Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(tuktuk @ 2016 05 08, 15:57)
Oficialus video iš Prancūzijos 2 repeticijos:
https://www.youtube....h?v=hR5aWilaurE

Balto glajaus SALDUS TORTAS smile.gif
Pavargau matyt nuo to jo vaipymosi ir vis tik tikiuosi, kad laimės kovotoja moteris, nes tie skystablaudžiai vyrai jau visai be aštraus prieskonio pastrigo gerklėj. irnesakyk.gif Persivalgiau matyt saldumynų biggrin.gif . Atsiprašau visų prancūzo gerbėjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 08, 15:14)
ir vis tik tikiuosi, kad laimės kovotoja moteris, nes tie skystablaudžiai vyrai jau visai be aštraus prieskonio pastrigo gerklėj.  irnesakyk.gif P

Pagal statymus, ir šiaip pagal profesionalumą, kol kas realiausia pretendentė yra ukrainietė. Australė susigadino savo reitingus su vaizdu, nebent bus gerai pateikta, ne taip kaip dabar matėme. Maltietė, italė, serbė, bulgarė, armėnė- nepanašu, kad jos pretenduotų į pirmą vietą.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 08, 16:14)
Balto glajaus SALDUS TORTAS smile.gif
--
vis tik tikiuosi, kad laimės kovotoja moteris

VISIŠKAI nesutinku tongue.gif
--
Kas dėl laimėtojos moters aš abejočiau, nors dabar visi labai sujudo dėl Ukrainos dainos. Bet tikrai laaabai abejočiau. Man atrodo, australė daugiau šansų turėtų mastau.gif
Papildyta:

Beje, reik suprast, kad jau pamatėm visas repeticijas?
Papildyta:
Cha smile.gif Berods kažkas ir forume tą patį pastebėjimą išreiškė:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=71207048
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 08, 15:29)
Kas dėl laimėtojos moters aš abejočiau, nors dabar visi labai sujudo dėl Ukrainos dainos. Bet tikrai laaabai abejočiau. Man atrodo, australė daugiau šansų turėtų mastau.gif
Papildyta:

Man atrodo, kad australei vis tik trūksta profesionalumo, ne balso požiūriu, bet dainos perteikimo požiūriu. O gal jos daina tokia, kad labai pasireikšti negali, taip, kaip emocingai dainą gali perteikti ukrainietė ir taip sudominti žiūrovą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 08 gegužės 2016 - 15:39
O man Donato garbanos kaip tik geriau atrodo, bent jau ne mase su ta pacia sukuosena, kaip 90 proc. paaugliu.
Atsakyti
Italės repeticija, man labai gražu, vien už scenos vaizdą balsuočiau smile.gif Bet vaisių ar daržovę, tai galėtų mieliau duoti, o dabar su tokiu surūgusiu veidu, kaip tarybinių laikų pardavėja smile.gif
https://www.youtube....h?v=r1vWBWp_1Kk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 08 gegužės 2016 - 15:46
Man italės scenos vaizdas tai toks truputi kalėdinis,
sakyčiau kaip kalėdinė eglutė_visko daug, žibanti, mirganti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 08 gegužės 2016 - 15:47
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 08, 16:40)
O man Donato garbanos kaip tik geriau atrodo, bent jau ne mase su ta pacia sukuosena, kaip 90 proc. paaugliu.

Kas dėl originalumo, tai taip, ale man jis grynas Martin Gore su ta plaukuosena blush2.gif (Kažkuri forumietė man padėjo prisimint su kuo jis man susiasocijavo. Nu akurat - Martin Gore)

--

Į garbanių temą - mano vienas iš mėgstamiausių visų laikų eurovizinių garbanių thumbup.gif laugh.gif
https://www.youtube....h?v=7uWCTeIv-Tc
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 08, 16:50)
Į garbanių temą - mano vienas iš mėgstamiausių visų laikų eurovizinių garbanių thumbup.gif laugh.gif
https://www.youtube....h?v=7uWCTeIv-Tc

Cia tai geras cirkas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 08, 16:43)
Italės repeticija, man labai gražu, vien už scenos vaizdą balsuočiau smile.gif Bet vaisių ar daržovę, tai galėtų mieliau duoti, o dabar su tokiu surūgusiu veidu, kaip tarybinių laikų pardavėja smile.gif

Na taigi jau vieno saldaus torto užtenka, reikia ir citrinos smile.gif

Jei rimtai, tai daina juk jos tokia. Per ją neprisilinksminsi labai jau. Man patinka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 08, 16:52)
Cia tai geras cirkas buvo lotuliukas.gif

Pamenu, kaip lūžau iš to čikityto ir Jimmy Jumpo doh.gif lotuliukas.gif Bet jau taaaip gerai jis ten įsikomponavo, kad šakės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 08, 16:50)
Kas dėl originalumo, tai taip, ale man jis grynas Martin Gore su ta plaukuosena blush2.gif (Kažkuri forumietė man padėjo prisimint su kuo jis man susiasocijavo. Nu akurat - Martin Gore)

As cia ta Glaz Almaz biggrin.gif

Palaukit, siemet Bulgarijai atstovauja Poli Genova? Ji gi jau yra atstovavusi 2011 su daina "Na Inat", kuri man ziauriai patiko ir buvau apstulbus, kad nepateko i finala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 08 gegužės 2016 - 16:03
QUOTE(Anakure @ 2016 05 08, 16:23)
Pagal statymus, ir šiaip pagal profesionalumą, kol kas realiausia pretendentė yra ukrainietė. Australė susigadino savo reitingus su vaizdu, nebent bus gerai pateikta, ne taip kaip dabar matėme. Maltietė, italė, serbė, bulgarė, armėnė- nepanašu, kad jos pretenduotų į pirmą vietą.

Ai, koks skirtumas kuri.
Užpernai ir pernai išsirinkom gražuolį mis'ių, šiemet dar vienas su plačia šypsena ir baltais sporbačiais būtų per daug, bet greičiausiai, kad taip ir bus. Po Mans' o dar vienas mans'as, skirtumas tik tas, kad metų laimėtojo barzda vieno ilgesnė, kito trumpesnė.
Taigi, mūsų Donatui ne tramplinu reikėjo pasirūpinti, o barzda....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 08 gegužės 2016 - 16:16