Sveikos :-)
Manes laukia kkonsultacija,taip bijau,kad pamirsiu ko norejau paklausti ar ka esminio pamirsiu paklausti,gal galit pasidalinti klausimynu?ko jus klausdavote konsultaciju metu? :-)
Sveikos visos,
mano operacija dar tik planuose...
Ar čia yra operavusios kas nors https://www.groziochirurgija.lt ?
Pas V. Kaikarį ar D.Samsanavičių, K.Maslauską? Nes kažkaip žiūriu dauguma pas T.Aštrauską.
Ačiū iš anksto.
Pas V. Kaikarį ar D.Samsanavičių, K.Maslauską? Nes kažkaip žiūriu dauguma pas T.Aštrauską.
Ačiū iš anksto.
QUOTE(perla69 @ 2016 06 04, 23:15)
Sveikos visos,
Ačiū iš anksto.
Ačiū iš anksto.
Pirmadieni mane Samsanavicius operuos:) papasakosiu viska kas kaip ikelsiu foto pries ir po.
QUOTE(perla69 @ 2016 06 04, 23:15)
Sveikos visos,
Ačiū iš anksto.
Ačiū iš anksto.
Labas
Kad man kaip tik atrodo, kad čia daugiausia grožio chirurgijoj gražinosi as pati pas Samsanaviciu operavausi. Esu patenkinta viskuo
Man ryt jau šešios savaites, ketinu pradeti vėl sportuoti, nes be judesio man stogą rauna. Siaip jau viskas beveik gerai, tik dar virš pjūvio šioks toks patinimas antroje dienos pusėje atsiranda. Ar buvo kam taip?
O daugiau, mėgaujuosi pilvu, lygiu ir be jokių iššokimų, savijauta puiki, jokio tempimo. Tik vis dar ryškiai pamenu pirmąsias dvi savaites ir purtausi, kaip nelengva buvo. Sekmės toms, kurios planuoja operaciją!
Tiesa, jau apie korseto deginimą jau galvoju metas jau
QUOTE(emz @ 2016 06 05, 00:22)
Pirmadieni mane Samsanavicius operuos:) papasakosiu viska kas kaip ikelsiu foto pries ir po.
Ačiū. Sėkmės jums.
Papildyta:
QUOTE(Oraia @ 2016 06 05, 07:33)
Labas
Kad man kaip tik atrodo, kad čia daugiausia grožio chirurgijoj gražinosi as pati pas Samsanaviciu operavausi. Esu patenkinta viskuo
Reiškias neatidžiai skaitinėjau temą
Jis mano sūnų konsultavo po avarijos ir mamą operavo, labai malonus žmogus pasirodė.
Sveikos mergaitės
Viską skaitau, tik naktimis, nebelieka jėgų atrašyti
Nuoširdus ačiū už pasidalinimą savijautų ir pooperacinę eigą, tada žinai ko tikėtis
Man atrodo vakaro pilvo vaizdu aš tave perspjaučiau
Linkiu sklandžios op!
Žiauriai smagu skaityti! Su siaubu skaičiau ką išgyvenai Nesuprantu tik vieno, nejau narkozės pasekmė??? Nerandu kito paaiškinimo...
Dėl to tynimo būtinai pasuk į klinką, bus aišku kas kaip
Dėkoju už palinkėjimą sėkmės - mums jos dar prireiks! Pasiskaičiavau, kad darban grįšiu po 3 savaičių, truputį neramu ar nebūsiu sulinkus dar
Sekiau sekiau, mergaitės, jūsų pilvukų vaizdus,- labai dailūs!
Kažin kaip Taniai sekasi ?
Matau Masiukę apačioje, - kaip tu???
Viską skaitau, tik naktimis, nebelieka jėgų atrašyti
Nuoširdus ačiū už pasidalinimą savijautų ir pooperacinę eigą, tada žinai ko tikėtis
QUOTE(emz @ 2016 05 18, 21:42)
Taip. Ir turiu visiskai itraukus buti ir nekvepuot jei plokstesnio noriu
Man atrodo vakaro pilvo vaizdu aš tave perspjaučiau
Linkiu sklandžios op!
... Esu patenkinta viskuo...
Siaip jau viskas beveik gerai, tik dar virš pjūvio šioks toks patinimas antroje dienos pusėje atsiranda. Ar buvo kam taip?
O daugiau, mėgaujuosi pilvu, lygiu ir be jokių iššokimų, savijauta puiki, jokio tempimo. Tik vis dar ryškiai pamenu pirmąsias dvi savaites ir purtausi, kaip nelengva buvo. Sekmės toms, kurios planuoja operaciją!
Siaip jau viskas beveik gerai, tik dar virš pjūvio šioks toks patinimas antroje dienos pusėje atsiranda. Ar buvo kam taip?
Žiauriai smagu skaityti! Su siaubu skaičiau ką išgyvenai Nesuprantu tik vieno, nejau narkozės pasekmė??? Nerandu kito paaiškinimo...
Dėl to tynimo būtinai pasuk į klinką, bus aišku kas kaip
Dėkoju už palinkėjimą sėkmės - mums jos dar prireiks! Pasiskaičiavau, kad darban grįšiu po 3 savaičių, truputį neramu ar nebūsiu sulinkus dar
Sekiau sekiau, mergaitės, jūsų pilvukų vaizdus,- labai dailūs!
Kažin kaip Taniai sekasi ?
Matau Masiukę apačioje, - kaip tu???
QUOTE(ingajoro @ 2016 06 04, 18:54)
Sveikos :-)
Manes laukia kkonsultacija,taip bijau,kad pamirsiu ko norejau paklausti ar ka esminio pamirsiu paklausti,gal galit pasidalinti klausimynu?ko jus klausdavote konsultaciju metu? :-)
Labas. Kad man nelabai ir bebuvo ka klausti, viska gydytojos susake po keliskart
Papildyta:
QUOTE(perla69 @ 2016 06 05, 00:15)
Sveikos visos,
Ačiū iš anksto.
Ačiū iš anksto.
As pas V. Kaikari operuosiuos rugpjuti
Labas
Man ryt jau šešios savaites, ketinu pradeti vėl sportuoti, nes be judesio man stogą rauna. Siaip jau viskas beveik gerai, tik dar virš pjūvio šioks toks patinimas antroje dienos pusėje atsiranda. Ar buvo kam taip?
A6 tai prieš OP vengiau skaityt tavo išgyvenimus, o va dabar eisiu įdėmiai paskaityt palygint Man kol kas kryžius, pavargau del skaudančios nugaros kosmosas kažkoks atrodo niekada neišsitiesiu. Korseta tai jo, tik 2 diena, bet jau nervina, verzia apačioj, nepatogu, noris pasitaisyt jį bet baisu nes viskas dar skauda. Kaip del perrišimu? T.y. pleistų keitimo? Kada keitei, aš tai bijau net ten lyst, tiesa sakant. Gydytojas sake keist kai tokie prisirpe bus, kai patys pasiduos nuimami, bet man kaip ir sausi jie visai
QUOTE(Hilari @ 2016 06 05, 08:55)
Nu kaip, kai isitaisau patogiai ir neskauda tai visai nieko, svajoju kada jau išvysiu rezultatus kaip mėgausiuos plokščiu pilvuku ir t.t. Bet kai reikia atsikelt ar nueit iki tualeto tai vajej vajei, Vakar tai grįžusi sedėjau 1 aukšte visą laiką, kai reikėjo kilt į 2 aukštą į miegamajį tai cirkai būvo Skaniai po to jaučiu pasijuoksiu iš šių prisiminimų, vaizdėlis tai vertas oskaro. vyras kelia mane, ant galvos bizas belenkoks susuktas, galva 3 dienas neplauta, zandai istynė, ant nosies gipsas, ant kaklo lėktuvo pagalvele, apsirengus tokiais plačiais dryžuotais marškiniais kaip iš durchatos Žodžiu princesė ne kitaip susirietus stenėdama keliauju į miegamąji, vyro akys pilnos skausmo (gaila jam manęs, nežino kuo padėt) O aš žvengiu, skauda žvengt bet juokas ima ir nervas, galvoju nu šakės kaip jis į mane tokią gali žiūrėt? Rezultatu kol kas kaip ir nematau, viskas patyne suspausta, nosies tai iš vis nematau, vis galvoju kaip atrodys, kvepuot sunku užkimšta, kol kas jaučiuosi net nežinau kaip, kartais gaila savęs iki ašarų, kartais stiprybę atsiranda iškęst. Kartais didžiuojuosi savim kad ryžausi, žodžiu emocijų spektras
Va ką radau Oraia:
Ką reikia žinoti apie pilvo plastines operacijas?
*Operacija atliekama taikant bendrinę nejautrą, trunka 24 valandas.
* Pirmos dvi pooperacinės paros paprastai praleidžiamos klinikoje.
* Į darbą galima grįžti maždaug po 2 savaičių.
* Apie 6 savaites tenka segėti specialų korsetą.
*Apie 2 mėnesius juntamas tempimo jausmas.
* Sportuoti ar kelti sunkius daiktus galima maždaug po 3 mėnesių.
Skaitykite daugiau: http://www.cosmopoli...o.d?id=68084322
Ir dar ką pamiršau parašyti,- kai man darė pilvo echoskopija, rado visus organus žemai nusileidusius....ateitis dėl to, pasak gydytojo, nekokia,- jei nieko nedarysiu... Ką daryti?, ogi skubiai susiųti pilvą ir sportuoti. Jei dar abejojau, kaip nemažai čia rašiusių mergaičių (...kažin ar tikra reikia, gal tušti išmislai...ir pan. ), tai dabar aiškiai žinau, kad kito pasirinkimo tiesiog neturiu
Fuchia, tu kurią dieną?
Tania pavarei, juokiuosi pilna burna iš vaizdingo aprašymo.... laikykis mergaite, jau tik gerės ir gerės
Ką reikia žinoti apie pilvo plastines operacijas?
*Operacija atliekama taikant bendrinę nejautrą, trunka 24 valandas.
* Pirmos dvi pooperacinės paros paprastai praleidžiamos klinikoje.
* Į darbą galima grįžti maždaug po 2 savaičių.
* Apie 6 savaites tenka segėti specialų korsetą.
*Apie 2 mėnesius juntamas tempimo jausmas.
* Sportuoti ar kelti sunkius daiktus galima maždaug po 3 mėnesių.
Skaitykite daugiau: http://www.cosmopoli...o.d?id=68084322
Ir dar ką pamiršau parašyti,- kai man darė pilvo echoskopija, rado visus organus žemai nusileidusius....ateitis dėl to, pasak gydytojo, nekokia,- jei nieko nedarysiu... Ką daryti?, ogi skubiai susiųti pilvą ir sportuoti. Jei dar abejojau, kaip nemažai čia rašiusių mergaičių (...kažin ar tikra reikia, gal tušti išmislai...ir pan. ), tai dabar aiškiai žinau, kad kito pasirinkimo tiesiog neturiu
Fuchia, tu kurią dieną?
Tania pavarei, juokiuosi pilna burna iš vaizdingo aprašymo.... laikykis mergaite, jau tik gerės ir gerės
QUOTE(Oraia @ 2016 06 05, 06:33)
Labas
Oraia pasirodyk ir koks tavo ugis/svoris? Kiek sumazejo pilvo/liemens apimtis ?
Papildyta:
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 05, 10:52)
A6 tai prieš OP vengiau skaityt tavo išgyvenimus, o va dabar eisiu įdėmiai paskaityt palygint Man kol kas kryžius, pavargau del skaudančios nugaros kosmosas kažkoks atrodo niekada neišsitiesiu. Korseta tai jo, tik 2 diena, bet jau nervina, verzia apačioj, nepatogu, noris pasitaisyt jį bet baisu nes viskas dar skauda. Kaip del perrišimu? T.y. pleistų keitimo? Kada keitei, aš tai bijau net ten lyst, tiesa sakant. Gydytojas sake keist kai tokie prisirpe bus, kai patys pasiduos nuimami, bet man kaip ir sausi jie visai
Nu kaip, kai isitaisau patogiai ir neskauda tai visai nieko, svajoju kada jau išvysiu rezultatus kaip mėgausiuos plokščiu pilvuku ir t.t. Bet kai reikia atsikelt ar nueit iki tualeto tai vajej vajei, Vakar tai grįžusi sedėjau 1 aukšte visą laiką, kai reikėjo kilt į 2 aukštą į miegamajį tai cirkai būvo Skaniai po to jaučiu pasijuoksiu iš šių prisiminimų, vaizdėlis tai vertas oskaro. vyras kelia mane, ant galvos bizas belenkoks susuktas, galva 3 dienas neplauta, zandai istynė, ant nosies gipsas, ant kaklo lėktuvo pagalvele, apsirengus tokiais plačiais dryžuotais marškiniais kaip iš durchatos Žodžiu princesė ne kitaip susirietus stenėdama keliauju į miegamąji, vyro akys pilnos skausmo (gaila jam manęs, nežino kuo padėt) O aš žvengiu, skauda žvengt bet juokas ima ir nervas, galvoju nu šakės kaip jis į mane tokią gali žiūrėt? Rezultatu kol kas kaip ir nematau, viskas patyne suspausta, nosies tai iš vis nematau, vis galvoju kaip atrodys, kvepuot sunku užkimšta, kol kas jaučiuosi net nežinau kaip, kartais gaila savęs iki ašarų, kartais stiprybę atsiranda iškęst. Kartais didžiuojuosi savim kad ryžausi, žodžiu emocijų spektras
Prisizvengiau ))) uj as idomu su kokiom emocijom busiu rytoj kai atsibusiu
QUOTE(emz @ 2016 06 05, 12:35)
Daug daug tau stiprybės ir teigiamų emocijų, dabar va perskaičiau 2 paskutines temas įdėmiai, prieš tai rėčiau pasirodydavau ir vengiau daug skaityt, nes galva tyno nuo informacijos pertekliaus (skaičiau dar ir apie nosies operacijas) Tai galiausiai mečiau tą reikalą, bet dabar skaitydama prisimenu save kiek būvo abėjonių klausymų ir pan. Tikriausiai viską išgyvenusioms atrodžiau mažu mažiausia keista emz nusiteik kad viskas bus gerai, galvok pozityviai, nera nieko kuo neištvertum, aš tai bailė didžiausia, man baisu dar po korsetu net pažvelgti, tarpais atrodo kad pavargau nuo viso to, kad kokio velnio, o kartais galvoju jo majo jau viskas ok dabar tik geryn po operacijos paskaityk Oraira išgyvenimus, man jie dabar laaaabai padėjo nes panašus išgyvenimai, tik dabar atrodo kad tos 5 savaites tai dar taaaaaaip ilgai... Labai lauksim žinių iš tavęs sveiksim kartu ir palaikysim vieną kitą
Labuka, stai ir as jau 11 para po op.
Prisivaiksciojau snd kaip reikalas, sumanem i zoo soda nemokamai nuvaryt.
Einu daug maz jau issitiesus, toks skausmelis dar jauciasi, bet vaistuku nuo skausmo jau nebegeriu.
Buity dar vyras padeda, batu apsiaut nesugebu, darbininke is manes nekokia dar
Sianakt taip niezejo ten pjuvi siaubelis, buciau nusikasius jei ne korsetas...nervuoja jis mane jau... bet gal kaip nors susidraugausiu su juo.
Zaizda varysiu ryt persirist, kaip ir paskutini karta jau, tai bandysiu pasirodyti jums
Atrodo kad pacios baisiausios dienos jau praeiti, nes su kiekviena dienele vis geriau...Nors buvo ir man, kad gulejau ir saves gailejau..
Prisivaiksciojau snd kaip reikalas, sumanem i zoo soda nemokamai nuvaryt.
Einu daug maz jau issitiesus, toks skausmelis dar jauciasi, bet vaistuku nuo skausmo jau nebegeriu.
Buity dar vyras padeda, batu apsiaut nesugebu, darbininke is manes nekokia dar
Sianakt taip niezejo ten pjuvi siaubelis, buciau nusikasius jei ne korsetas...nervuoja jis mane jau... bet gal kaip nors susidraugausiu su juo.
Zaizda varysiu ryt persirist, kaip ir paskutini karta jau, tai bandysiu pasirodyti jums
Atrodo kad pacios baisiausios dienos jau praeiti, nes su kiekviena dienele vis geriau...Nors buvo ir man, kad gulejau ir saves gailejau..