Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 01, 15:37)

Zinoma, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Tu i Kauna leki, taip?

Taip Kaune pas T.A.
Na štai aš jau ir klinikoje, įsikūriau, atnešė tablėtikė kad pamiegočiau.
Jaučiu isijungsiu kokia komediją pažiūrėt kad negalvuoti apie OP ax.gif Palata jauki, personalas malonus ir rūpestingas, žodžiu tikiuosi viskas bus gerai smile.gif Praeis sklandžiai ir neskausmingai smile.gif
Atsakyti
Merginos, o bikini zona reikia visai nuskusti? kazkaip susimasciau dabar biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 01, 21:35)
Merginos, o bikini zona reikia visai nuskusti? kazkaip susimasciau dabar biggrin.gif ?

Geriau taip mirksiukas.gif
wwwtania kaip idomiai, is vakaro guldo? Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Wwwtania, kaip tu? bigsmile.gif

Emz, as visko nedepiliavau. Visa menesi planavau nueit i salona, bet pabijojau skausmo biggrin.gif Tai pati su epiliatorium praejau sonus ir truputi virsu, kur pjuvi daro fear.gif AD, kad nejau i salona lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos as jau po viko, jauciuosi kaip pervaziuota traukiniu, op vyko 3,5 val, sake sekmingai. placiau parasysiu veliau, nes dabar sunkoka. ir kvepuot neeina del nosies, bet jau visviesn laiminga
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 02, 18:42)
4u.gif  sveikos as jau po viko, jauciuosi kaip pervaziuota traukiniu, op vyko 3,5 val, sake sekmingai. placiau parasysiu veliau, nes dabar sunkoka. ir kvepuot neeina del nosies, bet jau visviesn laiminga

Lauksim ziniu!!!!!
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 02, 18:42)
4u.gif  sveikos as jau po viko, jauciuosi kaip pervaziuota traukiniu, op vyko 3,5 val, sake sekmingai. placiau parasysiu veliau, nes dabar sunkoka. ir kvepuot neeina del nosies, bet jau visviesn laiminga

Kaip jautiesi??smile.gif man jau pirmadieni, uch kaip greitai!
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 03, 17:13)
Kaip jautiesi??smile.gif man jau pirmadieni, uch kaip greitai!

Na šiandien jau matau šviesą tūnelio gale. vakar būvo daug sunkiau. Iš tikro jaudinausi prieš operaciją daugiau nei vertėjo biggrin.gif pamenu tik tiek kad atejau į operacine, nusirengiau atsiguliau ir viskas biggrin.gif atsibudusi pamačiau vyro ryškiai žydrą maikę ir tvirtai suspaustą mano ranką taip ir laikiau ją kol galutinai atsipeikėjau. po to suleido nuskausminamųjų spėjau dar parašyt draugams bei mamai kad gyva tongue.gif viskas lyg ir gerai, vyrą paleidau pas vaikų į Klaipedą. O vakare jau prasidėjo linksmumai kvepuot per nosį negalėjau, išgeriau migdomųjų bet atsigult neejo, nes kai atsiguldavau skysčiai nusileisdavo į gerklę, bijojau uždūsti doh.gif pamiegot dorai nepavyko, burna dziuvo baisiai. Ryte išemė šlapimo kateterį ir drenus iš nugaros (šlykšti procedura sakyčiau) Po to atėjo gydytojas ir išemė tamponus iš nosies, iš karto akyse pašviesejo thumbup.gif Po to pirmas atsikelimas į tualetą, ojei, sunkiausia būvo atsikeltijaučiausi beviltiškai. Pablioviau, paemiau sav į rankas ir padariau tai, kai atsistojau supratau kad išsitiesti negaliu, pėdinau iki tualeto ir isivaizdavau kaip tai juokingai atrodo iš šono. Žodžiu pusdienį gulėjau ir gailėjau savęs.
Maistas: žinokit toks jausmas kad mane čia nori nupenieti biggrin.gif doh.gif tiek daug atneša kad nei pusę tiek suvalgyt negaliu. rūpinasi taip pat labai. sesutės nuostabios.
Vakare atejo kita sesute sulasino vaistu ir nuskausmino, galima sakyt sparnai uzaugo, keltis pasidare lengviau, nakčiai išgeriau migdomųjų ir apie 11 lūžau, atsikėliau apie 2 val nakties, išgėriau dar vieną tabletę ir miegojau iki 7 ryto neprabudus, atsikėliau jau visai kitos nuotaikosaišku dar toli iki geros savijautos, bet bent jau nesinori bliauti biggrin.gif Dabar laukiu gydytojo, bijau drenu isemimo ir kelionės namo doh.gif bet gal nieko, kaip nors 4u.gif Svarbiausia kad jau tai padariau ir jau eina geryn viskas. Linkėjimai visoms, žinokit grožis tikrai reikalauja aukų tongue.gif Imetu selfiuką wink.gif http://radikal.ru:80...4/-88693455.jpg
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 04, 08:57)
Na šiandien jau matau šviesą tūnelio gale. vakar būvo daug sunkiau. Iš tikro jaudinausi prieš operaciją daugiau nei vertėjo biggrin.gif pamenu tik tiek kad atejau į operacine, nusirengiau atsiguliau ir viskas  biggrin.gif atsibudusi pamačiau vyro ryškiai žydrą maikę ir tvirtai suspaustą mano ranką taip ir laikiau ją kol galutinai atsipeikėjau. po to suleido nuskausminamųjų spėjau dar parašyt draugams bei mamai kad gyva  tongue.gif viskas lyg ir gerai, vyrą paleidau pas vaikų į Klaipedą. O vakare jau prasidėjo linksmumai kvepuot per nosį negalėjau, išgeriau migdomųjų bet atsigult neejo, nes kai atsiguldavau skysčiai nusileisdavo į gerklę, bijojau uždūsti  doh.gif pamiegot dorai nepavyko, burna dziuvo baisiai. Ryte išemė šlapimo kateterį ir drenus iš nugaros (šlykšti procedura sakyčiau) Po to atėjo gydytojas ir išemė tamponus iš nosies, iš karto akyse pašviesejo  thumbup.gif Po to pirmas atsikelimas į tualetą, ojei, sunkiausia būvo atsikeltijaučiausi beviltiškai. Pablioviau, paemiau sav į rankas ir padariau tai, kai atsistojau supratau kad išsitiesti negaliu, pėdinau iki tualeto ir isivaizdavau kaip tai juokingai atrodo iš šono. Žodžiu pusdienį gulėjau ir gailėjau savęs.
Maistas: žinokit toks jausmas kad mane čia nori nupenieti  biggrin.gif  doh.gif tiek daug atneša kad nei pusę tiek suvalgyt negaliu. rūpinasi taip pat labai. sesutės nuostabios.
Vakare atejo kita sesute sulasino vaistu ir nuskausmino, galima sakyt sparnai uzaugo, keltis pasidare lengviau, nakčiai išgeriau migdomųjų ir apie 11 lūžau, atsikėliau apie 2 val nakties, išgėriau dar vieną  tabletę ir miegojau iki 7 ryto neprabudus, atsikėliau jau visai kitos nuotaikosaišku dar toli iki geros savijautos, bet bent jau nesinori bliauti  biggrin.gif Dabar laukiu gydytojo, bijau drenu isemimo ir kelionės namo  doh.gif  bet gal nieko, kaip nors  4u.gif Svarbiausia kad jau tai padariau ir jau eina geryn viskas. Linkėjimai visoms, žinokit grožis tikrai reikalauja aukų  tongue.gif Imetu selfiuką wink.gif http://radikal.ru:80...4/-88693455.jpg

foto neatidaro, pamegint per part.lt

o as jau panikoj, kodel per nosi kvepuot negali?? kas ten sukista i ta nosi? vajezus. o as dar viena kaip pirstas, uz rankytes nieks nepalaikys, jau dabar bliaut noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 04, 12:27)
foto neatidaro, pamegint per part.lt
o as jau panikoj, kodel per nosi kvepuot negali?? kas ten sukista i ta nosi? vajezus. o as dar viena kaip pirstas, uz rankytes nieks nepalaikys, jau dabar bliaut noriu biggrin.gif

Atidaro foto (bent per tel). As ir is pradziu nesupratau prie ko cia nosis ir tt bet po foto viskas aisku. Ji gi nosyte dar tvarkesi smile.gif
Sveik wwwtania 4u.gif Blogiausia jau prareityje, po savaites kitos bus visai ktas jausmas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p i n k @ 2016 06 04, 12:36)
Atidaro foto (bent per tel). As ir is pradziu nesupratau prie ko cia nosis ir tt bet po foto viskas aisku. Ji gi nosyte dar tvarkesi smile.gif
Sveik wwwtania 4u.gif Blogiausia jau prareityje, po savaites kitos bus visai ktas jausmas mirksiukas.gif

man ir per tel neatidaro. Pfuuu jau issigandus del tos nosies buvau, man klaustrofobija truputi biggrin.gif
Atsakyti
Na štai aš jau ir namučiuose. Kelione būvo lengvesne nei tikejausi, sedet visai nieko. Taip, aš dar ir nosytė tvarkiau, tai del to būvo sunkumų su kviepavimu
emz nepergyvenk, viskas pakenčiama, aš tai iš viso bailė ir tai dar laikausi, kai trauke drenus ir perrišinėjo kojos drebėjo, pažiūrėt nedrįsau, nežinau kaip reiks pačiai tvarščius keist. Vyras padėjo korsetą užsidėt tik kažkaip biški kreivokai uždėjom biggrin.gif , ką pamačiau, tai kad šonai ištynė žiauriai. Laukiu kol vaikai atvaziuos biggrin.gif dar nemate manęs jaučiu išsigąs biggrin.gif Pas gyd pasirodyt liepe po savaites, tai kad tikiuos su kiekviena diena viskas tik geryn ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 04 birželio 2016 - 14:13