Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (8) Finalas 05.14

QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 11, 10:23)
estas - sorry gerbėjos, bet pirma mintis pamačius - Hitlerjugendo narys savanoris blush2.gif nu jau tokia šalta aštri povyza, kad nepadėjo nei daina, niekas. labai šaltas atlikimas,

ir aš tokios nuomonės doh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2016 05 11, 11:07)
1. Kiek esu pastebėjus iš visų EV, tai Užkuraitis niekad nebūna abejingas Azerbaidžano moterims
2. Man prancūziuko pasirodyme didžiausias minusas filmavimo kampai. Jo stiprybė būtų, jei jį daug filmuotų iš arti, bet peržiūrėjus pilną to jury vote pasirodymą, kur jis dainavo, tai supratau, kad nėra daug to stambaus plano ir jis paskęsta scenoje doh.gif
Dėl dainavimo, tai kažko blogo sakyt neapsiverčia liežuvis, nes žinant, kad jis visiškai negirdi viena ausim, tai dainuoja visai neblogai ir nelabai nusileidžia likusiems, kuriems su klausa viskas puiku.

3. Pastaruoju metu paskaičius prancūzų komentarus, supratau, kad jie šiuo atžvilgiu labai panašūs į mus rolleyes.gif

1. Ane? Be komentarų biggrin.gif
2. Nereikia žiūrėti kaip į žmogų su negalia. Jis turi kitų privalumų - jį mėgsta kameros, ir jis fotogeniškas. galėtų laidas vesti ar filmuotis serialuose rolleyes.gif
3. Nu kokie bjaurūs jie (mes) doh.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 11, 11:13)
Mes griežti, bet teisingi biggrin.gif Galės tada atemigruot pas mus, jei ten suvalgys. Mes damušim likučius ir dar laižysimės biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš vis pagalvoju, kad gerai, kad Donatas turi komandą. Juk pirma peržiūrą irgi jiems labai nepatiko, bet švedė pramušė viską, kaip reikia dėl filmavimo. O jei būtume vieni, niekas neklausytų schmoll.gif Kam tokie mažiai rūpi. Jaučiasi kai kurioms šalims pagailėta dėmesio.

O dabar liūdnos naujienos biggrin.gif Parodžiau vyrui, kuris EV nesidomi, o muziką vertina kaip ir dauguma žmonių (patinka, veža, geras arba nesąmonė, nekabina) rusą. Jam bais patiko doh.gif Sakė jis nugalės doh.gif reiškia taip masto didelė žiūrovų dalis, pirmą kartą pamačiusi ir išgirdusi dainą doh.gif Neveltui tokios prognozės.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 05 11, 13:19)
O dabar liūdnos naujienos  biggrin.gif Parodžiau vyrui, kuris EV nesidomi, o muziką vertina kaip ir dauguma žmonių (patinka, veža, geras arba nesąmonė, nekabina) rusą. Jam bais patiko  doh.gif Sakė jis nugalės  doh.gif reiškia taip masto didelė žiūrovų dalis, pirmą kartą pamačiusi ir išgirdusi dainą  doh.gif Neveltui tokios prognozės.

Kodėl blogos, labai geros naujienos, kad mano Serioga laimės smile.gif
Atsakyti
Kažkaip pagalvojau, kad pastaruosius metus pirmas pusfinalis visada silpnesnis nei antrasis. Nežinau, ar čia tik sutapimas, ar specialiai taip padaryta. Rytojaus atlikėjai daug įdomesni atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 05 11, 14:19)
O dabar liūdnos naujienos  biggrin.gif Parodžiau vyrui, kuris EV nesidomi, o muziką vertina kaip ir dauguma žmonių (patinka, veža, geras arba nesąmonė, nekabina) rusą. Jam bais patiko  doh.gif Sakė jis nugalės  doh.gif reiškia taip masto didelė žiūrovų dalis, pirmą kartą pamačiusi ir išgirdusi dainą  doh.gif Neveltui tokios prognozės.

maniškiui irgi tas pats. bandžiau sakyti ,kad daina eilinė popsa, sakė labai gera doh.gif tik iš tarimo irgi žvengė
Papildyta:
o sakykit, merginos, aš tai nemačiusi kitų dalyvių mežinau, ar 2-as pusfinalis bus stipresnis?
Atsakyti
Antrasis pusfinalis smile.gif

1. Latvija
2. Lenkija
3. Šveicarija
4. Izraelis
5. Baltarusija
6. Serbija
7. Airija
8. Makedonija
9. Lietuva
10. Australija
11. Slovėnija
12. Bulgarija
13. Danija
14. Ukraina
15. Norvegija
16. Gruzija
17. Albanija
18. Belgija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 11 gegužės 2016 - 13:58
QUOTE(ramyra @ 2016 05 11, 13:19)

O mano vyras isjunge nepabaiges klausyti ir ziureti tongue.gif
Atsakyti
Maniškis irgi sakė, kad ruso daina "tipiškas Kirkorovo popsas tik ne rusų, o anglų kalba" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 11, 14:48)
Antrasis pusfinalis smile.gif

1. Latvija
2. Lenkija
3. Šveicarija
4. Izraelis
5. Baltarusija
6. Airija
7. Makedonija
8. Lietuva
9. Australija
10. Slovėnija
11. Bulgarija
12. Danija
13. Ukraina
14. Norvegija
15. Gruzija
16. Albanija
17. Belgija

kažkas šitam sąraše ne taip. mes juk 9-i turėtume būti ir 18 dalyvių
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2016 05 11, 14:56)
kažkas šitam sąraše ne taip. mes juk 9-i turėtume būti ir 18 dalyvių

Serbiją praleidau. Tuoj pataisau doh.gif
Atsakyti
Monteverte, galvoju kaip mūsų Vaniai patekti į finalą, kurį gi dalyvių iš statymų išstumti g.gif
http://eurovisionwor...on-semi-final-2

Zo juk pavyko išstumti islandę, tai negi Vaniai nepavyks.
Papildyta:
Dalyvių reakcijos po pasirodymų
https://www.youtube....p;v=8Dh9t09d-IA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 11 gegužės 2016 - 14:07
QUOTE(Anakure @ 2016 05 11, 15:05)
Monteverte, galvoju kaip mūsų Vaniai patekti į finalą, kurį gi dalyvių iš statymų išstumti  g.gif

gal pliką užpakalį prisidengt kol laikas biggrin.gif man toj vietoj kažkaip tik į vilką noris žiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 11, 14:55)
Maniškis irgi sakė, kad ruso daina "tipiškas Kirkorovo popsas tik ne rusų, o anglų kalba" ax.gif

Ir dar šlykščiu tarimu.

Supratau, dabar žiūrint, kodėl nepapuolė estas. vargšas labai jaudinosi... dabar Azerbaidžianą žiūriu. sunku mergaitei su balsu...
Aš seno kirpimo, man San Marinas patiko. Vengro pasirodymas ne. Man alergija nuo visokių styginių ir būgnų EV scenoje smile.gif
Atsakyti