QUOTE(emz @ 2016 06 03, 17:13)
Kaip jautiesi??
man jau pirmadieni, uch kaip greitai!
Na šiandien jau matau šviesą tūnelio gale. vakar būvo daug sunkiau. Iš tikro jaudinausi prieš operaciją daugiau nei vertėjo
pamenu tik tiek kad atejau į operacine, nusirengiau atsiguliau ir viskas
atsibudusi pamačiau vyro ryškiai žydrą maikę ir tvirtai suspaustą mano ranką taip ir laikiau ją kol galutinai atsipeikėjau. po to suleido nuskausminamųjų spėjau dar parašyt draugams bei mamai kad gyva
viskas lyg ir gerai, vyrą paleidau pas vaikų į Klaipedą. O vakare jau prasidėjo linksmumai kvepuot per nosį negalėjau, išgeriau migdomųjų bet atsigult neejo, nes kai atsiguldavau skysčiai nusileisdavo į gerklę, bijojau uždūsti
pamiegot dorai nepavyko, burna dziuvo baisiai. Ryte išemė šlapimo kateterį ir drenus iš nugaros (šlykšti procedura sakyčiau) Po to atėjo gydytojas ir išemė tamponus iš nosies, iš karto akyse pašviesejo
Po to pirmas atsikelimas į tualetą, ojei, sunkiausia būvo atsikeltijaučiausi beviltiškai. Pablioviau, paemiau sav į rankas ir padariau tai, kai atsistojau supratau kad išsitiesti negaliu, pėdinau iki tualeto ir isivaizdavau kaip tai juokingai atrodo iš šono. Žodžiu pusdienį gulėjau ir gailėjau savęs.
Maistas: žinokit toks jausmas kad mane čia nori nupenieti
tiek daug atneša kad nei pusę tiek suvalgyt negaliu. rūpinasi taip pat labai. sesutės nuostabios.
Vakare atejo kita sesute sulasino vaistu ir nuskausmino, galima sakyt sparnai uzaugo, keltis pasidare lengviau, nakčiai išgeriau migdomųjų ir apie 11 lūžau, atsikėliau apie 2 val nakties, išgėriau dar vieną tabletę ir miegojau iki 7 ryto neprabudus, atsikėliau jau visai kitos nuotaikosaišku dar toli iki geros savijautos, bet bent jau nesinori bliauti
Dabar laukiu gydytojo, bijau drenu isemimo ir kelionės namo
bet gal nieko, kaip nors
Svarbiausia kad jau tai padariau ir jau eina geryn viskas. Linkėjimai visoms, žinokit grožis tikrai reikalauja aukų
Imetu selfiuką
http://radikal.ru:80...4/-88693455.jpg