Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 12 tema

QUOTE(Masiuke @ 2016 05 27, 21:10)
Kokiais jum siuliukais siuvo pjuvi?

Normaliais netirpstanciais. Girdejau is ne vieno chirurgo kad taip siunant geriausiai sugyja ir mazesne tikimybe jog isplates.
Atsakyti
QUOTE(Masiuke @ 2016 05 27, 23:10)
Jausmas palietus - pilvas kietas...tiesus....o ne pirstai sulenda,kaip anksciau budavo, aisku dar nelabai matosi tas rezultatas nes esu apklijuota pleistriukais dar.liepe persirist kas tris dienas, kokius 3 kart.o paskui nebeklijuoti jau...o korseta nesioti 4 sav.tik..
Kokiais jum siuliukais siuvo pjuvi?

Vistiek matei, kai perrišinėjo, dabar kol kas taip, tikro vaizdo nematysi - pleistrai, tinimas, korsetas. Man irgi sakė korsetą nešioti 4-5 savaites, tai nešiojau 5. Paskui, kaip rašiau, norėjau jį padegt biggrin.gif
O pas mane pjūvis klinuotas, siūta tik bamba
Atsakyti
Siandien vaziavau ieskot maudomo, radau tongue.gif Ta proga ikeliu foto. Ryt 2 menesiukai. Esu labai labai laiminga wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 28 gegužės 2016 - 16:54
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 28, 17:54)
Siandien vaziavau ieskot maudomo, radau tongue.gif Ta proga ikeliu foto. Ryt 2 menesiukai. Esu labai labai laiminga wub.gif

Labai grazus pilvukas wub.gif Galiu isivaizduoti koks dziaugsmas pagaliau juo grozetis o ne bjauretis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 05 29, 00:11)
Labai grazus pilvukas wub.gif  Galiu isivaizduoti koks dziaugsmas pagaliau juo grozetis o ne bjauretis drinks_cheers.gif

Pritariu, atrodai super!!! Vasarai jau pasiruosusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 28, 16:54)

Labai graziai atrodai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 28, 16:54)

Super!!! Ledine mergina smile.gif as jau ir tuoj busiu tokia smile.gif)))))) bet nerimauju baisiai, daug streso turiu del santykiu seimoje, geriu vaistus, nezinau kaip po operacijos psichologiskai atsilaikyti reikes. Tikiuosi viskas bus ok.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės wub.gif Nuostabus jausmas kai pasiimi bet kokį drabužį - permatomą, aptemptą, ilgą ar trumpą ir jis tau tinka!!!!! bigsmile.gif Didžiausia problema išsirinkti spalvą biggrin.gif KAIFAS!!!

Emz, jau super greitai, liko savaitėlė thumbup.gif

Naktinukas, jau grįžai į LT???

Bandomasis, kaip tu? Gal jau mažylį supi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 05 29, 22:01)
Ačiū, mergaitės wub.gif Nuostabus jausmas kai pasiimi bet kokį drabužį - permatomą, aptemptą, ilgą ar trumpą ir jis tau tinka!!!!! bigsmile.gif Didžiausia problema išsirinkti spalvą biggrin.gif KAIFAS!!!

Emz, jau super greitai, liko savaitėlė thumbup.gif

Naktinukas, jau grįžai į LT???

Bandomasis, kaip tu? Gal jau mažylį supi wub.gif

Pasidariau jau siandien kraujo tyrimus, tikiuosi viskas ok bus. Dabar mastau kas man pades po operacijos, nes i namus grysiu viena.... Na gal parves kas nors ..... Na, makaronu issivirsiu gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 05 30, 18:28)
Pasidariau jau siandien kraujo tyrimus, tikiuosi viskas ok bus. Dabar mastau kas man pades po operacijos, nes i namus grysiu viena.... Na gal parves kas nors .....  Na, makaronu issivirsiu gal biggrin.gif

Saunu, kad tyrimai geri 4u.gif Na, o is bedos viena turetum susitvarkyt, BET bus labai sunku. Bent draugiu pagalbos paprasyk. Kiek imanoma uzsipirk maisto produktu
Atsakyti
Sveikos merginos..Koks baisus tas dalykas-korsetas eina sau...suntu as jame, ir tas niezulys dar....kaip norisi kasytis ir kasytis...tikriausiai gija smile.gif
Vakar buvau perisimuose tai sake viskas graziai gija.
jau ir skausmas netoks didelis.
Atsakyti
QUOTE(Masiuke @ 2016 05 31, 11:49)
Sveikos merginos..Koks baisus tas dalykas-korsetas eina sau...suntu as jame, ir tas niezulys dar....kaip norisi kasytis ir kasytis...tikriausiai gija smile.gif
Vakar buvau perisimuose tai sake viskas graziai gija.
jau ir skausmas netoks didelis.

O kelintatau diena po op?
Atsakyti