QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 11, 10:23)
estas - sorry gerbėjos, bet pirma mintis pamačius - Hitlerjugendo narys savanoris nu jau tokia šalta aštri povyza, kad nepadėjo nei daina, niekas. labai šaltas atlikimas,
ir aš tokios nuomonės
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 11, 11:07)
1. Kiek esu pastebėjus iš visų EV, tai Užkuraitis niekad nebūna abejingas Azerbaidžano moterims
2. Man prancūziuko pasirodyme didžiausias minusas filmavimo kampai. Jo stiprybė būtų, jei jį daug filmuotų iš arti, bet peržiūrėjus pilną to jury vote pasirodymą, kur jis dainavo, tai supratau, kad nėra daug to stambaus plano ir jis paskęsta scenoje
Dėl dainavimo, tai kažko blogo sakyt neapsiverčia liežuvis, nes žinant, kad jis visiškai negirdi viena ausim, tai dainuoja visai neblogai ir nelabai nusileidžia likusiems, kuriems su klausa viskas puiku.
3. Pastaruoju metu paskaičius prancūzų komentarus, supratau, kad jie šiuo atžvilgiu labai panašūs į mus
2. Man prancūziuko pasirodyme didžiausias minusas filmavimo kampai. Jo stiprybė būtų, jei jį daug filmuotų iš arti, bet peržiūrėjus pilną to jury vote pasirodymą, kur jis dainavo, tai supratau, kad nėra daug to stambaus plano ir jis paskęsta scenoje
Dėl dainavimo, tai kažko blogo sakyt neapsiverčia liežuvis, nes žinant, kad jis visiškai negirdi viena ausim, tai dainuoja visai neblogai ir nelabai nusileidžia likusiems, kuriems su klausa viskas puiku.
3. Pastaruoju metu paskaičius prancūzų komentarus, supratau, kad jie šiuo atžvilgiu labai panašūs į mus
1. Ane? Be komentarų
2. Nereikia žiūrėti kaip į žmogų su negalia. Jis turi kitų privalumų - jį mėgsta kameros, ir jis fotogeniškas. galėtų laidas vesti ar filmuotis serialuose
3. Nu kokie bjaurūs jie (mes)
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 11:13)
Mes griežti, bet teisingi Galės tada atemigruot pas mus, jei ten suvalgys. Mes damušim likučius ir dar laižysimės
Aš vis pagalvoju, kad gerai, kad Donatas turi komandą. Juk pirma peržiūrą irgi jiems labai nepatiko, bet švedė pramušė viską, kaip reikia dėl filmavimo. O jei būtume vieni, niekas neklausytų Kam tokie mažiai rūpi. Jaučiasi kai kurioms šalims pagailėta dėmesio.
O dabar liūdnos naujienos Parodžiau vyrui, kuris EV nesidomi, o muziką vertina kaip ir dauguma žmonių (patinka, veža, geras arba nesąmonė, nekabina) rusą. Jam bais patiko Sakė jis nugalės reiškia taip masto didelė žiūrovų dalis, pirmą kartą pamačiusi ir išgirdusi dainą Neveltui tokios prognozės.