Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Masiuke @ 2016 05 31, 13:49)
Sveikos merginos..Koks baisus tas dalykas-korsetas eina sau...suntu as jame, ir tas niezulys dar....kaip norisi kasytis ir kasytis...tikriausiai gija smile.gif
Vakar buvau perisimuose tai sake viskas graziai gija.
jau ir skausmas netoks didelis.

Tas niezulys kiek ilgai mane kamavo doh.gif
QUOTE(emz @ 2016 05 31, 17:33)
O kelintatau diena po op?

Emz 6 dienos po op rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 31, 16:42)
Tas niezulys kiek ilgai mane kamavo doh.gif

Emz 6 dienos po op rolleyes.gif

O kaip vaiksciot gali? Normaliai?
Atsakyti
Sveikos, aš kaip vaiduoklis tai dingstu tai vėl atsirandu blush2.gif doh.gif
Tesiog būvo vaikų išleistuvės, dukra į 1 klasę, sūnus į 5tą, plius vyro jubiliejus.. Tai visa užsikasus sad.gif Oi, merginos jūs nuostabios wub.gif pilvukai tobuli thumbup.gif
Mano diena jau poryt.. Rytoj gulsiuos, poryt 8 ryto operuos, jaudinuosi ne tas žodis unsure.gif Bet žiūrint į jūs tikiu kad yra verta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 31 gegužės 2016 - 22:03
QUOTE(wwwtania @ 2016 05 31, 22:02)
Sveikos, aš kaip vaiduoklis tai dingstu tai vėl atsirandu blush2.gif  doh.gif
Tesiog būvo vaikų išleistuvės, dukra į 1 klasę, sūnus į 5tą, plius vyro jubiliejus.. Tai visa užsikasus sad.gif Oi, merginos jūs nuostabios  wub.gif pilvukai tobuli  thumbup.gif
Mano diena jau poryt.. Rytoj gulsiuos, poryt 8 ryto operuos, jaudinuosi ne tas žodis  unsure.gif  Bet žiūrint į jūs tikiu kad yra verta  smile.gif

O man pirmadieni op ir vakar is klinikos paskambino, nes nubudo anesteziologas paskaites sena mano israsa po komplikacijos liepe kruva tyrimu papildomu pasidaryt, tai kaip dabar suspet iki pirmadienio??? Net privaciai vietu nera, tikiuosi neatsisakys operuot, nes gydytojui per konsultacija sakiau apie savo komplikacijas turetas, bet jis tepasake, kad papildomai krauja paskystins :/
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 01, 00:02)
Bet žiūrint į jūs tikiu kad yra verta  smile.gif

Tas jaudinimasis tikrai normalus dalykas. O verta visu 100% thumbup.gif
Lauksim ziniu mirksiukas.gif
QUOTE(emz @ 2016 06 01, 09:26)
O man pirmadieni op ir vakar is klinikos paskambino, nes nubudo anesteziologas paskaites sena mano israsa po komplikacijos liepe kruva tyrimu papildomu pasidaryt, tai kaip dabar suspet iki pirmadienio??? Net privaciai vietu nera, tikiuosi neatsisakys operuot, nes gydytojui per konsultacija sakiau apie savo komplikacijas turetas, bet jis tepasake, kad papildomai krauja paskystins :/

Oho blink.gif

As tai plezinuos wub.gif Uzsiklijuoju bamba pleistru ir megaujuosi saule. Penktadieni jau griztu i darba po VPA
Atsakyti
Sveikos merginos, labai džiaugiuosi už visas laimingas smile.gif Perskaičiau visą temą, šiaip planavau daryti operaciją, bet prisipažinsiu, kad vakar skaitydama baisiai išsigandau to rando, naktį apsvarsčiau ir galvoju, kad vis tik man kyla daug lausimų, man rodos tas randas gi vistiek pabala ir jo beveik nebesimato? Išsiunčiau foto įdėjimui į foto albumą tikiuosi priimsite mane į gretas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 06 01, 08:26)

Nu nieko sau blink.gif Tikiuosi viskas bus gerai, ir operacija įvyks
QUOTE(Shagrifa @ 2016 06 01, 10:52)
Labas rytas

Tas jaudinimasis tikrai normalus dalykas. O verta visu 100%  thumbup.gif
Lauksim ziniu  mirksiukas.gif

Oho blink.gif

As tai plezinuos wub.gif Uzsiklijuoju bamba pleistru ir megaujuosi saule. Penktadieni jau griztu i darba po VPA

Kaip fainiai kad viskas jau toli toli. Taip, tikiuosi kad susitvarkysiu su jauduliuku, eisiu kept torta kaimynes sunui, ir po to krausiu tase, beje taip pat jaudinuosi del tyrimų, sake darys vietoj, tai tikiuosi viskas bus gerai. Visa savaitę laukiau šios dienos, o va ji atėjo, o man net rankos tirpsta nuo jaudulio, nesitikejau kad taip pergyvensiu. Bet nieko, viskas bus gerai, turi bt gerai. Gražios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2016 06 01, 12:03)
Sveikos merginos, labai džiaugiuosi už visas laimingas smile.gif Perskaičiau visą temą, šiaip planavau daryti operaciją, bet prisipažinsiu, kad vakar skaitydama baisiai išsigandau to rando, naktį apsvarsčiau ir galvoju, kad vis tik man kyla daug lausimų, man rodos tas randas gi vistiek pabala ir jo beveik nebesimato? Išsiunčiau foto įdėjimui į foto albumą tikiuosi priimsite mane į gretas  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Taip, randas isbala ir lieka grazus pilvukas. Jei mania, kad reikia operacijos, butinai darykis. Jauciuosi kitu zmogumi wub.gif
QUOTE(wwwtania @ 2016 06 01, 12:09)
Bet nieko, viskas bus gerai, turi bt gerai. Gražios dienos visoms  4u.gif

Zinoma, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Tu i Kauna leki, taip?
Atsakyti
Tai va, be kardiologo konsultacijos neoperuos. Greitai susiderinau, penktadieni einu. Vos ne vos radau, visi arba uzimti arba atostogauja! Nesvarbu kiek pinigu moketum! Tikiuosi viskas ok bus, nes pirmadieni operacija.rytoj einu giliuju venu echoskopijai, irgi vos ikiso mane. Dar pulmonologo konsultacijos reiketu, bet jau sakiau, niekaip... Be to nieko jie nepasakytu. Tai va. Jei viskas ok, operuos pirmadieni ir jei viskas ok, gyva atsibusiu biggrin.gif sorry uz sarkazma, bet taip sudinai del skyrybu jauciuosi, kad net noreciau numirt, bet is kur man tokia laime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2016 06 01, 11:03)
Sveikos merginos, labai džiaugiuosi už visas laimingas smile.gif Perskaičiau visą temą, šiaip planavau daryti operaciją, bet prisipažinsiu, kad vakar skaitydama baisiai išsigandau to rando, naktį apsvarsčiau ir galvoju, kad vis tik man kyla daug lausimų, man rodos tas randas gi vistiek pabala ir jo beveik nebesimato? Išsiunčiau foto įdėjimui į foto albumą tikiuosi priimsite mane į gretas  4u.gif

Sveika 4u.gif viskas buna ok su tuo randeliu, graziai sugyja ir lieka kaip siuliumas. Aisku tikrai ne per pora menesiu, bet per ilgesni laika sugyja ir isbala.
Merginos, kas turit slapuka i pasta, prasau suziurekit naujokes foto ir perkelkit i albuma. As db komandiruotej, tai per tel tokio darbelio nepadarysiu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 31, 20:43)
O kaip vaiksciot gali? Normaliai?

Na snd kaip ir savaite po op smile.gif Su kiekviena diena vis po trupuciuka geriau, bet dar neina normaliai issitiesti, einu pasilenkus. Sunkiausia buvo kokios 3 dieneles, o dbr jei ne korsetas tai butu viskas ciki. biggrin.gif
Taip gera kai lb trumpam nusiimu, pasitepu oda kremu, dar pasikasau smile.gif)) palaima.
O mamytes tos kurios dar galvoja drasiai ryzkites, as pati su tuo maisu vaiksciojau 8 metus, ir pagaliau jo nera!!! jausmas nerealus, nebeteks klausimo girdeti "gal laukiesi"ir renktis ka nori, sudie kelnaites iki pazastu, ir sveiki aptempti rubeliai!! Nu aisku liko palaukti iki to, bet didziausias darbas jau padarytas. Kaip kazkuri mamyte sake" visi skausmai praeis o liks tik grazus pilvukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 06 01, 16:45)
Sveika  4u.gif viskas buna ok su tuo randeliu, graziai sugyja ir lieka kaip siuliumas. Aisku tikrai ne per pora menesiu, bet per ilgesni laika sugyja ir isbala.
Merginos, kas turit slapuka i pasta, prasau suziurekit naujokes foto ir perkelkit i albuma. As db komandiruotej, tai per tel tokio darbelio nepadarysiu....  4u.gif

Ačiū smile.gif na jau pradedu manyti, kad gal ir nieko tas randas, šianakt net sapnavau kažką apie tai ax.gif
Atsakyti