus, labai jau komercinis pasirode. Na bet siaip viskas gerai, tik suku galva del isitiesimo ir penktadienio keliones atgal i no, nes Vyras nevairuoja Masinos, zodziu sunkus penktadienis lauks. Bet pats didziausias geris tame, kad pilvo nebera:)
Atsakyti
Nu panos, sveikos. Miegojau visai neblogai. Einu apsitvarkysiu dar ir leksiu operuotis smile.gif)))
Atsakyti
Sveikutes mergytes kaip saunu,kad musu daugeja,smagu uzeiti i foruma,paskaityti,pabendrauti,pasidalinti ispudziais,padrasinti viena kita.Siandien man jau metukai kaip po op. jauciuosi begalo gerai,tik vis norisi dar svorio numesti,nors visi jau stabdo,sako reikia biskuti paauginti,nes krutys truputuka sumazejo,sikniuko neliko,o man vis negana,oj mes moterys kada mums bus gana lotuliukas.gif

ingajoro siaip gydytojai labai aiskiai viska supasakoja,as irgi turejau klausimu,bet konsultacijos metu beveik nei vieno neuzdaviau tik pagrindini cia nupjausit lotuliukas.gif labai puikiai issaiskino gydytojas.

perla69 as pas V.Kaikari operavausi labai,labai patenkinta zaviuosi juo.Po paskutines konsultacijos islydedamas net apkabino pabuciavo isejau apsipatenkinus lotuliukas.gif

emz dideles sekmes ir lengvo greito gyjimo 4u.gif

wwwtania dideliausi sveikinimai 4u.gif su dienele vis geriau jausies ir greitai lakstysi ir dziaugsies pasikeitimais ,saunuole thumbup.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(emz @ 2016 06 06, 10:26)
Nu panos, sveikos. Miegojau visai neblogai. Einu apsitvarkysiu dar ir leksiu operuotis smile.gif)))

Sekmes dideliausios ir geros nuotaikeles thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiuke @ 2016 06 05, 16:40)
Labuka,  stai ir as jau 11 para po op.
Prisivaiksciojau snd kaip reikalas, sumanem i zoo soda nemokamai nuvaryt. blink.gif
Einu daug maz jau issitiesus, toks skausmelis dar jauciasi, bet vaistuku nuo skausmo jau nebegeriu.
Buity dar vyras padeda, batu apsiaut nesugebu, darbininke is manes nekokia dar  smile.gif
Sianakt taip niezejo ten pjuvi siaubelis, buciau nusikasius jei ne korsetas...nervuoja jis mane jau... bet gal kaip nors susidraugausiu su juo.
Zaizda varysiu ryt persirist, kaip ir paskutini karta jau, tai bandysiu pasirodyti jums 4u.gif
Atrodo kad pacios baisiausios dienos jau praeiti, nes su kiekviena dienele vis geriau...Nors buvo ir man, kad gulejau ir saves gailejau..

Na smagu kad jau geriau. Laukiu kada ir man jau pageres. Šiandien najtis baisi būvo miegojau kaip ant akmenu. Nugara neduoda ramybės.

QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 05, 20:14)
**As pleistrus keisdavau kas 3 dienas. Man jie nesirpo biggrin.gif , visada buvo sausi. Tiesioj nuejus i dusa, pleistrai suslapdavo ir lengvai juos nulupdavau. Paskui nusisausini, dezinfekuoji pjuvi, bamba ir vel klijuoji pleistra 4u.gif
As tai nebijau, buciau norejus matyt is sono kaip mane operuoja biggrin.gif

Emz, dideliausios sekmes tau. Lauksim su naujienom 4u.gif

I pasta gavau zinute nuo Naktinukas. Vis delto dare jai plastika 06.02. Pasirinko gyd Jankuna:

Labuka, padare ir man pilvo plastika, treciadieni konsultacija turejau gyvai, o vakar ispjove. Socialiniai tinklai blokuoti tai negaliu parasyt tik per pasta smile.gif

Laba, jauciuosi sunkiai, vakar norejo Paleist bet su daktaru sutarem kad siandiena paleis, nes vakar silta labai buvo. Net neutuokiu kaip ir kada isitiesiu,ar tau ilgai Truko tas periodas? Pasirinkau v.jankuna, nes ji labiau man rekomendavo ir nuostabus zmogus, pamates gyvai pilva viska tiesiai sviesiai isdejo kas ir kaip, nuo ko man jis toks buvo atsirades, po operacijos tuk patvirtino kad didzioji pilvo problema buvo apendicitas blogai susiutas, nes isiuvo i pilvo raumenys, todel nuo mazens kuo daugiau sportuodavau tuo jis labiau pesdavo raumenis nuo sieneles ar kazkas tokio.. Zodziu dziaugiuos zinodama priezasti. Buvau taip pat susitikusi ir su R.Bagdonu jo nepasirinkau, nepatiko kaip zmogus, labai jau komercinis pasirode. Na bet siaip viskas gerai, tik suku galva del isitiesimo ir penktadienio keliones atgal i no, nes Vyras nevairuoja Masinos, zodziu sunkus penktadienis lauks. Bet pats didziausias geris tame, kad pilvo nebera:)

Na tu ir drąsi 😃 nieko sau!
Sveikinimai Naktinukas, na ir greita ji 👍:)

QUOTE(emz @ 2016 06 06, 10:26)

Sekmės! Viskas bus gerai!
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2016 06 06, 10:34)
wwwtania dideliausi sveikinimai  4u.gif su dienele vis geriau jausies ir greitai lakstysi ir dziaugsies pasikeitimais ,saunuole  thumbup.gif

user posted image
Papildyta:

Sekmes dideliausios ir geros nuotaikeles  thumbup.gif  4u.gif

Ačiū smile.gif kaip smagu skaityt tokius postus. Aš taip pat jau noriu kūdintis biggrin.gif nes dabar žiūriu į liemėnį jis man kiek platokas atrodo biggrin.gif aišku dar patynės bet jau žinau kad kai tik bus galima lėksiu į sporto salę ir dirbsiu iki negalėjimo biggrin.gif

Beje kaip ten su tais masažais kokius darotes ir kada reik pradėt? Nes man apie masažus nieko nesakė, gal ketvirtadienį pasakys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 06 birželio 2016 - 11:42
Labai geri limfodrenaziniai masazai,man syksciai kaupesi,pilve tai labai,jau galvojo ,kad reiks traukti,bet limfodrenazinis masazas labai padejo,isvare visus skyscius,as namie turiu aparata tai sau dariausi,nes priimu klientes,darau limfodrenazinis ,vakuumini-anticeliulitini masazus,tai ir sau limfodrenazini dariausi smile.gif smagu nereikejo niekur vaikscioti ir niekam moketi ,dar reiketu,bet vis sau laiko nera,atrodo aparatas po nosim stovi,bet kazkaip sau laiko pritruksta,klienciu pagausejimas,vasarai nori visos buti grazios smile.gif
as daugiau su mityba dirbau ir dauk vaiksciojau
ugis mano 175cm iki op sveriau 82kg,pries pat op. 73 kg,po op 68kg
dabar sveriausi pries tris menesius buvo 63 kg,dar noriu kazkiek numesti
Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2016 06 06, 13:38)
Labai geri limfodrenaziniai masazai,man syksciai kaupesi,pilve tai labai,jau galvojo ,kad reiks traukti,bet limfodrenazinis masazas labai padejo,isvare visus skyscius,as namie turiu aparata tai sau dariausi,nes priimu klientes,darau limfodrenazinis ,vakuumini-anticeliulitini masazus,tai ir sau limfodrenazini dariausi smile.gif smagu nereikejo niekur vaikscioti ir niekam moketi ,dar reiketu,bet vis sau laiko nera,atrodo aparatas po nosim stovi,bet kazkaip sau laiko pritruksta,klienciu pagausejimas,vasarai nori visos buti grazios smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2016 06 06, 13:42)
Papildyta:

user posted image

Ačiū (y) super tada reiks pasidomėt masažiukais.
Puikiai atrodai thumbup.gif labai laukiu ir aš kada galėsiu taip staipytis. Šiandien pakėliau korsetą tai nuotaika pakylo ten taip viskas gražu ir lygu nors ir patyne dar neber baisios kabančios skūros wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Iš EMZ jokių žinių unsure.gif

Ko paklausti norėjau - kad nugarą skauda po op, jau supratau, o iki op kuri nors turėjusi jos skausmų? Ar jie tokie patys?
Atsakyti
As jau po op:) gydytojas sake kad gera sixpacka turiu po oda smile.gif)) sake net nustebo kai atkele smile.gif))) nepatogu viskas, slangeles nervuoja, bet gyvent galima tikrai:)
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 06, 22:29)
As jau po op:) gydytojas sake kad gera sixpacka turiu po oda smile.gif)) sake net nustebo kai atkele smile.gif))) nepatogu viskas, slangeles nervuoja, bet gyvent galima tikrai:)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super džiugu girdėt . Sveik 4u.gif
Atsakyti
mamukai ateinu pas jus su klausimais.
Taipjau susiklostė, jog norom nenorom reikia daryt cezario pjūvį - šalint didelę gimdos miomą. Čia matyt dievo bausmė už tai, kad burnojau, kodel aš turiu užpakalį draskyt ir vaikus gimdyt, o kitos krūvą pagimdo ir negimdžiusios, va davė dabar D ir man tą progą savo kailiu išbandyt smile.gif
bet kalba ne apie tai smile.gif
aš nebūčiau aš jei iš bėdos nespausčiau ...
taigis, sugalvojau, kad vienos narkozės metu, kuomet darys pjūvį pepasigražinus pilvuko??
su gydytoju aptarėm, jaunas, energingas, mėgstantis iššūkius, sako kodėl gi ne? dalinamės operacine, kalbėk su Bagdonu, tik...abejoju: ar gerai Bagdonas? ar galiu juo pasitikėt? ar išmano ką daro?
tiesą sakant iš anksčiau ne kokie prisiminimai, bet nesiplėsiu
tiesiog, pasidalinkit patirtimi, ar jis tas, kuriuo galėčiau pasitikėti?
Atsakyti
Kiek laiko laikosi patinimas pjuvio vietoje?
Nusiimiau snd pleistriuka nuo bambos ir susinervinau...kazkaip kreivai atrodo o ne per viduri..na gal dar kad cia viskas sutine uz tai taip ir atrodo... beto bambyte truputy paraudus ir slapiuoja... verysad.gif
Atsakyti
Panos kaip jus atsistojot? Mane vien po masazo gaivint reikejo, o kaip stotis reikes nezinau....
Atsakyti