QUOTE(ingajoro @ 2016 06 04, 19:54)
Sveikos :-)
Manes laukia kkonsultacija,taip bijau,kad pamirsiu ko norejau paklausti ar ka esminio pamirsiu paklausti,gal galit pasidalinti klausimynu?ko jus klausdavote konsultaciju metu? :-)
Manes laukia kkonsultacija,taip bijau,kad pamirsiu ko norejau paklausti ar ka esminio pamirsiu paklausti,gal galit pasidalinti klausimynu?ko jus klausdavote konsultaciju metu? :-)
Sveika, man kaip ir fuchiai, viska isaiskino taip, kad nebeturejau ko paklaust Pas ka konsultuosies?
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 05, 12:52)
*Man kol kas kryžius, pavargau del skaudančios nugaros
**Kaip del perrišimu? T.y. pleistų keitimo?
**Kaip del perrišimu? T.y. pleistų keitimo?
*Cia buvo pats baisiausias mano skausmas
**As pleistrus keisdavau kas 3 dienas. Man jie nesirpo , visada buvo sausi. Tiesioj nuejus i dusa, pleistrai suslapdavo ir lengvai juos nulupdavau. Paskui nusisausini, dezinfekuoji pjuvi, bamba ir vel klijuoji pleistra
As tai nebijau, buciau norejus matyt is sono kaip mane operuoja
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 05, 14:08)
*Tikriausiai viską išgyvenusioms atrodžiau mažu mažiausia keista
** emz nusiteik kad viskas bus gerai, galvok pozityviai, nera nieko ko neištvertum
** emz nusiteik kad viskas bus gerai, galvok pozityviai, nera nieko ko neištvertum
*Tikrai ne, visos mes perejom ta nezinomybe ir pateikdavau daugybe klausimu jau issioperavusioms merginoms
**
QUOTE(Masiuke @ 2016 06 05, 17:40)
Atrodo kad pacios baisiausios dienos jau praeiti, nes su kiekviena dienele vis geriau...
Tikrai taip
Emz, dideliausios sekmes tau. Lauksim su naujienom
I pasta gavau zinute nuo Naktinukas. Vis delto dare jai plastika 06.02. Pasirinko gyd Jankuna:
Labuka, padare ir man pilvo plastika, treciadieni konsultacija turejau gyvai, o vakar ispjove. Socialiniai tinklai blokuoti tai negaliu parasyt tik per pasta
Laba, jauciuosi sunkiai, vakar norejo Paleist bet su daktaru sutarem kad siandiena paleis, nes vakar silta labai buvo. Net neutuokiu kaip ir kada isitiesiu,ar tau ilgai Truko tas periodas? Pasirinkau v.jankuna, nes ji labiau man rekomendavo ir nuostabus zmogus, pamates gyvai pilva viska tiesiai sviesiai isdejo kas ir kaip, nuo ko man jis toks buvo atsirades, po operacijos tuk patvirtino kad didzioji pilvo problema buvo apendicitas blogai susiutas, nes isiuvo i pilvo raumenys, todel nuo mazens kuo daugiau sportuodavau tuo jis labiau pesdavo raumenis nuo sieneles ar kazkas tokio.. Zodziu dziaugiuos zinodama priezasti. Buvau taip pat susitikusi ir su R.Bagdonu jo nepasirinkau, nepatiko kaip zmogus, labai jau komercinis pasirode. Na bet siaip viskas gerai, tik suku galva del isitiesimo ir penktadienio keliones atgal i no, nes Vyras nevairuoja Masinos, zodziu sunkus penktadienis lauks. Bet pats didziausias geris tame, kad pilvo nebera:)