Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 14:29)
Taigi rašiau - Serbiją ir Belgiją. Nuobodos. Vania bent su cinkeliu bigsmile.gif Galima ir Donatą dar mest, dar vienas nuoboda blush2.gif  biggrin.gif

Ne, belgė nors ir ne mano (nes per daug jau moterų prisiėmusi, net trys ir ko gero visos bus finale, australė juk neiškris?), bet labai miela, morališkai ją palaikysiu, be to, negalima skriausti mergaičių smile.gif Serbė, nors per repeticiją labai rėkė ir nenatūraliai maivėsi, bet taip pat verta finalo - daina juk nebloga. Taip, kad lieka... Juk apie tai net pelės iš dviračio šou sakė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 11 gegužės 2016 - 14:40
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 11, 15:33)
skandinavai dauguma iš viso kalba be akcento angliškai, bent jau kiek teko jų sutikti. Švedijoj gyvenant tas ypač žavėdavo, nuo mažo iki seno, visi be akcento, beria kaip žirnius iš karto pakalbinti.

Sutinku. Aš esu kurį laiką Danijoje gyvenusi, tai danai irgi LABAI gerai kalbėdavo angliškai. Net pagyvenę žmonės mokėdavo, ne tik jaunimas smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 15:33)
manot latviokas neapsysisins pirmas? Nebus kaip su ta, kad singing away? wipe out? smile.gif

Tikrai nemenkas išbandymas tokiam jaunam artistui, bet manau viskas bus gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 11, 15:34)
žiūriu Lazarevo spaudos konferenciją. palyginus visai neblogai angliškai kalba. akcentas, aišku, yra.

Aha, aš irgi dabar žiūriu. Matosi, kad jis gerai supranta klausimus, tik žodynas truputį ribotas, sunkiau išsireikšti, aišku dar jaudulys gal savo daro.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 11, 14:33)
dar pasakykit, kad šiais laikais nesvarbu ir nereikia užsienio kalbų mokėt lotuliukas.gif

O kam vertėjai reikalingi, neatimkime gi duonos iš žmonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 11, 15:36)
Aha, aš irgi dabar žiūriu. Matosi, kad jis gerai supranta klausimus, tik žodynas truputį ribotas, sunkiau išsireikšti, aišku dar jaudulys gal savo daro.

Kirkorovas dabar kalba. Tai Lazarevas palyginus su juo kalba superiniai ir be akcento biggrin.gif

o skandinavai tai taip, turi jie šitą Dievo dovaną, neatimsi.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 11, 15:38)
Kirkorovas dabar kalba. Tai Lazarevas palyginus su juo kalba superiniai ir be akcento biggrin.gif

o skandinavai tai taip, turi jie šitą Dievo dovaną, neatimsi.

Kirkorovas ne durnas, žino, kaip išnaudoti dėmesio minutes. Pareklamvo dar šalį, paminėjo baltąsias naktis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 11 gegužės 2016 - 14:40
QUOTE(Anakure @ 2016 05 11, 15:35)
Ne, belgė nors ir ne mano (nes per daug jau moterų prisiėmusi, net trys ir ko gero visos bus finale, australė juk neišskris?), bet labai miela, morališkai ją palaikysiu, be to, negalima skriausti mergaičių smile.gif Serbė, nors per repeticiją labai rėkė ir nenatūraliai maivėsi, bet taip pat verta finalo - daina juk nebloga. Taip, kad lieka... Juk apie tai net pelės iš dviračio šou sakė smile.gif

Tai ko nori tada? Jau dabar galime laidoti Vanią ax.gif
Matai kas man gavosi, kai perdaug chebros mylėjau. Montenegro ir San Marinas nepraėjo. Reikia susimažinti.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 11, 15:37)
O kam vertėjai reikalingi, neatimkime gi duonos iš žmonių smile.gif

prisiminiau vieną vaizdelį Italijoj, Romos autobusų stoty. kaip vienas rusas staugė pakeltu balsu kasininkei "dva bileta!!!!!". nu kokio atsiprašant tūpumo turi būti, kad galvotum, jog užsienietis supras tuos tavo "dva bileta" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 11, 15:41)
prisiminiau vieną vaizdelį Italijoj, Romos autobusų stoty. kaip vienas rusas staugė pakeltu balsu kasininkei "dva bileta!!!!!". nu kokio atsiprašant tūpumo turi būti, kad galvotum, jog užsienietis supras tuos tavo "dva bileta" doh.gif

tokių tūpų kiekvienoje šalyje yra. Lenkai tuo irgi garsėja, kai nesupranta, kad jų kalbos gali kas nors nesuprasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 11, 15:40)
Kirkorovas ne durnas, žino, kaip išnaudoti dėmesio minutes. Pareklamvo dar šalį, paminėjo baltąsias naktis biggrin.gif

na, šou verslą jis išmano turbūt nepriekaištingai biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, ką apie atvirukus manot? Man jie šiemet nelabai įdomūs. Be jokios konkrečios idėjos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 15:42)
tokių tūpų kiekvienoje šalyje yra. Lenkai tuo irgi garsėja, kai nesupranta, kad jų kalbos gali kas nors nesuprasti biggrin.gif

nebent vyresni. jauni, kiek teko sutikti, moka anglų ir gan neblogai.
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 11, 15:42)
Tiesa, ką apie atvirukus manot? Man jie šiemet nelabai įdomūs. Be jokios konkrečios idėjos g.gif

sutinku drinks_cheers.gif pernai buvo įdomesni.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 11, 15:33)
skandinavai dauguma iš viso kalba be akcento angliškai, bent jau kiek teko jų sutikti. Švedijoj gyvenant tas ypač žavėdavo, nuo mažo iki seno, visi be akcento, beria kaip žirnius iš karto pakalbinti.

Nes tiek anglų, tiek skandinavų kalbos yra germanų kilmės, todėl ir tarimas jiems natūralesnis.
Atsakyti