Pirmas pusfinalis man pasirodė silnesnis nei bus antras.
Suomija ir Graikija - nieko gero.
Moldova - pradžioj lyg ir nieko, tikėjausi, kad tas astronautas kokį striptizą suoks, o jis tik pasivaideno apie ją ir tiek. Nuvylė
Vengrija - na ka galiu pasakyti

kaip jau minėjau Fredis ims europą grožiu balsu ir būgnu, na ir paėmė.
Kroatija - nepatiko, o jau apranga tai

būtų mano valia sukeisčiau su estu.
Nyderlandai - kas patiko, tai laikrodis ant grindų. Labai į tiko į dainos temą, daina nekažka, vaikina pusė bėdos.
Armėnija - pėmė europą kojomis ir fejerverkais. Na dar ir gražiai sudainavo.
San Marino- Dėdulė bandė primes lovelasą- playbojų. Tipo žiūrėkit aaš vis dar sexy kiek gražių merginų apie mane dar sukasi.

Disko is back.

Kipras - viena geriausių dainų. Vokalistas vis mažiau ir mažiau baisus atrodo

O jau tos akys tokios hipnotizuojančios pasirodė.
Austria - pirmą kar išgirdus šitą dainą, pagalvojau nesamonė, o dabar ta nesamonė man visai patinka, net apsidžiaugiau, kad pateko į finalą. Toks cukrus cukruotas. O aš mėgstu saldumynus.
Estija - Na nesiderina man jo balsas su išvaizda. Pasirodymas neįspūdingas. Kortos, žaidimas, žaidimas kortomis. Nesuveikė, nors ir nelabai patiko, bet gaila, kad nepakliuvo į finalą.
Azebaidžanas - daina man labai grazi tik mergina neištraukia tiek kiek reiktų šiai dainai.
Montenegro - pati nemėgstamiausia pusfinalio daina, džiaugiuosi, kad nepateko.

Islandija - Na toks vaizdas, kad stebim ir klausom šizofrenikės paranojines haliucinacijas.

Bosnia&Herzegovina - Be komentaru
Malta - daina iš tų kurios visai nieko. O kam ji tą savo salierą į sceną tsitempė? Labai juokingai jis ten atrodė raitydamasis apie ją.

Na lauksim rytdienos.