QUOTE(ramyra @ 2016 05 11, 14:19)
Ane? Be komentarų
----
Nereikia žiūrėti kaip į žmogų su negalia. Jis turi kitų privalumų - jį mėgsta kameros, ir jis fotogeniškas. galėtų laidas vesti ar filmuotis serialuose
----
Nereikia žiūrėti kaip į žmogų su negalia. Jis turi kitų privalumų - jį mėgsta kameros, ir jis fotogeniškas. galėtų laidas vesti ar filmuotis serialuose
Taip taip Kai tik azerbaidženietė įžengė į sceną, pagalvojau - nu dabar jau garantuotai Užkuraičio diva pasirodė Tą ir patvirtino jis pakomentuodamas po to be jokio objektyvumo Na bet nesmerkim jo, visi mes ne be nuodėmių ir silpnybių
--
Be abejo Man patinka tai, kad jis to net ir neafišuoja Jei nežinočiau, tai net nepagalvočiau, kad jis turi tokią problemą. Įtariu, kad pats gal net ir nejaučia diskomforto, kadangi nuo gimimo jis toks.
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 11, 15:42)
Tiesa, ką apie atvirukus manot? Man jie šiemet nelabai įdomūs. Be jokios konkrečios idėjos
Norėjau kaip tik ir rašyt Laabai jau nepasistengė švedai šiais metais. Atvirukai be jokio cinkelio. Pafilmavo keletą scenų, sulipdė ir viskas. Va, kažkuriais metais, kai vėliavas dėliojo man labai patiko O ir šiaip, daugmaž visada kažką įdomaus sugalvodavo. Šį sykį, matyt, patingėjo rengėjai.